10 hatta 11 yıldır atanamayan ben tercih yapacağım ağlanacak halime şu anda gülüyorum.
Bu yıl benim branşta epeyce torpil etkili olacak taban puan 14 e kadar düşmüş diyolar.
Rehber öğretmenliğe başvuracağım.
Senin branşın ne cnm?
Annemle yeğenim geldi ben çıkıyorum arkadaşlar
Mrb cnm çok geçmiş olsun.
Ben rota virüs aşısını yaptırıp yaptırmamayı çokkkk düşündüm.Oğlumu 2 dr takip ediyor ,her ikisinede sordum çok mu koruyucu diye hiç net cvp alamadım.O kadar zorlamam sonucunda ancak şunu sölediler'imkanınız varsa yaptırın'.Ben de yaptırmadım.
bugün yine gezmelerdeydikk
ee hava güzel artık hergün çıkarız.epey gezdik babannemize uğradık yakıt ikmali yaptık :) karnını doyurdum altını değiştim devammm.dönüştede taksiyle geldik çünkü yokuş yoruldum zaten arabayla zor olıuyo
rotayı sormuşsunuz bende yaptırdım:doktorlar net bişi söylemiyolar çünkü özel bir aşı olduğu için yaptır diyemiyolar yaptırmada diyemiyolar.ben yaptırdım valla riski göze alamadım
bende yaptırmadım aynen senin dediğin gibi biri bişey dio biri başka şey ve çoğu yeni doğum yapanlara soruyorum duymamışlar bile böle bi aşıyı özel dr lara gitmeyenlere sağlık ocakları sölemio bile sanırım o yzden yaptırmadım
sedacım o kadar gezdiğine göre heralde bebek arabası kullanıosundur. ben hala karar verip alamadım en son chicco ya karar vermiştim ama hala net deilim sen ne kullanıosun memnunmusun?
bu arada kızlar bide oyun halısı almak istiorum geçen gün misafirliğe gitmiştik ordaki oyun halısıyla kızım çok eğlendi alcam ama bi ara burda konuşuluyodu alanınız var mı memnunmusunuz netten önerebilceğiniz bi yer varmı?
mrb ben daha önce aptamil kullanıyordum şimdi sma kullanıyorum eczaneden alıyorum marketlerde yok canım
oh ne guzel anneciğinin yanındasın tadını çıkar canım...gürültüde uyuyan çocuk heryerde uyur artık inşallah...ıyı gezmeler...mrb kızlar kaç gündür giremedim buraya gene cosmussunuz 100 sf olmus valla okuyamadımama okuyacam kararlıyım..kendi memleketime geldim anneme kavustum cok sükür..burda hergün gezme misafir modundayız kızımda memnun..valla gündüzleeri uyumayan cocuk kargasada uyuyor..demek ki sessizlikten uyumuyormus diye düsünüyorum:18:
suan konyadayım ,kızımı ii bir dr göstermek istiyorum burda konyalılar veya konyada ikamt edenler vardı sizden yardım istiyorum..hangi dr tavsiye edersiniz..cvplarınızı bekliyorum..hepinizi cok öptm
yeterkı gezde araba yeterkı sürülebilsin....
evet canım bebek arabasıyla ama benim arabamın bi markası yok eski araba yeğenimin yani nerden baksan 12 senelik bir araba
bende yaptırmadım valla....Mrb cnm çok geçmiş olsun.
Ben rota virüs aşısını yaptırıp yaptırmamayı çokkkk düşündüm.Oğlumu 2 dr takip ediyor ,her ikisinede sordum çok mu koruyucu diye hiç net cvp alamadım.O kadar zorlamam sonucunda ancak şunu sölediler'imkanınız varsa yaptırın'.Ben de yaptırmadım.
ben elma suyuyla başladım benım oğlan istiyo valla ona ağır gelemeycek şekilde herşeyden tatırıyorum...3 aylık benımkı...valla bana iyi geldi çalışmak,kızımda sıkıntı çıkarmadı şükür tabi tam güne geçtiğimde nasıl olur bilmem..ama şuda var işyerim çok özgür bıraktı sağolsunlar beni ben ayarlıyorum saatlerimi kız kaka yapamadı mesela ogün onu rahatlattıktan sonra öğleden sonra geliyorum gibi...sende rahat ol kuzucuklar anlıyor onlar için çalıştığımızı sıkıntı yapmıyorlar
buarada ek gıdaaya başlayan var mı?ben duyuyoprum 4.ayda başlayanlar var:26:nedersiniz:26:
hayırlısı olsun ınşallah....istediğin yer gelır umarım....Mrb demeyi unutmuşum özür.
Nasılsınız?
Ben bugün epeyce ayakta kaldım .Sabahın köründe eşim işe gitmeden kek yaptım,sonra oğluşu emzir mama ver yatır odanın birini süpür sil.Anneyi çağır oğluş yıkansın yine mama uyku sonra temizlik bööööle bu saate kadar geldim.Siteden bir komşum 3 aydır bana gelmek istiyor bir türlü nasip olmamıştı bugün çağırayım bari kadıncağızı dedim olmadı teyzesine gidecekmiş.Ben de iş arkadaşlarımı çağırdım işçıkışı gelecekler.
Sizler naptınız?
