2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada ben hic yan yatirmadim oglumu. Sirt ustu yatirip kafasini yana dogru tam olarak cevirip yatiriyorum kulak ustune

günadyın güzel annelerrrr

sabah kalktık meteciğim pırt pırt kaka yapıoduu neyse bitti altını bi açtım abouuuu teee sırtına çıkmışşş yıkayayım dedim madem yıkayacağım komple yıkayım zaten bugün banyo yaptırcaktım dedim hemen hazırladım suyu yıkadım mis gibi sabah sabah sonra emzirdim şimdi rahatladı uyuyoo.

benimde bissürü işim var aslında.yarın inşallah yola çıkıcaz memlekete gidicezzz ayy çok sevinçliyim.çamaşır yıkamıştım ütü var çanta hazırlıcam ortalığı silip süpürücem dışarı çıkıp saçıma bi fön çektirmek istiyorum falan filan yanii iş çokk

geçmişi okudum isim isim hatırlamıyorum ama burdan bende cevap yazımm alıntı yapmadım

evet ben gezmeyi seviyorum hava güzel olunca hergün çıkıyorum.yemek işinide çıkmadan hallediyorum ya metehan uyurken yapıyorum yada oto koltuğun akoyup mutfakta yanıma alıyorum beni izlemesini çok seviyo

ben yastık kullanmıyorum yatağının altına battaniyeyi 2 ye katlayıp koydum zatenyüksek duruyo baş kısmı

paradise şu huuggysin kampanyası vardıya boş bebek bezi getirin diyo o huggys marka boş bebek bezimi yoksa herhangi bir markamı onu bulamadım ben bilen varmı?

kızlar bişey sorucam vitamin ya da demir hapı kullanıyomusunuz? bana kadın doğum drum devam et vitamine ve demire demişti ama etmedim şuanda deli gibi saçım dökülüyo tekrar başlasam mı demire acaba? sizin saçlar ne alemde acaba?

banada demişti ama ben hiç içmedim gerçi ben hamileykende ne demir hapını nede vitamin hapını düzenli kullanmadım ozamanda içmedim yani benimde saçlarım tutam tutam dökülüyo sanırım mevsim geçişisinden oluyor

şubatta doğan bebeciklerin anneleri mi burda ?

2011 şubat ayında bebeklerini dünyaya getiren anneler burda.sendemi 2011 şubat annesisin?

evet ben vitamin hapı kullanıyorum emzirdiğim sürecede kullanabilrsin dedi doktorum.

Son düzenleme:

ben gecem hafta aldım bu yan yatma yastıkları gibi içi delikli sünger yastıklar var ben onlardan aldım basından omuzların hizasina kadar koyuyorum ama bilmyrum koymalı mı.bide büyük emzirme yastıklarında aldım ay gibi olan yüz üstü koyuyorum pek bi güzel seyrediyo etrafı minik guzummmm

Herhangi bir markanın boş paketi olabilir sevgili anneler:)

Demiş Sevgili Huggies Türkiye :}

Hadi Toplayın Ne Varsa Götürelim Ama Bize Çok Uzak Yaa :S

sağol irem.bende var boş paket gidip alalım öyleyse.gerçi 1 tane veriyolar herkese ya şimdi tee oralara gideriz promosyon paket verirler içinde 2 tane falan olandan sinir olurum adam gibi paket vereceklerse gidelim.onuda sorsana

Vitamini dr 40 ciktiktan sonra biraktirdi, demire devam et demisti ama o da sutumu azaltiyo diye biraktim.
Saclarim da hic dokulmuyo, aksine guclendi dogumdan sonra

buldum sonunda değişim noktalarını

Huggies'den organik bez devrimi
Boş bez paketini değişim noktalarına getirin, Huggies yumuşak ve rahat hediyemiz olsun.

:: Huggies ::

değişim tarihleri ve noktaları
17 mayıs salı Bursa asmerkez
25 mayıs çarşamba İzmir özkanlar tansaş
27 mayıs cuma Antalya 5m
29 mayıs pazar Mersin Mezitli
2 haziran perşembe Kayseri 5m
4 haziran cumartesi Ankara ankamal
8 haziran çarşamba İstanbul beylikdüzü migros avm
9 haziran perşembe İstanbul anadoluhisarı migros Paylaş:

kızlaaaaaaar ben geçen ay regl olmuştum doğumdan sonra ilk defa bu ay olmadım normal mi acaba benm gibi olan var mı ? 27 günde bir olurdum eskiden şimdi 30uncu gün oldu

Ankara daki degisim noktasi cmt gunleri mahser yeri gibi oluyo. O cileyi cekecegime para vermeye raziyim.
Bu arada ben denemek icin huggies in su yeni cikan urununu aldim, yumusak ve rahati. Pek memnun kalmadim, prima ya nazaran daha kucuk. Bacak yerleri neredeyse yara yapicakti, kucuk geldi. Pakette 50 taneden fazla bez var oylece duruyo evde, gidip prima aldim yine.
Bi de baglama yerinden misina gibi bisey sariyo bacagi, yapistirma yerinden cikiyo herhalde. Keser meser kuzumun yumusak tenini diye de biraktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…