- 13 Kasım 2008
- 992
- 424
- 323
selam kızlarrr
ya pardise benimkininde konakları kalkıyo ama ben kaldırmaya koparmaya falan korkuyorum ya acırsa diye.çünkü ben çok iyi hatırlıyorum benepey büyükkende benim kafamda vardı ablam koparırdı ve canım yanardı.gerçi krem sürdüm hep kalktı saçlarına yapıştı hatta
mutluson bende alıcam o müzikli rüyalardan hangisinden aldın tommy mi memnunmusun?50 lira falandı galiba kaça aldın.benim oğlan dönenceyi müziği falan çok seviyoonu alayımda onu seyretsin tv seyredeceğine diyorum
bugun canım çok sıkkın gerci 1 aydır boyle kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz bıktım onlardan artık ne biçim kadın nebiçim insan anlamadım yaa biz üç eltiyiz diğer eltılerımde onla konuşmuyo oğullarıda... zıvanadan çıktı kayınbabamla kendısı oğulları borç ıçınde kendılerı zevkı sefa cekıyo varmı boyle şey onalrla beraber ev aldık keşke ölseydımde almasaydım nefret edıyorum artık onlardan ne huzur ne uyku bırakmadılar bende....hakkımız ver çıklaım dıyoruz adam gıdın dıyo ama zırnık vemrme dıyo varmı böyle şey yaaa kafayı yıycem kızlar nereye atacam kendımı bılemıyorum valla keşke hıç evlenmeseydım ben baba evınde sıkıntı stres nedır bılmedım ınanın şimdi ıkı çocuğum var sadece onları düşünüyorum oyle olmasa bırakıp gıdıcektım kocayıda o bıle umrunda değil vallahı....kurtulmak ıstıyorum burdan yaa.....çıldırcam artık...kendımı akıllı zannederdım tam salak çıktım yaa:2:baş edemıyoruz onlarla dunya görmemiş gıbıler ya....bana bana bana dıyolar başka şey demıyolar....bıktım artıkkkkkkkkkkkkkkk..........
arkadaşlar ya ben hala regl olmadım
selam kızlarrr
ya pardise benimkininde konakları kalkıyo ama ben kaldırmaya koparmaya falan korkuyorum ya acırsa diye.çünkü ben çok iyi hatırlıyorum benepey büyükkende benim kafamda vardı ablam koparırdı ve canım yanardı.gerçi krem sürdüm hep kalktı saçlarına yapıştı hatta
mutluson bende alıcam o müzikli rüyalardan hangisinden aldın tommy mi memnunmusun?50 lira falandı galiba kaça aldın.benim oğlan dönenceyi müziği falan çok seviyoonu alayımda onu seyretsin tv seyredeceğine diyorum
bendeeeeee(((((
sonundaaa sonundaaa bahar geldii oleeyyy
güneşi gördük oğluml akendimizi hemen dışarı attık.emiştik önce sonra hırkamızı giydik hoopp dışarıı
ayy nasıl güzel hava var güneş pırıl pırıl sıcacık.bi parka gittik önce iki tur attık biraz bankta oturduk sonracıma caddede gezdiik bime gittik a101 e gittik öle aylak aylak dolandık
ayyy ama nasıl terledim nasıl suyum çıktı anlatamam incede giymiştim ama arabayı iterken yokuş yukarı falan mahvoldum.metehanda uyudu zaten eve geldik uykusuna devam ediyo kalksında bi yıkayayım
ya mavi acımıyo ama demin emzirirken kafasındaki kabuk kendiliğinden kalkmış aldımm saçlarda geldi yaaa saçlarıda çıkarıyo ve benimde öyle oluyordu başımın önünde saçım az şimdi.pöfff kendi çocukluk travmalarım aklıma geldiablam hep koparırdı sinir olurdumda
ya bu yollarda kaldırımları işgal eden kadınlar adamlar arabalar gençler beni çileden çıkarıyo zaten bebek arabasıyla yamuk yumuk kaldırımlarda gitmek zorken lak lak yapmak iiçin duran kadınlar aylaklık eden gençler kaldırımı işgal eden arabalar beni çileden çıkarıyor
bugün giderken önümde bir adam arabayı kaldırıma parketti bende yola inmek zorunda kaldım.çenem dururmu şu kaldırımlarıda yaya harici herkes kullanır oldu bi araç parketmediğiniz kalmıştı onu yaptınız dedim.adam baktı bişi demedi gülümsedii.ahhh bi cevap verseydi bütün hıncımı ondan alacaktım ama alttan aldı.
