2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

insallah istediğin yere atanırsın.bende sınıf öğretmeniyim

bende yaptırmadım aynen senin dediğin gibi biri bişey dio biri başka şey ve çoğu yeni doğum yapanlara soruyorum duymamışlar bile böle bi aşıyı özel dr lara gitmeyenlere sağlık ocakları sölemio bile sanırım o yzden yaptırmadım

sedacım o kadar gezdiğine göre heralde bebek arabası kullanıosundur. ben hala karar verip alamadım en son chicco ya karar vermiştim ama hala net deilim sen ne kullanıosun memnunmusun?

bu arada kızlar bide oyun halısı almak istiorum geçen gün misafirliğe gitmiştik ordaki oyun halısıyla kızım çok eğlendi alcam ama bi ara burda konuşuluyodu alanınız var mı memnunmusunuz netten önerebilceğiniz bi yer varmı?

merhaba guzel annısler uzun suredır herkes facede oldugu ıcın bende bakmıyordum buraya benım face hesabım yok maalesef oyuzden muhabbetlere hasret kalıyoruz benım sıze ıkı sorum olucak bırı tatıle cıkıcak olan varmı bebıslerle nerelere gıdıceksınız? ıkıncısıde ben 8 hazıranda ıs bası yapıcam ıs bası yapanlar nasıl alıstılar ve cocuklu ıs hayatı nasıl zor oluyormu sut kısımlarını ne yapıyorsunuz?

evet canım bebek arabasıyla ama benim arabamın bi markası yok eski araba yeğenimin yani nerden baksan 12 senelik bir araba

mrb kızlar kaç gündür giremedim buraya gene cosmussunuz 100 sf olmus valla okuyamadımama okuyacam kararlıyım..kendi memleketime geldim anneme kavustum cok sükür..burda hergün gezme misafir modundayız kızımda memnun..valla gündüzleeri uyumayan cocuk kargasada uyuyor..demek ki sessizlikten uyumuyormus diye düsünüyorum:18:
suan konyadayım ,kızımı ii bir dr göstermek istiyorum burda konyalılar veya konyada ikamt edenler vardı sizden yardım istiyorum..hangi dr tavsiye edersiniz..cvplarınızı bekliyorum..hepinizi cok öptm

mrb ben daha önce aptamil kullanıyordum şimdi sma kullanıyorum eczaneden alıyorum marketlerde yok canım

dün eczaneden buldum aldım similac marka mama biberonuda değiştirdim biraz düzeldi gibi inşallah daha iyi olucak eskisi gibi biberonu görünce ağlamıyo en azından

oh ne guzel anneciğinin yanındasın tadını çıkar canım...gürültüde uyuyan çocuk heryerde uyur artık inşallah...ıyı gezmeler...

evet canım bebek arabasıyla ama benim arabamın bi markası yok eski araba yeğenimin yani nerden baksan 12 senelik bir araba
yeterkı gezde araba yeterkı sürülebilsin....
bende yaptırmadım valla....
ben elma suyuyla başladım benım oğlan istiyo valla ona ağır gelemeycek şekilde herşeyden tatırıyorum...3 aylık benımkı...
hayırlısı olsun ınşallah....istediğin yer gelır umarım....

canım benım hayranım sana maşallah...bugunde cıkmasaydın şaşardım zaten....yemek işini falan nasıl yapıyon evde kalamıyonda hıç....şaka yapıyom ınşallah tum kadınlar mutlu olur.....

dün eczaneden buldum aldım similac marka mama biberonuda değiştirdim biraz düzeldi gibi inşallah daha iyi olucak eskisi gibi biberonu görünce ağlamıyo en azından

benımde sütüm yetmıyo dıye aptamil verıyorum biberon almıyo benımkıde mecbur kaşıkla veriyorum ama yarın yenı bir başlık alcam ınu denıycem umarım tutar bu sefer

Cnm,bizim arabamız chicco çokkkk memnunum bir arkadaşım verdi yoksa ben alamazdım.3 yıl önce 2 milyara yakın para ödemişti.

