2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz de bugün pikniğe gittik
arabasını da götürdük
birkaç defa kucağıma aldım top oynayanları seyretti
maşallah hiç de ağlamadı benim güzel kızım
şimdi de mışıl mışıl uyuyor

öncelikle geçmiş olsun yiğenine
canım ben 40 çıkar çıkmaz spiral taktırdım
bu hamileliğimden önce de 7 yıl spiral kullandım
bence korunma yöntemleri arasında en az yan etkisi olan yöntem

kızlar hafta sonu gezerken süt arttırıcı bir içeçek gördüm adını yazmıcam ama burdada reklamı oluyo ara sıra iğrenç ötesi bi tadı var içemedim kaldı ölece

kızlar merhabalar bende geçen ben h,iç tekk başıma egemenle gezmeye gitmedim hep eşimle gidiyorum demiştimyim ya işte o tabuyu bugün yıktım veeeee ilk kez dışarıya çıktım hava mis gibiydi sümbüller meyve ağaçlarının çiçekleri nin kokusunu özlemişim içime öyle bi çektimki ohhhhh ne güzel:) egemende rabasında hiç ağlamadı evde emzirmiştim çıkmadan. bi arkadaşa oturmaya gittim giderkende simir aldım orda peynir simir ıhlamur içtik sütüm olsun diye o da hamile benim engin tecrübelerimden yaralandı :) sonra hava fazla soğumadan gideyim ben dedim oda bende geleyim senle hava aşlayım dedi eşim beni sizden alsın dedi tamam dedim gelirken a 101 e uğradım küpeler ve yüzükler vardı 3 tane küpe 2 yüyük aldım gelirken yemek için galeta ve çikolata aldık geze geze bize geldik sonrada eşi geldi arkadaşımı aldı gitti egemen hemen uyudu o kadar yormuşki temiz hava çok rahatladı oğlum gelir gelmez bide kaka yaptı ohh miss uyuyor şimdi bende a 101 den aldığım pizayı yedim şimdi sorvivorü izliyorumnihata gıcığım umarım teyfik elenir:)

nasılsınız hanımlar benım serseri oğlum bu saat oldu yenı uyudu bıtırdı benı bulaşıklarıda yıkayamadım ıkıdır gıttım uyanıyo hemen sallıyom sallıyom bı hal oldum sabhatandır boyle şimdi uyudu umarım uyanmaz.....

akşam yemekten sonra arkadaşlar aradı biz sizin ordaki parka geliyoruz sizde gelin dediler.sen çay demle ben çekirdeği alırım dedim yemekten sonra çıktık parka gittik.oğlumu emzirdim çıkmadan önce oda bebek arabasında uyudu bizde çay içtik çekirdek çitlettik 9 buçuktu eve geldiğimizde.havada mis giibiydi valla ohh içim açıldı.bu işi yarın akşamda yapabiliriz

yaz gelsiinn herkes kendini dışarı atsın sokakta hayat varrr

ben de ilk defa bu saatte uyuttum kızımı inşallah uyanmaz da bende yatayım yaa

maşallah sana canımvalla hamişkende hep gezıyodun şimdide oğlanı alıştırıyon bak dıyom sana büyüdümü az hep benı gezdır dıyecek haberın ola.....
ben de ilk defa bu saatte uyuttum kızımı inşallah uyanmaz da bende yatayım yaa

ya evet bazen huysuzlukları tutuyo işte arada benımkı ıhlayıp duruyo anlamadımkı yaaaaa...uyancak gıbı kıpırdatamıyrum nasıl yatağına götürcem bılemıyom

anası gezgin babası gezgin eee çocuğunda olacağı belli gezdiririm ben onu eşim bu hafta bana direksiyon eğitimi verecekmiş ayyy duyda inanmaaaa ehliyetide alırsam eğer tutmayın beniii daha nereleri nereleri gezerim

vallahı gezersın ıyı yapıyon cnm ımkanın varsa gez valla...ben daha öncelerı daha cok gezerdım ama şimdi iki çocukla zor oluyo büyük kızım çok süslü bacım ona elbise beğendırecem sacını yapacM sonra oğlanı gıydır sonra ben eee bana zaman kalmıyo hzılı hızlı toparlanıp çıkıyom valla....

ben günlerdir girmiyodum buraya 864 te kalmıştım en son. face e takılınca bura kaldı ama burdada bayağı muhabbet ilerlemiş burda bşi kaçırmadım dimi :)

Bende bugun eczacı bir arkadaşımdan öğrendim ki bebeklere ilk sebzeleri tanıştırın. Meyveleri ilk verirsek sonra sebzeleri begenmiyorlarmis. Ben benimkine ıhlamuru falan sekerli içirdim, pek sevdi. Şimdi sade suyun tadı acı geliyor ona. Neyse, bilmiyorum artık ne kadarı doğru, deneyip göreceğiz

Meyveleri Falan Yine Emdiriyoruz da Sebzeleri Nasıl Tattırcaz Şu Dönem İçin Soruyorum Canım?

evet canım ben kullanıyorum aptamil ar evet kusmayı baya azaltıyor ama kilo aldırmıyor inşallah senin bebekte kilo aldırır tabiki sağlıklı olması kilolu olmasından çok daha önemli ama kilo alımı problemli olmamamalı

kızlar hafta sonu gezerken süt arttırıcı bir içeçek gördüm adını yazmıcam ama burdada reklamı oluyo ara sıra iğrenç ötesi bi tadı var içemedim kaldı ölece

günaydın kıslar, evet canım ben de aldım 2 tane.Eşim dedi bir bunu içmedin bunu al diye :)) iğrenççççç 1 ini zorla içtim diğeri duruyor

aynı sallama faslı zdede var bıze has degılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…