benim yaramaz kızım diyelim bugun tam 94 günlük 10 şubatta doğu doğduğunda kilosu 2960 dı hastaneden çıkmadan 2800 oldu eve gelince iyice zayıfladı 6 günlükken 2600 oldu tabi o zaman mama takviyesine başladım 2 gün sonra 2780 olmuştu 1 hafta sonra 3020 oldu 1 aya sonra 3390 oldu 1 ayda +730 gr aldı yani 2. ayın başında 4040 oldu+650 aldı bu son ayda sadece 400 gr aldı ve 4410 oldu kilo artışı gittikçe düşüyo ama sağlıklı bir bebek diyo doktorumuz bu arada ben fazlasıyla minyon tipliyim kendimde çok kilolu değilim zaten 31 yaşında sadece 45 kiloyum inşallah bana çekmez kızım en azından biraz büyüyene kadar
benim yaramaz kızım diyelim bugun tam 94 günlük 10 şubatta doğu doğduğunda kilosu 2960 dı hastaneden çıkmadan 2800 oldu eve gelince iyice zayıfladı 6 günlükken 2600 oldu tabi o zaman mama takviyesine başladım 2 gün sonra 2780 olmuştu 1 hafta sonra 3020 oldu 1 aya sonra 3390 oldu 1 ayda +730 gr aldı yani 2. ayın başında 4040 oldu+650 aldı bu son ayda sadece 400 gr aldı ve 4410 oldu kilo artışı gittikçe düşüyo ama sağlıklı bir bebek diyo doktorumuz bu arada ben fazlasıyla minyon tipliyim kendimde çok kilolu değilim zaten 31 yaşında sadece 45 kiloyum inşallah bana çekmez kızım en azından biraz büyüyene kadar
dr unuz sağlıklı dediyse üzülme canım
inşallah gönlünden nasıl geçiyorsa bebişin öyle olur ama minyon tipli bayanlar daha genç gösterir(ilerisi için avantaj)
Ben de hamileliğe 45 kilo ile başladım şimdi de 48,5 kiloyum
benim kızım da 3 ay 2 haftalık 5400 gram
sen sadece mama mı veriyorsun
evet herşey onlar için bıde eşim ıyı benım tarafımda çok şükür...baba evinde rhat olupta koca evinde kötü olmak çok kötü bi durum ya Allah sana sabırlar versin ev ev üstüne olmaz demişler yani ölümlü dünya milletle uğraşacanda ne olacak ama anlamaz bunlar işte napacaksınAh şu çocuklar zaten insanın elini kolunu bağlıyor.
Valla bacim zor isler bunlar... Sana zaten kendi dertlerin yetiyor, ev-cocuk ugrasip duruyorsun, bir de ustune ekstra sorunlar hiiccc cekilmiyordur...ştuk Dert edip uzuldukce de sorunlar cozulmuyor ne yazik ki... Keske siz o evi kiraya verip kendiniz de baska bir yere kiraya cikabilseniz... Ama ev sanirim sizin uzerinize degil...
Allah kolaylik versin
dr unuz sağlıklı dediyse üzülme canım
inşallah gönlünden nasıl geçiyorsa bebişin öyle olur ama minyon tipli bayanlar daha genç gösterir(ilerisi için avantaj)
Ben de hamileliğe 45 kilo ile başladım şimdi de 48,5 kiloyum
benim kızım da 3 ay 2 haftalık 5400 gram
sen sadece mama mı veriyorsun
cnm bende 46 ile başşladım şimdi 49 kiloyum ama vermek isteimyiorum hmm buarda genç gösterme konusunda katılıyorum ilerisi için avantaj:):)
evet canım malesef sadece mama veriyorum ne yazık ki bende 46 kiloyla hamile kalmıştım son aya kadar hamile olduğum belli olmuyodu nerdeyse doğum yaptıktan sonra eve gelen herkez sen mi doğurdun diyolardı o derece yani neyse biraz rahatladım sayenizde
hatta yakın zamanda başımdan geçen bir olay oldu hatırladıkca gülüyorum eşimle birlikte dışarı çıkmıştık tabi kızım kucağımda minibüse bindik hani çok konuşan teyzeler vardır biz biner binmez konuşmaya başladı allahım nasıl bişeydir bu hiç utanmadan küçüçük kız almış kucağına bebek dolaştırıyo die ben hiç oralı değilim ama bana solediğini anlamadım bile neyse ben minibüsün en arkasına oturdum teyze en önde ordan bana dönüp kızım senin kaç yaşındasın demezmi :) şaşırdım 30 dedim teyze hay allah dedi ben seni 15 zannettim kendisi cocuk bide kucağında bebekle dolaşı die şaşırdım demişti tabi ben çok utandım bütün herkezin gözleri benim üzerimdeydi bazen minyon olmakta kötü oluyo
evet herşey onlar için bıde eşim ıyı benım tarafımda çok şükür...
bugecede konuştuk evden çıkıcaz kıraya vercez adam yok dıyo yaaa kafayı benmı yedım onlarmı bılemıyorum benım çıldırmama az kaldı o kesın....artık oluruna bırakıcaz napalım....
