2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla gaz kısmına takılmıom artık herşeyden yıyom yesemde aynı yemesemde denedım degışmedı en ıyısı yavru ac kalmasın onemlı olan o sut olsun bolcana tarıfı denıycem de ben yeşil mercımek katıodum kırmızyladamı yapılıo ne kadar atıosun kırmızı mercımekten

canım peki bebişinin kilo alımı nasıl şimdi kaç kilo
benim kızım da çok kusuyordu.kilo alımı da az olduğu için 2.ay tribudat isimli bi ilaç verdi.faydası olmadı.3.ay gavıscon ve motılıum verdi.bunlarında tam etkisi olmadıg.bu ay da aptamil ar mamasını kullanmamız gerektiğini söyledi.mamayı vermeye başladıktan sonra kusması nerdeyse tamamen kesildi

kesinlikle canım.Ben Van da annemler ankaradalar.onları çok özlüyor ve arıyorum Ailelerine yakın oturanlar çok şanslı.Kıymetini bilsinler.

yok yaa arkadaşlar yazmıştı çıngırağını tutuyor felan diye ama benim kızımın elleri hep açık...
tek düzenl saatimiz gece 12 de uyuması :))

merhaba tecrübeli anneler.bebeğim 2 haftalık rezene ,kimyon falan verebilirmiyim?siz ne zaman vermeye başladınız.
ben başlamıştım gazı çok fazlaydı kızımın vermiştim.hepsinden (
ıhlamur veriyorum hem soğık algınlığına daiyi gelir ..
benim kızım daha iyi ama aynı durumda olan arkadaşlar var ggelişimini geri kabul edebilmek iiçin boyunu kriter alıyorlar ...

benim kızım 23 gün erken doğdu...öyle bir bağlantı yoktur sanırımgeçmiş olsun

iyi dileklerin için sağol canım yaa..katılıyorum süt konusunda kkilolarınhiçbir önemi yok süt oalcaksa yemek gerekiyor..
bende kamburum ya annem suna pekuysal gibi olacaksın diyor.
günaydın kızlar bugün benm doğum günüm
sana ailenle mutlu bir ömür diliyorum canım
ben sallamıyorum canım ..üç gece üst üste uyumadı kızım inat ettim yine sallamadım.şimdi uyumadan önce ağlıyor.ama emzikle ve müzikle sakinleştiriyorum..bağıra bağıra uyuyor..doktor demişti ağlamak bebekler için ihtiyactır uyumadan önce ağlamak sakinleştirir diye

kızlar kpss ye gircek olan varmı atanamamış bi öğretmen adayı olarak ya nasıl olcak bilmiyom çok çalışamyıroum ve puanlar çok yüksekkkkkkkk
başarılar cavnım 2 yıl sürünmüş ve zorla atanmış fen bilgisi öğremteni olarak sana içten başarı diliyorum

PARADİSE canım çok avantajlı gibi ama biz şuan 4 numara kullanıyoruz.onu aldığımızda 5 numaraya geçersek elimde kalır.çünkü bayağı çokmuş
bedep 3 numarada öyle olmuştu ekonomik diye depo yaptım sonra bitsin diye saat başı bez değiştirdim (küçük geliyordu

45 gunluk heyet raporu aldım yaşasın kızımla bol bol emışcezz.. oh uyudu
yaşasın bence de darısı bizim başımıza inşallah biz de alabiliriz :))
ayy sorma yaa bise sağ altta habire dans zımbırtısı çıkıyoo

kızlar sizde emzirirken susuyomusunuz.ben yeni su içmiş bile olsam metehan mememi çektiği an içim bi tuhaf oluyo susuyorumm.
bende susuyorum ama iyi bir şey su..ben mecbur kalmassam su içmezdim iyi oldu..
ilaçla hafiliyor diye biliyorum geçmiş olsun ((

kızlar sizinde eğilince beliniz ağrıyo mu?kızıma banyo yaptırırken uzun süreli eğiliyorum ya kalkarken dik konuma gelirken cok agrıyo belim acaba spinal anezteziyle ilgisi var mı yoksa yaşlanıyormu yuz ne
belim ağrımak değl koğuyor kalkarken iki büklümüm .zaten bel fıtığı ve tutulmalarım vardı şimdi iyice kaskatı kesildim..

