2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ee malum yaz geldii bebişler büyüdüü tutmayın şubat anneleriniii bütün kışı ya hamileliğin ağırlaştığı son zamanları ve bebeklerin minnak hassas olduğu ve lohusa zamanında geçirdiğiimiz için bunaldık bunaldıkk ve gezmeleri hakettikkk durmayın evde sokakta hayat var

Çok tatlısın teşekkür ederim
90 a indirdim umarım idare ederiz sütüm arttığından kilo almasını diliyorum hala elimden geleni yapıyorum çünkü

Sutun arttiysa 60 cc ye bile indirebilirsin.
Ben sey yapiyodum bak ilk ay takviye yaparken. Emziriyodum hemen ardina 30 cc mama veriyodum.
Gunde 2-3 kez yapiyodum bunu. Bu sekilde ilk ay 400 gram alan oglum, 1 haftada 350, 1 ayda da 1400 gram aldi.
Sonra doymadim diye aglarsa verdim. Artik vermiyorum cok sukur darisi basina olsun cnm.
Sutunu ne kadar cok emzirirsen o kadar cok arttirirsin.

Selam arkadaşlarr
Ne zamandırr nete giremiyorumm özledim valla. Oğlum pazartesi sünnet olacakk erken yaptırmak istedik forumda sünnet olan bebişler vardı sanki süreci anlatırlarsa çok sevinirim sünnet sonrası huysuzluk ağrı falan oluyo mu korkmaya başladım sankimmm:)

ek gıdalara başladınız mı bu ne hızzz :44:

korkma cnm sadece ilk gn biraz huyszluğu oldu,battaniyede sallamak çok işe yaradı sakinleştrdi.
gecesnde fln da gayet rahat uyudu. iyiki yapmışız diorz şimdi,hç korkma,allah bir an önce şifasını verio

slmlar bu arada güzel anneler ben deli gbi gezmeklerdeyim oğlumla
oğlum da anasına çekmiş elekçi gbi

kanguru benımde ıcıme sınmıodu bacakklarını actır anlamam die korkudum ama dün bizde kızımla ilk kez kanguryla alışveriş merkezine gittik cadı kızımın gıkı bile çıkmadı sıpam bi süre sonrada uyudu zaten. sürekli kullanmak zarar verir mi acaba?

kesinlikle haklısın canım..
gerçi depresyon kapı çalarakta gelmez ama bebeklerin sağlıklı oduğunu düşünmek bile onu yenmek için büyük bi adım. komşumun bebeği doğduğunda havalae geçirmişti bi ay önce ilacını bıraktırdı dr önceki gün tekrar havale geçirdi ve bu böle devam etcekmiş uzun bi süre korkuyla yaşıo keşke mızmız huysuz ağlayan uyumayan bi bebek olsaydı herşeye razıyım dio. allah herkesin yardımcısı olsun.

canım çok geçmiş olsun. arkadaşlar öneride bulunmuş ama bu kadar üzülürsen sütün kendiiliğinden gidicek bebişinin emeceği varsa sütünü ameliyattan sonrada emzirebilirsin aklına kötü şeyler getirme sen yine de tedbirini al tabi bolsa sütün bencede stok yap. emziremediğin dönemide biraz mama biraz sağılmış sütünle atlatırsınız. Allah yardımcın olsun.

benimki de bakıo valla müzik çıktımı dediğin gibi yakın çekimde ki konuşmaları kendiyle konuşuyo sanıo sanırım agulamaya başlıo.

benimki de memede gözler gidio uyukluo ayaktada iice dalıo malesef alıştık ayağa bundan sonra kendi kendine uyutmaya alıştırabilirmiyim acaba???

malesef canım eski tat yok baksana sayfalar birikirdi şimdi in cin top oynuoo nerde o hoş tatlı sohbetlerrr. 2 gün giremedim rekor birikmiş 9 sayfaa

vaayyy miniklerimiz erkek adam bile olmaya başlamışlar maşallah. İnşallah kolayca atlatırsınız canm.

oohh gezin valla. buralar gezmeler yüzünden ihmal edilio demek bende face kaptı sohbetleri sanıodum.
Rejim ne alemde canım verebiliomusun?

Son düzenleme:
hıç korkma cnm ağrı kesıcılerını vermeyı unutma bızımkıde çok rahat gecti ama anladımkı nekadar küçük yapılırsa sünnet okadar iyii....
oh oh gezın cnm ıyı yapıyosunuz...sınavdan sonra hemen gezmelerdeyım....

tşkler cnm ama amelıyatımı doktorum erteledı.....bebeğin 6 aylık olmadan sakın gelme dedı beklıycem mecbur....

tşkederım cnm dediğim gibi ertelendı ama ben bıran önce olmak ıstıyordum ama doktorum vazgectı gelme bebeğin 6 aylık olsun oyle gel dedı mecbur beklıycem bıraz....

merhaba. miniğimin burnu tıkalı ve balgamlı öksürüğü var. balgam sömkturucu ve soguk algınlıgı ıcın surup verdı doktorumuz fakat bebeğim boğulurcasına öksuruyor ve balgamını dısarı atamıyor. balgamı tekrar yutuyor. bukonuda bılgısı olan varmı. yardımcı olun ltfn. dunden berıdırde gozlerı capaklanmaya basladı gozler şiş ve kırmızı. burnu tıkalı oldugu ıcınmı capaklandı acaba. göz çapaklanmasını yasayan arkadaslar vardı nasıl gecırdıler fıkır verırlerse cok sevınırım. doktorumuz ılık suya batrırılmıs tulbentle sıl dedı. sılıyorum o an gecıyor fakat 2 dk sonra yıne aynı oluyor. cok uzuluyorum.

cnm bizim de babaannemiz ayakta sallayarak uyutuyordu
şimdi kızım bazen emerken uyuyor bazen beşiğine yatırıyorum ağzına emziğini veriyorm kendiliğinden dalıyor
hatta şu aralar hiç ayakta sallanmak istemiyor
yani büyüdükçe alışkanlıkları da değişiyor

doktorlar çok önermiyorlar ama reçele bandırarak vermeyi denedin mi
benim ki öyle alışmıştı

aksine çoğu doktor zararsız buluyor 2 yaşından sonra diş yapısını bozuyormuş ama öncesinde emme iç güdüsünü tatmin etmek için kullanmakta sakınca yok.bebeklerin uykudan önce özellikle sakinleşecek bir desteğe ihtiyacları var..benim kızım gazı olduğu zamanlarda emzik alıyordu şimdi almıyor ama emzik zararlı değil bence :)bu arada ilk başta kesinlikle karşıydım

canım benimde kızım geçen hafta aynen dediğin gibiydi sürekli öksürüyodu balgamlı burnu tıkalıydı doktor şurup ve deniz suyu werdi şurubu çok kullanmak istemedim kullanmadımda deniz suyu rahatlattı ben bezi ısıtıp sırtına ve göbeğine her altını değiştirdiğimde koydum faydası oldu dene istersen bizim geçti darısı sana.. geçmiş olsun

bu arada herkese merhaba ben yeni katıldım kızım 14 şubatta doğdu face adresi warmı şubat annelerinin werirseniz sewinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…