2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bi arkadasim emre beach e gitmis cok memnun kalmis. Tavsiye eder misin ?
Bi de sence haziran da mi gelmeli yoksa temmuz da mi ? Tamamen bebek icin soruyorum.

canım bence haziranda gitsen daha iyi temmuz acaip sıcakolur gerçi haftasonu biz marmaristeydik ctesi günü 31 dereceydi sıcaklık otele gelirsek otel 2 yıllık bi otel güzel bi otelbence benim yazdıklarım daha büyük oteller ağaçların arasında alan daha geniş bebeği arabayla gezdirmeye daha çok yer var gibi zaten bu dediğimotellerin içinden yürüyüş yolu geşiyo içmelere doğru nezih oteller ama yine de sen netten araştır bak hangisi içine sinerse artık :)

slm kızlar biraz alakasız bir konu olucak ama sizlere bişey sormak istiyorum ben doğum yaptıktan sonra üsküdar belediyesinden daha doğrusu üsküdar belediyesine bağlı olarak kadın ve aile sağlıgı merkezinden sanırım 4 adet bayan eve ziyarete gelmişti gelirken bazı hediyelerle birlikte bez çanta ve hastane çıkışı seti getirmişlerdi sanırım doğumun 10 günüydü neyse aradan 1 ay sonra kadar yine aynı merkezden bir bayan eve telefon ederek bazı sorular sordu doğum sonrası depresyonla alakalı bu sorular sonuçunda benim depresyonda olduğum anlaşıldı ne pskolojik destek vermek adına 8 hafta sürecek haftada bir gün 45 dk. ile 1 saat arasında seanslara katılmamı istediler tabiki tamamen istege bağlı ben 2 hafta önce görüşmelere başlarım yani 2 seans gördük sizlerede böyle bir uygulama yaptılarmı acaba aranızda benim gibi bu görüşmelere giden var mı gerçi en alt seviyede bir depresyondaymışım öle söledi yinede bana biraz faydası dokunur diye gönüllü olarak gitmek istediğimi belirtmiştin belkide biraz rahatlamak adına sizlerede böyle bir uygulama yaptılar mı ?

hayır canım böyle bişeyle karşılaşmadım eve gelen giden de olmadı

sadece bizim belediye çalışı sanırım çünkü kime sorsam aynı cevapı alıyorum :)sizde istanbuldamı oturuyosunuz

ben istanbulda oturmuyorum canım bizim burdada öle bir calışma yok.dikkatli ol arkadasım arastır benc e gercekten belediye calışanları mı die nacizane tavsiyem:)

Sagol canim. Haftasonu esimle dedigin oteller arasinda bi eleme yapar sana danisirim.

ben İstanbul da oturuyorum canım bizde de yok. Ama bebeğine tek başına bakıyorsan ilk bebekse oturduğun şehirde sana destek olacak kimsen yoksa ve de bebişin huysuzsa depresyon kaçınılmaz oluyor bence... Yani naçizane benim fikrim benim durumum....

Son düzenleme:
slm guzel annişler bende baba evındeyım uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama cvp yazamıyorum...tatile gidiceklere şimdiden iyi tatiller....bende depresyondayım (bicket) banada yardım eden birileri olsa keşke kaynanadan heryerım depresif doldu içim dışım......haftasonu sınavım var oğlum yuzunden pek çalışamıyorum......
arkadaşlar bende hem mam verıyorum hemde emziriyorum oğlumu....bişey dıycem sizlere sizin bebişler oyuncaklarını tutabılıyomu 23 şubat doğumlu bizimkı bide avucları hep kapalı açmıo yaw....

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar.
Birkaç gündür dışarıda çokk fazla işlerim olduğu için gelemedim umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.
Dün Uras çok huysuzdu akşama kadar toplam 1,5 saat zor uyudu.Akşam uyuduktan sonrada kalkmak bilmedi,şimdi tekrar uyuttum.

Facebook ta başlık ne acaba burada kimsecikler olmuyor artık oraya bakayım arada.

Bicket ne kadar güzel bir uygulamaymış devam et bırakma cnm.

biraz zamanı var canım bir gün bakmışsın tutacak , hepsinin gelişimi farklı benimki 7 subat doğumlu bu hafta uzanıyor tutuyor eminim ondan küçük olup tutanlarda vardır. İçin rahat olsun annem her gün değişecek derdi doğru . Bir gün önce uzanamazken ertesi gün uzanmaya başladı.Bu arada ben de mama ve meme veriyorum. MAntar yedin mi gerçekten sütü arttırıyor .

