2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hadi ya calışıyorum normalde şimdi raporluyum die sagmıyorum,çalışmaya başlayınca alayım diyodum makineyi daha cok işe yarıcaksa hemen alayım o zaman.sen ne kullanıyosun manuel mi, elektrkli mi?

ben de raporluyum evdeyim ama sağmanı tavsiyeederim ben lansinoh manuel kullanıyorum çok da memnunum 60tl faln fiyatı bence işine yarar canım

hadi ya calışıyorum normalde şimdi raporluyum die sagmıyorum,çalışmaya başlayınca alayım diyodum makineyi aha cok işe yarıcaksa hemen alayım o zaman.sen ne kullanıyosun manuel mi, elektrkli mi?

Hem elektrikli hem de pilli bi model var medela nin onu kullaniyorum ben. Manueller aci veriyomus.
Sagmak gogsun tamamen bosalmasini sagliyor. Iyi sut uretimi icin de tamamen bosaltmak gerekiyo.
Ben soyle yapiyorum; once oglumu emziriyorum. O doyup da birakinca emdigi memeyi sagiyorum sut bitene kadar, gogsum bosaliyo boylece. Sagdigim sutu de hemen kasikla iciriyorum ona. Bunu her gun bi kez yapiyorum. Bazen farkli zamanlarda iki gogsume de bazen sadece birine.

Ayrica bazen oglum bi ogunde az emiyo mesela emmek istemiyo falan o zaman yine tum sutu sagip kasikla iciyorum. Fazladan sut aldigi icin de kilo alimi daha fazla oluyo hem, hem de sut artiyo.

ben doğduğu günden beri biberonla veriyorum göğsümü de alıyo biberonu da

Dogal akisli biberon mu kullaniyosun ?

Ben de ben oyle yapiyodum ilk baslarda fakat ne olduysa oglum biberonu reddetti bi muddet sonra. ben de kasiga dondum :) dogal akisli biberondu bizimkisi.
Emzigi de almadi kendisi zaten

Ben de ben oyle yapiyodum ilk baslarda fakat ne olduysa oglum biberonu reddetti bi muddet sonra. ben de kasiga dondum :) dogal akisli biberondu bizimkisi.

iilk 2 gün mama takviyesi yapmıstık bizde kasıkla bogazına kacırırız korkusuysa anne gögüs ucuna en yakın biberonla verdik sonra benide reddetmedi ama sonucta artık gözleri acıldı ne yapar bilmiyorum

ben aventi biberonunu kullanıyyorum emzik kısmını oğluş büyüdükç deiştiriyorum hani aya göre değişiyo ya tek dlikli 2 delikli fdalan die

ben aventi biberonunu kullanıyyorum emzik kısmını oğluş büyüdükç deiştiriyorum hani aya göre değişiyo ya tek dlikli 2 delikli fdalan die

Himm.. Sanslisin o zaman. Benim gozumu korkuttular memeyi birakir diye, dogal akislidan aldim. Onu da emmek memeden daha zor, sut cok zor geliyo. O da birakti sonunda.
Artik inek sutune gecince avent almayi dusunuyorum.

iilk 2 gün mama takviyesi yapmıstık bizde kasıkla bogazına kacırırız korkusuysa anne gögüs ucuna en yakın biberonla verdik sonra benide reddetmedi ama sonucta artık gözleri acıldı ne yapar bilmiyorum

Emmeyi seviyosa bi sey olmaz belki de.
Ama dedigim gibi ben o doyduktan sonra takviye niyetine verdigim icin biberonu istemiyo. Ilk ay 400 gram almistik da biz, ondan takviye tik oldu bende kilo alimi duzeldi sonrasinda ama icim rahat etmiyo iste

Himm.. Sanslisin o zaman. Benim gozumu korkuttular memeyi birakir diye, dogal akislidan aldim. Onu da emmek memeden daha zor, sut cok zor geliyo. O da birakti sonunda.
Artik inek sutune gecince avent almayi dusunuyorum.

evet şanslıyım benimki emzik de emiyo belki ondandır hem göğsümü hem de biberonu alması aventten memnunum tavsiye ederim emzik de aventinkin kullanıyrum ondan da memnunum

Emmeyi seviyosa bi sey olmaz belki de.
Ama dedigim gibi ben o doyduktan sonra takviye niyetine verdigim icin biberonu istemiyo. Ilk ay 400 gram almistik da biz, ondan takviye tik oldu bende kilo alimi duzeldi sonrasinda ama icim rahat etmiyo iste

şubatın kacında dogdu bebeşin suan kilo ve boyu ne kadar*benim kızım ilk aylarda kilosu 1 kiloya yakın alıyodu son ay boyu uzamıs ama 400 gr aldım normal diyo doktor ama bu ay sonunda karar verecek artık ek gidaya.61 cm 5750 gr

Son düzenleme:

5 subat.
Ilk ay 440 aldi sonra haftada 300-400 gram almaya basladi. 1200 gram ve 1400 gram aldik sonrasindaki 2 ay. Sadece 1 ay mama takviyesi yapmistim. Isirgan cayi dogali ama tavsiyem. Mutlaka ic gunde 2-3 sefer. Kullanan herkes memnun. Mutlaka da bol et ye gun icinde. O da sutu yaglandiriyomus; et turleri, sut urunleri ve yumurta. Her gun tuket.
Boyu 62,5.

evet şanslıyım benimki emzik de emiyo belki ondandır hem göğsümü hem de biberonu alması aventten memnunum tavsiye ederim emzik de aventinkin kullanıyrum ondan da memnunum

Avent basta olmak uzere tum marka emzikleri denedim. Evi gorseniz emzikci gibi ama almiyo yok.

ay kiloyu yanlıs yazmısım ya 5750

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…