2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

az var canım emziriyorum geceleri artsın diye sağıyorum. Doktor sagdığınızın 3 katını bebek çeker dedi şimdilik bırakmadı emiyor ama sonrada mama veriyorum

Isirgan ve rezene cayini mutlaka dene canim. Her gun ic 2-3 fincan ikisinden de ise yaramaz deme.
Bi de karides, proteini inanilmaz yuksek o da ise yariyo.
Senin durumundaki bi arkadasima tavsiye ettim rezeneyle birlikte isirgan icmesini, sonuc icin aricam onu. Burdan yazarim sana

Gecmis olsun cnm. Insallah ciddi biseyi yoktur. Beni de haberdar et merak ederim. Dualarim sizinle...

Gecmis olsun cnm. Insallah ciddi biseyi yoktur. Beni de haberdar et merak ederim. Dualarim sizinle...
teşekkür ederim canım şimdi uyutmuştum uyandı yine .Rezene çayı içiyorum ısırganı bırakmıştım onu da içiyim bari .Bu arada arkadaşın için mantar öneririm bende gerçekten işe yaradı

çok gecmış olsun idrar yolu nfeksıyonu çok zor bız buyukler bıle çok zorlanıyouz dıkat bebişine her altını açtığında ılık suyla yıkaman lazım bıde ılaçlarını eksıksı ver benım buyuk kız bıkaç kez gecirdi bu enfeksıyonu....

Tmm cnm sagol.
Onda da protein var ya ondan olabilir bak. Hic dusunmemistim. Karidesi unutma. Iglo nun dondurulmusu guzel, ayiklanmis temiz.

Hanimlar teyzem ziyaret icin geldi ve kaldigi surede bizimkini ayakta sallayarak uyutmaya alistirdi. O gidince gece uykularinda ve aksam yatirirken vazgecirdim bu aliskanliktan ama gunduz uykularini ayakta sallanmadan uyumuyor :-(
Nasil vazgecirebilirim ?
Siz nasil uyutuyorsunuz ?

Canım bizim kızı da annemgil sallamaya alıştırmıştı ama birgün salla salla uyumadı yoruldum. Bıraktım kendi haline. Yoruldu baya ondan sonra yatırdım beşiğe verdim emziği ağzına sallayacaktım bi baktım bizim kız yumdu gözleri. Sallamayayım da kendi uyusun dedim. 5 dk sonra emziği çeke çeke uyudu. Çok yorulduğunda kendi bu şekilde uyuyor. Ama yorulmazsa emzik ağzında sallıyorum beşiğinde. Ya da memede uyuyor.

Enoba bence alışmış değildir daha Kendi kendine uyumasını dene bakalım emzikle. Geçen görümcem geldi sallayacaktı o da daha önce o şekilde uyutmuştu. Kendi kendine uyuduğunu görünce çok şaşırdı. Yorulunca sızıyor bir de temiz havayı görünce sızıyor :)))

canım ben hiç sallamaya alıştırmadım annem de kesinlikle alıştırma dedi annem beden çok çekmiş babannem sallamaya alıştırmış beni annem mahvolmuş kadın sallamayı bırakınca uyuyanıyomuşum e bide kadın işten geliyo yemek mi yapsın beni mi sallasın.. benim oğlum anakucağında uyuyo hani şu titreşimşi lanlar var ya zaten uykusu gelince mıkırdanmaya başlyo ben de hemen emziği veriyorum ağzına gözünün üstünü de hafifçe bi tülbentlekapatıyorum öyl uyuyo.

Ah iste emzik emmiyo benim oglan. Neler yaptim neler, her markayi denedim olmadi.

Anakucagi bu sallananlardan mi diyosun canim ? Emzik emmeyince zor iste.
Ayaktan indirince benimki de uyaniyodu, onu da unutturdum simdi. Indirsem de uyuyo artik neyse ku masallah.

Evet temiz hava cok etkili gercekten. Bugun yarim saat ciktik, bayildi eve gelince ama 45 dk sonra uyandi. Gerci acikmisti ondan. Emip geri uyudu ama az salladim. Demek ki gercekten etkili temiz hava. Ben de bu guzel havalardan faydalanip alistirayik bari.
Emzik emmiyoruz biz.
Ona nasil Alistirdiniz kizlar ? Benimki verince agliyo, yumrugunu emiyo ama cekip emzik verince keyfi kaciyo agliyo cok.

Seninki iyiymis yine, benimki 2-3 yasina gelene kadar sen bak sonra da kres diyo. O yuzden bikac sene daha evdeyim ben. Ama hakli da durum el veriyoken neden elaleme kucuk bebegimi teslim edeyim. En azindan kendini kurtarana ve koruyana kdr benle olmasi lazim.

Hangi marka hangi model aldı senin oğlana cnm.
Bizimki de hacıyatmaz feci kucakçı walla

kızlar masallah bugun sayfalar coşmuşşşşkızlar bugun huggies bez değişikliğini yaptım ama cok kalabalıktı

cnm ben yatağına kouyorum emzik verıyorum ağzına veya az sallıyorum bazen ama ellerını kundaklamasam yatmıyo benımkısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…