Ha birde öğretmen atamaları var tercih yapacağım onlara bakındım
bugün yine gezmelerdeydikk
ee hava güzel artık hergün çıkarız.epey gezdik babannemize uğradık yakıt ikmali yaptık :) karnını doyurdum altını değiştim devammm.dönüştede taksiyle geldik çünkü yokuş yoruldum zaten arabayla zor olıuyo
rotayı sormuşsunuz bende yaptırdım:doktorlar net bişi söylemiyolar çünkü özel bir aşı olduğu için yaptır diyemiyolar yaptırmada diyemiyolar.ben yaptırdım valla riski göze alamadım
dün eczaneden buldum aldım similac marka mama biberonuda değiştirdim biraz düzeldi gibi inşallah daha iyi olucak eskisi gibi biberonu görünce ağlamıyo en azından
bende yaptırmadım aynen senin dediğin gibi biri bişey dio biri başka şey ve çoğu yeni doğum yapanlara soruyorum duymamışlar bile böle bi aşıyı özel dr lara gitmeyenlere sağlık ocakları sölemio bile sanırım o yzden yaptırmadım
sedacım o kadar gezdiğine göre heralde bebek arabası kullanıosundur. ben hala karar verip alamadım en son chicco ya karar vermiştim ama hala net deilim sen ne kullanıosun memnunmusun?
bu arada kızlar bide oyun halısı almak istiorum geçen gün misafirliğe gitmiştik ordaki oyun halısıyla kızım çok eğlendi alcam ama bi ara burda konuşuluyodu alanınız var mı memnunmusunuz netten önerebilceğiniz bi yer varmı?
Cnm,bizim arabamız chicco çokkkk memnunum bir arkadaşım verdi yoksa ben alamazdım.3 yıl önce 2 milyara yakın para ödemişti.
Oyun halısınıda eşim Migros tan almış,halen aynısı var dün gördüm.Çokkk ayrıntılı bişey değil 2 gündür azcık azcık kullanıyoruz sonucunu net yazamayacağım.Ama şunu söyleyebilrim bir komşumda uzun yıllar önce grdüğüm oyun halısı çok ayrıntılıydı.Rengarenkti,aynalı,çıngıraklı...vs idi.Onunla kıyaslayınca bizimki epey basit kalıyor.
sen su oyun halısını kullanda bi sonuc bildir bakalım arkadsım oynayacagını bilsem ayrıntılı olanlardanda alıcamda bi arkadsım hiç işe yaramadı dedi.denemek lazım aslında
Benim haciyatmaz oglan bile epey oyalaniyo oyun halisiyla hem de 3 haftadir falan kullaniyoruz biz.
Ben de yakin arkadasima hediye olarak aldirdim yuzsuzce. Teferruatli bi sey almis o da sagolsun.
Uzerindeki oyuncaklar cikabiliyo, ben de boylece onlari cikarip normalde veya bi yere giderken bikacini yanima alip oglani oyalamak icin kullaniyorum
kızlar bebişlerinizde yastık kullanyor musunuz?
Hayir ama reflu onlemi olsun diye 30 derecelik bi aciyla yukselterek yatiriyorum. Besik doseginin altina destek yaptik.
Emzirdikten sonra bel ustunden ince kirlente yatiriyorum yine. Reflu olma asamasindan boyle kurtulduk cok sukur
kızlar bebişlerinizde yastık kullanyor musunuz?
ii geceler cnm pat die daldım ama ben kullanıyorum yaklaşık bir aydır ve gayet memnunum hemde kusunca boğazına gitmiyo ebnde konulması grek zaten çok yüksek değil beli boşta kalmıyo tam oğluşa göre haa buarada bugün kakamızı yaptık teyzoşu:):)
cnm bende tercih yapıcam kendi branşım bilişim ama çok yüksek puanımız bende başka bi baranşa imkan tanınmış onu yazıcam kısmet bakalım çıkarsa ne mutlu :)hayırlısıyla burda atandık die yazarız inş:)Mrb demeyi unutmuşum özür.
Nasılsınız?
Ben bugün epeyce ayakta kaldım .Sabahın köründe eşim işe gitmeden kek yaptım,sonra oğluşu emzir mama ver yatır odanın birini süpür sil.Anneyi çağır oğluş yıkansın yine mama uyku sonra temizlik bööööle bu saate kadar geldim.Siteden bir komşum 3 aydır bana gelmek istiyor bir türlü nasip olmamıştı bugün çağırayım bari kadıncağızı dedim olmadı teyzesine gidecekmiş.Ben de iş arkadaşlarımı çağırdım işçıkışı gelecekler.
Sizler naptınız?
Ha birde öğretmen atamaları var tercih yapacağım onlara bakındım
cnm ben gece 3 kere veriyorum genelde bide sabah uyanıncaBu arada kizlar geceleri ne kadar besliyosunuz bebeklerinizi ?
cnm bnm ya sorma bugün gezmelerdeydik şeker:)oğlumla ilk kez bebek arabasıyla gezdik babanneye gittik sonlara doğru içerde sıkıldı sanırım mmızırdanmaya başladı neyseki eve gelmiştik :)hava harikaydı bugün ya inş hep böle gider artıkbmaşallah senin kıza ya benmkide hergün yapsa çok çok mutlu olucam aslında her sabah bende hareket yaptırıyorum ama yaptığın özel bişi varmı neler yapıyon masajay canım benim nerdesin sen ya 2 gündür meraktan öldüm hadi gözümüz aydın.bende sabahları kızıma masaj yapıyorum onun etkisiyle mi bilmiyorum pazardan beri hergün kaka yapıyo.bende haftasonu baby jem die bi markanın delikli sünger yastıgı varya bogulmayı onlemek amaclı ondan aldımda koyayım madem bende malum kusmalar bitmedi bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?