günaydın kızlar dün doktordaydık ve moralim çok bozuk kızım 1 ayda sadece 400gr almış kilosuda düşük 4400 yani daktor ek gıdaya başlattı mamasını değiştir dedi ama milupa kullanıyodun huysuzluk yapınca bebelac denedim olmadı bebekler açıkınca ağlar benim kızım yemicem diye ağlıyo çok kötüyüm ne yapıcam bilmiyorum doktor 3 tane başka mama önerdi ama marketlerde yok burda okumuştum similac ve sma gold mama veren arkadaşlar vardı sanırım bu mamaları nerden alıyosunuz bide hiip diye mama varmış dün bütün marketleri gezdim ama bulamadım cevap yazarsanız sevinirim inanın çok ama çok çaresizim
günaydın kıslar, evet canım ben de aldım 2 tane.Eşim dedi bir bunu içmedin bunu al diye :)) iğrenççççç 1 ini zorla içtim diğeri duruyor
aynen aynen bir o kalmıstı :)onuda denedik sen yine 1 tanesini içmişsin ben yarısını zorla içebldim bi ara susuzluguma denk getrrsem dikerim die dolaba koymustum ama yok yane içemicem,2.de ölece duruyo öhhh.malt içeçeginin ananaslısı güzel devam malta
Gecen bir tv programinda bira mayasinin sutu arttirdigini soyledi doktor. Nasil denediniz mi ?
Rezene ve isirgan cayi bence gayet etkili. Ben onlari tuketiyorum; her gun bir kupa rezene cayi, sabah aksam olmak uzere de 2 kupa isirgan cayi.
Cok sukur iyi geldi gibi
Tavsiye ederim...
Rezene cayi gaz problemini de yok ediyor bu arada.
Gecen bir tv programinda bira mayasinin sutu arttirdigini soyledi doktor. Nasil denediniz mi ?
Rezene ve isirgan cayi bence gayet etkili. Ben onlari tuketiyorum; her gun bir kupa rezene cayi, sabah aksam olmak uzere de 2 kupa isirgan cayi.
Cok sukur iyi geldi gibi
Tavsiye ederim...
Rezene cayi gaz problemini de yok ediyor bu arada.
evet denedim iğrenc bi tadı var var bide iice mayalancam die korktumhumana içiyorum bende sabahları, allaha şükür gaz bitti artıkkkkk
smilac kullanıyorum ben canım sanırım eczanelerde de varmış ben bebek marketinden alıyorummrb ben daha önce aptamil kullanıyordum şimdi sma kullanıyorum eczaneden alıyorum marketlerde yok canım
Ise yaradi mi peki ? Bi de ne diye alicaz, doktor boyle tablet seklinde demisti ama. Uykusuzluktan sanirim anlama yetenegimde sorun var sanirim.
Bu arada en kaliteli sut uyurken uretiliyormus
üfff onlar bana hep kilo yaptı hem mamaya devam hem de kilolar kaldıaynen aynen bir o kalmıstı :)onuda denedik sen yine 1 tanesini içmişsin ben yarısını zorla içebldim bi ara susuzluguma denk getrrsem dikerim die dolaba koymustum ama yok yane içemicem,2.de ölece duruyo öhhh.malt içeçeginin ananaslısı güzel devam malta
mrb ben daha önce aptamil kullanıyordum şimdi sma kullanıyorum eczaneden alıyorum marketlerde yok canım
ben biraz int arastırmıstım kimisi baharatcılarda satılıyo cok pahalı bişey yazıyo kimi evde kullanılan kuru maya diyo ben 2. denedm bi kac kez tadı kötü faydasınıda bilmynm görmedm heralde
üfff onlar bana hep kilo yaptı hem mamaya devam hem de kilolar kaldıufff
Sagol
O zaman mide bulandirmanin alemi yok. Hic denemeyeyim ben isirgana devam
yok ben inatla emzirmeye devam edyorum.
aynen öyle arkadaşım.nasıl bişey anlamıyorum gecen komsular geldi kadın sütünü sagıyomus kendi bebeği hariç 2 çocuk daha beslemiş.
Inat cidden ise yariyo ama. Ilk ayda emzirirken oglum bagira bagira agliyodu "burada sut yok, ne veriyosun bana ?" dercesine ama ben yilmadim. O bagirdi ben agzina soktum mememi " oglum bunun ustesinden biz ikimiz gelicez, bu sorunu ancak birlikte cozebiliriz" diye diye. Cok sukur toparladik. Mamadan destek almistik tabii o donem.
Hic kafani takma oralara. Sut uretimi genetikmis. Kiminde bol oluyo.
Bi de dr hatasi aslindq, hamileyken sinirsizcq homini girtlak yiyenlerin daha cok sutu oluyo bence. Dr lar bi takmis 10 kiloya, azapla geciyo hamilelik. Lokma saydiriyolar insana, sonra sut az oluyo.
Sagmak da cok ise yariyo yalniz, her gun bi kez sag sen de imkanin varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?