canım bende dönence aldım ninnisi tavanda ışıltısı felan var ama pişman oldum. onun yerine oyun halısı alsaydım daha ii çünkü geceden geceye yatabilio beşiğinde yatak odamız üst kattaa gündüz mecbur oturma odasında koltuklarda uyuyo yavrum yukarı beşiğine koysam oyalansa die aklım onda kalcak onun yerine dediğim gibi oyun halısı alsaydım gündüz aşşa yukarı gezdiebilirdim tiny love oyun halısını bende çok beğendim tavsiyem onu düşün. necizane fikrim.
evet yaaa....aynı sorunu bende yaşıyorum kızım gündüzleri orta katta yanımda,geceleri üst katta yatağında uyuyor........yeni bir dönence yerine oyun halısını alıcam.......fiyat araştırayım bakalım en ucuz nerede.
vuuu valla bi bebek arabasına o kadar parayı bende veremem ne yalan söleyim. Ben chicco nun multiway modelini düşünüyorum da bakalım.
geçen gün bende bi mağzada bi oyun halısı gördüm o da çok basitti onun kızımın dikkatini çekiceğini bende sanmıorum ama bi arkadaşımın bebeğinin oyun halısında çok eğlendi ormanlı bişeydi ben bile bayıldım
ben kullanmıodum ama perşembe günü dra götürdüm kzımı sanki genzinde hırıltı var gibiydi grip sandım reflü olabilir dedi yastıkta yatır belinden yukarı kalkıcak şekilde dedi bende şimdi kullanıorum canım.
evet canım bizim drumuzda aynı şekilde önermişti reflü olmamamız için
canım baktımda üyelik istio üye olmak şartmı ki?
ben kırkım çıkana kadar vitamin ve demir kullandım bıraktım benimde son bi haftadır acaip saçım dökülüo nie acaba?
ayy ne güzel hadi güzel git güzel gel canım memleketin neresiydi senin?
şimdiye okunacak en az 50 sayfa olurdu bir gün girmesek ....buranın tadı farklıydı ama face kolay geliyor maalesef ...ooff yaaa nerde o eski sohbetlerr özledim valla sayfa sayfa birikmiş sohbetleri okumayııı..
Fatma abla sendemi faceye takılıon artık bi sen varsın şimcik :) nasılsın bakalım?? Fıstıklar nasıl?
canım bende dönence aldım ninnisi tavanda ışıltısı felan var ama pişman oldum. onun yerine oyun halısı alsaydım daha ii çünkü geceden geceye yatabilio beşiğinde yatak odamız üst kattaa gündüz mecbur oturma odasında koltuklarda uyuyo yavrum yukarı beşiğine koysam oyalansa die aklım onda kalcak onun yerine dediğim gibi oyun halısı alsaydım gündüz aşşa yukarı gezdiebilirdim tiny love oyun halısını bende çok beğendim tavsiyem onu düşün. necizane fikrim.
eşinle yavrunla nice mutlu senelere mısacım. kız hamileliğin başında bi cee dedin kaçtın taa ki doğuma kadar göremedik seni nerelerdeydin sen???
bu arada eşine hazırladığın süpriz neydi aklımın köşesinde dursun lazım olur
Mrb cnm
Aslında ara ara gelip bakıyordum sizlere bazen de yazıyordum ama işim dolayısıyla sizler kadar haşır neşir olamadım ne yazık ki.İşe başladığımda yine bu denli gelemem((
İyi dileklerin içinde teşekkürler.
Eşime yaptığım süpriz- doğumgünü kutlamasını gizlice hazırlamam işte.
evet yaaa....aynı sorunu bende yaşıyorum kızım gündüzleri orta katta yanımda,geceleri üst katta yatağında uyuyor........yeni bir dönence yerine oyun halısını alıcam.......fiyat araştırayım bakalım en ucuz nerede.
buyukler hep derkı bebişlerınız sizi tanımaya başladığında saclrınız dökülmeye başlar belkı ondandır sızın dökülmelerde:)
şimdiye okunacak en az 50 sayfa olurdu bir gün girmesek ....buranın tadı farklıydı ama face kolay geliyor maalesef ...
Selam hanimlar, kimse yok gibi. Face kullanmayan bi anne olarak ben buradayim :)
Oglusum gecen gun degisen bezi yuzunden pisik olmustu. Neyse ki hametan isimli kremi kullandigimizda sorun cozuldu. Gecti oglumun pisigi hem de ayni gun icinde 3. Surusumden sonra.
Cok mutluyum...
Kucuk bi deneyim ama paylasayim dedim.
Hepinizin bebeklerini opuyorum.
merhaba; bizimki de 10 gündür geçmedi bende alıyım canım teşekkürlerSelam hanimlar, kimse yok gibi. Face kullanmayan bi anne olarak ben buradayim :)
Oglusum gecen gun degisen bezi yuzunden pisik olmustu. Neyse ki hametan isimli kremi kullandigimizda sorun cozuldu. Gecti oglumun pisigi hem de ayni gun icinde 3. Surusumden sonra.
