2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar sanırım ben kızıma farkında olmadan ferber yöntemini uyguladım.bir ara geceleri hiç uyumuyordu sabahlıyorduk o dönem ben sallamayı denedim baktım uyumuyor bari alışmasın diye sallamadım yorulana kadar bekledim..biraz ağladı biraz oyaladım derken şimdi kendi kendine uyuyor önceleri emzik allıyordu şimdi onu da almıyor ama sakinleşmek için illaki birşeye ihtiyac duyor bebekler..müzik açıyorum yüksek sesli birde oyuncakları var.kendim oyun halısına benzer bir şey yaptım park yatağın üst parçasına ses çıkaran oyuncaklar astım onlarla oynayarak birazda ağlamak vari sesler çıkararak uyuyor..

Günaydın güzel anneler ve cici bebişleri
Bol gülücüklü birgün dilerim oğlum sabah uykusunda ben de size bir bakayım dedim

Ben iyiyim cnm sen nasılsın?

Bebişlerin nasıl uyuduğundan söz etmişsiniz bizim ki ne yazık ki kucakta sallayarak uyuyor.
İlk üç ay mütamadiyen ağladığı için hiç ama hiç istemediğim halde kucağımıza almak zorunda kaldık tabibu bir süre sonra davranışa dönüştü.
Emzik konusunda annem ilk doğduğu günden itibaren çok ısrar etti hemen alıştırdık,halen de öle devam ediyor sadece uyuyacağı zaman emiyor,bir sürede uykusunda emip bırakıyor

Son düzenleme:
Kizlar bugunden itibaren icimize citcitli badi uzerine tisort ile kisa kollu sezonunu actik biz. Tabii altimiza ince patiksiz uzun alt ve corap giymeye devam ediyoruz.
Birdenbire afallamasin cocuk dedim. 4-5 gune sort tisorte geceriz, sonra daha ince, sonra da hepten tek badilere...
Asama asama gitmek daha mantikli diye dusundum.
Aramizda ikinci ya da ucuncu anneligi olan varsa bize bu konuda rehber olup isik tutarsa cok mutlu olurum.

günaydın kıslar, çok güzel bir gün olsun inşallah. :) teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun.Biz akşam doktora gittik idrar örneği verdi kuzum ama temiz çıktı. Resmen doktora yalancı çıktım ama çok emindim çişini yaparken ağladığından .Yine de belki hassaslaşmıştır diye bir merhem verdi. Bu arada mama veren arkadaşlar ne kadar veriyorsunuz kilo alımı nasıl ? Ben 3 saatte 120 veriyordum ama biraz fazla kilo almış diet yapacak nasıl olacak bu iş bilemiyorum sıkıntıdan sivilceler çıkarmışım. içim kıpır kıpır hava güzel belki kanguruyla dışarıya çıkarız .

Son düzenleme:
bizde doğduğundan beri ayakta sallıyorduk ayağımdan bırakamıyordum .Yavaş yavaş kucakta pışpışlamaya ve oyuncakları ile onu yormaya çalışıyorum canım ben

bizimde sadece uykusunda tutuyo daldıktan sonra emziği bırakıyo....halen okadar bağımlı değil yani....
allahım ne tatlıdır şimdi kısa kollularla bende gecen aldım ama daha giydiremedım annemelrın yanındayım buralar soğuk eve dönersem giydirmeye başlıycam....bende ıkıncı anneliğimi yaşıyorum valla bende hatırladığım kadarıyla hep havalara göre giydirdim kızımı halende oyle yavaştan başlıyorum oğlumada aynı sen gibi..gerci ona bakarsan dun ne yediğimi hatılamıyorum valla bı yandan cocuklar bıyandan ev işleri biyandan koca....bıyandan sınavlar.....allak bullakım yanı...bıldığın gıbı amelıyatım var....doktorumun aramasını beklıyorum....

çok gecmiş olsun bişey ckmadığına sevındım...ya bende emzırıyorum ondan sonra gecelerıde 30 cc vrıyorum benımkıne onuda böğ böğ dıye anca alıyo oda kaşıkla sıpam biberonu emmıyo....

