canım tabi ki kimisi çok yapar kimisi az yapar
bebişlerin az yapmasının bir nedeni yeterli beslenmemesidir ama kilo alımı normalse bu da anne sütünün az artık madde içer mesinden kaynaklanır
zaten 5 güne kadar bazı doktorlar normal kabul adiyor dedim
hehe cuma yapmıstım benim kızım bugunde yapmıs biraz güzel kızım.darısı yarın senin başına.kader arkadslığı var canım sende öğretmensin heralde bende
evt cnm bizimki 2 günü geçince zorlanıyo kusmalar artıyo yani ama kabız değil kakası gayet sıvı mama alıyomu cnm yani sizinki kabızlıkmı gliserinede alışkanlık yapamsın bu kez istersen doktoruna bi danışbizdede kabızlık sorunu başladı((benim anlamadığım dr bana 3 günde 1 gliserin kullan dedi kullanmasam yapacağı yok acaba bir hafta kullanmasam ne olur yada 10 gün falan normal diyip duruyorlar oysaki bebişler acı çekiyor
hmm gisliii arkadaşımızdı sanırım onunki epey yapmamıştı aynı gün bizim yaramzlar kaka yaptılar çok sevindirik olmuştuk senle karıştırdım ama dediğin gib var kader birliği bende öğretmenim cnm ama atama bekleyen bi öğretmen
kıss senmişsin işte o karıştırmamışım doğru hatırlamışnurberracım hadi gözümüz aydın benimkide dün aksam yaptı dünyanın mutlu anneleri olduk şimdilik insallah haftayada böyle yolunu beklemeyiz kakanın
evt cnm bizimki 2 günü geçince zorlanıyo kusmalar artıyo yani ama kabız değil kakası gayet sıvı mama alıyomu cnm yani sizinki kabızlıkmı gliserinede alışkanlık yapamsın bu kez istersen doktoruna bi danış
kıss senmişsin işte o karıştırmamışım doğru hatırlamış
hahahaha bu gecede amma kaka muahbbeti oldu ha bunca konuşmaya yarın yapsınlar artık
arkadsım sana gıcıklık olsun die yazmadım benim guzumda 4 5 güne yaptıda kendimize moral verelim die yazdım
cnm vınnda cep teli hattından alıp verdiği için aynı zarar die düşünüyorum kablosuzmu bağlanıyosunkızlar kablosuz internetin çocukların beyin gelişimleri üzerinde olumsuz etkileri olduğunu biliyoruz
acaba vınn ile bağlantının da zararı var mıdır
arkadaşlar ya ben hala regl olmadım
cnm vınnda cep teli hattından alıp verdiği için aynı zarar die düşünüyorum kablosuzmu bağlanıyosun
cnm vınnda cep teli hattından alıp verdiği için aynı zarar die düşünüyorum kablosuzmu bağlanıyosun
ayy ya bizimde kablosuz int.ama sunuda duymustum sadece evde olması zararlı değil sonucta alt komsunda kablosuz kullansa bilgisayarlar onu burdan tanıyo apartmanıda engellemem mumkün degilki
fıstıklar ben aytiim şurda 7 ye ne kadlı bnm oğlan 7 de artık konuşmalara başlıyo:)aguu guuuu hauu hüveeeeeeee :):)agulara tepki gelmeyince en sonuncusu:)o yüzden ben kaçtım grşz
buarada bu radyasyon olayını ne yapsakta engelleyemiyoruz işte herşeyde bişi var cep telleri kablosuz ağlar ahhh ahhh teknoloji ilerledi ama tehlikeleride çok fazla elimziden geldiğince sakıncaz tabi Allaha emanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?