cnm bende tercih yapıcam kendi branşım bilişim ama çok yüksek puanımız bende başka bi baranşa imkan tanınmış onu yazıcam kısmet bakalım çıkarsa ne mutlu :)hayırlısıyla burda atandık die yazarız inş:)
cnm ben gece 3 kere veriyorum genelde bide sabah uyanınca
cnm bnm ya sorma bugün gezmelerdeydik şeker:)oğlumla ilk kez bebek arabasıyla gezdik babanneye gittik sonlara doğru içerde sıkıldı sanırım mmızırdanmaya başladı neyseki eve gelmiştik :)hava harikaydı bugün ya inş hep böle gider artıkbmaşallah senin kıza ya benmkide hergün yapsa çok çok mutlu olucam aslında her sabah bende hareket yaptırıyorum ama yaptığın özel bişi varmı neler yapıyon masaj
göbeğini bebe yagıyla yaglayorum,göbek deliğinin etrafında saat yönünde parmak uclarımla pıt pıt pıt dokunduruyorum cok yavas olmıcakmıs ama ayarlarsın sen onu,sonra aynı hizada elimi döndürüyorum,elimin alt kısmıyla yukardan asağı doğru kum cekme hareketi,havada bisiklet, ayak bileklerinden tutup karnına dogru bastırıyorum,bide yatar pozisyonda ayak tabanlarını yere bastırık dizdinden saga sola hareket ettriyorum sonuc harika.bizde bugun gezmelere gittik komsum kucagına aldı kızımı konustu konustu benimki dudakları büzerek bi ağladı kıyamam seslendim sesimi duyunca sustu kıyamam alışmışlar artık yadırgıyolar heralde yabancıyı pekde mutlu oldum ama anne olmusum beaaa
hmm bunalrı bende yapiim bak sadece ayaklarını karnına itme ve bisikleti yapıyodum tamam saol cnm
hmm benimkide birine gidince gözelriyle öyle bi takip ediyoki bnm biliyorum o dudak büzüp ağlamayı hüveeeee die başlıyolar gözerlindende boncuk yaşAllahım içim eriyo resmen öyle ağlayınca ya bnm oğlan çok korkuyo mesela yüksek sesten bianda yada ne biliim bugün hapşurdum dalmışmıydı ne bi ağladı yine o büzüşüp hüveeee olanından nerdeyse bende ağlıcaktımokadar özür diledimki ondan yavrum bnm yaa
ani hareketlerde benimkide nası sıcrıyo bende özür diliyorumek gıdaya basladın mı sen canım diğer tarafta baslıcam die yazmıssın
guzummm ben yattım datlum oğluşu emziriim yatim artık sabah nöbet erken başlıyo 6 7 gibi hahahah
öptm cnm fıstık kızınıda grşz
aaa ben buraya yazmayali baya olmuss gunaydin kizlarr
kızlar bebişlerinizde yastık kullanyor musunuz?
selam kızlar;
migrotan oyun haalısı alanlar fotoğrafını eklermisiniz bi bakıyım.. ben etrafımızdaki tüm migroslara baktım bulamadım malesef.. fiyatı da çok uygundu 35tl diye duymuştum..
Günaydın canım :}
Rica ederim tatlım.Dün gördüğümde de 1 tane kalmıştı dediğin gibi çok satılıyor olmalı ya 36 TL yada 39 TL 'di.
işte bende kusarsa geri gitmesin die koymak istiyorumda onun için sordum
Gunaydin,
Yastikla yukseltme sebebim kusarsa geri gitmesin diye diil canim. Kusmasin diye.
Kafasini yana cevirerek yatirdiginda hicbisi olmuyo cok sukur. Dahasi oyle bi korunakla dogmuslar ki oyle bi durum olursa kendilerini kurtarabiliyolar. Saga sola ceviriyo kafasini, agliyo vs.
Yastik koyucaksan da en az omuzlarinin altindan koy canim, gogus hizzasina bile inebilirsin hatta direkt bizim gibi boyundan yatirma. Nacizane tavsiyem
peki ne tür bi yastık? biz doğmadan yan yatma yastığı almıştık onu baya kullandı fakat şimdi ondan kndini yukarı ya da aşağı itiyo küçük geliyo sanırım rahat edemiyo ben de yastıksız yatırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?