Merhabalar,bende şubat annesiyim.sütüm azaldığı için doktorumuz mama verdi.ama bebeğim biberonu almıyor.alıştırmak zorundayım 1 ay sonra işe başlıcam çünkü.yardımlarınızı bekliyorum bana bir akıl verin nasıl biberona alıştırabilirim.şimdiye kadar hep anne sütü aldığı için biberonla hiç tanışmadı bebeğimm.şimdiden herkese teşekkürler.bu arada dr browns un biberonunu aldım acaba başka biberonmu alsam???????

geçmiş olsun canım çok zor bi durum ama sağlığın çok önemli çocukların için biaz mamayla idare edersin yada fazla sütün varsa stokla tabi vicdan azabı duyma sonuçta senin elinde olan bişey değil.Onlara senin sevgiyle bakan gözlerin çok daha fazla lazım sonra yine süte dönersin ama bu arada sütününüde sağ dökki sütün azalmasın canım.

Merhaba bir de Nuk un doğal akış biberonu var onu dene belki işe yar canım göğsünü emdikten hemen sonra biberonu ver o zamanda alır bence Biberona bayılıyorlar çünkü biberondan ağzına damlatmayı dene bir de ama belki sorun biberonda değil mamanın tadındadır. Kaşıkla verdiğinde içiyor mu?

aptamil 1 veriyorum.kaşıkla içiyor ama çok az içiyor 30 cc nın yarısını teşekkür ediyorumm cevabın için. Bide nuku deneyim.

aptamil 1 veriyorum.kaşıkla içiyor ama çok az içiyor 30 cc nın yarısını teşekkür ediyorumm cevabın için. Bide nuku deneyim.

Mamanin tadi kotu oldugu icin sevmiyolar. Ben ilk ay takviye gerektiginde kasikli biberonla icirmistim. Inan cok rahat. Eczanelerde var.
Biberonla besler gibi besliyosun.
Bebegini oyala verirken, oynat, sakalas vs... Aglaya aglaya iciriyodum ben. Sonra hayvan sesleri cikararak oyaladim. Hayvan sesleri her zaman kurtaricim oluyo zaten. Ozellikle de aslan kukremesi.
Sesleri ben cikardigim icin o nasil bi kukreme varin siz tahmin edin

merhaba güzel anneler.. ne zamandır memleketteydim gelince de netimizde problem vardı uzun zamandır giremedim.. umarım herkes herşey yolundadır.. bugün sahibinden.com dan tekmele oyna oyun halısı siparişi verdik adam 6. ayda almış, geç kalmışız almak için çok az kullandık dedi.. umarım bi sorun çıkmaz ve memnun kalırız.. emin değilim ama sanki eskisi kadar muhabbet kalmamış burda.. face de de bişey yazılmıyor mu yoksa bana mı ileti gelmiyor

Ayyyy cok sevindim bi sey cikmadigina
Kac kilo olmus ki kuzun ? 90 cc ye indir cnm sen de. Ya da sik olarak saatte bi 30 cc ver. Ne diyetiymis minicik kuzuya cik cik.

Bizim arkadsin kizi da 8 aylik. 10 kilo olmus dr ona da duruuunnn demis. O da dusunuyo kara kara nasi durucak bu obur diye. Ama hareket bile etmiyi onunki tembel

Çok tatlısın teşekkür ederim
90 a indirdim umarım idare ederiz sütüm arttığından kilo almasını diliyorum hala elimden geleni yapıyorum çünkü

uyyy uçmuş burası yine okuyamadım valla geçmişii

konulara nerden dalış yapsam acaba didim ama bi yer bulamadım bende bodoslama girdimm

herkes iyi bebeklerde iyi inşallahh

bizde iyiyiz memelekete gittik geldik orda hava bozuktu geçen hafta hep evdeydik ama olsun o bile iyi geldii.

havaların güzelleşmesini bekliyoruz kendimizi soakaklara atmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…