2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaaaaar ben geçen ay regl olmuştum doğumdan sonra ilk defa bu ay olmadım normal mi acaba benm gibi olan var mı ? 27 günde bir olurdum eskiden şimdi 30uncu gün oldu

Selam, emzirmek regliyi onluyo. Ben kirkim cikinca hafif bi gun suren bi regl oldum, daha da olmadim. 6. Aya kadar normal, dogal dogum kontrolu hem de. guvenmemeli tabii yine.

valla bende kalabalığa hiiçç gelemem.bi bakarım dediğin gibi kalabalık olursa hiç uğraşmam.

yaa çok sıkıntılı oluyorum ama bu değişim noktalarının listesini göremiyorum ben kaç siteden baktım açmadı benmi beceremiyorum

Adobe Reader yüklü Değil Demekki Bilgisayarında Caım Yeni Gördüm Mesajını Görseydim Hemen Gönderirdim..

Valla Biz Huggies Kullandık Özellikle Organik Pamuktan Çok Memnundum Eğer Full Paketse Hemen Gitmeli Yaaa Bence Değer Uzak Falan :}

bir kişiye 1 taneyse sokaktan adam toplatıp sıraya girsek nası olur ki

Son düzenleme:

öyle değil mi ama bu devirde kim kime bedava ne veriyo.iyi gelirse kullanırız kötüyse atarız çöpe para mı verdik sankiben burda gördümde haberim oldu sonra reklemda görünce dikkatimi cekti.üye olmasaydım görmezdim bile başkalarıda görmemişse kalabalık olmazzz teselli işteiyi ki varsın kadınlar kulübü iyiki arkadslarım bu kampanyayı yayınladı

ayy ben hepsini atmışım {doğal olarak:} }bi tane prima 3 numara bi tane huggies 4 numara var tüüühhhh :}

ayy ben hepsini atmışım {doğal olarak:} }bi tane prima 3 numara bi tane huggies 4 numara var tüüühhhh :}

kız bendede hiç yok bi tane evde var onun içini boşaltcam.2.verceklerini bilsem alırım bi prima daha boşaltırım içini olar biter
bu arada kızlar hafta sonu kipada primadada kampanya vardı 3 alıp 2 parası ödüyodun fakattt premium care de dahil değilde bende onun için almamıstm haberiniz ola kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum,hemide bütün anne bebek ürünlerinde %30 indirim vardı bilginizeeee

Son düzenleme:

Ben de kullanmıyordum oğluşun dr larından biri kullan ,sütünün kalitesi artsın dedi malum bizim kg sorunumuz var.2 günde 1 vitamini içiyorum amma velakin şimdi de benim kg sorunum var :))

Huggies bez kullananların çoğunluğu memnun değil,annemde yeğenime denemek için aldıklarında çok kalın olduğu için kullanamadıklarını söledi.En güzeli Prima molfix ide hiç sevmedim ben

Son düzenleme:

Premium care in file gibi olan petekli tabakasi bebisimin poposuna yapisiyodu kaka yaptiginda, o yuzden almayi biraktim ben.
Sende ayni sorun oluyo mu ?

Premium care in file gibi olan petekli tabakasi bebisimin poposuna yapisiyodu kaka yaptiginda, o yuzden almayi biraktim ben.
Sende ayni sorun oluyo mu ?

yo hayır ben öle bi sorun yasamadım,fakat bu aralar bacak kısmındaki lastikleri iz yapıyor sıkı mı bağlıyorum acaba ya da 4 numaraya gecme vakti mi geldi ki?

yo hayır ben öle bi sorun yasamadım,fakat bu aralar bacak kısmındaki lastikleri iz yapıyor sıkı mı bağlıyorum acaba ya da 4 numaraya gecme vakti mi geldi ki?

Ben de erken ama gecicem 4 numaraya. Onumuz yaz, iyice pismesin cocuk sikan bezle. Elimdeki paket bitsin diye bekliyorum.
Sen de gec bence

kızlar ben evde kızıma hala 2 kat giydiriyorum hafta sonuda elbise giydirdim altına kilotlu corap giydirince altı tek kat oldu üstünede 2 taneuzun kollu cıtcıtlı badi giydirdim,acaba içine artık kısa kollu badi mi giydirmeliyım.sonucta bizden 1 kat kalın giyceklermiş eee bizde kısa kollu giymeye basladık.siz napıyosunuz erkan mi daha sizce

selam
demir ilacı 4.aydan sonra başlanıyormuş haberiniz olsun doktorumuz öyle söyledi......sağlık ocağından bana devit3 e başlamamıve 6.aya kadar devam etmemi söylediler,kızımada monovitd3 verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…