2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar..

hafta sonu yine gezdik, istanbulda hava harikaydı yaz gelmiş gibiydi..

oğlumun başındaki konaklar da gitti, ben sağlam taramıyormuşum, dün bebe yağı sürdüm güzelce taradım geçti gitti..

dun bızde gezdık kıpaya gıttık bezımız bıtmıştı. bıde playskoolun yıldızlıruyaları aldık, sonra pazara gıt ıtık arabasını çok sevıo hıçıç ses etmedı elma suyundan verdım 2 tatlıkaşıgı sevmedı hanfendi gerı çıkarıo.. benımkız çıglık atarak aglar oldu 2 gundur nazmı yapıo hastamı anlamadım gıttı ama nasıl çıglık hemen sakınleştımeye calışıom acaba hava guzel dıe gezdırıoz havamı carpıo

selam kızlarrr

ya pardise benimkininde konakları kalkıyo ama ben kaldırmaya koparmaya falan korkuyorum ya acırsa diye.çünkü ben çok iyi hatırlıyorum benepey büyükkende benim kafamda vardı ablam koparırdı ve canım yanardı.gerçi krem sürdüm hep kalktı saçlarına yapıştı hatta

mutluson bende alıcam o müzikli rüyalardan hangisinden aldın tommy mi memnunmusun?50 lira falandı galiba kaça aldın.benim oğlan dönenceyi müziği falan çok seviyoonu alayımda onu seyretsin tv seyredeceğine diyorum

gunaydın annişler sabah platese başladım yemeğide kestım allahın ıznıyle şu strestende kurtulsam vercem kıloarımı ınşallah...buarada bende hala regl olmadım....

haklısın canım, bende acır diye korkuyordum bebe yğını sürünce çok yumuşadı taradım iyice hemen kalktı, acısa bizimki ağlrdı hemen aksine mayıştı uyudu rahatladı saçını tarayınca.. :}

Allah yardımcınız olsun çok zor ya anlayışsız insanlarla geçinmek bazen düşünüyorum bende evlenmeseydimya altımdan sumu çıktı diye ama geçti artık işte önümüze bakcaz çocuklarımızla ilgilenip mutlu olmaya çalışcaz.

arkadaşlar ya ben hala regl olmadım

ayy bende olmadım halen ne zaman olcaksam ?

valla acımıyo tarayın güzelce tertemiz oluyor en azından kurtuluyoruz o görüntüden ben gelimm tarayımm seda korkma
ben fisher price ın rüyalarını aldım tam ismini bilmiyorum ama oda güzel çok egleniyor kızım onunla çığlıklar atıyor

sonundaaa sonundaaa bahar geldii oleeyyy

güneşi gördük oğluml akendimizi hemen dışarı attık.emiştik önce sonra hırkamızı giydik hoopp dışarıı

ayy nasıl güzel hava var güneş pırıl pırıl sıcacık.bi parka gittik önce iki tur attık biraz bankta oturduk sonracıma caddede gezdiik bime gittik a101 e gittik öle aylak aylak dolandık

ayyy ama nasıl terledim nasıl suyum çıktı anlatamam incede giymiştim ama arabayı iterken yokuş yukarı falan mahvoldum.metehanda uyudu zaten eve geldik uykusuna devam ediyo kalksında bi yıkayayım

ya mavi acımıyo ama demin emzirirken kafasındaki kabuk kendiliğinden kalkmış aldımm saçlarda geldi yaaa saçlarıda çıkarıyo ve benimde öyle oluyordu başımın önünde saçım az şimdi.pöfff kendi çocukluk travmalarım aklıma geldi ablam hep koparırdı sinir olurdumda

ya bu yollarda kaldırımları işgal eden kadınlar adamlar arabalar gençler beni çileden çıkarıyo zaten bebek arabasıyla yamuk yumuk kaldırımlarda gitmek zorken lak lak yapmak iiçin duran kadınlar aylaklık eden gençler kaldırımı işgal eden arabalar beni çileden çıkarıyor
bugün giderken önümde bir adam arabayı kaldırıma parketti bende yola inmek zorunda kaldım.çenem dururmu şu kaldırımlarıda yaya harici herkes kullanır oldu bi araç parketmediğiniz kalmıştı onu yaptınız dedim.adam baktı bişi demedi gülümsedii.ahhh bi cevap verseydi bütün hıncımı ondan alacaktım ama alttan aldı.
valla hele lak lak eden kadınlar yokmu bilerek üstlerine sürüyorum arabayı ayaklarına bi değdiriyorum sonra aa pardon bi müsade edermisininz çok ortada duruyorsunuz diyorum bişi diyemiyolar.

bi gün birileri elimde kalacak ama nezaman

bu arada Ankara da ayvalı caddesinde bir eczanede aptamil 1 mama 19 lira haberiniz ola

süpersin ne güzel gezmişsiniz :) bizimki bir türlü arabasında uyumuyor başlıyor ağlamaya. Dün dışarı çıktık uykusu gelince yine ağlamaya başladı babası kucağına aldı ben arabayı ittim :) oyüzden tek başıma korkup çıkamıyorum sadece kanguruda duruyor artık ağırlaştı zor oluyor taşımam

Mrb arkadaşlar
Bu sabah oğluşumla yollara düştük kalça ultrasonu için,sonuç iyi çıktı çok şükür.
Hastaneden Migrosa gittik geçenlerde dışı twety li cam kavanoz almıştım mama koymak için,bugün ikincisini aldım bunada suyunu koyacağım.İlk aldığımda daha ucuzdu meğersem geçen hafta indirimdeymiş:)

Sonracığıma bugün oturduğum semtte halk pazarı kuruluyor hopp oraya gittik,sütümü ilk kez bolca getirdiğini yeni keşfettiğim bolca dereotu -marul aldım salata yapıp içine mısır ekliyorum 3 gündür çok etkili oldu.

