arkadaşlar bebeğim bütün elini ağzına koymaya çalışıyor ve aç da tok ta olsa elini ememye başlıyor sizde durumlar nasıl emzik veriyorum almıyor elini emiyor eldivenleri yüzü hep ıslak napıcam bilemedim...
irem aramızda 1 günle sizinle.bizimde yarın 12. haftanın son günü.ablama dedim bu hafta geçerde haftaya sarkmaz inşallah oraya gelince burnumuzdan getirmesin dedim.ayy okadar özlemişlerki huysuzluklarına bile razılar olsun burda kaç kişiyiz biz bakarız ona dedi.hee davulun sesi uzaktan hoş gelir didim bende
canım beşiktemi sallıyorsun.....
aa bakın ben o otri bebe yi bilmiyorum nerden alcam nası bişi o. ne bileyim ben eczanede göstermişlerdi ihtiyaçlarını alırken aspiratörü bende aldım habire onu kullanıorum olduğu kadar ...
ayy eldivenini çıkarmam lazım biliyorum ama kıyamıyorum da çiziyor heryerini zaten huysuzdu bu hafta bi de orasını burasını çizince iyice bağrıyor.. napcam bilemedim..
elini emmesi de cabası böyle bi emiş yok ama yaa eldiven sırılsıklam bütün el ağzında offf :}
Bugün 12. haftanın son günü Allahım bi mucize istiyorum lütfen yarın ve daha sonrası daha sakin olalım
cnm ya bnmkide 13.haftada ama sanki buhafta daha bideğişti kusmalar çok arttı emdiğini kusuyo ya napıcam sanki hiç içine gitmeden geri çıkarıyo ink kilo alımı norma devam eder böle giderse doktora gtrcembu beşlerin büyüme atakları her hafta var bence:)
mama veren arkadaşlar bişi sorucam
bu mamanın suyunu nerde ısıtıyosunuz.ketılda ısıtmanın bir sakıncası varmıkii.kutunun üstünde en az 10 dk kaynatın falan yazıyo ya merak ettim
mama veren arkadaşlar bişi sorucam
bu mamanın suyunu nerde ısıtıyosunuz.ketılda ısıtmanın bir sakıncası varmıkii.kutunun üstünde en az 10 dk kaynatın falan yazıyo ya merak ettim
kızlar aklınıza getirmeyin öyle şeyleri tesadüf oldu felan diyin değilse herkes iyi veya kötü bir şey diyor çocuklarımız hepsinden etkilense vay halimize ...Yaa hiç sorma, bizim bitişik de "dogum ne zaman?" diye sordu, dogum oldu bile deyince " aaa hiç ağlama sesi falan gelmiyor. " dedi. Ertesi gün alt komşumuz da aynı muhabbeti yaptı.Sonrası malum, kızıma nazar deydi, gündüzleri aglayip duruyor. Allah sizi davul etmesin komsulaaaaar, daha ne diyeyim
ben törpülüyordum cnaım ilk başlarda ...alışması lazım ben oyuncak tutmuyor diye üzülüyorum ama elini her türlü kullanıyor ..bazen burnuna getiriyor kaşıorum burnunu :))bana dokunuyo emerken .....dokunmayı değişik şeylerin yapısını incelemeyi öğrenmeli ...ayy eldivenini çıkarmam lazım biliyorum ama kıyamıyorum da çiziyor heryerini zaten huysuzdu bu hafta bi de orasını burasını çizince iyice bağrıyor.. napcam bilemedim..
elini emmesi de cabası böyle bi emiş yok ama yaa eldiven sırılsıklam bütün el ağzında offf :}
Bugün 12. haftanın son günü Allahım bi mucize istiyorum lütfen yarın ve daha sonrası daha sakin olalım
yok canım hiçte uzaktan hoş gelmiyor yakından da gelliyor ..bizim evde alt değiştirme zamanı kavga çıkıyordu kim değiştirecek diye ben diyordum ne meraklısınız b.k temizlemeye ..irem aramızda 1 günle sizinle.bizimde yarın 12. haftanın son günü.ablama dedim bu hafta geçerde haftaya sarkmaz inşallah oraya gelince burnumuzdan getirmesin dedim.ayy okadar özlemişlerki huysuzluklarına bile razılar olsun burda kaç kişiyiz biz bakarız ona dedi.hee davulun sesi uzaktan hoş gelir didim bende
ben çaydanlıkta kaynatıyorummama veren arkadaşlar bişi sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?