kaka olayına doktor normal diyo cnm yani 3 4 gün için sorun değil diyolar bağırsakları o şekilde alışkanlık etmez inş sadece anne sütü alıyo oğlum kabız değil Allaha şükür ama işte geciktiriyo biraz buarda bnmkide çok hareketli gaz çıkarma konusunda alttan özellikle:)üstümüze yok maşallah ama işte kaka 3 günü buluyo o halde oluncada çok kusuyo çok şükür yaptıda rahatladı kuzum kusmasıda azaldı ben bu olaya bağlıyorum şimdi güzelce emiyo miniğim yabidahaki gidişte bağlantısı varmı sorucam doktora
alışkanlık olmaz korkma
anne sütü çok az miktarda atık olacak madde içerdiği için (tamamına yakını bebek tarafından kullanıldığı için)sadece anne sütü alan bebekler daha az kaka yaparlar hatta bazı doktorlara göre bebişin kilo alımı normalse 5 günde 1 kez kaka bile normal karşılanıyor
evet canım malesef sadece mama veriyorum ne yazık ki bende 46 kiloyla hamile kalmıştım son aya kadar hamile olduğum belli olmuyodu nerdeyse doğum yaptıktan sonra eve gelen herkez sen mi doğurdun diyolardı o derece yani neyse biraz rahatladım sayenizde
hatta yakın zamanda başımdan geçen bir olay oldu hatırladıkca gülüyorum eşimle birlikte dışarı çıkmıştık tabi kızım kucağımda minibüse bindik hani çok konuşan teyzeler vardır biz biner binmez konuşmaya başladı allahım nasıl bişeydir bu hiç utanmadan küçüçük kız almış kucağına bebek dolaştırıyo die ben hiç oralı değilim ama bana solediğini anlamadım bile neyse ben minibüsün en arkasına oturdum teyze en önde ordan bana dönüp kızım senin kaç yaşındasın demezmi :) şaşırdım 30 dedim teyze hay allah dedi ben seni 15 zannettim kendisi cocuk bide kucağında bebekle dolaşı die şaşırdım demişti tabi ben çok utandım bütün herkezin gözleri benim üzerimdeydi bazen minyon olmakta kötü oluyo
seni en iyi anlayan benimdir herhalde aynı dert bendede var benim kv ve kp çok para göz insanlar şu an oturduğumuz ev onların evliliğim ilk yıllarıda kira öder gibi para verdik bu aralar vermiyoruz diye her zaman yaptıkları gibi konuşmaya başladılar yok evi satıcaz haber bile vermicez koyucam kapının önüne görücekler günlerini falal filan bende dua ediyorum keşke öle bişey yapsalarda bende rahata kavuşsam onlarla tek bağımız bu ev eğer evi satarsa eşimden habersiz benim tanıdığım kocam onların yüzüne bile bakmaz benimde evliliğim rahat eder sonunda diye düşünüyorum
aynı bızımkıler sankı oğulları değil hıc yarını düşünmüyolar guzelce gecınmek varken nedır bu paragözluk onlar bana bır gelseler ben onlara bin gidiyorum ama anlamıyolar napıyım allaha havale edıyorum bende onları....
alışkanlık olmaz korkma
anne sütü çok az miktarda atık olacak madde içerdiği için (tamamına yakını bebek tarafından kullanıldığı için)sadece anne sütü alan bebekler daha az kaka yaparlar hatta bazı doktorlara göre bebişin kilo alımı normalse 5 günde 1 kez kaka bile normal karşılanıyor
katılmıyorum 3 günü geçince normal omadığını duymuştum bi arkadaş yazmıştı dr tıp fkültesine göndermişti araştırılması için maşşalh diyim benim kız günde 4.5 kere raht yapar kilosuda çok çok iyi işte kim,si çok yapar kimisi aaz böyle böyle büyüyecekler işallah
bnm oğlumda önceleri günde 4 5 kere yapıyodu ama o ilk zamanlardı hatta daha fazla her bezinde kaka oluyodu 2.5 aylıktan itibaren günlük yapmaya başladı şimdide 3 güne çıkardı değişiyo tabi tüm bebeklerde aynı değil bizimde kilomuz Allaha çok şükür gayet ii ama 3 günü geçince normal olmadığı konusunda her doktor farklı bişi sölüyo demekki çocuk gelişimci arkadaşımda bana kabız olmadığı sürece ki yanlızca anne sütü alan bebekrlde ihtimal düşük 3 gün gayet normal anormal değil yanii
normal normal :)5,7,8e normal diyen doktorlar var ama uzun süreli olursa bu süreç cocuk cerhahisi görsün diyorlar
katılmıyorum 3 günü geçince normal omadığını duymuştum bi arkadaş yazmıştı dr tıp fkültesine göndermişti araştırılması için maşşalh diyim benim kız günde 4.5 kere raht yapar kilosuda çok çok iyi işte kim,si çok yapar kimisi aaz böyle böyle büyüyecekler işallah
ayhh kader arkadaşım gelmiş:) normal çok şükür cnm ya arayı fazla açmasınlar inş günübirlik yapsalar çok ii olcak ama neyse yarın ikinci günmüz ben bekliyorum gelicek inanıyorum ay cnm Allah korusun yaa bebişlerimiz rahat rahat yapsın kakalarını hepsi sağlıklı olsunlar
bnm oğlumda önceleri günde 4 5 kere yapıyodu ama o ilk zamanlardı hatta daha fazla her bezinde kaka oluyodu 2.5 aylıktan itibaren günlük yapmaya başladı şimdide 3 güne çıkardı değişiyo tabi tüm bebeklerde aynı değil bizimde kilomuz Allaha çok şükür gayet ii ama 3 günü geçince normal olmadığı konusunda her doktor farklı bişi sölüyo demekki çocuk gelişimci arkadaşımda bana kabız olmadığı sürece ki yanlızca anne sütü alan bebekrlde ihtimal düşük 3 gün gayet normal anormal değil yanii
normal normal :)5,7,8e normal diyen doktorlar var ama uzun süreli olursa bu süreç cocuk cerhahisi görsün diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?