- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
iyi geceler kızlarr
oleyyy büyük gün geldi.sabah yola çıkacağız inşallahhh.memlekete gidiyoruz ablamı yeğenlerimi annemi çok özledim.hepsinden çok memleketimi özledim.şimdi mis gibidir yemyeşildir oralar hele deniz off valla gurbetlik zor.
bugün toparlandım kendimize bir çanta metehana bir çanta hazırladım.4 gün kalıcaz ama bütün kıyafetlerini aldım nerdeyse :) bebek bu bellimi oluyor çiş yapıo kaka yapıo kusuyoo falan sıkıntı olmasın orda yıkayıp kurutucam diye uğraşmayayım.
ordan giremem artık heralde dönüşte görüşürüz kendinize ve bebiklerinize iyi bakın herkese iyi hafta sonları
Bir arkadaşta dönencesi olan gördüm. bizimkini denettim bayıldı. ben de dönenceli bakıyodum onunkinden de bulamadım. tiny love ı çok övüyo herkes acaba bizimki de sever mi? sen 2 aylıktan beri mi kullanıyorsun? ne kadar duruyor içinde. bizimki çok hareketli hep kucak istiyo oyalayıcı bişeyler arıyorum walla
Günaydın arkadaşlar gazsız,bul gülücüklü bir gün dilerim.
Dün ben eşime yapacağım süpriz doğum günü ice yıllçin büyük bir hazırlık içindeydim,tek başıma kısa zamanda büyük işler başardım :))) ama çok yoruldum.Neyse ki emeklerim boşa gitmedi eşim çok duygulandı neredeyse ağlayacaktı.
Sizler ve bebişleriniz nasılsınız?
süper bi tarif çok teşekkürler paradise:)
herkese günaydın:) bol sütlü bol gülücüklü bigün olur umarım..
depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun.. mısracım eşinle nice sağlıklı huzurlu senelere..
kıslar ben bebeshoptan playskoolun gloworld 2li egzersiz arkadaşımı sipariş ettim fiyatı diğer sitelere oranla baya uygun geldi bana 49 tl isterseniz bi bakın elime ulaşınca yorumunu yazarım bir de andy wawanın bikaç kıyafetini istedim bakalım nası gelicek
slm benim merak ettiğim bişey varda kızım similac içmeye başladıktan sonra baya fark etti kabızlıkta kalmadı sölediğin için gerçi ben meyve püresi veriyorum havuç ve elma oda bağırsakları çalıştırıyomuş eskiden hiç yemiyodu maşallah şimdi açıkınca ağlıyo şimdiye kadar hiç olmamıştı benim için mucize diyebilirim bu mama yeteri kadar doyuruyomu açaba siz ne zamandır kullanıyosunuz kilo aldırıyomu sanki hiç doymuyo gibi onu merak ettim
Kızlar Süt Arttıran Pratik Bir Tatlı Tarifi.. Tv İzlerken Muhabbet Ederken Eliniz Ağzınız Rahat Durmuyor Gözünüz Mutfakta Kalıyorsa Bunu Yapın Hem Susam Anne Sütünü Arttırıyor Biliyorsunuz Hem Pekmez Aynı şekilde ve Bi Arada Ağzınız Tatlanır Sütünüz Artar Hemde Pratik ;}
Malzemeler:
3 su bardağı susam
3 su bardağı üzüm pekmezi
Yapılışı:
Susamlar yıkandıktan sonra iyice süzün. Susamlar orta boy tencerede orta ateşte 15 dk kendi yağında kavurun. Kavrulan susamlara 3 su bardağı üzüm pekmezi eklenir. Pekmez ve susamlar 15dk boyunca karıştırın. Servis tabağının zemini ıslatılarak pişmiş olan tatlımızı içine yayıp ve 15 dk buzlukta bekletin. Buzlukta bekletilen tatlı kesilerek servis edin. Tatlının yapılışı 20 dk olup 6-8 kişi servis edilir.
Afiyet Bal Şeker Bol Bol Süt Olsun ;}
kızımın yatağında bir dönence var ama zaten gece uyuyunca yatıyor orda....dönence beşiğe olmadı,türkçe ninni söyleyen basit bir dönence....kızım ışıltıları çok seviyor ışıklı bir dönence daha alsamı ki karar veremedim....şurda ne kaldı diyorum artık hareket edecekler yatmayacaklar,sonrada alsam mı acaba diyorum offf kararsızlık çok kötü....tiny love gerçekten güzel görünüyor ama
Günaydın arkadaşlar gazsız,bul gülücüklü bir gün dilerim.
Dün ben eşime yapacağım süpriz doğum günü için büyük bir hazırlık içindeydim,tek başıma kısa zamanda büyük işler başardım :))) ama çok yoruldum.Neyse ki emeklerim boşa gitmedi eşim çok duygulandı neredeyse ağlayacaktı.
Sizler ve bebişleriniz nasılsınız?
Kızlar Süt Arttıran Pratik Bir Tatlı Tarifi.. Tv İzlerken Muhabbet Ederken Eliniz Ağzınız Rahat Durmuyor Gözünüz Mutfakta Kalıyorsa Bunu Yapın Hem Susam Anne Sütünü Arttırıyor Biliyorsunuz Hem Pekmez Aynı şekilde ve Bi Arada Ağzınız Tatlanır Sütünüz Artar Hemde Pratik ;}
Malzemeler:
3 su bardağı susam
3 su bardağı üzüm pekmezi
Yapılışı:
Susamlar yıkandıktan sonra iyice süzün. Susamlar orta boy tencerede orta ateşte 15 dk kendi yağında kavurun. Kavrulan susamlara 3 su bardağı üzüm pekmezi eklenir. Pekmez ve susamlar 15dk boyunca karıştırın. Servis tabağının zemini ıslatılarak pişmiş olan tatlımızı içine yayıp ve 15 dk buzlukta bekletin. Buzlukta bekletilen tatlı kesilerek servis edin. Tatlının yapılışı 20 dk olup 6-8 kişi servis edilir.
Afiyet Bal Şeker Bol Bol Süt Olsun ;}
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?