o da biraz bünye meselesi yani ben neler yaptım olmadı mı olmuyoraynen öyle arkadaşım.nasıl bişey anlamıyorum gecen komsular geldi kadın sütünü sagıyomus kendi bebeği hariç 2 çocuk daha beslemiş.
haklısın ben de öyle düşünüyorum ama tv de Ebru şallı yı gördüm hiç büyümemiş göğüslerinden sağdığı sütleri gösterdi bakın çok yağlı diye 2 kocaman biberon e zaten hiç kilo da almamıştıo çok kıskandım itiraf ediyorumHic kafani takma oralara. Sut uretimi genetikmis. Kiminde bol oluyo.
Bi de dr hatasi aslindq, hamileyken sinirsizcq homini girtlak yiyenlerin daha cok sutu oluyo bence. Dr lar bi takmis 10 kiloya, azapla geciyo hamilelik. Lokma saydiriyolar insana, sonra sut az oluyo.
Sagmak da cok ise yariyo yalniz, her gun bi kez sag sen de imkanin varsa.
haklısın ben de öyle düşünüyorum ama tv de Ebru şallı yı gördüm hiç büyümemiş göğüslerinden sağdığı sütleri gösterdi bakın çok yağlı diye 2 kocaman biberon e zaten hiç kilo da almamıştıo çok kıskandım itiraf ediyorum
haklısın ben de öyle düşünüyorum ama tv de Ebru şallı yı gördüm hiç büyümemiş göğüslerinden sağdığı sütleri gösterdi bakın çok yağlı diye 2 kocaman biberon e zaten hiç kilo da almamıştıo çok kıskandım itiraf ediyorum
nazar değmesin ama çok özendimay evet ya ben de gördüm fesatlandım bile içimden nerden bilelim senin olduğunu diye tutmuşsundr bi süt anne dedim ay ben de çok fenayım yaa
aynen öyle aylarca çok üzüldüm berbat geçti lohusalıım ben üzüldüm bebeğim mutsuz ne oldu ki şimdi en önemlisi onun sağlığı diyebiliyorum varsın süt annesi mama olsun bu da kaderAma o pilates sayesinde diye soylemisti diye hatirliyorum. Bi de genetik iste.
Dahasi ruhsal her sey etkiliyo. Rahat hayat surdugu net kadinin.
Aman bebeklerimiz saglikli olsun da o sagdigi 2 biberon sut onun bebeginin olsun
çok geçmiş olsun... bizim drumuz rotayı yaptırmadı canım yan etkilerinin ileriye dönük ne olucağını bilmediğim için yaptırmak istemiyorum dedi hem zaten 1 sene korucak dedi işin garibi ana sağlıktakiler de yaptırma bizce dediler.. buarada çalışmak nasıl ben izindeyim eylülde başlıcam ama eşim ücretsiz izin al diyo ben de çalışmak istiyorum ama bakıcı sorunumuz var bizimkızlar slm...
uzun bir aradan sonra merhaba...
ben sorunlu bir dönem geçirdiğim için giremedim,sürekli mastit oluyorumalıştım artık tek memeyle besliyorum yavrunmu diğerini sağıyorum,,buna şükür anne sütü alıyor ya gerisine katlanıyorum..buarada işe başladım part time iyi geldi çalışmak, kızımada kayınvalidem bakıyor,bu ay sonunda tam gün çalışmaya başlıcam, bakalım nasıl olacak...
kızlar özel aşıları yaptırdınız mı? ben rota aşısı yaptırıcam ama 4.aya girdik,ana sağlık yaptırabilirsin dedi ama tereddütteyim
sizler nasılsınız?
kızlar slm...
uzun bir aradan sonra merhaba...
ben sorunlu bir dönem geçirdiğim için giremedim,sürekli mastit oluyorumalıştım artık tek memeyle besliyorum yavrunmu diğerini sağıyorum,,buna şükür anne sütü alıyor ya gerisine katlanıyorum..buarada işe başladım part time iyi geldi çalışmak, kızımada kayınvalidem bakıyor,bu ay sonunda tam gün çalışmaya başlıcam, bakalım nasıl olacak...
kızlar özel aşıları yaptırdınız mı? ben rota aşısı yaptırıcam ama 4.aya girdik,ana sağlık yaptırabilirsin dedi ama tereddütteyim
sizler nasılsınız?
çok geçmiş olsun... bizim drumuz rotayı yaptırmadı canım yan etkilerinin ileriye dönük ne olucağını bilmediğim için yaptırmak istemiyorum dedi hem zaten 1 sene korucak dedi işin garibi ana sağlıktakiler de yaptırma bizce dediler.. buarada çalışmak nasıl ben izindeyim eylülde başlıcam ama eşim ücretsiz izin al diyo ben de çalışmak istiyorum ama bakıcı sorunumuz var bizim
mısracığım atamalarda bol şans diliyorum umarım gönlüne göre olur..ben de öğretmenim:)
10 hatta 11 yıldır atanamayan ben tercih yapacağım ağlanacak halime şu anda gülüyorum.
Bu yıl benim branşta epeyce torpil etkili olacak taban puan 14 e kadar düşmüş diyolar.
Rehber öğretmenliğe başvuracağım.
Senin branşın ne cnm?
Annemle yeğenim geldi ben çıkıyorum arkadaşlar
evet şanslıyım benimki emzik de emiyo belki ondandır hem göğsümü hem de biberonu alması aventten memnunum tavsiye ederim emzik de aventinkin kullanıyrum ondan da memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?