Son düzenleme:
ben istanbulda oturmuyorum canım bizim burdada öle bir calışma yok.dikkatli ol arkadasım arastır benc e gercekten belediye calışanları mı die nacizane tavsiyem:)

canım bende ilk başta çok tedirgin oldum tabiki özellikle ilk eve ziyarete gelecekleri zamn telefon edip müsayit olup olmadığımızı sormuşlardı o gün evde yeni doğum yaptığım için baya kalabalıktı hatta teyzem ve annaannem arka odaya saklanmıştı sadece annem ve ben konuşmuştuk :)kimin geleceğini bilemezdik tabiki ama bu seanslar sağlık ocağında ve aile hekimi kontrolunde oluyo marmara üniversitesinde görev yapan ve doğum sonrası deprosyan hakkında tes hazırlıyan bir bayan doktor kendisi tabiki benimde kuşkularım var o yüzden sizlere sordum

günaydınlar herkese:) umarım herkes güne iyi başlamıştır.. öncelikle internetten siparişş verdiğimm playskool 2liegzersiz arkadaşım ve kıyafetlerimiz geldi hepsi çok güzeller özellikle ikili egzersiz arkadaşım oğlum çok sevdi renkli müzikli aynalı baya oyalıyo onu :) yalnız benim oğlum yüz üstü yatmayı hiç sevmiyo basıyoçığlığı yüzüstü yatırdığımda kafayı daha çok kaldıracağına ayaklarından kuvvet alıp popoyu havaya kaldırıyo niye böyle bu çocuk yaaa sizinkiler nasıl yüzüstü yatmayı seviyolar mı acaba?

çok haklısın tek başına desteksiz ilk çoçuk yemeyen uyumayan bir bebek ve sürekli panik halinde ben bilmiyorum ama bana fayda sağladığını düşümüyorum seansta doktorun bana sölediklerini evde eşime uyguluyorum kızım doğduktan sonra eşimle iletişimimiz azalmıştı ve bu beni rahatsız ediyodu daha ilk seanstan sonra eve gelip doktor edasıyla bu böyle şu şöyle olmalı dedim eşime ve fark ettim ki aramızdaki kopukluk benden kaynaklanıyo ben hep eşimi şuçlamıştım o saate kadar konuşunça sorunları paylaşınça yine eski günlerimize döndük diye bilirim artık hiç birşeye tek taraflı bakmıyorum doğumdan önce sadece eşim ve ben vardık doğumdan sonra ben ve kızım vardı seanslardan sonra ise artık 3 kişilik bir aile olduk

Selam hanimlar gununuz guzel olsun.
Benim oglum 5 subat dogumlu eline bi sey verince tutuyo ama uzanip bi seyi eline aldigi yok henuz. Ama ustune orttugum ortuyu alip cekip oynuyo, karnina bi seyler koyarsam onlari eline alip oynuyo.
Gununun cogunu da bisiklet hareketi yaparak, ellerini emerek ve aaa ooo eee daa diye konusarak geciriyo :)
Her bebekte farkli muhtemelen.
Yuzu koyun yatmayi da ancak gogus kismina destek koyarsam seviyo, dillse istemiyo.

Biz bu sabah oglumla ilk defa kanguruyla gezmeye ciktik. Bayildim sipa.
Eve geldik kapidan girer girmez basti cigligi. Kiyamadim bi daha cikardim. Donus yolunda uyudu totalde 30 dk gezmemize ragmen. Benim haciyatmaz oglum icin kanguru bicilmis kaftanmis meger
Ikinci gelisimizde yine agladi uyanip ama sonra hemen uykuya daldi kuzum.
Bu kanguru guzel bisey de benim icime sinmiyo. Bacaklarina ve kasiklarina zarar verecekmis gibime geliyo.

günayddıııınnnn.benim kızımda 1 şubat dogumlu yattıgı yerde kenarlarda oyuncak varsa tesadüfen yanlardan alıyo,battaniyesini tepe tepe üzerinden atıyo,etek giyerse cekiştirip duruyo:)ve bygyn ayaklarını cok cok havaya kaldırıp yana dönmeye başladıagzından emzigi cıkarıp tesadüfende geri denk getiririp agzına sokuyo bilinöli değil tabe gün gün değişiyorlar 1 gün bile fark ettiriyor dediğin gibi

Ohhh gule gule oynasin ve giysin kuzu
Valla bizimkinde ne oyuncaklar var babasi dunya paraya aldi ama gelin gorun en dikkatini ceken oyuncagi kirtasiyeden ayak ustu ona 2 tl ye aldim donen cingirak bir de playskool un bez kitabi. Koca adam gibi tutuyo kitabi ve bakiyo. Ben masal uydurunca da ordan sayfalari takip ederek dinliyo kuzum
Onu hepinize tavsiye ediyorum bu arada. Kitap kontagi icin cok iyi. 4. Aydan itibaren de cingirakli renkler bez kitabini alicam. Size de tavsiye ederim. Daha once bebek buyuten bi arkadasimin bana tavsiyesiydi.
Bunun disinda yine playskool yildizli ruyalari var bizde. Aksamlari o olmadan ve bize mozart calmadan uyumuyoruz biz.

Ne guzel yaaa. Keske benim oglan da emse emzik. Yumruklari emzigi oldu. Emzigi agzina soktugum anda agliyoo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…