2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam
demir ilacı 4.aydan sonra başlanıyormuş haberiniz olsun doktorumuz öyle söyledi......sağlık ocağından bana devit3 e başlamamıve 6.aya kadar devam etmemi söylediler,kızımada monovitd3 verdiler

anneler mi devit 3 kullancakmıs 6. aya kadar.demir in bebeişlerde 4. ayda baslanacagını biliyordumda annelerinkini duymamıstm

Premium care in file gibi olan petekli tabakasi bebisimin poposuna yapisiyodu kaka yaptiginda, o yuzden almayi biraktim ben.
Sende ayni sorun oluyo mu ?

evet bizdede aynı sıkıntı oluyodu.bende prima aktif bebek kullanıyorum mavi paket çok memnunum ondan

anneler mi devit 3 kullancakmıs 6. aya kadar.demir in bebeişlerde 4. ayda baslanacagını biliyordumda annelerinkini duymamıstm

aynısını banada verdıler bana devıt 3 9 damla kızıma moldevıt 3 damla şeklınde başlatıldı sanırım sutten bebege gecıcek

bende hala ıkı kat gıydırıyorum ama benım ev kuzeye bakıo dışarısı yakıo ama ev soguk eh artık gıyerler yavaş yavaş bır hafta dah bekleyım dıom ben en azından evler ısınsın bugun de çıksam ıyıydı ama evde dınlensın dedım bugun

dün eczaneden buldum aldım similac marka mama biberonuda değiştirdim biraz düzeldi gibi inşallah daha iyi olucak eskisi gibi biberonu görünce ağlamıyo en azından
kabızlık sorunu varsa o da olmayacak emin ol canım çok rahat hazmedecek ben çok memnunum

bizim evde soguk daha ısınamadı bir türlüdısarda kalın geliyo gibide ondan sordum.ii yapmıssın dinlensin tabi bebş bene biraz önce sağolsun mozart kardeş onun müziğiyle uyuttum

ben uzun kollu .ıtçıtlıları kaldrdım kısa kollu yada kolsuz giydiriyorum üstünede takım akşamları yelek yatmıyosa

bizim evde soguk daha ısınamadı bir türlüdısarda kalın geliyo gibide ondan sordum.ii yapmıssın dinlensin tabi bebş bene biraz önce sağolsun mozart kardeş onun müziğiyle uyuttum

benim kız hep mozartla uyuyo şimdiden tüm senfonilerini ezberlemiştir pamugum

Kisa kollu body e basladik biz.

iyi geceler kızlarr

oleyyy büyük gün geldi.sabah yola çıkacağız inşallahhh.memlekete gidiyoruz ablamı yeğenlerimi annemi çok özledim.hepsinden çok memleketimi özledim.şimdi mis gibidir yemyeşildir oralar hele deniz off valla gurbetlik zor.

bugün toparlandım kendimize bir çanta metehana bir çanta hazırladım.4 gün kalıcaz ama bütün kıyafetlerini aldım nerdeyse :) bebek bu bellimi oluyor çiş yapıo kaka yapıo kusuyoo falan sıkıntı olmasın orda yıkayıp kurutucam diye uğraşmayayım.

ordan giremem artık heralde dönüşte görüşürüz kendinize ve bebiklerinize iyi bakın herkese iyi hafta sonları

Selam hanimlar,
Bi sure once kullandigim bezi degistirmistim. Prima kullanirjen, huggies almistim. Huggies kullanirken sorun olmadi ama prima ya geri donunce oglum pisik oldu.
Simdi eski bezimizle (prima yla) pisik olmamiza ragmen devam mi edeyim, yoksa o degistirdigim markaya (huggies e) devam mi edeyim ?
Ne dersiniz ? Ayni sorunu yasayan oldu mu ?

vuuu valla bi bebek arabasına o kadar parayı bende veremem ne yalan söleyim. Ben chicco nun multiway modelini düşünüyorum da bakalım.
geçen gün bende bi mağzada bi oyun halısı gördüm o da çok basitti onun kızımın dikkatini çekiceğini bende sanmıorum ama bi arkadaşımın bebeğinin oyun halısında çok eğlendi ormanlı bişeydi ben bile bayıldım

kızlar bebişlerinizde yastık kullanyor musunuz?

ben kullanmıodum ama perşembe günü dra götürdüm kzımı sanki genzinde hırıltı var gibiydi grip sandım reflü olabilir dedi yastıkta yatır belinden yukarı kalkıcak şekilde dedi bende şimdi kullanıorum canım.

Hayir ama reflu onlemi olsun diye 30 derecelik bi aciyla yukselterek yatiriyorum. Besik doseginin altina destek yaptik.
Emzirdikten sonra bel ustunden ince kirlente yatiriyorum yine. Reflu olma asamasindan boyle kurtulduk cok sukur

evet canım bizim drumuzda aynı şekilde önermişti reflü olmamamız için

günaydın annişler bol sütlü bol uykulu ve bol gülücüklü bi gün olur umarım ! oyun halısından bahsetmişsiniz markafoni sitesinde playgro indirimde dinozor oyun halısı 49 tl bilginize:)

canım baktımda üyelik istio üye olmak şartmı ki?

ben kırkım çıkana kadar vitamin ve demir kullandım bıraktım benimde son bi haftadır acaip saçım dökülüo nie acaba?

ayy ne güzel hadi güzel git güzel gel canım memleketin neresiydi senin?

bu ne yaa in cin top oynuyo burda hani ya benım cicik annelerim tatlı bebişlerim hoş sohbetler????
face daha tatlı geldi heral :2:

cnm ben daha uzun kol giydiriyom valla havalar bi tam ısınmadı çünkü bide baştan sıcağa alıştırdık biz yani yavaş yavaş azaltıcam ama buay çıksın kısa kolluya öyle başlarım sanırım yine iki kat ama alta kısa kollu çıtçıtlı badi:)haziranda altınada ince bi alt giydiriyorum üstünede takımın altı oluyo yani altta iki kat bnm hala

kabızlık sorunu varsa o da olmayacak emin ol canım çok rahat hazmedecek ben çok memnunum

slm benim merak ettiğim bişey varda kızım similac içmeye başladıktan sonra baya fark etti kabızlıkta kalmadı sölediğin için gerçi ben meyve püresi veriyorum havuç ve elma oda bağırsakları çalıştırıyomuş eskiden hiç yemiyodu maşallah şimdi açıkınca ağlıyo şimdiye kadar hiç olmamıştı benim için mucize diyebilirim bu mama yeteri kadar doyuruyomu açaba siz ne zamandır kullanıyosunuz kilo aldırıyomu sanki hiç doymuyo gibi onu merak ettim

Bir arkadaşta dönencesi olan gördüm. bizimkini denettim bayıldı. ben de dönenceli bakıyodum onunkinden de bulamadım. tiny love ı çok övüyo herkes acaba bizimki de sever mi? sen 2 aylıktan beri mi kullanıyorsun? ne kadar duruyor içinde. bizimki çok hareketli hep kucak istiyo oyalayıcı bişeyler arıyorum walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…