kızlaaaaaaar ben geçen ay regl olmuştum doğumdan sonra ilk defa bu ay olmadımnormal mi acaba benm gibi olan var mı ? 27 günde bir olurdum eskiden şimdi 30uncu gün oldu
tamam canım soruyorum ;}
Ankara daki degisim noktasi cmt gunleri mahser yeri gibi oluyo. O cileyi cekecegime para vermeye raziyim.
Bu arada ben denemek icin huggies in su yeni cikan urununu aldim, yumusak ve rahati. Pek memnun kalmadim, prima ya nazaran daha kucuk. Bacak yerleri neredeyse yara yapicakti, kucuk geldi. Pakette 50 taneden fazla bez var oylece duruyo evde, gidip prima aldim yine.
Bi de baglama yerinden misina gibi bisey sariyo bacagi, yapistirma yerinden cikiyo herhalde. Keser meser kuzumun yumusak tenini diye de biraktim.
yaa çok sıkıntılı oluyorum ama bu değişim noktalarının listesini göremiyorum ben kaç siteden baktım açmadı benmi beceremiyorum
başka bir konu altında şöle demiş
Merhaba Havva Hanım, hediyemiz ful paket olacaktır bilginize. Nazan Hanım önerileriniz için teşekkürler dikkate alınacaktır:)
ayy ben ayrı gidimm eşim ayrı gitsin ozamanolurmuki öle
bir kişiye 1 taneyse sokaktan adam toplatıp sıraya girsek nası olur ki
ayy ben hepsini atmışım {doğal olarak:} }bi tane prima 3 numara bi tane huggies 4 numara var tüüühhhh :}
kızlar bişey sorucam vitamin ya da demir hapı kullanıyomusunuz? bana kadın doğum drum devam et vitamine ve demire demişti ama etmedim şuanda deli gibi saçım dökülüyo tekrar başlasam mı demire acaba? sizin saçlar ne alemde acaba?
kız bendede hiç yok bi tane evde var onun içini boşaltcam.2.verceklerini bilsem alırım bi prima daha boşaltırım içini olar biter
bu arada kızlar hafta sonu kipada primadada kampanya vardı 3 alıp 2 parası ödüyodun fakattt premium care de dahil değilde bende onun için almamıstm haberiniz ola kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum,hemide bütün anne bebek ürünlerinde %30 indirim vardı bilginizeeee
Premium care in file gibi olan petekli tabakasi bebisimin poposuna yapisiyodu kaka yaptiginda, o yuzden almayi biraktim ben.
Sende ayni sorun oluyo mu ?
Premium care in file gibi olan petekli tabakasi bebisimin poposuna yapisiyodu kaka yaptiginda, o yuzden almayi biraktim ben.
Sende ayni sorun oluyo mu ?
Aynı sorun ben dede oldu UYU OYNA paketlerinden çok memnunum ben.
yo hayır ben öle bi sorun yasamadım,fakat bu aralar bacak kısmındaki lastikleri iz yapıyor sıkı mı bağlıyorum acaba ya da 4 numaraya gecme vakti mi geldi ki?
Ben de erken ama gecicem 4 numaraya. Onumuz yaz, iyice pismesin cocuk sikan bezle. Elimdeki paket bitsin diye bekliyorum.
Sen de gec bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?