valla hele lak lak eden kadınlar yokmu bilerek üstlerine sürüyorum arabayı ayaklarına bi değdiriyorum sonra aa pardon bi müsade edermisininz çok ortada duruyorsunuz diyorumbişi diyemiyolar.
bi gün birileri elimde kalacak ama nezaman
bu arada Ankara da ayvalı caddesinde bir eczanede aptamil 1 mama 19 lira haberiniz ola
süpersin ne güzel gezmişsiniz :) bizimki bir türlü arabasında uyumuyor başlıyor ağlamaya. Dün dışarı çıktık uykusu gelince yine ağlamaya başladı babası kucağına aldı ben arabayı ittim :) oyüzden tek başıma korkup çıkamıyorum sadece kanguruda duruyor artık ağırlaştı zor oluyor taşımam
kızlar kablosuz internetin çocukların beyin gelişimleri üzerinde olumsuz etkileri olduğunu biliyoruz
acaba vınn ile bağlantının da zararı var mıdır
eşimde denedi canım arabayı sallıyor dediğin gibi yollardan sürüyor ama yok henüz kandıramadık :)Benim oğluşta dışarda arabada çok güzel uyuyor,pazar gün eşimle kahvaltıya gittik 3 saat uyudu.Yalnız bir şartı var küçük beyimizin uykuya iyice dalmak için taşlı yol veya tırtıklı bir kaldırım olacak düz zeminlerde arabayı süreresem uyumuyor.Mecburen girdiğimiz düz yollarda da arabayı sarsıyorum kandırayım diye :))))
selam kızlarrr
ya kızlar nasıl özeniyorum size ya ne güzel bebişelrnizi alıp çıkıyosunuz ben daha hiç çıakrmadım kuzumu bir iki kez alışveriş merkezine gittik ondada max 15dakka kaldık hiç öyle gezmedim bebek arabasını alıpuff yaa acaba durumu bide işte soğuk alır daha çok küçük diyolar bende korkuyorum ama sizleri okudukça içim gidiyo seda hele sen maşallah cnm ya çok isterdim senin gibi gezdirmeyi oğlumu ama çarşambadann sonra havalar ısınıyomuş iice burda bende inşallaha rtık çıkarcam bebek arabasıyla yavrumu gezcez bizde ana oğul bi ısınsın
ya kızlar nasıl özeniyorum size ya ne güzel bebişelrnizi alıp çıkıyosunuz ben daha hiç çıakrmadım kuzumu bir iki kez alışveriş merkezine gittik ondada max 15dakka kaldık hiç öyle gezmedim bebek arabasını alıpuff yaa acaba durumu bide işte soğuk alır daha çok küçük diyolar bende korkuyorum ama sizleri okudukça içim gidiyo seda hele sen maşallah cnm ya çok isterdim senin gibi gezdirmeyi oğlumu ama çarşambadann sonra havalar ısınıyomuş iice burda bende inşallaha rtık çıkarcam bebek arabasıyla yavrumu gezcez bizde ana oğul bi ısınsın
canım illa biyere gitmene gerek yok koy arabaya evin önünde yürü.bende bebekler biraz hava almalı artık çok çok küçük değiller.iyi giydirip arabanın tentesinide örtünce rüzgarda almaz.
ablam anlatıyordu kışın soğukta ünv.de ki hocaların bebek bakıcıları bebekleri sabahın köründe o soğukta bahçede dolaştırıyorlarmış ablamda bakıcıya annesi kızmazmı bu soğukta çıkarmışsın demiş birine oda zaten kendileri istiyor günde en az 1 saat dışarı çıkar gezdir diyorlar demiş.yani aslında çıkarmak lazım.hava alsın hatta biraz havadan mikrop alsın alışsın.ben yavaş yavaş yüzünü açmaya başlıyorum çok rüzgar yoksa
bu arada metehanı yıkadım.yıkamadan önce başına bebe yağı sürdüm 1 saat falan kaldı hatta uyudu o arada bende o uyurken fırçayla saçını taradım konakları hep kabardı döküldü biraz kızardı kafaası ama konaklar gitti mis gibi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?