Eve gelirken annemi aradım,aynı sitenin aynı bloğunda oturuyoruz ,ablamın 3 yaşındaki kızına bakıyor,beniçok aramışlar bizim prenses sandalyeden düşmüş ayağımçok acıyor diyede 2 saat evde ağlamış koltuktan da hiç kalkmamış.Hemen hastaneye götürüp röntgen çektirdim bişey çıkmadı ohh dedim.

Arkadaşlar bişey soracağım doğum sonrası cinsel yaşamınız aynı devam ediyor mu.Biz eşimle 1 kez denedik ben çok acı çektim bıraktık.((Bir de nasıl korunuyorsunuz ,dr 2.ayın sonunda gel spiral takalım demişti gitmedim.

Benim oğluşta dışarda arabada çok güzel uyuyor,pazar gün eşimle kahvaltıya gittik 3 saat uyudu.Yalnız bir şartı var küçük beyimizin uykuya iyice dalmak için taşlı yol veya tırtıklı bir kaldırım olacak düz zeminlerde arabayı süreresem uyumuyor.Mecburen girdiğimiz düz yollarda da arabayı sarsıyorum kandırayım diye :))))

kızlar kablosuz internetin çocukların beyin gelişimleri üzerinde olumsuz etkileri olduğunu biliyoruz
acaba vınn ile bağlantının da zararı var mıdır

Aynı şey tatlım.Ben de vınn kullanıyorum oğluşun odasına hiç getirmezdim bugün getirdim.Şimdi oğluşu oyun halısına bıraktım size öle yazıyorum.Valla işin aslı herşeyin zararı var tv,elektrik sobası,klima yapcak bişey yok,her yerden radyasyon alıyoruz

eşimde denedi canım arabayı sallıyor dediğin gibi yollardan sürüyor ama yok henüz kandıramadık :)

ya kızlar nasıl özeniyorum size ya ne güzel bebişelrnizi alıp çıkıyosunuz ben daha hiç çıakrmadım kuzumu bir iki kez alışveriş merkezine gittik ondada max 15dakka kaldık hiç öyle gezmedim bebek arabasını alıpuff yaa acaba durumu bide işte soğuk alır daha çok küçük diyolar bende korkuyorum ama sizleri okudukça içim gidiyo seda hele sen maşallah cnm ya çok isterdim senin gibi gezdirmeyi oğlumu ama çarşambadann sonra havalar ısınıyomuş iice burda bende inşallaha rtık çıkarcam bebek arabasıyla yavrumu gezcez bizde ana oğul bi ısınsın

anam tek elle yazar oldum fazlada cevaplayamıyom utu yaptım kız uyurken sonra komşu geldı oturduk. benım kız tam sallama manyagı oldu gun boyu salla dıo sallamasan kafayı sallıo kendım sallanıyım barı dıo seda oh gezın bakalım analı ogullu şükür kı benımkıde arabayı sevıo arabayı sur yeterkı ahaaa burdada sallanıom dıodur kesın sallansında ona başka bışı verme playskoolun muzıklı ruyaları 40 tl aldık guzel bışı ama benımkı akşam aglamaktan bakmadı ne hayeller kuruodum yav bakcak dıe bugun akşam deneyım artık

inş hemen ısınırda gezersınız ay durur bence arabayı sevıolar al arabayı çıkın artık

canım illa biyere gitmene gerek yok koy arabaya evin önünde yürü.bende bebekler biraz hava almalı artık çok çok küçük değiller.iyi giydirip arabanın tentesinide örtünce rüzgarda almaz.

ablam anlatıyordu kışın soğukta ünv.de ki hocaların bebek bakıcıları bebekleri sabahın köründe o soğukta bahçede dolaştırıyorlarmış ablamda bakıcıya annesi kızmazmı bu soğukta çıkarmışsın demiş birine oda zaten kendileri istiyor günde en az 1 saat dışarı çıkar gezdir diyorlar demiş.yani aslında çıkarmak lazım.hava alsın hatta biraz havadan mikrop alsın alışsın.ben yavaş yavaş yüzünü açmaya başlıyorum çok rüzgar yoksa

bu arada metehanı yıkadım.yıkamadan önce başına bebe yağı sürdüm 1 saat falan kaldı hatta uyudu o arada bende o uyurken fırçayla saçını taradım konakları hep kabardı döküldü biraz kızardı kafaası ama konaklar gitti mis gibi oldu.

cnm kesinlikle katılıyorum sana hava almaları gerek havalarda bi tam ısınmadiki burda sürekli yağmur dolu neyse çarşamba günü babannemize gitcez bebek arabamızla ilk :)inşşş bakalım sonrası gelir artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…