çekmecede Ayşegül kitabı buldum.
kızım olsaydı adını ayşegül koyacaktık bu ayşegğl kitaplarını da küçükken çoookk severdim onlardan alıp saklıcaktım bitane varmış evde buldıum oğluma okuyayım dedim
okudum oda ne güzel dinledi bana cevap verdi güldü falan resimlerini gösterdim bak bu ayşegül bu kuzeni falan diyee.çok sevdi kitap okuma işini.benim çenem yoruldu ama en azından mantıklı şeyler anlattım.hemen bir kaç kitap alayım ben
kızım olsaydı adını ayşegül koyacaktık bu ayşegğl kitaplarını da küçükken çoookk severdim onlardan alıp saklıcaktım bitane varmış evde buldıum oğluma okuyayım dedim
okudum oda ne güzel dinledi bana cevap verdi güldü falan resimlerini gösterdim bak bu ayşegül bu kuzeni falan diyee.çok sevdi kitap okuma işini.benim çenem yoruldu ama en azından mantıklı şeyler anlattım.hemen bir kaç kitap alayım ben
benimde acilen kitap allmam lazım benim kıza ne kadar konuşursan o kadar iyi.acıktı diyelim ağlıyor bas bas konuşursan biraz dinliyor sonra açlığı aklına gelince devam ediyor ağlamaya :))çekmecede Ayşegül kitabı buldum.
kusmayı her zman iyi diyorlar ..balgam varsa atıyor.. ..benim kzım geçen gün bir kustu filmlerdeki gibi ileri doğru fışkırtı yani ...ben de korktum ama rahatladı sonrasında ......kıslar oğlum kaka yaptı ohh ya çok şükür
valla kulak çöpünü aldım zeytinyağıan batırdım poposuna soktum az oynattım veeeeeeeeee gerisi malum:)ama üstümden nasıl bi yük kalktı anlarsınız siz:)kusmasını ona bağlıyodum ama yine kusuyo ya napıcam onca süt geri çıkıyo ya kilo alımı yavaşlarsa geçer bu döenmde dimi kızlar:
benimde acilen kitap allmam lazım benim kıza ne kadar konuşursan o kadar iyi.acıktı diyelim ağlıyor bas bas konuşursan biraz dinliyor sonra açlığı aklına gelince devam ediyor ağlamaya :))
kusmayı her zman iyi diyorlar ..balgam varsa atıyor.. ..benim kzım geçen gün bir kustu filmlerdeki gibi ileri doğru fışkırtı yani ...ben de korktum ama rahatladı sonrasında ......
cnm iide işte ne biliim süt çıkıyo ya hep hani o yoğurt kesiği gibi olandan olunca seviniyorum yaradığını gösterir diyolar ama direk sütü çıkarınca uf ne biliim işte doktor kontrolünde sorucam inş bişi yoktur evt arada o fırlatmadan bnmkide yapıyo ama o nadir oluyo allahtan bebek reflüsü falan olmasında Allah korusun
aa canımm sakın tel toka falan bende bilmiyordum bigün eczanede öğrendim görevli söledi ve aldım. burun aspiratörü die bişi var ucu palastik arkası popmpa şeklinde bebeğe damlasını damlatıyosun yumuşayınca o nu sokuyon burnuna o çekio yani dışarda sıkıyosun pompoyı içine sokuncabırakıyosun o hüüpp çeki sümükleri, burnu temizlenene kadar yapıosun nasıl rahat ediyoo hemen al emi ...
kıslar oğlum kaka yaptı ohh ya çok şükür
valla kulak çöpünü aldım zeytinyağıan batırdım poposuna soktum az oynattım veeeeeeeeee gerisi malum:)ama üstümden nasıl bi yük kalktı anlarsınız siz:)kusmasını ona bağlıyodum ama yine kusuyo ya napıcam onca süt geri çıkıyo ya kilo alımı yavaşlarsa geçer bu döenmde dimi kızlar:
irem aramızda 1 günle sizinle.bizimde yarın 12. haftanın son günü.ablama dedim bu hafta geçerde haftaya sarkmaz inşallah oraya gelince burnumuzdan getirmesin dedim.ayy okadar özlemişlerki huysuzluklarına bile razılar olsun burda kaç kişiyiz biz bakarız ona dedi.hee davulun sesi uzaktan hoş gelir didim bende
arkadaşım şubatın kaçında doğdu bebeğin....şimdi benim kızım 17 şubatta doğdu kaç aylık oluyor....
arkadaşım şubatın kaçında doğdu bebeğin....şimdi benim kızım 17 şubatta doğdu kaç aylık oluyor....
ayy eldivenini çıkarmam lazım biliyorum ama kıyamıyorum da çiziyor heryerini zaten huysuzdu bu hafta bi de orasını burasını çizince iyice bağrıyor.. napcam bilemedim..
elini emmesi de cabası böyle bi emiş yok ama yaa eldiven sırılsıklam bütün el ağzında offf :}
Bugün 12. haftanın son günü Allahım bi mucize istiyorum lütfen yarın ve daha sonrası daha sakin olalım
kızlar tracy hogg şşş-pat yöntemi varmıs nası bişey bilen var mı aramızda?
kıslar oğlum kaka yaptı ohh ya çok şükür
merhabalar,
bebeğim daha 7 gunlukken hemsire teyzemiz cocugun ilk oyuncagi elleridir, dunyayı onlarla tanımaya baslar, eldiven giydirmeyin dedi, o gunden beri cıkardık eldivenleri.. benim bebegimde ellerini emiyor hatta doğar doğmaz elleri ağzındaydy :) ama bunun da sorun olmadigini hatta emme reflexinin guclenmesi ve bebeğin emme ihtiyacını tatmini acisaindan yararlı oldugunu okudum, hatta bi seferinde hemsiremiz vermisti bebeğimin elini ağzına. Ayrıca annem elini emen cocuk akıllı olur diyor, ay hadi inşaAllah :)) dert etmeyin akılıı olacak bebişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?