çok haklısın tek başına desteksiz ilk çoçuk yemeyen uyumayan bir bebek ve sürekli panik halinde ben bilmiyorum ama bana fayda sağladığını düşümüyorum seansta doktorun bana sölediklerini evde eşime uyguluyorum kızım doğduktan sonra eşimle iletişimimiz azalmıştı ve bu beni rahatsız ediyodu daha ilk seanstan sonra eve gelip doktor edasıyla bu böyle şu şöyle olmalı dedim eşime ve fark ettim ki aramızdaki kopukluk benden kaynaklanıyo ben hep eşimi şuçlamıştım o saate kadar konuşunça sorunları paylaşınça yine eski günlerimize döndük diye bilirim artık hiç birşeye tek taraflı bakmıyorum doğumdan önce sadece eşim ve ben vardık doğumdan sonra ben ve kızım vardı seanslardan sonra ise artık 3 kişilik bir aile olduk
haklsın bırgunde neler değişiyo çok hızlı gelişiyolar maşallah yavularımıza....biraz zamanı var canım bir gün bakmışsın tutacak , hepsinin gelişimi farklı benimki 7 subat doğumlu bu hafta uzanıyor tutuyor eminim ondan küçük olup tutanlarda vardır. İçin rahat olsun annem her gün değişecek derdi doğru . Bir gün önce uzanamazken ertesi gün uzanmaya başladı.Bu arada ben de mama ve meme veriyorum. MAntar yedin mi gerçekten sütü arttırıyor .
hayırlısı olsun cnm aldıkların benımkıde yüzüstü uyumayı sevmıyo yatırdığımda yatırdığım yerı emmeye başlıyo :) dediğin gibi popoyu kaldırıyo....günaydınlar herkese:) umarım herkes güne iyi başlamıştır.. öncelikle internetten siparişş verdiğimm playskool 2liegzersiz arkadaşım ve kıyafetlerimiz geldi hepsi çok güzeller özellikle ikili egzersiz arkadaşım oğlum çok sevdi renkli müzikli aynalı baya oyalıyo onu :) yalnız benim oğlum yüz üstü yatmayı hiç sevmiyo basıyoçığlığı yüzüstü yatırdığımda kafayı daha çok kaldıracağına ayaklarından kuvvet alıp popoyu havaya kaldırıyo niye böyle bu çocuk yaaa sizinkiler nasıl yüzüstü yatmayı seviyolar mı acaba?
maşallah bebişine cnm....bizimkide çok guzel gülüyo :)kahkaha atıyo bazen özellıkle babam onunla oynayınca....Selam hanimlar gununuz guzel olsun.
Benim oglum 5 subat dogumlu eline bi sey verince tutuyo ama uzanip bi seyi eline aldigi yok henuz. Ama ustune orttugum ortuyu alip cekip oynuyo, karnina bi seyler koyarsam onlari eline alip oynuyo.
Gununun cogunu da bisiklet hareketi yaparak, ellerini emerek ve aaa ooo eee daa diye konusarak geciriyo :)
Her bebekte farkli muhtemelen.
Yuzu koyun yatmayi da ancak gogus kismina destek koyarsam seviyo, dillse istemiyo.
Biz bu sabah oglumla ilk defa kanguruyla gezmeye ciktik. Bayildim sipa.
Eve geldik kapidan girer girmez basti cigligi. Kiyamadim bi daha cikardim. Donus yolunda uyudu totalde 30 dk gezmemize ragmen. Benim haciyatmaz oglum icin kanguru bicilmis kaftanmis meger
Ikinci gelisimizde yine agladi uyanip ama sonra hemen uykuya daldi kuzum.
Bu kanguru guzel bisey de benim icime sinmiyo. Bacaklarina ve kasiklarina zarar verecekmis gibime geliyo.
Hanimlar sizin kuzular da tv ye takiliyor mu ?
Ben evde yalniz oldugum icin ev sessiz haliyle, e oglan da sessizlige hepten alismasin diye baktim tencere tava calamiyorum kasikla tv den destek alayim dedim. Klasik muzik kanali acik genelde akvaryum goruntusu esliginde, ama arada farkli kanallarda da geziyorum arada. Orda da reklam, miting, haberler varsa pur dikkat kesiliyo bizimki. Yakin yuz cekimlerine bayiliyo. Gecen kucagimda muhabirle konusuyodu, kendisiyle konusuyo sandi herhalde.
Son gozdesi de klipler, gozunu ayirmadan izliyo.
Tabiii tum gun izlemesi yasak tv yi. Arada izin verip gorecegi aciya yatiyorum onu. Sifir tv fikrine karsiyim cunku.
Siz ne dusunuyosunuz bu konuda ?
kızlar ben secimlerden sonra göz amelıyatım için istanbula gıdıyorum ıkı cocogum var neyapacam bılmıyorum bıde doktor bana sütten kesmen lazım dedı ben kesmye kıyamadımneyapacm bılemıyorum...bana akıl verın lutfen...:2::2::2:
kesinlikle doğru ama isyan değil bu hissedilen daha çok kötü anne olduğunu hissedip kendini suçlamak en azından kendi adıma böyle .Eşim haftanın 6 günü çalışıyor ve günde 12 saat yok . Sürekli ağlayan bebiş ev işleri ve gelmeyen süt ... Çok zor günlerdi çok.Elbette Allah büyük çok şükür çok.Üstelik meleğim ne tedaviler sonrası geldi neler çektim yıllardırBen de bebegini desteksiz, komsusuz, tek basina buyuten caylak bi anneyim ama cok sukur ki depresyona girmedim. Es destegi cok onemli. Benimki de sagolsun beni cok simartiyo ve cok anlayisli.
