aman masallah de dilini ısır bişeyler yap bazen kendi nazarımız da değiyo heralde.birilerinin yanında bişey demeye korkuyorum.dün misafirlerim vardı kardeşinin cocugu cok aglıyomus, bende benimki o kadar eziyetli değil dedim ay demez olaydım başladı aglamaya susmuyo.ay bi da demicem cok yaramaz dicem hep
[COLOR="purple"
benim yatıp dinlenme hayalleride su ya düştü uyku gitti sırt ve bel ağrısı hala bakii[/COLOR]
Ya su bel ve sırt ağrısı emzirmedeki duruşumuzdan dolayı olabilir. Bir arkadasim doğumdan sonra uzun süre sırt ve bel ağrısı çekmişti, bana da özellikle sallanan emzirme sandalyesi almamı önerdi. Aldım ve cok memnun kaldım. Ne sırtımda ne de belimde ağrı olmadı hiç. Bir de bebeğin altını değiştirirken bebeği yüksek bir yere koyun, siz de alçakta kalın. Cok eğilmediginizden ağrıların olmayacağını düşünüyorum. Tabii bunlar benim tahminlerim
metehanın burnundaki sümükler kurumuş tıkanmış hırıl hırıl ediyo tekini tel tokayla aldım ama canı acıdı.sonra serum fizyoljik fışkırttım otri bebeyle çektim temizlendi ama nasıl ağladı nasıll uykusuda vardı zaten ayy bi bağırış iiçim ne kötü oldu mahvoldum ama temizleyince ferahladı onun iyiliği için yaptım pöff çok üzülüyorum ağlayınca
bide kaka yapmış altını temizledim
ben hala atını ısllattığım pamukla siliyorum kızlar hala ıslak mendil kullanmıyrum.bide ıslattığım suya gül suyu damlatıyorum mis gibi oluyo
dün eşim bi pamuk gibi bişi almış paylaşmak istedim bu:
çok beğendim ben bunla poposunu kuruluyorum farklı amaçlar içindek kullanılabilir tavsiye ederim
ahh canım benim bu sırt ve bel ağrılarından çektiğim.ne önlemler alıyorum mezireceğim zaman ik saat hhazırlık yapıyorum belim e yastık kzııma yastık kafası aşağıda kalmasın da eğilmeyim diye küçük yastık :)) alt açmada da aynı şey seromoni ...eşyaları hazırlyacam bezini felan oturacam kızımı yatıracam felan oooooYa su bel ve sırt ağrısı emzirmedeki duruşumuzdan dolayı olabilir. Bir arkadasim doğumdan sonra uzun süre sırt ve bel ağrısı çekmişti, bana da özellikle sallanan emzirme sandalyesi almamı önerdi. Aldım ve cok memnun kaldım. Ne sırtımda ne de belimde ağrı olmadı hiç. Bir de bebeğin altını değiştirirken bebeği yüksek bir yere koyun, siz de alçakta kalın. Cok eğilmediginizden ağrıların olmayacağını düşünüyorum. Tabii bunlar benim tahminlerim
iyi dedin seda ben de şimdi öyle diyorum bi evim olsun kibrit kutusundan olsun :))
çok güzel söylüyosun doğruda söylüyosun ama ev küçük nereme sığdırayım ben koltuğu.yatak odasına bir sandalyeyi bilee zor bela sığdırmıştım ben ilk zamanlar.beşiği koymak için komidinleri çıkardıkk.yüksek yerde neresi mutfak tezgahı olur ancak bizim evdeyatağın üstünde değişiyorum ehh oda alçak eğilmek zorunda kalıyorum haliyle çok yoruluyorum
napalım bunada çookk şükür.küçük müçük bir evimiz var hiç yoktann.
iyi dileklerin senin içinde geçerli olsun güzelim :)) amingünaydın şubat annelerı bebışlerınızle bol gazsız bol gulucuklu bır gun dılerım sabah 6.30 ayaktayız şimdı uymaya calışıoz uyuyca zaman kafayı sallamaya başlıo sallamaya başla artık dıo alışmış artık hava guzele benzıo ınş guzel olr
aa canımm sakın tel toka falan bende bilmiyordum bigün eczanede öğrendim görevli söledi ve aldım. burun aspiratörü die bişi var ucu palastik arkası popmpa şeklinde bebeğe damlasını damlatıyosun yumuşayınca o nu sokuyon burnuna o çekio yani dışarda sıkıyosun pompoyı içine sokuncabırakıyosun o hüüpp çeki sümükleri, burnu temizlenene kadar yapıosun nasıl rahat ediyoo hemen al emi ...
orkide sedanın aspiratörü var diye biliyorum ööyle kolayına geldi sanırm ..biz en başta bebişler için yaptığımız alışverişleri konuşurken öğrenmiştik onları taaaa hamileyken öyle mi sedaaa?
günaydın şubat annelerı bebışlerınızle bol gazsız bol gulucuklu bır gun dılerım sabah 6.30 ayaktayız şimdı uymaya calışıoz uyuyca zaman kafayı sallamaya başlıo sallamaya başla artık dıo alışmış artık hava guzele benzıo ınş guzel olr
arkadaşlar bebeğim bütün elini ağzına koymaya çalışıyor ve aç da tok ta olsa elini ememye başlıyor sizde durumlar nasıl emzik veriyorum almıyor elini emiyor eldivenleri yüzü hep ıslak napıcam bilemedim...
aa canımm sakın tel toka falan bende bilmiyordum bigün eczanede öğrendim görevli söledi ve aldım. burun aspiratörü die bişi var ucu palastik arkası popmpa şeklinde bebeğe damlasını damlatıyosun yumuşayınca o nu sokuyon burnuna o çekio yani dışarda sıkıyosun pompoyı içine sokuncabırakıyosun o hüüpp çeki sümükleri, burnu temizlenene kadar yapıosun nasıl rahat ediyoo hemen al emi ...
orkide sedanın aspiratörü var diye biliyorum ööyle kolayına geldi sanırm ..biz en başta bebişler için yaptığımız alışverişleri konuşurken öğrenmiştik onları taaaa hamileyken öyle mi sedaaa?
arkadaşlar bebeğim bütün elini ağzına koymaya çalışıyor ve aç da tok ta olsa elini ememye başlıyor sizde durumlar nasıl emzik veriyorum almıyor elini emiyor eldivenleri yüzü hep ıslak napıcam bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?