- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Çok tatlısın teşekkür ederim
90 a indirdim umarım idare ederiz sütüm arttığından kilo almasını diliyorum hala elimden geleni yapıyorum çünkü
Mamanin tadi kotu oldugu icin sevmiyolar. Ben ilk ay takviye gerektiginde kasikli biberonla icirmistim. Inan cok rahat. Eczanelerde var.
Biberonla besler gibi besliyosun.
Bebegini oyala verirken, oynat, sakalas vs... Aglaya aglaya iciriyodum ben. Sonra hayvan sesleri cikararak oyaladim. Hayvan sesleri her zaman kurtaricim oluyo zaten. Ozellikle de aslan kukremesi.
Sesleri ben cikardigim icin o nasil bi kukreme varin siz tahmin edin
Selam arkadaşlarr
Ne zamandırr nete giremiyorumm özledim valla. Oğlum pazartesi sünnet olacakkerken yaptırmak istedik forumda sünnet olan bebişler vardı sanki süreci anlatırlarsa çok sevinirim sünnet sonrası huysuzluk ağrı falan oluyo mu korkmaya başladım sankimmm:)
Biz bu sabah oglumla ilk defa kanguruyla gezmeye ciktik. Bayildim sipa.
Eve geldik kapidan girer girmez basti cigligi. Kiyamadim bi daha cikardim. Donus yolunda uyudu totalde 30 dk gezmemize ragmen. Benim haciyatmaz oglum icin kanguru bicilmis kaftanmis meger
Ikinci gelisimizde yine agladi uyanip ama sonra hemen uykuya daldi kuzum.
Bu kanguru guzel bisey de benim icime sinmiyo. Bacaklarina ve kasiklarina zarar verecekmis gibime geliyo.
Ben de bebegini desteksiz, komsusuz, tek basina buyuten caylak bi anneyim ama cok sukur ki depresyona girmedim. Es destegi cok onemli. Benimki de sagolsun beni cok simartiyo ve cok anlayisli.
Umarim siz de tez zamanda duzluge cikarsiniz.
Ben en bunaldigim anlarda hep oglum saglikli oldugu icin sukredip teselli bulmustum ve onca hasta bebek varken isyan etmek uzulmek agir olur diye dusunmustum.
Siz de bebeginiz saglikli ve yaninizda oldugu icin teselli bulun ve mutlu olun. Bi gulusu dunyayi degistiriyo sonucta.
kızlar ben secimlerden sonra göz amelıyatım için istanbula gıdıyorum ıkı cocogum var neyapacam bılmıyorum bıde doktor bana sütten kesmen lazım dedı ben kesmye kıyamadımneyapacm bılemıyorum...bana akıl verın lutfen...:2::2::2:
Hanimlar sizin kuzular da tv ye takiliyor mu ?
Ben evde yalniz oldugum icin ev sessiz haliyle, e oglan da sessizlige hepten alismasin diye baktim tencere tava calamiyorum kasikla tv den destek alayim dedim. Klasik muzik kanali acik genelde akvaryum goruntusu esliginde, ama arada farkli kanallarda da geziyorum arada. Orda da reklam, miting, haberler varsa pur dikkat kesiliyo bizimki. Yakin yuz cekimlerine bayiliyo. Gecen kucagimda muhabirle konusuyodu, kendisiyle konusuyo sandi herhalde.
Son gozdesi de klipler, gozunu ayirmadan izliyo.
Tabiii tum gun izlemesi yasak tv yi. Arada izin verip gorecegi aciya yatiyorum onu. Sifir tv fikrine karsiyim cunku.
Siz ne dusunuyosunuz bu konuda ?
Hanimlar teyzem ziyaret icin geldi ve kaldigi surede bizimkini ayakta sallayarak uyutmaya alistirdi. O gidince gece uykularinda ve aksam yatirirken vazgecirdim bu aliskanliktan ama gunduz uykularini ayakta sallanmadan uyumuyor :-(
Nasil vazgecirebilirim ?
Siz nasil uyutuyorsunuz ?
merhaba güzel anneler.. ne zamandır memleketteydim gelince de netimizde problem vardı uzun zamandır giremedim.. umarım herkes herşey yolundadır.. bugün sahibinden.com dan tekmele oyna oyun halısı siparişi verdik adam 6. ayda almış, geç kalmışız almak için çok az kullandık dedi.. umarım bi sorun çıkmaz ve memnun kalırız.. emin değilim ama sanki eskisi kadar muhabbet kalmamış burda.. face de de bişey yazılmıyor mu yoksa bana mı ileti gelmiyor
Selam arkadaşlarr
Ne zamandırr nete giremiyorumm özledim valla. Oğlum pazartesi sünnet olacakkerken yaptırmak istedik forumda sünnet olan bebişler vardı sanki süreci anlatırlarsa çok sevinirim sünnet sonrası huysuzluk ağrı falan oluyo mu korkmaya başladım sankimmm:)
slmlar bu arada güzel anneler ben deli gbi gezmeklerdeyim oğlumla
oğlum da anasına çekmiş elekçi gbi
hıç korkma cnm ağrı kesıcılerını vermeyı unutma bızımkıde çok rahat gecti ama anladımkı nekadar küçük yapılırsa sünnet okadar iyii....Selam arkadaşlarr
oh oh gezın cnm ıyı yapıyosunuz...sınavdan sonra hemen gezmelerdeyım....slmlar bu arada güzel anneler ben deli gbi gezmeklerdeyim oğlumla
oğlum da anasına çekmiş elekçi gbi
kanguru benımde ıcıme sınmıodu bacakklarını actır anlamam die korkudum ama dün bizde kızımla ilk kez kanguryla alışveriş merkezine gittik cadı kızımın gıkı bile çıkmadı sıpam bi süre sonrada uyudu zaten. sürekli kullanmak zarar verir mi acaba?
