2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

oh kız uyurken bı guzel uyudum akşama bulgur pılavı yaparım artık,, miray hala uyuyor oh uyusun artık buyume atakları bızde de oldu sureklı kucakta gezdık ve uyumadan akşamlıyorduk sanırım azaldı.. benımkı daha oyuncakları agzına goturemıo 3 ayı bıttı ama hareketlendı,, anam bu sene şansımızdan yaz gelmedı nasıl esıo 45 gunluk rapor olurda ustune guzelce uyumazmı aslında calışmadan maaş almakta hoş degıl ama kızım ıçın napım anne sutu alsın dıe keyfıye degıl ya vıcdanım sızladı ama

ben bu gunlerı gorcemı ummuyodum buyuduler artık hep aglardı hıç bışı yapamazdım aman maşallah deyım

ben bu gunlerı gorcemı ummuyodum buyuduler artık hep aglardı hıç bışı yapamazdım aman maşallah deyım

aman masallah de dilini ısır bişeyler yap bazen kendi nazarımız da değiyo heralde.birilerinin yanında bişey demeye korkuyorum.dün misafirlerim vardı kardeşinin cocugu cok aglıyomus, bende benimki o kadar eziyetli değil dedim ay demez olaydım başladı aglamaya susmuyo.ay bi da demicem cok yaramaz dicem hep

çıkar tamamen eldıvelerını cocuk bu ole ole alışcak

ben o domuzu kopek yaptımm hee adıda çeto kuzunun adıda fato hehe domuz sesını bılmedıgımden havlıom ancaa alı babanın çıftlıgı nı soluodum bende ama korkuo galıba zamanla daha farkına varır gorunce gozlerını faltaşı gıbı acıo ahanda agladı

hangi mamayı kullanıyorsunuz??benimde sütüm azaldı sanki sürekli meme ile savaşıyor,sağamıyorumda sütümü kaç cc bilmiyorum,canım çok acıyor......aptamil veriyorum ama sürekli verirsem gaz yapar diye korkuyorum benim kızım çok gazlı çünkü........gerçi geçen tarttırdım 24 günde 720 gr almış sadece anne sütü 5-6 gün 2 öğün mama.....memeden sonra mama verince yiyor demekki doymuyor di mi......bir sürü mama var;bebelac,berker organic,sma,humana,hero baby.......kullanan arkadaşlar bebekleirnizin kilo alımı nasıl ve hangi mamayı kullanıyorsunuz

offff ya bizimde tam tersi 5, 6 günde bir yapıyor yok mu bunun ortası yaw

cnm bnmkide 3 4 günde bir yapıyo ve çok rahatsız oluyo sadece anne sütü veriyorum kabız değil zaten supsulu yapıyo ama işte gün çok geliyo bana 3 4 gün bide sürekli kusuyo yediği içinde kalmıyo sanırım kaka yapamadıgı için üstten çıkarıyo olmazsa doktora götürcem ya

pöffff ya kendime kızmıyımda ne yapıyım..çocuğu otokoltuğunda uyuttum.15dk uyudu dedimki boynu ağrımasın beşiğe koyayım koymaz olaydım cin gibi bakınıyo yaaaa

bebelac kullanıyorum ben en başından beri arada aptamil ve herobaby kullandım ama aradaki farkı anlamadım.sadece bebelac'ın tadını seviyor kızım.ama kg konusunda birşey diyemeceğim canım

kızlar çıngıraklı patikte güzel hoşuna gidiyo kızımın ayağını vurdukca ses cıkarıyor.özdilekten aldık biz 11 tl int daha fazlaydı heralde.tavsiye ederim

cnm bence anne sütün yeterli bu kilo alımına göre çünkü eminim sütten sonra bende mama versem bnm oğlanda hayır demez ama sadece anne sütü ile devam ediyorum bugün mesela oakdar az emdiki resmen memeyle kavga etti ama büyüme atakları diyorum bunlar bazen böle yapıyo sonuçta alıcak ve yicek bizimde aylık kilo alımımız yaklaşık 1 kilo şuanda 7kilo olmuşuz 90günlükken ve hemşiremiz sadece anne sütüne devam dedi istersen doktorunada bi sor cnm eğer kilo alım durumu iise mama verme

Canım bence sütünü sağ bak ya da kilo alımına devam et bak , benim sütüm hep sorunluydu aptamil kullanıyorduk bebelac ta kullandık ama çok sükür smilac ı da alıp denedim gaz sorunumuz çözüldü. Boşuna eziyet etmişim yavruma ama kilo alımı nasıl olacak bunu 3 hafta sonra göreceğim.

Son düzenleme:

Cnm benim oğlumda çok gazlı bu nedenle dr milupa nın conformil yada milumil mamasını önerdi.Oğluş conformili pek sevmedi şimdi milumil kullanıyoruz.Kg alımı konusunda bişey diyemeyeceğim çünkü oğluşum zayıf.Sabah bir arkadaşmilumilin iyikg aldırdığını yazmıştı.

Bu arada gaz için biogaia isimli damlayı kullanıyoruz 1,5 aydır çokkkkk memnunum

aynen ya emiyo benim kızda yarısı dışarı zaten üstten cıkaracagına alttan cıkarsa daha ii olacak aslında ama:)

aynen ya emiyo benim kızda yarısı dışarı zaten üstten cıkaracagına alttan cıkarsa daha ii olacak aslında ama:)

evt cnm bende öyle diyorum ya emdiğinin yarısı gidiyo hatta tamamıçok içim acıyo ya yazık ama nolcak böle seninde kakasını geç yapıyo acaba ondanmıki
buarada cnm kabız değl dimi sıvı kakayapıyo bnmki uf bi yapsa şimdi dünyanın en mutlu insanı olcam yaaaaaaaaaaaa

Arkadaşlar sütünüzü sağınca daha mı çoğalıyor şayet öyleyse bir pompa alayım

Bir de sütünüzü artıran hangi yiyecekler iyiyorsunuz?

Son düzenleme:

bızde bu ay sadece 700 gr almışız ebemız ıı dedı bence bı sor doktoruna, çok guzel kılo almış maşallah ek gıdaya başlamayada az kaldı sut yapan yıyeceklere tam gaz devam ya napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…