evt cnm bende öyle diyorum ya emdiğinin yarısı gidiyo hatta tamamıçok içim acıyo ya yazık ama nolcak böle seninde kakasını geç yapıyo acaba ondanmıki
buarada cnm kabız değl dimi sıvı kakayapıyo bnmki uf bi yapsa şimdi dünyanın en mutlu insanı olcam yaaaaaaaaaaaa
Kızlar merhaba
Benim kızım 31 Ocak doğumlu
2011 Mart ayından beri sizleri takip adiyorum
Daha önce de (hamileyken) haberim olsaydı aranıza katılırdım
Güzel paylaşımlarınız için teşekkürler
Beni de aranıza alır mısınız
offff ya bizimde tam tersi 5, 6 günde bir yapıyor yok mu bunun ortası yaw
evet yok mu bunun ortası az yapsa dert çok yapsa dert...doktorumz günde en fazla 3 kez kaka yapması normal diyoo ama..
Arkadaşlar sütünüzü sağınca daha mı çoğalıyor şayet öyleyse bir pompa alayım
Bir de sütünüzü artıran hangi yiyecekler iyiyorsunuz?
yok kabız değil kabız olsa keçi pislği gibi olur demsti doktor öle değil sulu ama gec yapıyo.yarısı gidiyo kalan yarısınıda kendi buyumek için kullanıyosa birsey kalmıyo heralde içerde diyorum bende.ne masajlar yaptm biraz önce sabah zeytinyagı içirdim yok gözünün içine bakıyorm ypsın die aynen bizden mutlusu olmayacak. gaz cıkışıda ii alttan anlamadım bu işi ben
Kızlar merhaba
Benim kızım 31 Ocak doğumlu
2011 Mart ayından beri sizleri takip adiyorum
Daha önce de (hamileyken) haberim olsaydı aranıza katılırdım
Güzel paylaşımlarınız için teşekkürler
Beni de aranıza alır mısınız
heh aynen alttan gaz çıkışı ii bekliyorum öyle bigazla o kaka yapıyo ama farklı diğerlerinden zurtttttt ide geliyo:)uzun oluyo bhemen anlaşılıyo kaka yaptığı o gaz sesiyle ah yaa bende zeytinyağı versemmi acaba nasıl içirdin cnm ılıtıp mı verdin bizimki ahkiki zeytinyağıydı acaba ağır gelirmiki hani kabız olsalar tamam dicem yapalım her bişi ama bunlar tembellik ediyo
cnm sağma olayını bilmiyorum ama bebek emdikçe çektikçe süt artıyo Allahın ziniyle
ben duyduklarımı yaziim sna bulgur kesinlikle arttırıyo pişirirken içine yeşil soğan domates biber soğan hepsini atıyorum faydalı bence kesinlikle
mantar arttırıyo demişti bi arkadaş
tahin helvası çok faydalı
bence irmikte ii geliyo ve bol suuinş sütlerimiz hep çok olur yeter şu 6 ayı bi atltsak
hehe aynen bizi anlatıyorsun sen ya o zurtttt u uzaktan tanısam bilirim diğer pırtlara bakmıyom bile yapmısmı die ılıkmadım arkadasım oda sıcaklıgında bir caykasıgı verdim sabah faydasını gördüm mü hayrumut fakirin ekmeğiymiş ayne o misal. aynı zeytinyagını ben içsem direk tuvaletteym
Hoşgeldin cnm.
Sen ve kızın iyisinizdir umarım
hoşgeldin cnm kızında sende burası gerçekten çok faydalı hepimiz için
Bulgur pilavını iki gündür yiyorum kuru soğanla yapmıştım demek yeşil soğanlı olacak.Daha öncdede yemiştim ama o gün oğlum gaz sancısından mahvolmuştu.
Helvayı eşim hergün kahvaltıda yer ben de çok severim doğumdan sonra daha çok yemeye başladım kilolar gidiyor diye sevinirken şimdi son 10 gündür kocaman bir göbeğim oldu(Helvayı bıraksam ii olacak.
Kuru börülceyi çok sölediler hiç denemedim bugün ıslatıp yarın pişireceğim bakalım ne olacak.
teşekkürler arkadaşlar
oğlum,kızlarım ve ben iyiyiz çok şükür
huzun çiçeği geçmiş olsun
slm kızlar nasılsınız buraya yazmayalı baya oldu ee ben iki tarafı birden idare etmeyi pek beceremiyorum maalesef keyifler nasıl bebişler nasıl yaa benim kız bir saat içinde iki kere kaka yaptı sanki isal olmuş gibi yoksa isalmi oldu yaa nasıl anlıycam.
slm kızlar nasılsınız buraya yazmayalı baya oldu ee ben iki tarafı birden idare etmeyi pek beceremiyorum maalesef keyifler nasıl bebişler nasıl yaa benim kız bir saat içinde iki kere kaka yaptı sanki isal olmuş gibi yoksa isalmi oldu yaa nasıl anlıycam.
AAA bulgur pilavına mercimekmi koyuyorsunuz çok gaz yapmaz mı?Neyse tecrübeyle sabit olmalı paylaşımın için teşekkürler cnm
ooo cnm maşalalh bayağı kalabalıksınız:)kızlarım dediğne göre ikizlermi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?