tatile gitmeyi bende istiyorumda bu minişlerle nasıl olacak sıcakta onu da bilmiyorum
Ek gida doneminden once gitmeliyiz buna karar verdim net olarak. Sadece meme ve mama da sorun olmaz. Ama ek gidada hijyen saglayamayabilirim gibi geliyo.
Bunun disinda bebege bakabilecek birileriyle gidebilsek keske. Diger turlu tatilden hicbisi anlamayiz gibi ama onun da kafa dengi olmasi lazim. Uf uf...
öylede arkadsım benim sıpa sadece emiyo karnı acıktımı da hemen emecek yoksa ortalığı ayaga kaldırır valla hemen bir yer bulup emzirmelidediğin gibi bebeğe bekebilecek birileriyle gidilmeli güneşin etkisini kaybettiği saate kadar gölgelerde bebişle birlikte serin serin oturmalı
@ enobo canım ben de senin gibiyim oğlumla bütün gün yalnızım komşuar var ama ben gidiş geliş yapmaya alışık değilim doğumdan önce çalıştığım için sürekli sanırım yalnızlığı daha çok seviyorum bizim de babamız sizinki kadar geç olmasa da hiç mesa bitişinde çıkıp da gelemez ayrıca nöbetçi olduğu zamanlar da var gece de yalnız kalıyoruz bebişle:)
kızlar geçengece biz de eşimle tatil konuşuyoduk aslında benim fikrim bzim ailelerin yazlıkları war bu sene yazlıkarda takılalım dedim ama eşim tatile gitmek istiyo 5 yıldızlı bi yere gidip yeme içme derimiz olmasın diyo çünkü artık 2 kişi deiliz plaj şezlong derdimiz olmasın diyo bebişe göre sabah denize ineriz 1 saat duru odaya çıkarız öğleden sonra ineriz vs.. herşey dahil 5 yıldızlı bi yer daha ii olur diyo bilmiyorumm artık.. ama eğer siz marmaris tarafına gelicek gibi olursanız ordaki otelleri biliyorum hangisi iyi hangisi kötü tavsiye verebilirim... umarım ilk tatillerimiz bebeişlerle iyi geçer..öylede arkadsım benim sıpa sadece emiyo karnı acıktımı da hemen emecek yoksa ortalığı ayaga kaldırır valla hemen bir yer bulup emzirmelidediğin gibi bebeğe bekebilecek birileriyle gidilmeli güneşin etkisini kaybettiği saate kadar gölgelerde bebişle birlikte serin serin oturmalı
Allah ikimizi de yardim etsin canim o zaman. Birbirimizin halinden anlariz desene.
Sen ise donecek misin peki ?
kızlar geçengece biz de eşimle tatil konuşuyoduk aslında benim fikrim bzim ailelerin yazlıkları war bu sene yazlıkarda takılalım dedim ama eşim tatile gitmek istiyo 5 yıldızlı bi yere gidip yeme içme derimiz olmasın diyo çünkü artık 2 kişi deiliz plaj şezlong derdimiz olmasın diyo bebişe göre sabah denize ineriz 1 saat duru odaya çıkarız öğleden sonra ineriz vs.. herşey dahil 5 yıldızlı bi yer daha ii olur diyo bilmiyorumm artık.. ama eğer siz marmaris tarafına gelicek gibi olursanız ordaki otelleri biliyorum hangisi iyi hangisi kötü tavsiye verebilirim... umarım ilk tatillerimiz bebeişlerle iyi geçer..
sen tur sitelerinden bir bak otellere eğer yapabiliyosanız erken rezervasyon yaptırın çok daha uyguna geliyo beğendiğin otelleri söyle bana ben yorum yaparım şu daha iyi bu daha iyi diye :)
Tamam sagol. Ama soyle diyeyim, denize sifir kendi plaji olan, temiz, rahat, bebekle kalmaya uygun, her sey dahil ya da tam pansiyon olan bi otel dusunuyorum.
Yildizi bol olsun, fiyat sorunu yok. Boyle bildigin bi yer var mi ?
Rica ederim.
