peki ne tür bi yastık? biz doğmadan yan yatma yastığı almıştık onu baya kullandı fakat şimdi ondan kndini yukarı ya da aşağı itiyo küçük geliyo sanırım rahat edemiyo ben de yastıksız yatırıyorum
kızlar bişey sorucam vitamin ya da demir hapı kullanıyomusunuz? bana kadın doğum drum devam et vitamine ve demire demişti ama etmedim şuanda deli gibi saçım dökülüyo tekrar başlasam mı demire acaba? sizin saçlar ne alemde acaba?
şubatta doğan bebeciklerin anneleri mi burda ?
kızlar bişey sorucam vitamin ya da demir hapı kullanıyomusunuz? bana kadın doğum drum devam et vitamine ve demire demişti ama etmedim şuanda deli gibi saçım dökülüyo tekrar başlasam mı demire acaba? sizin saçlar ne alemde acaba?
günadyın güzel annelerrrr
sabah kalktık meteciğim pırt pırt kaka yapıoduu neyse bitti altını bi açtım abouuuu teee sırtına çıkmışşş yıkayayım dedim madem yıkayacağım komple yıkayım zaten bugün banyo yaptırcaktım dedim hemen hazırladım suyu yıkadım mis gibi sabah sabah sonra emzirdim şimdi rahatladı uyuyoo.
benimde bissürü işim var aslında.yarın inşallah yola çıkıcaz memlekete gidicezzz ayy çok sevinçliyim.çamaşır yıkamıştım ütü var çanta hazırlıcam ortalığı silip süpürücem dışarı çıkıp saçıma bi fön çektirmek istiyorum falan filan yanii iş çokk
geçmişi okudum isim isim hatırlamıyorum ama burdan bende cevap yazımm alıntı yapmadım
evet ben gezmeyi seviyorum hava güzel olunca hergün çıkıyorum.yemek işinide çıkmadan hallediyorum ya metehan uyurken yapıyorum yada oto koltuğun akoyup mutfakta yanıma alıyorum beni izlemesini çok seviyo
ben yastık kullanmıyorum yatağının altına battaniyeyi 2 ye katlayıp koydum zatenyüksek duruyo baş kısmı
paradise şu huuggysin kampanyası vardıya boş bebek bezi getirin diyo o huggys marka boş bebek bezimi yoksa herhangi bir markamı onu bulamadım ben bilen varmı?[/QUOTE
reklamlarda huggys tanıtmak için diyo bu cümleden yola cıkarak bi yorum yaptım bende kendi kendime o bezden olsa elimde bosunu götürsem zaten biliyor olurum o bezi bence farklı markalar kabulleri olacak ama sayı sınırı var mı acaba ????şimdi onu çözmeye calışıyorummmmm
peki ne tür bi yastık? biz doğmadan yan yatma yastığı almıştık onu baya kullandı fakat şimdi ondan kndini yukarı ya da aşağı itiyo küçük geliyo sanırım rahat edemiyo ben de yastıksız yatırıyorum
selam kızlar;
migrotan oyun haalısı alanlar fotoğrafını eklermisiniz bi bakıyım.. ben etrafımızdaki tüm migroslara baktım bulamadım malesef.. fiyatı da çok uygundu 35tl diye duymuştum..
canım izmir de sin heralde sende balcovadaki migrosta hafta sonu vardı .bi ara bende o oyuncak reyonunda defalarca dolasmama ragmen bulamamıstım, meğerse o oyuncak reyonunda değil bir arkasındaki bibeborun vb bebek eşyaları satılan reyondaymıs ordada önünde cok gecmişimde ben kutuda bişeyler ararken o poşetteymiş ondan bilememişim ne ararsan onu bulursun ama dimiiii
selam kızlar;
migrotan oyun haalısı alanlar fotoğrafını eklermisiniz bi bakıyım.. ben etrafımızdaki tüm migroslara baktım bulamadım malesef.. fiyatı da çok uygundu 35tl diye duymuştum..
canım izmir de sin heralde sende balcovadaki migrosta hafta sonu vardı .bi ara bende o oyuncak reyonunda defalarca dolasmama ragmen bulamamıstım, meğerse o oyuncak reyonunda değil bir arkasındaki bibeborun vb bebek eşyaları satılan reyondaymıs ordada önünde cok gecmişimde ben kutuda bişeyler ararken o poşetteymiş ondan bilememişim ne ararsan onu bulursun ama dimiiii
profilimde izmir yazıyor galiba hala.. yok canım artık istanbuldayım burd da çok migros var 2-3 tanesine gittim çalışanlara da sordum kalmamış bu haftasonu havalar güzel olursa bakıyım dediğin reyonlara inşallah bulabilirim..
sağol irem.bende var boş paket gidip alalım öyleyse.gerçi 1 tane veriyolar herkese ya şimdi tee oralara gideriz promosyon paket verirler içinde 2 tane falan olandan sinir olurum adam gibi paket vereceklerse gidelim.onuda sorsana
tamam canım soruyorum ;}
buldum sonunda değişim noktalarını
Huggies'den organik bez devrimi
Boş bez paketini değişim noktalarına getirin, Huggies yumuşak ve rahat hediyemiz olsun.
:: Huggies ::
değişim tarihleri ve noktaları
17 mayıs salı Bursa asmerkez
25 mayıs çarşamba İzmir özkanlar tansaş
27 mayıs cuma Antalya 5m
29 mayıs pazar Mersin Mezitli
2 haziran perşembe Kayseri 5m
4 haziran cumartesi Ankara ankamal
8 haziran çarşamba İstanbul beylikdüzü migros avm
9 haziran perşembe İstanbul anadoluhisarı migros Paylaş:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?