Cok mutluyum...
Kucuk bi deneyim ama paylasayim dedim.
Hepinizin bebeklerini opuyorum.
bizde aldık 80 tl ye benim bebeğimde sevdi yeni yeni elini uzatıyor oyuncaklaraislem kullanıcısından alıntı
herkese günaydın:) bol sütlü bol gülücüklü bigün olur umarım..
depremi hisseden herkese çok geçmiş olsun.. mısracım eşinle nice sağlıklı huzurlu senelere..
kıslar ben bebeshoptan playskoolun gloworld 2li egzersiz arkadaşımı sipariş ettim fiyatı diğer sitelere oranla baya uygun geldi bana 49 tl isterseniz bi bakın elime ulaşınca yorumunu yazarım bir de andy wawanın bikaç kıyafetini istedim bakalım nası gelicek
selam
bu ürünü üç hafta önce eşim realden 80 liraya aldı....kızım çok seviyor çok heyecanlanıyor.....uzun süre kullanılabilcek bir ürün ve fiyatı çok iyi düşünenler varsa tavsiye ederim ki benim kızım oyuncaktan çok bizlerle oynamayı seven bir bebek....
selam kızlar,
gerçi kimseciklerde yok da bi soru soram olurda yolunuz düşerse belkim cevaplarsınız.
bizim drumuz vitamini değiştirdi multitabs vitamin kullanıoruz d3 bıraktık yani bunun içinde artı olarak a ve c vitaminide içriomuş bundan kullanan var mı aranızda???
merhaba; bizimki de 10 gündür geçmedi bende alıyım canım teşekkürler
selam kızlar,
gerçi kimseciklerde yok da bi soru soram olurda yolunuz düşerse belkim cevaplarsınız.
bizim drumuz vitamini değiştirdi multitabs vitamin kullanıoruz d3 bıraktık yani bunun içinde artı olarak a ve c vitaminide içriomuş bundan kullanan var mı aranızda???
selam kızlar,
bişey dıycem hanımlar sızın çocukalr oyuncaklara el atmaya başladımı yada ılgısını ceken şeylere veya kafasını dık tutabılıyomu uzun süre....
kafasını dik tutyo canım oyuncaklara gelince kısa süreli tutuyo oyuncaktan çok elleriyle oynamayı seviyo ve bikaç gündür üzerindekini tutup çekiştiriyo
bnmkide öyle cnm bugün chicconun dişlikli çıngırağını aldım küçücük şey onca para ama bizimki elinde çok kısa tutup bırakıyo elleriyle oynuyo:):) bide elindeyken çıngırak yüzüne pat die vuruyo kendi elleriymiş gibi elinde bişi yokmuş gibi herzaman elleri o şekilde hareketkli çünkü:)sonrada canı acıyo yani oyuncakk için sanırım biraz erkenmiş elleri yetiyo kuzuma neyse illa lazım olcak
buarada bende bişi sorcam size ya bnm oğlanın damağı acayip kaşınıyo elimi bi tuttu damağında iice ezdi ezdi yani diş için çokkkk erken biliyorum ama salyamızda çok akıyo sizinde öylemi
bizimki sağlık ocağından verildi cnm yine hemşiremiz monodevit verdi yani biz d vitaminine devam ediyoruz
bızde halen d3 kullanıyoruz....aşıya gittiğimizde değişirmi bılmem ama....
bişey dıycem hanımlar sızın çocukalr oyuncaklara el atmaya başladımı yada ılgısını ceken şeylere veya kafasını dık tutabılıyomu uzun süre....
canım bizinm doktorumuz 1.ayından itibaren acd3 diye bi vitamin verdi sağlık ocağının verdiğini kullandırtmadı biraz garip bi adam ama ben güveniyorum sonuçta 3 tane çocuğu varmış
bnmkide öyle cnm bugün chicconun dişlikli çıngırağını aldım küçücük şey onca para ama bizimki elinde çok kısa tutup bırakıyo elleriyle oynuyo:):) bide elindeyken çıngırak yüzüne pat die vuruyo kendi elleriymiş gibi elinde bişi yokmuş gibi herzaman elleri o şekilde hareketkli çünkü:)sonrada canı acıyo yani oyuncakk için sanırım biraz erkenmiş elleri yetiyo kuzuma neyse illa lazım olcak
buarada bende bişi sorcam size ya bnm oğlanın damağı acayip kaşınıyo elimi bi tuttu damağında iice ezdi ezdi yani diş için çokkkk erken biliyorum ama salyamızda çok akıyo sizinde öylemi
eşinle yavrunla nice mutlu senelere mısacım. kız hamileliğin başında bi cee dedin kaçtın taa ki doğuma kadar göremedik seni nerelerdeydin sen???
bu arada eşine hazırladığın süpriz neydi aklımın köşesinde dursun lazım olur
ayyyyyy harika görünüo.. yalnız pekmez yakmıomuu yoğun pekmezli yaa denedin mi sen canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?