2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

arkadsım sana gıcıklık olsun die yazmadım benim guzumda 4 5 güne yaptıda kendimize moral verelim die yazdım

Son düzenleme:
bizdede kabızlık sorunu başladı((benim anlamadığım dr bana 3 günde 1 gliserin kullan dedi kullanmasam yapacağı yok acaba bir hafta kullanmasam ne olur yada 10 gün falan normal diyip duruyorlar oysaki bebişler acı çekiyor

hehe cuma yapmıstım benim kızım bugunde yapmıs biraz güzel kızım.darısı yarın senin başına.kader arkadslığı var canım sende öğretmensin heralde bende

aferin fıstığa amin cnmmm dört gözle bekliyom yine bi düzene soksa paşam:)

Son düzenleme:
evt cnm bizimki 2 günü geçince zorlanıyo kusmalar artıyo yani ama kabız değil kakası gayet sıvı mama alıyomu cnm yani sizinki kabızlıkmı gliserinede alışkanlık yapamsın bu kez istersen doktoruna bi danış

hayır hayır bendim benimkide yapmamıstı cuma konusmustuk

Son düzenleme:
nurberracım hadi gözümüz aydın benimkide dün aksam yaptı dünyanın mutlu anneleri olduk şimdilik insallah haftayada böyle yolunu beklemeyiz kakanın
kıss senmişsin işte o karıştırmamışım doğru hatırlamış
hahahaha bu gecede amma kaka muahbbeti oldu ha bunca konuşmaya yarın yapsınlar artık

benim kızımda gec yaptı ama nurberra nın dediği gibi kabızlık ve zorlanma yok.gliserini alışkanlık yapmazsan ii olur ama acı cekcekler die dayanamıyoruz

kıslar hafta sonu kızımı bol bol gezdirdik babasıyla. bütün alışveriş merkezlerindeki alt değiştirme odalarında karşılastıgım kişilere sizde kadınlar kulubüne üye misiniz ? 3-6 ay bebek kıyafeti alanlarla acaba int konustuk mu sizinle diyecektim

kızlar kablosuz internetin çocukların beyin gelişimleri üzerinde olumsuz etkileri olduğunu biliyoruz
acaba vınn ile bağlantının da zararı var mıdır

kızlar kablosuz internetin çocukların beyin gelişimleri üzerinde olumsuz etkileri olduğunu biliyoruz
acaba vınn ile bağlantının da zararı var mıdır
cnm vınnda cep teli hattından alıp verdiği için aynı zarar die düşünüyorum kablosuzmu bağlanıyosun

cnm vınnda cep teli hattından alıp verdiği için aynı zarar die düşünüyorum kablosuzmu bağlanıyosun

ayy ya bizimde kablosuz int.ama sunuda duymustum sadece evde olması zararlı değil sonucta alt komsunda kablosuz kullansa bilgisayarlar onu burdan tanıyo apartmanıda engellemem mumkün degilki

fıstıklar ben aytiim şurda 7 ye ne kadlı bnm oğlan 7 de artık konuşmalara başlıyo:)aguu guuuu hauu hüveeeeeeee :):)agulara tepki gelmeyince en sonuncusu:)o yüzden ben kaçtım grşz
buarada bu radyasyon olayını ne yapsakta engelleyemiyoruz işte herşeyde bişi var cep telleri kablosuz ağlar ahhh ahhh teknoloji ilerledi ama tehlikeleride çok fazla elimziden geldiğince sakıncaz tabi Allaha emanetler

ayy ya bizimde kablosuz int.ama sunuda duymustum sadece evde olması zararlı değil sonucta alt komsunda kablosuz kullansa bilgisayarlar onu burdan tanıyo apartmanıda engellemem mumkün degilki

doğru ama biz elimizden geleni yapalım allah bebişlerimizi her türlü zarardan korusun

iyi uykular tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…