selam
demir ilacı 4.aydan sonra başlanıyormuş haberiniz olsun doktorumuz öyle söyledi......sağlık ocağından bana devit3 e başlamamıve 6.aya kadar devam etmemi söylediler,kızımada monovitd3 verdiler
anneler mi devit 3 kullancakmıs 6. aya kadar.demir in bebeişlerde 4. ayda baslanacagını biliyordumda annelerinkini duymamıstm
Premium care in file gibi olan petekli tabakasi bebisimin poposuna yapisiyodu kaka yaptiginda, o yuzden almayi biraktim ben.
Sende ayni sorun oluyo mu ?
evet bizdede aynı sıkıntı oluyodu.bende prima aktif bebek kullanıyorum mavi paket çok memnunum ondan
anneler mi devit 3 kullancakmıs 6. aya kadar.demir in bebeişlerde 4. ayda baslanacagını biliyordumda annelerinkini duymamıstm
kızlar ben evde kızıma hala 2 kat giydiriyorum hafta sonuda elbise giydirdim altına kilotlu corap giydirince altı tek kat oldu üstünede 2 taneuzun kollu cıtcıtlı badi giydirdim,acaba içine artık kısa kollu badi mi giydirmeliyım.sonucta bizden 1 kat kalın giyceklermiş eee bizde kısa kollu giymeye basladık.siz napıyosunuz erkan mi daha sizce
kabızlık sorunu varsa o da olmayacak emin ol canım çok rahat hazmedecek ben çok memnunumdün eczaneden buldum aldım similac marka mama biberonuda değiştirdim biraz düzeldi gibi inşallah daha iyi olucak eskisi gibi biberonu görünce ağlamıyo en azından
bende hala ıkı kat gıydırıyorum ama benım ev kuzeye bakıo dışarısı yakıo ama ev soguk eh artık gıyerler yavaş yavaş bır hafta dah bekleyım dıom ben en azından evler ısınsın bugun de çıksam ıyıydı ama evde dınlensın dedım bugun
kızlar ben evde kızıma hala 2 kat giydiriyorum hafta sonuda elbise giydirdim altına kilotlu corap giydirince altı tek kat oldu üstünede 2 taneuzun kollu cıtcıtlı badi giydirdim,acaba içine artık kısa kollu badi mi giydirmeliyım.sonucta bizden 1 kat kalın giyceklermiş eee bizde kısa kollu giymeye basladık.siz napıyosunuz erkan mi daha sizce
bizim evde soguk daha ısınamadı bir türlüdısarda kalın geliyo gibide ondan sordum.ii yapmıssın dinlensin tabi bebş bene biraz önce sağolsun mozart kardeş onun müziğiyle uyuttum
eskiden bacakarı ayrık olan kızlara annesi kalın bez bağlamıs derlerdi öle olmasın kıs bizimkilerde allah korusun
evet ebemiz öyle dedi ama ben zaten vitamin alıyorum yaz da geliyor o yüzden kullanmayı düşünmüyorum
Cnm,bizim arabamız chicco çokkkk memnunum bir arkadaşım verdi yoksa ben alamazdım.3 yıl önce 2 milyara yakın para ödemişti.
Oyun halısınıda eşim Migros tan almış,halen aynısı var dün gördüm.Çokkk ayrıntılı bişey değil 2 gündür azcık azcık kullanıyoruz sonucunu net yazamayacağım.Ama şunu söyleyebilrim bir komşumda uzun yıllar önce grdüğüm oyun halısı çok ayrıntılıydı.Rengarenkti,aynalı,çıngıraklı...vs idi.Onunla kıyaslayınca bizimki epey basit kalıyor.
kızlar bebişlerinizde yastık kullanyor musunuz?
Hayir ama reflu onlemi olsun diye 30 derecelik bi aciyla yukselterek yatiriyorum. Besik doseginin altina destek yaptik.
Emzirdikten sonra bel ustunden ince kirlente yatiriyorum yine. Reflu olma asamasindan boyle kurtulduk cok sukur
günaydın annişler bol sütlü bol uykulu ve bol gülücüklü bi gün olur umarım ! oyun halısından bahsetmişsiniz markafoni sitesinde playgro indirimde dinozor oyun halısı 49 tl bilginize:)
kızlar bişey sorucam vitamin ya da demir hapı kullanıyomusunuz? bana kadın doğum drum devam et vitamine ve demire demişti ama etmedim şuanda deli gibi saçım dökülüyo tekrar başlasam mı demire acaba? sizin saçlar ne alemde acaba?
iyi geceler kızlarr
oleyyy büyük gün geldi.sabah yola çıkacağız inşallahhh.memlekete gidiyoruz ablamı yeğenlerimi annemi çok özledim.hepsinden çok memleketimi özledim.şimdi mis gibidir yemyeşildir oralar hele deniz off valla gurbetlik zor.
bugün toparlandım kendimize bir çanta metehana bir çanta hazırladım.4 gün kalıcaz ama bütün kıyafetlerini aldım nerdeyse :) bebek bu bellimi oluyor çiş yapıo kaka yapıo kusuyoo falan sıkıntı olmasın orda yıkayıp kurutucam diye uğraşmayayım.
ordan giremem artık heralde dönüşte görüşürüz kendinize ve bebiklerinize iyi bakın herkese iyi hafta sonları
bu ne yaa in cin top oynuyo burda hani ya benım cicik annelerim tatlı bebişlerim hoş sohbetler????
face daha tatlı geldi heral :2:
kabızlık sorunu varsa o da olmayacak emin ol canım çok rahat hazmedecek ben çok memnunum
canım 1 ay oldu oyun halısı alalı.tinylove tekmele oyun halısı.biraz pahalı diğer ürünlere göre ama süper bir ürün.5 tane askılı ooyuncak,ayna ve tekmeledikçe müzik çalan bölümü var.kızım 2 ay 3 haftalık çok sewiyor.iyiki bu ürünü almışım.int incelerseniz halının üzerindede değişik bölümleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?