hadi ya calışıyorum normalde şimdi raporluyum die sagmıyorum,çalışmaya başlayınca alayım diyodum makineyi daha cok işe yarıcaksa hemen alayım o zaman.sen ne kullanıyosun manuel mi, elektrkli mi?
ben de raporluyum evdeyim ama sağmanı tavsiyeederim ben lansinoh manuel kullanıyorum çok da memnunum 60tl faln fiyatı bence işine yarar canım[/QUOT
teşekkür ederim arkadasım.peki sagdıgın sütü kasıkla mı yoksa biberonla mı veriyorsun?
hadi ya calışıyorum normalde şimdi raporluyum die sagmıyorum,çalışmaya başlayınca alayım diyodum makineyi aha cok işe yarıcaksa hemen alayım o zaman.sen ne kullanıyosun manuel mi, elektrkli mi?
ben de raporluyum evdeyim ama sağmanı tavsiyeederim ben lansinoh manuel kullanıyorum çok da memnunum 60tl faln fiyatı bence işine yarar canım[/QUOT
teşekkür ederim arkadasım.peki sagdıgın sütü kasıkla mı yoksa biberonla mı veriyorsun?
Ben kasikla veriyorum.
ben doğduğu günden beri biberonla veriyorum göğsümü de alıyo biberonu da
Dogal akisli biberon mu kullaniyosun ?
Ben de ben oyle yapiyodum ilk baslarda fakat ne olduysa oglum biberonu reddetti bi muddet sonra. ben de kasiga dondum :) dogal akisli biberondu bizimkisi.
Emzigi de almadi kendisi zaten
Dogal akisli biberon mu kullaniyosun ?
Ben de ben oyle yapiyodum ilk baslarda fakat ne olduysa oglum biberonu reddetti bi muddet sonra. ben de kasiga dondum :) dogal akisli biberondu bizimkisi.
Emzigi de almadi kendisi zaten
ben aventi biberonunu kullanıyyorum emzik kısmını oğluş büyüdükç deiştiriyorum hani aya göre değişiyo ya tek dlikli 2 delikli fdalan die
ben aventi biberonunu kullanıyyorum emzik kısmını oğluş büyüdükç deiştiriyorum hani aya göre değişiyo ya tek dlikli 2 delikli fdalan die
iilk 2 gün mama takviyesi yapmıstık bizde kasıkla bogazına kacırırız korkusuysa anne gögüs ucuna en yakın biberonla verdik sonra benide reddetmedi ama sonucta artık gözleri acıldı ne yapar bilmiyorum
Himm.. Sanslisin o zaman. Benim gozumu korkuttular memeyi birakir diye, dogal akislidan aldim. Onu da emmek memeden daha zor, sut cok zor geliyo. O da birakti sonunda.
Artik inek sutune gecince avent almayi dusunuyorum.
Emmeyi seviyosa bi sey olmaz belki de.
Ama dedigim gibi ben o doyduktan sonra takviye niyetine verdigim icin biberonu istemiyo. Ilk ay 400 gram almistik da biz, ondan takviye tik oldu bendekilo alimi duzeldi sonrasinda ama icim rahat etmiyo iste
Kızlar Dr Browns Biberonu Tavsiye Ederi Beni Emmeyen Oğlum O Sayede Beni de Emmeye Başladı
ben de ama sütüm hep çok azdı elimden geleni yapmama rağmenyok ben inatla emzirmeye devam edyorum.
şubatın kacında dogdu bebeşin suan kilo ve boyu ne kadar*benim kızım ilk aylarda kilosu 1 kiloya yakın alıyodu son ay boyu uzamıs ama 400 gr aldım normal diyo doktor ama bu ay sonunda karar verecek artık ek gidaya.61 cm 4750 gr
evet şanslıyım benimki emzik de emiyo belki ondandır hem göğsümü hem de biberonu alması aventten memnunum tavsiye ederim emzik de aventinkin kullanıyrum ondan da memnunum
5 subat.
Ilk ay 440 aldi sonra haftada 300-400 gram almaya basladi. 1200 gram ve 1400 gram aldik sonrasindaki 2 ay. Sadece 1 ay mama takviyesi yapmistim. Isirgan cayi dogali ama tavsiyem. Mutlaka ic gunde 2-3 sefer. Kullanan herkes memnun. Mutlaka da bol et ye gun icinde. O da sutu yaglandiriyomus; et turleri, sut urunleri ve yumurta. Her gun tuket.
Boyu 62,5.
ben de ama sütüm hep çok azdı elimden geleni yapmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?