kesinlikle haklısın canım..
gerçi depresyon kapı çalarakta gelmez ama bebeklerin sağlıklı oduğunu düşünmek bile onu yenmek için büyük bi adım. komşumun bebeği doğduğunda havalae geçirmişti bi ay önce ilacını bıraktırdı dr önceki gün tekrar havale geçirdi ve bu böle devam etcekmiş uzun bi süre korkuyla yaşıo keşke mızmız huysuz ağlayan uyumayan bi bebek olsaydı herşeye razıyım dio. allah herkesin yardımcısı olsun.
canım çok geçmiş olsun. arkadaşlar öneride bulunmuş ama bu kadar üzülürsen sütün kendiiliğinden gidicek bebişinin emeceği varsa sütünü ameliyattan sonrada emzirebilirsin aklına kötü şeyler getirme sen yine de tedbirini al tabi bolsa sütün bencede stok yap. emziremediğin dönemide biraz mama biraz sağılmış sütünle atlatırsınız. Allah yardımcın olsun.
benimki de bakıo valla müzik çıktımı dediğin gibi yakın çekimde ki konuşmaları kendiyle konuşuyo sanıo sanırım agulamaya başlıo.
benimki de memede gözler gidio uyukluo ayaktada iice dalıo malesef alıştık ayağa bundan sonra kendi kendine uyutmaya alıştırabilirmiyim acaba???
malesef canım eski tat yok baksana sayfalar birikirdi şimdi in cin top oynuoo nerde o hoş tatlı sohbetlerrr. 2 gün giremedim rekor birikmiş 9 sayfaa
vaayyy miniklerimiz erkek adam bile olmaya başlamışlar maşallah. İnşallah kolayca atlatırsınız canm.
oohh gezin valla. buralar gezmeler yüzünden ihmal edilio demek bende face kaptı sohbetleri sanıodum.
Rejim ne alemde canım verebiliomusun?
geçmiş olsun canım çok zor bi durum ama sağlığın çok önemli çocukların için biaz mamayla idare edersin yada fazla sütün varsa stokla tabi vicdan azabı duyma sonuçta senin elinde olan bişey değil.Onlara senin sevgiyle bakan gözlerin çok daha fazla lazım sonra yine süte dönersin ama bu arada sütününüde sağ dökki sütün azalmasın canım.
tşkederım cnm dediğim gibi ertelendıama ben bıran önce olmak ıstıyordum ama doktorum vazgectı gelme bebeğin 6 aylık olsun oyle gel dedı mecbur beklıycem bıraz....
çok geçmiş olsun arkadsım umarım kısa sürede hemencecik iyileşip bebişinle mutlu mutlu günler geçirirsin
Hanimlar teyzem ziyaret icin geldi ve kaldigi surede bizimkini ayakta sallayarak uyutmaya alistirdi. O gidince gece uykularinda ve aksam yatirirken vazgecirdim bu aliskanliktan ama gunduz uykularini ayakta sallanmadan uyumuyor :-(
Nasil vazgecirebilirim ?
Siz nasil uyutuyorsunuz ?
Ah iste emzik emmiyo benim oglan. Neler yaptim neler, her markayi denedim olmadi.
doktorlar çok önermiyorlar ama reçele bandırarak vermeyi denedin mi
benim ki öyle alışmıştı
Huggies organik pamuk pisik icin cok guzel geliyo. Ona devam et bence cnm.
merhaba. miniğimin burnu tıkalı ve balgamlı öksürüğü var. balgam sömkturucu ve soguk algınlıgı ıcın surup verdı doktorumuz fakat bebeğim boğulurcasına öksuruyor ve balgamını dısarı atamıyor. balgamı tekrar yutuyor. bukonuda bılgısı olan varmı. yardımcı olun ltfn. dunden berıdırde gozlerı capaklanmaya basladı gozler şiş ve kırmızı. burnu tıkalı oldugu ıcınmı capaklandı acaba. göz çapaklanmasını yasayan arkadaslar vardı nasıl gecırdıler fıkır verırlerse cok sevınırım. doktorumuz ılık suya batrırılmıs tulbentle sıl dedı. sılıyorum o an gecıyor fakat 2 dk sonra yıne aynı oluyor. cok uzuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?