Umarim siz de tez zamanda duzluge cikarsiniz.
Ben en bunaldigim anlarda hep oglum saglikli oldugu icin sukredip teselli bulmustum ve onca hasta bebek varken isyan etmek uzulmek agir olur diye dusunmustum.
Siz de bebeginiz saglikli ve yaninizda oldugu icin teselli bulun ve mutlu olun. Bi gulusu dunyayi degistiriyo sonucta.
Gecmis olsun :44:
Cok mu acil ameliyatin cnm ? 6 ay dolana kadar hic olmadi bekleyemez misin ?
Gunah anne sutu alsin kuzun sutun de varmis ne guzel madem. Bebegini sutsuzlukten mamayla besleyen bu yuzden de kahrolan cok anne taniyorum.
Cok gerekli diilsr bence evladin icin ertele ameliyati.
kesinlikle doğru ama isyan değil bu hissedilen daha çok kötü anne olduğunu hissedip kendini suçlamak en azından kendi adıma böyle .Eşim haftanın 6 günü çalışıyor ve günde 12 saat yok . Sürekli ağlayan bebiş ev işleri ve gelmeyen süt ... Çok zor günlerdi çok.Elbette Allah büyük çok şükür çok.Üstelik meleğim ne tedaviler sonrası geldi neler çektim yıllardır.ama hissedilen sendrom maalesef kendiliğinden geliveriyor
Gecmis olsun :44:
Cok mu acil ameliyatin cnm ? 6 ay dolana kadar hic olmadi bekleyemez misin ?
Gunah anne sutu alsin kuzun sutun de varmis ne guzel madem. Bebegini sutsuzlukten mamayla besleyen bu yuzden de kahrolan cok anne taniyorum.
Cok gerekli diilsr bence evladin icin ertele ameliyati.
ben de sütün yetmiyor sanmıştım bence de dayanabiliyorsan 6 ayı bitir en azından.Ben o üzülen gruptanım sonuçta doğru
ben de sütün yetmiyor sanmıştım bence de dayanabiliyorsan 6 ayı bitir en azından.Ben o üzülen gruptanım sonuçta doğru
teşekkür ederim :) Napıyım çok uğraştım Rabbimin verdiği kadar rızkı yawrumunKafani bu sut olayina takip moralini bozma canim. Bebegin saglikli ve mutlu olsun gerisi teferruat.
Ben 2 yasima kdr emmisim cok kolay hasta olurum. Esimsr hic emmemis hep mamayla beslenmis 11 yildir taniyorum daha 1 kez grip oldugunu gormedim.
ya gözümde ılerleyen bı hastalık var neyapacağmımıbılemıyorum bende 3 gun bıle vermesem belkı tekrarverebılırım dıye düşünüyorum en azından narkozun etkısı gecene kadar...çünki hastanede yatırmıycaklar sanırım mamalrla idare etsk sütümü stoklasam bılemıyomkı...offfffff yaaaa
teşekkür ederim :) Napıyım çok uğraştım Rabbimin verdiği kadar rızkı yawrumun
Bence sen hepsinin ustesinden gelebilirsin. Teslim olma o sendroma. Hava da guzel, cik disari bol bol.
Benim esim de cok yogun calisiyo maalesef. Oglum da ona cok duskun ama birbirlerine hasretler ne yazik ki.
Himmm gecici bi sureyse madem, gitmeden sutunu her gun sag derin dondurucuya at bol bol. Mama arti onu versinler sen yokken.
3 gun emzirmezsen sutun kesilebilir ama, bu yuzden hastanede 3-4 saatte bi sag ya da sagdir sutunu ve o sutleri dok. Amac sutun kesilmesin canim. Mutlaka sag hastanede mutlaka.
Simdiden de sagip stok yap bol bol bebegine 3 gun yetsin.
az var canım emziriyorum geceleri artsın diye sağıyorum. Doktor sagdığınızın 3 katını bebek çeker dedi şimdilik bırakmadı emiyor ama sonrada mama veriyorumHic mi yok, az mi var cnm ?
evet çıkmam lazım ama bizimki bebek arabasında durmuyor acil alıştırmam lazım kanguruyu seviyor ama onunla da yakında taşıyamayacağım belim ağrıyor hemen. arada markete kadar gitmek bile iyi geliyor . Geçecek Allah ın izniyle zaten eskiye göre daha iyiyim çok şükür. Aynı bizimkilerde öyle
çok doğru çok kesinlikle böyle yap simdiden geçmiş olsunHimmm gecici bi sureyse madem, gitmeden sutunu her gun sag derin dondurucuya at bol bol. Mama arti onu versinler sen yokken.
3 gun emzirmezsen sutun kesilebilir ama, bu yuzden hastanede 3-4 saatte bi sag ya da sagdir sutunu ve o sutleri dok. Amac sutun kesilmesin canim. Mutlaka sag hastanede mutlaka.
Simdiden de sagip stok yap bol bol bebegine 3 gun yetsin.
evet düz yatıyor artık hafif oturur duruma getirebiliriz sanırımBenimki de arabayi sevmiyodu, agliyodu koyunca. Bi gun disardayken kucakta gezerken uyuyakaldi. Hemen arabaya koyduk uyurken. O sekilde uyudu, sonra arabada uyandi ve saskin bikac bakistan sonra keyfini cikardi. O gunden beri de aglamiyo.
Bu esimin fikri ve iddiasiydi hakkini yemeyeyim, ona uyup yaptik oldu.
Sen de bi dene canim. Duz yatiyosa da sevmiyodur arabasini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?