Oyun halısınıda eşim Migros tan almış,halen aynısı var dün gördüm.Çokkk ayrıntılı bişey değil 2 gündür azcık azcık kullanıyoruz sonucunu net yazamayacağım.Ama şunu söyleyebilrim bir komşumda uzun yıllar önce grdüğüm oyun halısı çok ayrıntılıydı.Rengarenkti,aynalı,çıngıraklı...vs idi.Onunla kıyaslayınca bizimki epey basit kalıyor.

sen su oyun halısını kullanda bi sonuc bildir bakalım arkadsım oynayacagını bilsem ayrıntılı olanlardanda alıcamda bi arkadsım hiç işe yaramadı dedi.denemek lazım aslında

Benim doktorum da rota virus asisini onermisti ama kalca ultrasonu icin gittigim universite hastanesindeki doktor ilk cocukta gerek olmadigini soyledi.
Sonra ben de biraz arastirdim ve bu ishalin diger adinin kis ishali oldugunu ogrendim ve yaptirmadim. Doktorum da yaptirmazsam sadece ishalin agir gececegini, baska bi tehlikenin olmadigini soylemisti.
Bakalim artik, insallah bi sey olmaz.

sen su oyun halısını kullanda bi sonuc bildir bakalım arkadsım oynayacagını bilsem ayrıntılı olanlardanda alıcamda bi arkadsım hiç işe yaramadı dedi.denemek lazım aslında

Benim haciyatmaz oglan bile epey oyalaniyo oyun halisiyla hem de 3 haftadir falan kullaniyoruz biz.
Ben de yakin arkadasima hediye olarak aldirdim yuzsuzce. Teferruatli bi sey almis o da sagolsun.
Uzerindeki oyuncaklar cikabiliyo, ben de boylece onlari cikarip normalde veya bi yere giderken bikacini yanima alip oglani oyalamak icin kullaniyorum

allahım bizede böyle arkadslar nasip etttttt

kızlar bebişlerinizde yastık kullanyor musunuz?

Hayir ama reflu onlemi olsun diye 30 derecelik bi aciyla yukselterek yatiriyorum. Besik doseginin altina destek yaptik.
Emzirdikten sonra bel ustunden ince kirlente yatiriyorum yine. Reflu olma asamasindan boyle kurtulduk cok sukur

Hayir ama reflu onlemi olsun diye 30 derecelik bi aciyla yukselterek yatiriyorum. Besik doseginin altina destek yaptik.
Emzirdikten sonra bel ustunden ince kirlente yatiriyorum yine. Reflu olma asamasindan boyle kurtulduk cok sukur

işte bende kusarsa geri gitmesin die koymak istiyorumda onun için sordum

kızlar bebişlerinizde yastık kullanyor musunuz?

ii geceler cnm pat die daldım ama ben kullanıyorum yaklaşık bir aydır ve gayet memnunum hemde kusunca boğazına gitmiyo ebnde konulması grek zaten çok yüksek değil beli boşta kalmıyo tam oğluşa göre haa buarada bugün kakamızı yaptık teyzoşu:):)

ay canım benim nerdesin sen ya 2 gündür meraktan öldüm hadi gözümüz aydın.bende sabahları kızıma masaj yapıyorum onun etkisiyle mi bilmiyorum pazardan beri hergün kaka yapıyo.bende haftasonu baby jem die bi markanın delikli sünger yastıgı varya bogulmayı onlemek amaclı ondan aldımda koyayım madem bende malum kusmalar bitmedi bizde

cnm bende tercih yapıcam kendi branşım bilişim ama çok yüksek puanımız bende başka bi baranşa imkan tanınmış onu yazıcam kısmet bakalım çıkarsa ne mutlu :)hayırlısıyla burda atandık die yazarız inş:)

Bu arada kizlar geceleri ne kadar besliyosunuz bebeklerinizi ?
cnm ben gece 3 kere veriyorum genelde bide sabah uyanınca

cnm bnm ya sorma bugün gezmelerdeydik şeker:)oğlumla ilk kez bebek arabasıyla gezdik babanneye gittik sonlara doğru içerde sıkıldı sanırım mmızırdanmaya başladı neyseki eve gelmiştik :)hava harikaydı bugün ya inş hep böle gider artıkbmaşallah senin kıza ya benmkide hergün yapsa çok çok mutlu olucam aslında her sabah bende hareket yaptırıyorum ama yaptığın özel bişi varmı neler yapıyon masaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…