2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba
Benim kızım 31 Ocak doğumlu
2011 Mart ayından beri sizleri takip adiyorum
Daha önce de (hamileyken) haberim olsaydı aranıza katılırdım
Güzel paylaşımlarınız için teşekkürler
Beni de aranıza alır mısınız

yok kabız değil kabız olsa keçi pislği gibi olur demsti doktor öle değil sulu ama gec yapıyo.yarısı gidiyo kalan yarısınıda kendi buyumek için kullanıyosa birsey kalmıyo heralde içerde diyorum bende.ne masajlar yaptm biraz önce sabah zeytinyagı içirdim yok gözünün içine bakıyorm ypsın die aynen bizden mutlusu olmayacak. gaz cıkışıda ii alttan anlamadım bu işi ben

Hoşgeldin cnm.
Sen ve kızın iyisinizdir umarım

Arkadaşlar sütünüzü sağınca daha mı çoğalıyor şayet öyleyse bir pompa alayım

Bir de sütünüzü artıran hangi yiyecekler iyiyorsunuz?

cnm sağma olayını bilmiyorum ama bebek emdikçe çektikçe süt artıyo Allahın ziniyle
ben duyduklarımı yaziim sna bulgur kesinlikle arttırıyo pişirirken içine yeşil soğan domates biber soğan hepsini atıyorum faydalı bence kesinlikle
mantar arttırıyo demişti bi arkadaş
tahin helvası çok faydalı
bence irmikte ii geliyo ve bol suuinş sütlerimiz hep çok olur yeter şu 6 ayı bi atltsak

heh aynen alttan gaz çıkışı ii bekliyorum öyle bigazla o kaka yapıyo ama farklı diğerlerinden zurtttttt ide geliyo:)uzun oluyo bhemen anlaşılıyo kaka yaptığı o gaz sesiyle ah yaa bende zeytinyağı versemmi acaba nasıl içirdin cnm ılıtıp mı verdin bizimki ahkiki zeytinyağıydı acaba ağır gelirmiki hani kabız olsalar tamam dicem yapalım her bişi ama bunlar tembellik ediyo

hoşgeldin cnm kızında sende burası gerçekten çok faydalı hepimiz için

hehe aynen bizi anlatıyorsun sen ya o zurtttt u uzaktan tanısam bilirim diğer pırtlara bakmıyom bile yapmısmı die ılıkmadım arkadasım oda sıcaklıgında bir caykasıgı verdim sabah faydasını gördüm mü hayrumut fakirin ekmeğiymiş ayne o misal. aynı zeytinyagını ben içsem direk tuvaletteym hakiki olunca ağır gelir mi bilmiyorum arkadsım ya

Son düzenleme:

Bulgur pilavını iki gündür yiyorum kuru soğanla yapmıştım demek yeşil soğanlı olacak.Daha öncdede yemiştim ama o gün oğlum gaz sancısından mahvolmuştu.
Helvayı eşim hergün kahvaltıda yer ben de çok severim doğumdan sonra daha çok yemeye başladım kilolar gidiyor diye sevinirken şimdi son 10 gündür kocaman bir göbeğim oldu(Helvayı bıraksam ii olacak.
Kuru börülceyi çok sölediler hiç denemedim bugün ıslatıp yarın pişireceğim bakalım ne olacak.

evttt işte ondan cnm demekki aynı bizim sıpalar bende çok ii biliyorum ve o sesi bekliyorum yaaaaaaaaaaa lütfen gelsin artık kusmalar biraz geçsin ianan gazını çıkarmaya korkuyorum gerçi gerek kalmadan çarşaf üsütne püskürtüyoruz ama işte inş yaparklar onlarda bizde rahatlarız cnmb akiim bende deniim olmazsa

CNM BAK ÖNCE KURUSOĞANLA SALÇAYI KAVUR YAĞDA SONRA KIRMIZI MERCİMEK VE BULGURLARI KOY SUYUNU EKLE PİŞMEYE BAŞLASIN SUYU BİRAZ ÇEKİNCE İÇİNE KÜÇÜK DOĞRANMIŞ dOMATES BİBER VE YEŞİL SOĞANLARI KOY BOL YEŞİL SOĞAN OLSUN inş faydasını görürsün tatlım

slm kızlar nasılsınız buraya yazmayalı baya oldu ee ben iki tarafı birden idare etmeyi pek beceremiyorum maalesef keyifler nasıl bebişler nasıl yaa benim kız bir saat içinde iki kere kaka yaptı sanki isal olmuş gibi yoksa isalmi oldu yaa nasıl anlıycam.

AAA bulgur pilavına mercimekmi koyuyorsunuz çok gaz yapmaz mı?Neyse tecrübeyle sabit olmalı paylaşımın için teşekkürler cnm

ağlamak istiyorum yaaa benm oğlan 3 gündür yapmıyo ve çok gerginizne güzel cnm yapması ii ama tabi iki kere üst üste ya aslında doktorlar günde 3 kere normal diyolar uf ya bizimki kabızlıktan değil yapınca cıvık sulu kaka ama işte 3 gün ara veriyo mutlaka bağırsaklar eskiden ne güzeldi hergün yapıyodu büyüdükçe huyu değişiyo bu oğlanın ishal değildir inş emelcim bi bak bakalım daha fazla yapmazsa telaş etme bence

Cnm kaka sulu,köpüğümsü ise ishaldir yalnız rengide önemli yeşilimsi ise hemen dr a götür.

AAA bulgur pilavına mercimekmi koyuyorsunuz çok gaz yapmaz mı?Neyse tecrübeyle sabit olmalı paylaşımın için teşekkürler cnm

cnm önceden bu gaz olayını çok dert ediyodum ama baktım yesemde yemesemde gaz oluyo bide maranki dedmiştiki ne güzel işte gaz yapıyo yani gaz çıkarıyolar gaz çıkarabilmek çok ii sonuçta ama tabi biraz dene inş sıkıntı vermezse ye bu tarif kayınvaldemin:)süt arttırıcı tarifi:)mercimek bulgur :)cnm hafif sulu bi pilav oluyo sonuç olarak ama bence çok lezzetli içine birazda kimyon at cnm inş gazı alır o şekilde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…