2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

buyukler hep derkı bebişlerınız sizi tanımaya başladığında saclrınız dökülmeye başlar belkı ondandır sızın dökülmelerde:)

ooff yaaa nerde o eski sohbetlerr özledim valla sayfa sayfa birikmiş sohbetleri okumayııı..
Fatma abla sendemi faceye takılıon artık bi sen varsın şimcik :) nasılsın bakalım?? Fıstıklar nasıl?
şimdiye okunacak en az 50 sayfa olurdu bir gün girmesek ....buranın tadı farklıydı ama face kolay geliyor maalesef ...

Selam hanimlar, kimse yok gibi. Face kullanmayan bi anne olarak ben buradayim :)

Oglusum gecen gun degisen bezi yuzunden pisik olmustu. Neyse ki hametan isimli kremi kullandigimizda sorun cozuldu. Gecti oglumun pisigi hem de ayni gun icinde 3. Surusumden sonra.
Cok mutluyum...
Kucuk bi deneyim ama paylasayim dedim.
Hepinizin bebeklerini opuyorum.

en ucuzunu bulursan banada sölee hevesim var benımde almaya ama onunda kullanırlığı 6-7 aya kadarmış daha sonra zaten apalamaya ve yürümeye hevesleniolar ondan sonrada o işe yaramaz gibi gelio çünkü. bizimde ne kaldı ki o zamanımıza

buyukler hep derkı bebişlerınız sizi tanımaya başladığında saclrınız dökülmeye başlar belkı ondandır sızın dökülmelerde:)

ay onu bende duymuştum bizim büyüklerde der ama doğrumu bilmem.

şimdiye okunacak en az 50 sayfa olurdu bir gün girmesek ....buranın tadı farklıydı ama face kolay geliyor maalesef ...

nası kolay oluyo yaaa orası sayfada olmuyo heral. valla sırf merakımdan bi face acacam

hametanı ben doğumdan beri kullanıorum drumuz onu tavsiye etmişti daha pişiği bırak popsunda kızarıklık ne bilmem kızımın güzel bi krem. yalnız mavisi etkili.
Geçmiş olsn canım. pişik oldunuzu görmedim rastasaydım daha önce önerirdim

selam kızlar,

gerçi kimseciklerde yok da bi soru soram olurda yolunuz düşerse belkim cevaplarsınız.
bizim drumuz vitamini değiştirdi multitabs vitamin kullanıoruz d3 bıraktık yani bunun içinde artı olarak a ve c vitaminide içriomuş bundan kullanan var mı aranızda???

merhaba; bizimki de 10 gündür geçmedi bende alıyım canım teşekkürler

bizde aldık 80 tl ye benim bebeğimde sevdi yeni yeni elini uzatıyor oyuncaklara

bizimki sağlık ocağından verildi cnm yine hemşiremiz monodevit verdi yani biz d vitaminine devam ediyoruz

bızde halen d3 kullanıyoruz....aşıya gittiğimizde değişirmi bılmem ama....

bişey dıycem hanımlar sızın çocukalr oyuncaklara el atmaya başladımı yada ılgısını ceken şeylere veya kafasını dık tutabılıyomu uzun süre....

canım bizinm doktorumuz 1.ayından itibaren acd3 diye bi vitamin verdi sağlık ocağının verdiğini kullandırtmadı biraz garip bi adam ama ben güveniyorum sonuçta 3 tane çocuğu varmış

bişey dıycem hanımlar sızın çocukalr oyuncaklara el atmaya başladımı yada ılgısını ceken şeylere veya kafasını dık tutabılıyomu uzun süre....

kafasını dik tutyo canım oyuncaklara gelince kısa süreli tutuyo oyuncaktan çok elleriyle oynamayı seviyo ve bikaç gündür üzerindekini tutup çekiştiriyo

kafasını dik tutyo canım oyuncaklara gelince kısa süreli tutuyo oyuncaktan çok elleriyle oynamayı seviyo ve bikaç gündür üzerindekini tutup çekiştiriyo

bnmkide öyle cnm bugün chicconun dişlikli çıngırağını aldım küçücük şey onca para ama bizimki elinde çok kısa tutup bırakıyo elleriyle oynuyo:):) bide elindeyken çıngırak yüzüne pat die vuruyo kendi elleriymiş gibi elinde bişi yokmuş gibi herzaman elleri o şekilde hareketkli çünkü:)sonrada canı acıyo yani oyuncakk için sanırım biraz erkenmiş elleri yetiyo kuzuma neyse illa lazım olcak
buarada bende bişi sorcam size ya bnm oğlanın damağı acayip kaşınıyo elimi bi tuttu damağında iice ezdi ezdi yani diş için çokkkk erken biliyorum ama salyamızda çok akıyo sizinde öylemi

valla diş cıkarabilir canım benim kardesim 4. ayda diş cıkarmıs:)bende bizim kızdan korkuyorum cok salyalı günde 4 5 önlük degiştiriyoruz elleri hep agzında bakıyorum bisi yok ama heran olabilir

bizimki sağlık ocağından verildi cnm yine hemşiremiz monodevit verdi yani biz d vitaminine devam ediyoruz

evet sağlık ocağındakiler onu veriomuş arkadaşımada onu vermişler. bizim dr sürekli gittiğimiz çocuk drumuz verdi önce devit vermişti şimdi bunu kullanıorum ama pek de kimsede duymadım şişe bitince bıraksam mı ne???

bızde halen d3 kullanıyoruz....aşıya gittiğimizde değişirmi bılmem ama....

sağlık ocağı vermedi bana canım bi sorsanız ama gittiğinizde önerirler mi?

canım bizim ki gördüğüne heycnlanıo ama henüz tutmaya çalışmıo bile. kafasınıda tutuo ama bi süre sonra salıo tembel ben dra sordum ama normal dedi daha zamanı var demek ki?

canım bizinm doktorumuz 1.ayından itibaren acd3 diye bi vitamin verdi sağlık ocağının verdiğini kullandırtmadı biraz garip bi adam ama ben güveniyorum sonuçta 3 tane çocuğu varmış

bana sağlık ocağı bişey vermedi bile ondan önce drumuz deviti vermişti. vitamin kullanıomusun dedi evet dedim devam et ihml etme dedi. Druna bide benim dediğim vitamini sorarmısın ne dicek?

salya normalmiş bu dönemde ama diş de olabilir canım benımde kuzenim 4,5 aylıkken çıkartmış. Drunuza bi sorun bakalım ne dicek.

yaptım canım bu hafta sonu yaptım evet pekmezli baya tatlı bişey ama çok çok da yakmıyor pekmezin çıtır halini dşün onun gibi yani susam da dengeliyor ;}

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…