Karamelcim benimki sari renk. Onu pisik degilken de surekli olarak kullanabiliyor muyuz, bi sakincasi yok mu ?
slm canlarım ya bende giriyorum kimsecikler yok uf herkesler gitti neyse burası özel sonuçta ilk bu formda başladık 9aylık sürece:)
pazartesi malum temizlik oğlumu uyuttum şimdi hem size bakıyorum hem temizlik yapıyorum
tüm minnoşları ve annelerini öptük kuzumla
merhaba kızlar gordugum kadarıyla kımse takılmıyor artık buralara yazda geldı bızde buhafta sonu tatıle kacıcaz ucakla ustelık bakalım neler yasıycaz uamrım zor bır tatıl olmaz
bir kaç günlük aradan sonra merhabaaa
geliyorum geliyorum kimsecikler yok.olsun denk gelemiyoruz galibaa,
evett bartına gittik geldiik.gittik hava bozuktu geldik hava bozuk biz ankaraya dönünce hava açtı şansa bak yaaa
ordayken bir yağmur bir soğuk evden çıkamadık hiç sadece cuma günü çarşıda biraz gezdik okadarr.cuma cumartesi nasıl yağmur soğuk oldu anlatamam.ama napalım sağlık olsun annemi ablamı yeğenlerimi gördüm evdede olsa güzel vakit geçirdimm.
bugün de sağlık ocağına gittik kontrolümüz vardı.metehan 7100 gr 63 cm olmuş maşallahh.ebemiz gayet güzel dedi herşey yolunda aynen devam et dedi.
ama huysuzdu oğlum hava acayio güzeldi sağlık ocağı dönüşü biraz dolanırız dedim ama gidene kadar arabada durmadı ağladı halbuki hiç yamazdı sağlık ocağındada ağladı kucak istedi ebe gazı var dedi ama çıkmadı sanırım gazı.dönüşte uyudu arabada ama bir süre bağırdı yokuş yukarıydı o sıcakta canım çıktı gezmek falan görmedi gözüm biran önce eve gitmek istedim
sonra yıkadım metehanı bi yoruldumki sormaayın.yarım saat uyudu uyumadı uyandıı hemen biraz babasıyla oynadı falan sonra yemekten sonra kv ye gittik orda emdi uyudu ama yarım saat.bide suratsızdıki sormayın hiç pas vermedi dedesine falan.yine mızırdadı huysuzlandıı eve geldik biraz mama verdim kendine geldii.bu seferde uyumuyoo aguluyo falan oynadık biraz sonra aldım emzirdim obur anam bu oğlan emdi birazda baktım hiç uyku namına bişi yok yatağına koydum allahtan mızırdamadı salladım biraz sonra bıraktım sallamadımda koydum geldim 5 dakka sonra gittik uyumuşş.
ya uykusu şaştımı uyuyamadımı bi tuhaflaşıyoo huysuzlanıyor
yaz geliyo malum bebekleriimizde maşallah kat kat oldu bacakları falan pişik benimde kabusumm.hematen kullanıyorum kızarıklık görüncede niveanın pişik önleyicisini kullanıyorum arada pudra sürüyorum banyodan sonra zeytinyağı sürdüm valla hepsini yapıyorum inşallah bişi olmaz
benim oğlan yavaş yavaş oyuncaklarını tutmaya başladıı.tutuyoo sallıyo falan hatta bugn oyuncağını tutmuş ağzına sokmaya çalışıyodu
ana kucağında otururken popoyu kaldıra kaldıra iniyo ordan beline kadar iniyo.yatakta dönüyor ayaklarıyla benden destek alıyorsa eğer kendini itiyor falan.maşallah hareketlere başladı
böyle işte kızlar bir kaç günün özeti bu.yavaş yavaş uykum geliyor bende yatayımm herkese iyi geceler görüşürüz
canım etstur marmaris diye aç sayayı ordan bak dediklerime grand yazıcı marmaris palace grand yazıcı turban martı resort grand yazıcı mares maritim grand azur önericeklerim bunlar :)
Masallah ona.
Subat in kacinda dogdu ?
aman formda kimse kalmamış yaaa nie böle olmuşşş kiii hiç tadı tuzu yok azcıkta buraya takılın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?