siz daha çıkarmadınız mı eldivenleri..biz çoktan attık bence öıkar canım yaa öğrensin ellerini kullanmayı...kızımda çok çizdi yüzünü gözünü ama artık çizmiyorgerçi tırnakalrını kesip törpülüyorum ama ..
kızlar herkese merhabalar!
bebeğim hala günde beş altı kez kaka yapıyor doktor normal olmadığını söyledi.şurup verdi.kullanmak istemiyorum .bizim gibi olan var mı acaba ...?
bizim hep öyle geçen 5-6 dan çok fazla yapıyor ilk zamanlar doktorumuz daha ne istiyorsunuz demişti.sonra bir daha sormadım..
biz teşekkür ederiz..haklısınilk günden beri çok güzel şeyler paylaşıldı burda

Benim de kahvaltım tost ve yumurtadan ibaret genelde. Yumurtayı ihmal etmemeye çalışıyorum genelde çünkü sutun kalitesini arttırırmış.

Bana gurbetlik demeyin, oturur ağlarım valla Senede bir kez ancak görüşüyoruz. Acil birsey olsa benim oraya varmam birkaç gunu bulur. O yüzden bana bakın da fazla yakınmayın derim ben

selam kızlar söyle bi uğrym ddm bişiler araştryrm da netten selam vermedn çıkmiim ddm,

nurberra mutlu yıllar cnm..

Cnm kaka sulu,köpüğümsü ise ishaldir yalnız rengide önemli yeşilimsi ise hemen dr a götür.

saolun kızlar cevap için yaptıktan bir daha yapmadı korktum ama yaa çok şükür bir şeyi yok

yahu biri şu reklamı kaldırsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84:
çok sinir bozucuu yahu..
bu arada selam güzellerr.. nasılsınızz??

canım benim kızımda da bebek reflüsü var inşallah kısa zamanda iyileşirler bebişlerimiz.
bizim dr muz kızımın kilo alımı az olduğu için aptamil ar mamayı önermişti
kusan bebekler için kullanılan bir mama
3 haftadır günde yaklaşık 90 cc veriyorum düzenli içirince kusmasını engelliyor ama kilo alımında şimdilik belirli bir artış yok

çok şükür ii her ay ortalama 1 kilo alıyo ama bu bikaç gündür çok kusuyo ben kaka yapamamasına bağlıyorum ama bilmiyorum azda emiyo uff napıcam ya çok canım sıkıldı bu durum çok kısa sürer hatta yarına böle bişi kalmaz inş bi aypsa şu kakayı şimdilik sadece anne sütü veriyorum cnm

evt aynen takıldımda başta noldu işte yine gaz oluyodu bende yemedğğimle kaldım şimdi soğanı valla epey katıyorum bişi yaparken cnm yeşilmercimekte olur ne güzel kırmızıda işte göz kararı biraz bulgur biraz ondan yaptığın miktara göre ikisinden de yarıyarıya olur Allah sütlerimizi bol bol versin hepimize bebeişlerde emsin inş

baby_s teşekkürler mesajın için tatlım hepimize sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim bebişlerimizle eşlerimizlee

maşallah canım senin bebiş güzel kiıo alıyor
kusması üşütmeden de kaynaklanıyor olbilir
inş kısa sürede beslenmesi de kakası da normale döner

valla mete uyumayınca bana bi hgaller oluyo

ne zaman yatıcam uyuyacam desem metehan bi kıllık yapıyo artık bilerek yaptığını düşünmeye başladım

misafirlikteydik gayet usluydu uyudu emdi etrafa bakındı falan

eve gelirken arabada uyudu mis gibi evde üstünü değişrken uyandı.babası özlemiş az sevem dedi sevdi falan sonra emzirdim yatırdım aboo nasıl ağlamak dönence açıktı kucağıma aldım kucağımdan ayıcıkları seyrediyo yatırınca ağlıyo
oturma odasına getirdim yine aynı kucakta iyi yatırınca ağlıyo.o sırada eşim gitti yattı ben iyice sinir oldum hoş yatmasa napacak.aman gölge etmesin başka ihsan istemem

baktım olacak gibi diil bi mama yaptım 100lük abııı nasıl içti cok cok ben anlamıyorum yaa bu çocuuk oburmuu doymuyomuuu süt varrrr emiyodaaa anlamış değilimm.

aslında dirensem uyuturdum mamaya gerek kalmazdı ama itiraf ediyorum yoruldum mamayı yesinde yatsın dedim işime öyle geldii

neyse yattı 10 dakka sonra uyandı benim tüm tüylerim diken diken oldu neyseki pışpışlayınca uyudu

benim yatıp dinlenme hayalleride su ya düştü uyku gitti sırt ve bel ağrısı hala bakii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…