2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel cnm ya bnmki öyle dinlemiyo uzun süre sakin kalamıyoda kendileri:) maşallah meteye umarım eymende en kısa zamnda düzelri bu çocuğa nazrmı değdi anlamıyorum akıllı oğlum bnm ama ya

yaaa bende çok seviyorum o kitpları kaçırdım geçenlerde bi gazete serisini veriyordu.. bebim yerime de okuu :}

benimde acilen kitap allmam lazım benim kıza ne kadar konuşursan o kadar iyi.acıktı diyelim ağlıyor bas bas konuşursan biraz dinliyor sonra açlığı aklına gelince devam ediyor ağlamaya :))

kusmayı her zman iyi diyorlar ..balgam varsa atıyor.. ..benim kzım geçen gün bir kustu filmlerdeki gibi ileri doğru fışkırtı yani ...ben de korktum ama rahatladı sonrasında ......

cnm iide işte ne biliim süt çıkıyo ya hep hani o yoğurt kesiği gibi olandan olunca seviniyorum yaradığını gösterir diyolar ama direk sütü çıkarınca uf ne biliim işte doktor kontrolünde sorucam inş bişi yoktur evt arada o fırlatmadan bnmkide yapıyo ama o nadir oluyo allahtan bebek reflüsü falan olmasında Allah korusun

üf yaa valla benimde beynim sulandı.. artık ne anlatcamı şaşırdım. biri dinlese kafayı sıyırmış falan der heralde..benimde acilen kitap alamm lazım ya.. artık şarkı sözleri falan da karıştı iice

kızlar bi de şu otri bebeden bahsetmişsiniz kızım doğduğundan beri burnu tıkanıktı dr onu kullan dedi serum fizyolojik damlatarak çek dedi.. hergün olmasada yaptım ama son zamanlarda bıraktım sadce banyolardan sonra aklıma gelirse yapıyoduk kocişle birlikte.. onun haricinde ben de çengelli iğneyle temizliyorum hergün.. onunla daha az ağlıyo sanki.. bi de dün aile hekimine sordum çok hırlıyo burnu die.. o da sadce serum fizyolojik damlat dedi çekeyimmi dedim o da gerek yok dedi çünküüü onunla çekersen burun tahriş olur ve burnu korumak için daha çok sümük üretir dedi böylece daha çok tıkanır dedii.. her dr farklı bişe sölüyo şaşırdım vallahi ben.. ama bence en güzeli tel toka ve çengelli iğne sanki

sen farkında olmadan çocuğa tıka basa veriyorsundur o da anne yeter artık ben doydum bunlar fazla diyordur..))şaka bir tarafa benim kızın emem süresi uzadığında ya da iki tarafı emdiğinde geri kusar annem de hırsından çok emiyor sonra geri çıkartıyor demişti

evet arkadaslar burun aspiratörü var hemide ucuz 5 lira kullanıslı can yakmadan korkmadan gitsin sümüşler

nurberracım hadi gözümüz aydın benimkide dün aksam yaptı dünyanın mutlu anneleri olduk şimdilik insallah haftayada böyle yolunu beklemeyiz kakanın

bugünün ilk kakasını yaptık doldurdu yine ama kendine geldi biraz sabahtan beri yine huysuzdu..

ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM..

oğlumu uyuttum mutfağımı temizledimm tavuk göğsü pişirdimm çorbamın tavuğunu ocağa koydum metehan uyandı.ya az uyudu gibime geldi saate de bakmadıydım.meğersem altına yapmış çişli bezlede uyuyamaz paşa.

neyse değiştim ama uyku gitti tabii.biraz oynadıık sonra yanıma aldım oturma odasına geldik trt çocuk açıktı tvde.biraz bakındı orda çocuk sesi duyunca güldü falan hoşuna gitti.sonra ben hapşırdım veee korktuu.başladı ağlamayaaa

yavrum yaa kıyamam.kucağıma aldım sakinleştirdim emzirdim falan geri koydum ana kucağına süzülüyo ama uyumuyo bakınıyo öylee.

aslında bi yıkasam onu ne güzel olurr.hakkaten ben bi yıkayım onu hem güzel güzel uyur

hadi ben kaçtım yıkayayım metecimii

arkadaşım şubatın kaçında doğdu bebeğin....şimdi benim kızım 17 şubatta doğdu kaç aylık oluyor....

arkadaşım şubatın kaçında doğdu bebeğin....şimdi benim kızım 17 şubatta doğdu kaç aylık oluyor....

benimki 20 şubat doğumlu yani ayın 20sinde 90 günlük oluyor ve 3 aylık olmuş oluyor aynısı senin içinde geçerli 17sinde 3 aylık oluyorsunuz hayırlı olsun :)

meteciğimi yıkadımm bi güzel yağladımmm emzirdim uyuttum.sonra hemen yemeğe giriştim yemeklerimi yaptım bitti metehanın sesi duyuldu gittim ağzına emziği sokuşturdum uyudu gibi ama çok idare etmez.azcık oturayımda dinleneyimm

merhabalar,
bebeğim daha 7 gunlukken hemsire teyzemiz cocugun ilk oyuncagi elleridir, dunyayı onlarla tanımaya baslar, eldiven giydirmeyin dedi, o gunden beri cıkardık eldivenleri.. benim bebegimde ellerini emiyor hatta doğar doğmaz elleri ağzındaydy :) ama bunun da sorun olmadigini hatta emme reflexinin guclenmesi ve bebeğin emme ihtiyacını tatmini acisaindan yararlı oldugunu okudum, hatta bi seferinde hemsiremiz vermisti bebeğimin elini ağzına. Ayrıca annem elini emen cocuk akıllı olur diyor, ay hadi inşaAllah :)) dert etmeyin akılıı olacak bebişler :)

kızlar tracy hogg şşş-pat yöntemi varmıs nası bişey bilen var mı aramızda?

bebeği uyuturken sakinleşmesi için yapılıyor. yan yatır yatağına. sırtına hafif hafif vur aynı anda kulağına yakın durup şşşşş şşşş diye seslen. bunu 10-15 dk yap çok aşırı ağlamadıkça kucağa geri alma diyor

Birsey soracağım bu kaka olayı ile ilgili, merak ediyorum da acaba doktorunuz ne diyor bu duruma? Belli ki cocuğa sıkıntı veriyor
Benimkini de ne zaman dönencenin altına koysam o kadar heyecanlaniyor ki cok hareket etmekten gaz-kaka ne varsa çıkarıyor

benımkıde çok emıyo gecen vıdeoya çektık şu cadı faceçiler alsaydı aramıza bızıde oraya gösterecektım şapur şupur bi emişi var çok tatlı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…