az var canım emziriyorum geceleri artsın diye sağıyorum. Doktor sagdığınızın 3 katını bebek çeker dedi şimdilik bırakmadı emiyor ama sonrada mama veriyorum
evet düz yatıyor artık hafif oturur duruma getirebiliriz sanırım
bu arada galiba idrar yolu enfeksiyonu oldukdünden beri gaz sandığım şeyi aslında çişini yaparken ağladığını farkettim akşam kuzumu doktora götürelim mecbur acile gideceğiz.
teşekkür ederim canım şimdi uyutmuştum uyandı yine .Rezene çayı içiyorum ısırganı bırakmıştım onu da içiyim bari .Bu arada arkadaşın için mantar öneririm bende gerçekten işe yaradıGecmis olsun cnm. Insallah ciddi biseyi yoktur. Beni de haberdar et merak ederim. Dualarim sizinle...
evet düz yatıyor artık hafif oturur duruma getirebiliriz sanırım
bu arada galiba idrar yolu enfeksiyonu oldukdünden beri gaz sandığım şeyi aslında çişini yaparken ağladığını farkettim akşam kuzumu doktora götürelim mecbur acile gideceğiz.
burayı böyle hareketli görmek ne kadar güzel :)
teşekkür ederim canım şimdi uyutmuştum uyandı yine .Rezene çayı içiyorum ısırganı bırakmıştım onu da içiyim bari .Bu arada arkadaşın için mantar öneririm bende gerçekten işe yaradı
Hanimlar teyzem ziyaret icin geldi ve kaldigi surede bizimkini ayakta sallayarak uyutmaya alistirdi. O gidince gece uykularinda ve aksam yatirirken vazgecirdim bu aliskanliktan ama gunduz uykularini ayakta sallanmadan uyumuyor :-(
Nasil vazgecirebilirim ?
Siz nasil uyutuyorsunuz ?
Hanimlar teyzem ziyaret icin geldi ve kaldigi surede bizimkini ayakta sallayarak uyutmaya alistirdi. O gidince gece uykularinda ve aksam yatirirken vazgecirdim bu aliskanliktan ama gunduz uykularini ayakta sallanmadan uyumuyor :-(
Nasil vazgecirebilirim ?
Canım bizim kızı da annemgil sallamaya alıştırmıştı ama birgün salla salla uyumadı yoruldum. Bıraktım kendi haline. Yoruldu baya ondan sonra yatırdım beşiğe verdim emziği ağzına sallayacaktım bi baktım bizim kız yumdu gözleri. Sallamayayım da kendi uyusun dedim. 5 dk sonra emziği çeke çeke uyudu. Çok yorulduğunda kendi bu şekilde uyuyor. Ama yorulmazsa emzik ağzında sallıyorum beşiğinde. Ya da memede uyuyor.
canım ben hiç sallamaya alıştırmadım annem de kesinlikle alıştırma dedi annem beden çok çekmiş babannem sallamaya alıştırmış beni annem mahvolmuş kadın sallamayı bırakınca uyuyanıyomuşum e bide kadın işten geliyo yemek mi yapsın beni mi sallasın.. benim oğlum anakucağında uyuyo hani şu titreşimşi lanlar var ya zaten uykusu gelince mıkırdanmaya başlyo ben de hemen emziği veriyorum ağzına gözünün üstünü de hafifçe bi tülbentlekapatıyorum öyl uyuyo.
Enoba bence alışmış değildir daha Kendi kendine uyumasını dene bakalım emzikle. Geçen görümcem geldi sallayacaktı o da daha önce o şekilde uyutmuştu. Kendi kendine uyuduğunu görünce çok şaşırdı. Yorulunca sızıyor bir de temiz havayı görünce sızıyor :)))
benim iznim haftaya bitiyo ama rapor alıcam yaz tatili geçicek ondan sonra aslında eylül de ben başlamak istiyorum ama eşim en azından şubata kadar ücretsiz izin alalım diyo bebiş 1 yaşına gelsin en azından diyo ama bimiyorum..
Hangi marka hangi model aldı senin oğlana cnm.Benim haciyatmaz oglan bile epey oyalaniyo oyun halisiyla hem de 3 haftadir falan kullaniyoruz biz.
Ben de yakin arkadasima hediye olarak aldirdim yuzsuzce. Teferruatli bi sey almis o da sagolsun.
Uzerindeki oyuncaklar cikabiliyo, ben de boylece onlari cikarip normalde veya bi yere giderken bikacini yanima alip oglani oyalamak icin kullaniyorum
Hangi marka hangi model aldı senin oğlana cnm.
Bizimki de hacıyatmaz feci kucakçı walla
Nasil vazgecirebilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?