2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yalan onlar bacım bizim bebekler farklı biraz:)tracy nin dediklerinin tersini yaptım bebegim kendisi uyuyor yatagına koyunca:=her agadıgında kucagıma aldım ıı dese kucagımdaydı hatta aglamadıgında bile kucagımdaydı halada fırsat buldukca alıyrum kucagıma cok seviyorum kucagımda tutmayı ama kızım oyun halısına koydugumda kesintisin 1bucuk saat orda kalabiliyor besigine koydugumda etrafa bakara elleriyle oynayarak aglamadan duruyor kucaga falan alısmadı yani tracy diyor gece besleme hatalı annesin uzamıs sarılık oldugu için sürekli gece emzirmeye calıstım şimdi gece bir defa kalkıyor emmeye ee oda olsun yani yataga uykusu geldiginde koyarım uyur kendisi bazen kıyamam kucagımda uyusun derim bırakmam kucagımdada uyur neyse cok uzattım HERSEY COCUKTA BİTİYOR İSTEDİGİN YÖNTMİ DENE COCUK İSTİYORSA UYUYOR İSTEMİYORSA UYMUYOR BENİM KIZIM SORUNSUZ BİR BEBEK HİÇBİRSEYE ALISMADI NE KUCAGA NE KUCAKTA UYUMAYA.BAZI BEBEK KOLİKLİ GAZLI OLUYOR YAPISI GEREGİ EZİYETLİ OLUYOR O BEBEK SEN ALISTIRMASANDA KUCAK İSTİYOR SEN İSTEDİGİN YÖNTEMİ UYGULASANDA SALLANARAK UYUMAK İSTİYOR İŞ BEBEKTE

günaydın kızlar dün doktordaydık ve moralim çok bozuk kızım 1 ayda sadece 400gr almış kilosuda düşük 4400 yani daktor ek gıdaya başlattı mamasını değiştir dedi ama milupa kullanıyodun huysuzluk yapınca bebelac denedim olmadı bebekler açıkınca ağlar benim kızım yemicem diye ağlıyo çok kötüyüm ne yapıcam bilmiyorum doktor 3 tane başka mama önerdi ama marketlerde yok burda okumuştum similac ve sma gold mama veren arkadaşlar vardı sanırım bu mamaları nerden alıyosunuz bide hiip diye mama varmış dün bütün marketleri gezdim ama bulamadım cevap yazarsanız sevinirim inanın çok ama çok çaresizim

cannım mamaları eczanelerde bulabilirsin.
büyük marketlerde olur bu mamalar sma hipp gibi mamalar.real migros gibi.ama eczanelerdede mutlaka vardır.eczanelere sor

bugun canım çok sıkkın gerci 1 aydır boyle kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz bıktım onlardan artık ne biçim kadın nebiçim insan anlamadım yaa biz üç eltiyiz diğer eltılerımde onla konuşmuyo oğullarıda... zıvanadan çıktı kayınbabamla kendısı oğulları borç ıçınde kendılerı zevkı sefa cekıyo varmı boyle şey onalrla beraber ev aldık keşke ölseydımde almasaydım nefret edıyorum artık onlardan ne huzur ne uyku bırakmadılar bende....hakkımız ver çıklaım dıyoruz adam gıdın dıyo ama zırnık vemrme dıyo varmı böyle şey yaaa kafayı yıycem kızlar nereye atacam kendımı bılemıyorum valla keşke hıç evlenmeseydım ben baba evınde sıkıntı stres nedır bılmedım ınanın şimdi ıkı çocuğum var sadece onları düşünüyorum oyle olmasa bırakıp gıdıcektım kocayıda o bıle umrunda değil vallahı....kurtulmak ıstıyorum burdan yaa.....çıldırcam artık...kendımı akıllı zannederdım tam salak çıktım yaa:2:baş edemıyoruz onlarla dunya görmemiş gıbıler ya....bana bana bana dıyolar başka şey demıyolar....bıktım artıkkkkkkkkkkkkkkk..........

sakin olmaya çalış canım.evet dışarıdan söylemesi kolay ama kendine edersin bak ikitane dünya tatlısı bebeğin var.anlayışsız insanlarla geçinmesi çok zor yıpratıyor insanı ama napacaksın atsan atılmıyor satsan satılmıyor.

canım mamaları eczaneden bulabilirsin
tatlı kızın kaç günlük,kaç kilo doğdu,diğer aylarda kaç gram aldı
anne veya baba minyon ise bebek te öyle olabiliyor

Cnm benim oğlumda aynı durumda bu hafta aylık kontrolü var bakalım dr ne diyecek,muhtemelen bizim mamada değişecek.Canım o mamalar çoğunlukla eczanelerde bulunuyor ama çok pahalı diye biliyorum ((

bı hal çare olcak bakalım ama nasıl olcak..buakşam hal olsun artık eşim alsın karşılarına konuşsun ya bız yada onların kibri....

