2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

annişler ve güsel bebeklerine selamlar umarım herkesin keyfi yerindedir!kıslar daha önce soran olmuş ben de sorucam güeş kremi aldınız mı?benim bebiş peynir gibi yaaa dr artık kullanmamız gerektiğini söledi sebamed ya da chicconunkini alabilirsiniz dedi ama ben bi de size sorayım dedim war mı kullanan hangidi daha ii diye ya da başka marka tavsiye edicek olan? biir de kıslar bebişleri nası giydiriosunuz dışarı çıkarken haftasonu dışarı çıktık fethiye ölüdenize gittik maluum buralar ısındı ama yine de insan tedirigin oluyo gerçi yabancıların çocuklarını görünce eşimle utandık wallahi 5-6 aylıklar cıbıl cıbılllar biz yine aman rüzgar nerden esiyo aman arabanın yönünü deiştir öyle mi böyle mi diye diye bir hal olduk!siz dışarı çıkarken nasıl giydiyorusunuz antalyada oturan bir arkadaş wardı mesela acaba nasıl giydiriyodur? pööffff ne zormuş yaaaa

mrb ben daha önce aptamil kullanıyordum şimdi sma kullanıyorum eczaneden alıyorum marketlerde yok canım

günaydın kıslar, evet canım ben de aldım 2 tane.Eşim dedi bir bunu içmedin bunu al diye :)) iğrenççççç 1 ini zorla içtim diğeri duruyor

aynen aynen bir o kalmıstı :)onuda denedik sen yine 1 tanesini içmişsin ben yarısını zorla içebldim bi ara susuzluguma denk getrrsem dikerim die dolaba koymustum ama yok yane içemicem,2.de ölece duruyo öhhh.malt içeçeginin ananaslısı güzel devam malta

Merhaba kizlar
Ben de subat annesiyim, 5 subat 2011'de oglumu kucagima aldim. Zaman su gibi akti bugunlere geldik cok sukur. Lakin bebegini tek basina buyuten bir anneyim ve ilk 50 gun sanki yasamiyordum.
Gerci sorsaniz ilk 40 gunu hatirlamiyorum bile su an :)
Allah hepimizin bebeklerini bagislasin insallah.
doktorumuzun oglumun kalbinde ufurum duymasi sonucu dun tum ogleden sonramizi hastanede tetkiklerle gecirdik. Cok sukur ki masum ufuruk cikti ama biz de olup olup dirildik.
Bebeginizle birlikte saglikli ve mutlu gunler gecirmeniz dilegiyle.

Gecen bir tv programinda bira mayasinin sutu arttirdigini soyledi doktor. Nasil denediniz mi ?
Rezene ve isirgan cayi bence gayet etkili. Ben onlari tuketiyorum; her gun bir kupa rezene cayi, sabah aksam olmak uzere de 2 kupa isirgan cayi.
Cok sukur iyi geldi gibi
Tavsiye ederim...
Rezene cayi gaz problemini de yok ediyor bu arada.

evet denedim iğrenc bi tadı var var bide iice mayalancam die korktumhumana içiyorum bende sabahları, allaha şükür gaz bitti artıkkkkk

evet denedim iğrenc bi tadı var var bide iice mayalancam die korktumhumana içiyorum bende sabahları, allaha şükür gaz bitti artıkkkkk

Ise yaradi mi peki ? Bi de ne diye alicaz, doktor boyle tablet seklinde demisti ama. Uykusuzluktan sanirim anlama yetenegimde sorun var sanirim.

Bu arada en kaliteli sut uyurken uretiliyormus

annişler paramini sitesinde milupanın kampanyası war 150 liralık aptamil ürün alana mama sandelyesi hediye veriliyomuş bilginize.. :)

Ise yaradi mi peki ? Bi de ne diye alicaz, doktor boyle tablet seklinde demisti ama. Uykusuzluktan sanirim anlama yetenegimde sorun var sanirim.

Bu arada en kaliteli sut uyurken uretiliyormus

ben biraz int arastırmıstım kimisi baharatcılarda satılıyo cok pahalı bişey yazıyo kimi evde kullanılan kuru maya diyo ben 2. denedm bi kac kez tadı kötü faydasınıda bilmynm görmedm heralde

üfff onlar bana hep kilo yaptı hem mamaya devam hem de kilolar kaldı ufff

mrb ben daha önce aptamil kullanıyordum şimdi sma kullanıyorum eczaneden alıyorum marketlerde yok canım

ben biraz int arastırmıstım kimisi baharatcılarda satılıyo cok pahalı bişey yazıyo kimi evde kullanılan kuru maya diyo ben 2. denedm bi kac kez tadı kötü faydasınıda bilmynm görmedm heralde

Sagol
O zaman mide bulandirmanin alemi yok. Hic denemeyeyim ben isirgana devam

yok ben inatla emzirmeye devam edyorum.

Inat cidden ise yariyo ama. Ilk ayda emzirirken oglum bagira bagira agliyodu "burada sut yok, ne veriyosun bana ?" dercesine ama ben yilmadim. O bagirdi ben agzina soktum mememi " oglum bunun ustesinden biz ikimiz gelicez, bu sorunu ancak birlikte cozebiliriz" diye diye. Cok sukur toparladik. Mamadan destek almistik tabii o donem.

aynen öyle arkadaşım.nasıl bişey anlamıyorum gecen komsular geldi kadın sütünü sagıyomus kendi bebeği hariç 2 çocuk daha beslemiş.

Hic kafani takma oralara. Sut uretimi genetikmis. Kiminde bol oluyo.
Bi de dr hatasi aslindq, hamileyken sinirsizcq homini girtlak yiyenlerin daha cok sutu oluyo bence. Dr lar bi takmis 10 kiloya, azapla geciyo hamilelik. Lokma saydiriyolar insana, sonra sut az oluyo.
Sagmak da cok ise yariyo yalniz, her gun bi kez sag sen de imkanin varsa.

kilo alımı azalmadığı sürece inada devam olmazsa desteklicez artık.

hadi ya calışıyorum normalde şimdi raporluyum die sagmıyorum,çalışmaya başlayınca alayım diyodum makineyi daha cok işe yarıcaksa hemen alayım o zaman.sen ne kullanıyosun manuel mi, elektrkli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…