Mrb arkadaşlar
Bu sabah oğluşumla yollara düştük kalça ultrasonu için,sonuç iyi çıktı çok şükür.
Hastaneden Migrosa gittik geçenlerde dışı twety li cam kavanoz almıştım mama koymak için,bugün ikincisini aldım bunada suyunu koyacağım.İlk aldığımda daha ucuzdu meğersem geçen hafta indirimdeymiş:)
Sonracığıma bugün oturduğum semtte halk pazarı kuruluyor hopp oraya gittik,sütümü ilk kez bolca getirdiğini yeni keşfettiğim bolca dereotu -marul aldım salata yapıp içine mısır ekliyorum 3 gündür çok etkili oldu.
Eve gelirken annemi aradım,aynı sitenin aynı bloğunda oturuyoruz ,ablamın 3 yaşındaki kızına bakıyor,beniçok aramışlar bizim prenses sandalyeden düşmüş ayağımçok acıyor diyede 2 saat evde ağlamış koltuktan da hiç kalkmamış.Hemen hastaneye götürüp röntgen çektirdim bişey çıkmadı ohh dedim.
Arkadaşlar bişey soracağım doğum sonrası cinsel yaşamınız aynı devam ediyor mu.Biz eşimle 1 kez denedik ben çok acı çektim bıraktık.((Bir de nasıl korunuyorsunuz ,dr 2.ayın sonunda gel spiral takalım demişti gitmedim.
nasılsınız hanımlar benım serseri oğlum bu saat oldu yenı uyudu bıtırdı benı bulaşıklarıda yıkayamadım ıkıdır gıttım uyanıyo hemen sallıyom sallıyom bı hal oldum sabhatandır boyle şimdi uyudu umarım uyanmaz.....
maşallah sana canımvalla hamişkende hep gezıyodun şimdide oğlanı alıştırıyon bak dıyom sana büyüdümü az hep benı gezdır dıyecek haberın ola.....akşam yemekten sonra arkadaşlar aradı biz sizin ordaki parka geliyoruz sizde gelin dediler.sen çay demle ben çekirdeği alırım dedim yemekten sonra çıktık parka gittik.oğlumu emzirdim çıkmadan önce oda bebek arabasında uyudu bizde çay içtik çekirdek çitlettik 9 buçuktu eve geldiğimizde.havada mis giibiydi valla ohh içim açıldı.bu işi yarın akşamda yapabiliriz
yaz gelsiinn herkes kendini dışarı atsın sokakta hayat varrr
ben de ilk defa bu saatte uyuttum kızımı inşallah uyanmaz da bende yatayım yaa
maşallah sana canımvalla hamişkende hep gezıyodun şimdide oğlanı alıştırıyon bak dıyom sana büyüdümü az hep benı gezdır dıyecek haberın ola.....
ya evet bazen huysuzlukları tutuyo işte arada benımkı ıhlayıp duruyo anlamadımkı yaaaaa...uyancak gıbı kıpırdatamıyrum nasıl yatağına götürcem bılemıyom
anası gezgin babası gezgin eee çocuğunda olacağı belligezdiririm ben onu eşim bu hafta bana direksiyon eğitimi verecekmiş ayyy duyda inanmaaaa ehliyetide alırsam eğer tutmayın beniii daha nereleri nereleri gezerim
dun bızde gezdık kıpaya gıttık bezımız bıtmıştı. bıde playskoolun yıldızlıruyaları aldık, sonra pazara gıt ıtık arabasını çok sevıo hıçıç ses etmedı elma suyundan verdım 2 tatlıkaşıgı sevmedı hanfendi gerı çıkarıo.. benımkız çıglık atarak aglar oldu 2 gundur nazmı yapıo hastamı anlamadım gıttı ama nasıl çıglık hemen sakınleştımeye calışıom acaba hava guzel dıe gezdırıoz havamı carpıo
Bende bugun eczacı bir arkadaşımdan öğrendim ki bebeklere ilk sebzeleri tanıştırın. Meyveleri ilk verirsek sonra sebzeleri begenmiyorlarmis. Ben benimkine ıhlamuru falan sekerli içirdim, pek sevdi. Şimdi sade suyun tadı acı geliyor ona. Neyse, bilmiyorum artık ne kadarı doğru, deneyip göreceğiz
canım benim kızımda da bebek reflüsü var inşallah kısa zamanda iyileşirler bebişlerimiz.
bizim dr muz kızımın kilo alımı az olduğu için aptamil ar mamayı önermişti
kusan bebekler için kullanılan bir mama
3 haftadır günde yaklaşık 90 cc veriyorum düzenli içirince kusmasını engelliyor ama kilo alımında şimdilik belirli bir artış yok
kızlar hafta sonu gezerken süt arttırıcı bir içeçek gördüm adını yazmıcam ama burdada reklamı oluyo ara sıra iğrenç ötesi bi tadı var içemedim kaldı ölece
nasılsınız hanımlar benım serseri oğlum bu saat oldu yenı uyudu bıtırdı benı bulaşıklarıda yıkayamadım ıkıdır gıttım uyanıyo hemen sallıyom sallıyom bı hal oldum sabhatandır boyle şimdi uyudu umarım uyanmaz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?