2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla diş cıkarabilir canım benim kardesim 4. ayda diş cıkarmıs:)bende bizim kızdan korkuyorum cok salyalı günde 4 5 önlük degiştiriyoruz elleri hep agzında bakıyorum bisi yok ama heran olabilir

Agirlikli olarak mamayla beslenen bebekler erken dis cikariyo. Etrafimda boyle olan 3 bebek ucuncu ve dorduncu ayda cikardilar dislerini.
Siz de mama agirlikli mi besleniyosunuz ?

Selam hanimlar,
Dogumdan sonra cinsel hayati degisen ya da etkilenen var mi aranizda ?
Vakitsizlik, yorgunluk vs yuzunden olusabilecek seyreklikten bahsetmiyorum. Herhangi bi fizyolojik ya da psikolojik durum var mi ?

Agirlikli olarak mamayla beslenen bebekler erken dis cikariyo. Etrafimda boyle olan 3 bebek ucuncu ve dorduncu ayda cikardilar dislerini.
Siz de mama agirlikli mi besleniyosunuz ?
önceliklee herkese günaydın :) umarım huzurlu bigün yaşarız:) ben hem mama veriyorum hememziriyorum doktor öyle önerdi sütüm az ama ne olursa olsun önce emzir sonra mama ver dedi mesela sabah 7.30da kalktı emzirdim biraz oynaştık 10 yakın mama verdim 12.30 gibi emziricem 13.30 14 gibi mama sonr16.30 17 gibi emzirme 18.30 gibi mama 20.30 gibi emzirme 22 gibi mama ve uyku gece de emziriyorum bu düzeni oturttuk biz:)

Selam hanimlar,
Dogumdan sonra cinsel hayati degisen ya da etkilenen var mi aranizda ?
Vakitsizlik, yorgunluk vs yuzunden olusabilecek seyreklikten bahsetmiyorum. Herhangi bi fizyolojik ya da psikolojik durum var mi ?

evet aslında ben bu konudan çok korkuyodum sonuçta belki kadınlar özellikle bu dönemde yeni doğum yapmış anne olmuş insanlardan duyduklarım artık çok önemli gelmiyo ya da istekli değilim gibi şeyler korkutmuştu beni çünkü bebişle gelen mutluluğumun her anlamda devam etmesi benim için çok önemi çok şükür öyle bişey olmadı belki eşimin yaklaşımından dolayı mesela biz 40mız çıksa bile hemen birlikteolmadık ev müsait deildi ben hazır deildim önce kafamı boşalttım yaşadığım stres geçsin istedim özellikle eşime lohusalıkta yaşadığım olumsuzlukları anlatıp kırgınlıklarımı söyleyip oturup konuştuktan sonra rahatlamış bi vaziyette kalan hayatımıza devam ettik bunlarınn da önemli olduğnu düşünüyorum açıkçası..

merhabalar kızlar
4-5 gündür pc bozuktu giremedim

sizi özledim:79::79:
bebişlerin oyuncaklara ilgisinden bahsetmşsiniz benim ki yaklaşık bir haftadır uzun süreli çıngırağını elinde tutabiliyor ama bazen yüzüne vurabiliyor ve önlüğünü yeleğini çekiştiriyor büyüdüler kuzular

şubat ayının en tatlı anneleri
ben şu krem şantili kurabiyenin cevizli fındıklısını yaptım çok lezzetli oldu
bir de kakaolu krem şanti ile yaptım hamuruna biraz da damla çikölata ve pudra şekeri kattım acı olmasın diye
çocuklar bayıldı denemenizi tavsiye ederim

slm canlarım ya bende giriyorum kimsecikler yok uf herkesler gitti neyse burası özel sonuçta ilk bu formda başladık 9aylık sürece:)
pazartesi malum temizlik oğlumu uyuttum şimdi hem size bakıyorum hem temizlik yapıyorum
tüm minnoşları ve annelerini öptük kuzumla

merhaba kızlar gordugum kadarıyla kımse takılmıyor artık buralara yazda geldı bızde buhafta sonu tatıle kacıcaz ucakla ustelık bakalım neler yasıycaz uamrım zor bır tatıl olmaz

valla diş cıkarabilir canım benim kardesim 4. ayda diş cıkarmıs:)bende bizim kızdan korkuyorum cok salyalı günde 4 5 önlük degiştiriyoruz elleri hep agzında bakıyorum bisi yok ama heran olabilir

salya normalmiş bu dönemde ama diş de olabilir canım benımde kuzenim 4,5 aylıkken çıkartmış. Drunuza bi sorun bakalım ne dicek.

ayy diş için çok erken yani hayırlısı olsun tabikide çok minik daha yaa neyse 4.ay kontrolünde sorayıım ben bu durumu bnm oğlanda kafayı uzun süre tutamıyo dik büyüdü tabi koca kafalım bnm sanki minikken daha ii tutuyodu

selam kızlar çok yorgunum sırtım göğsüm her yanım ağrıyor bahar temizliği yapıyorumda halıları bugun yıkamaya veriyoruz perdelerin bi kısmını yıkadık vitrininde içini sildimmi işim bitti sayılır.
bebegımde uyumak istediğinde çok huysuzlaşıyor kucagımda tasımaktan bir hal oluyorum..
birde sabahları hep 5 bucukta uyanıyor bidaha sabah 9 a kadar yatmıyor bu yuzden çok uykusuz kalıyorum

benim kızımın alt çenesinde toplu iğne başından küçük beyazlık vardı parmagımla bakınca takılıyo gibi korktum diş mi die agzının suyuda masallah çeşme gibi doktora sordum diş değil tükrük bezleriyle alakalı o beyazlıklar dedi müdahale gerektirmez kendiliğinden gecermiş ooohhh deyip derin bi nefes aldımmm:18:

Kolay gelsin arkadasim. Bizim kuzu da baharin gelmesi ve havanin guzellesmesiyle birlikte her sabah 5:30 da dikiyodu beni ayaga. Odanin cok aydinlanmasindan kaynakli bi sorun diye dusunup gidip kalin ve koyu renk stor perde aldik. Oda los olup aydinlanmayinca bizim pasa da 8-8:30 kadar uzatti uykularini cok sukur.
Belki sizin derdiniz de aynidir.
Gunduz uykularinda huysuzluk sorunu bizde de var ne yazik ki.

kızlar aynı saatlerde takılamıyoruz buraya her actığımda kimsecikler yuokkkkk

Evet ne yazik ki
Tum gununu ogluyla yalniz basina geciren, tek bi komsusu bile olmayan ve kocasi su gunlerde is yogunlugundan gece 12 den once gelmeyen bi anne olarak bu durum icin cok kotu.
Ne guzel bikac gunde alismistim sana ve size
Fakat her girdigimde kimse olmayinca ben de girmez oldum

merhaba kızlar gordugum kadarıyla kımse takılmıyor artık buralara yazda geldı bızde buhafta sonu tatıle kacıcaz ucakla ustelık bakalım neler yasıycaz uamrım zor bır tatıl olmaz

Deneyimlerini paylasmani dort gozle bekliyorum. Biz de yazin tatil planliyoruz cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…