Cnm benim oğlumda aynı durumda bu hafta aylık kontrolü var bakalım dr ne diyecek,muhtemelen bizim mamada değişecek.Canım o mamalar çoğunlukla eczanelerde bulunuyor ama çok pahalı diye biliyorum ((

gerçekten çok zormuş yemeyen bebek bugun eczaneler kapalı olduğu için marketleri dolaştım abartısız 10 market sadece bitane mama buldum hipp olanı organik mamaymış saat 5 ten bu saate kadar sadece 40cc içti ben artık mamaların parasında değilim yeterki yesin ama yemiyo benimde elimi kolumu bağlıyo

aptamilin milumil diye bi maması var iştahsız bebekler için ondan kullanmayı dene istersen

baba evinde rhat olupta koca evinde kötü olmak çok kötü bi durum ya Allah sana sabırlar versin ev ev üstüne olmaz demişler yani ölümlü dünya milletle uğraşacanda ne olacak ama anlamaz bunlar işte napacaksın Ah şu çocuklar zaten insanın elini kolunu bağlıyor.

canım mamaları eczaneden bulabilirsin
tatlı kızın kaç günlük,kaç kilo doğdu,diğer aylarda kaç gram aldı
anne veya baba minyon ise bebek te öyle olabiliyor

benim yaramaz kızım diyelim bugun tam 94 günlük 10 şubatta doğu doğduğunda kilosu 2960 dı hastaneden çıkmadan 2800 oldu eve gelince iyice zayıfladı 6 günlükken 2600 oldu tabi o zaman mama takviyesine başladım 2 gün sonra 2780 olmuştu 1 hafta sonra 3020 oldu 1 aya sonra 3390 oldu 1 ayda +730 gr aldı yani 2. ayın başında 4040 oldu+650 aldı bu son ayda sadece 400 gr aldı ve 4410 oldu kilo artışı gittikçe düşüyo ama sağlıklı bir bebek diyo doktorumuz bu arada ben fazlasıyla minyon tipliyim kendimde çok kilolu değilim zaten 31 yaşında sadece 45 kiloyum inşallah bana çekmez kızım en azından biraz büyüyene kadar

cannım mamaları eczanelerde bulabilirsin.
büyük marketlerde olur bu mamalar sma hipp gibi mamalar.real migros gibi.ama eczanelerdede mutlaka vardır.eczanelere sor

cevaplarınız için gerçekten çok teşekkür ederim dün kadıköyde 2 tane migrosa baktım yoktu ben acıbademde oturuyorum burdaki migrostada yok artık yarın eczanelere bakıcam bitane mama buldum hipp olan onuda benim kız sevmedi hiç yemedi nerdeyse yarın digerlerini alıp denicem tekrardan teşekkür ediuorum herkeze

kaka olayına doktor normal diyo cnm yani 3 4 gün için sorun değil diyolar bağırsakları o şekilde alışkanlık etmez inş sadece anne sütü alıyo oğlum kabız değil Allaha şükür ama işte geciktiriyo biraz buarda bnmkide çok hareketli gaz çıkarma konusunda alttan özellikle:)üstümüze yok maşallah ama işte kaka 3 günü buluyo o halde oluncada çok kusuyo çok şükür yaptıda rahatladı kuzum kusmasıda azaldı ben bu olaya bağlıyorum şimdi güzelce emiyo miniğim ya bidahaki gidişte bağlantısı varmı sorucam doktora

Yanlis hatirlamiyorsam diger gidalari almaya baslayinca kivami koyulasiyormus... Yani bir sure daha boyle takilacagiz

bnmki artık tamamen su gibi değil hafif kıvamlı anne sütü koyuşaştıkça oda kıvamlı oluyomuş :)tabi yine çok sıvı ama ilk zamanlarki kadar değil

Valla bacim zor isler bunlar... Sana zaten kendi dertlerin yetiyor, ev-cocuk ugrasip duruyorsun, bir de ustune ekstra sorunlar hiiccc cekilmiyordur... Dert edip uzuldukce de sorunlar cozulmuyor ne yazik ki... Keske siz o evi kiraya verip kendiniz de baska bir yere kiraya cikabilseniz... Ama ev sanirim sizin uzerinize degil...

Allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…