2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ailede bronsit olan var mi canim ?
Bu kdr ciddi nerede usutmus olabilirsin ki ? Bu yuzden bi doktora daha gotur bronsit icin tetkik yapsinlar.
Cok gecmis olsun canim....

aynen öyle her fırsatı değerlendiriyorum üşenmiyorum çıkıyorum,sadece parka bile olsa çıkıyorum oğlumu alıp... çok bunalmışız dışarı çıkınca hele de hava güneşliyse daha ii anlıyorum :}

Çok geçmiş olsun canım

cnm bizdede oyle oldu oğlum boğulurcasına öksürüyordu doktor boğmaca dedi bi<imki iğneyle anca düzeldi iğnelerını tam bitirdik ama antibiyotiklerını tam vermedım açıkcası.....ama bi haftada düzeldi....

verebiliorum cnm çok şükür haftada 100 gr biile olsa gidio sürekli
face burdan daha faal ama şahsen ben yaz geldi die deli gbi gezmelerdeim hem yürüyüş kilo da verdirio , yani face de çok sık giremiorum

kızlar slmm..

hepinize bir uzmanlık sorum var,malum minikler dışarı çıkmaya başlayacak,ben il defa dün çıkadım 20 dk,biraz tırsağız bu konuda güneş kremi alıcam kızıma ne alsamkiiiiii...sizler kullanıyomusunuz:26:

teşekkür ederim cnm. terlemesın dıye cok gıydırmıyorum uyurkende uzerıne bırtek ınce battanıye ortuyorum. terledıgı ıcvın hasta oldu. dedıklerını yaparsam terlemezmı?

Ailede bronsit olan var mi canim ?
Bu kdr ciddi nerede usutmus olabilirsin ki ? Bu yuzden bi doktora daha gotur bronsit icin tetkik yapsinlar.

Cok gecmis olsun canim....

teşekkür ederim. ailemizde bronşit yok. dısarı cıkarken usumesın dıye cok sardım terledı ve hasta oldu.

Çok geçmiş olsun canım

bızde ptesıden berı surup kullanıyoruz henuz bır degısıklık yok. azalmada yok artmada ekstradan gözlerı çapaklanmaya basladı. burnu tıkalı dıye olabılırmı acaba çok ilerlemediğinden antıbıyotık vermıyorum dedı doktorumuz. şurupları 5 gun kullan gecmezse gel dedı. yarın tekrar doktora gıdecegız.

dua edın ıyılessın kuzum..

Insallah bi an once iyilesir kuzun. Evet ter en cok hasta eden sey bu mevsim. Kiyamam ona.
azicik terlese bile sirtina el bezi gibi olan tulbentlerden koy. O teri alinca da hemen cikar sirtindan. Gogsune de koyabilirsin. Bol bol bulundur el altinda o bezlerden.

huggies organik pamukbenim kuzumda alerji yaptı vücudunda kızarıklıklar oldu
prima premium a geçince düzeldi

bende premium care kullanıyom aslında su huggies kampanyası vardı ya bos getir dolu götür ordan aldım yoksa bende memnunum primadan ama huggies de ii gibi

Ben sabah 10 ile 11 arasi cikariyorum disari. Onda da golgeli yoldan yuruyoruz agac altlarindan. Direkt olarak gunesi 3 dk bile gordurmuyorum. Hep yari golgede ya da dal arasindan degiyo gunes tenine. Benimki gunesi hic sevmiyo ztn agliyo.
Havalar biraz daha isininca 9-10 arasi yapicam sokak isini, bi de aksamustu.
Termometreyi gunes altina koydum, hava sicakligi golgede 25 iken direkt gunes altinda 38 dereceyi gosterdi sabah 11 de. Ona gore dikkat hanimlar. Sapka da almali artik.

Kreme gelince sebamed bebek icin olan al cnm. Direkt gunes goren yerlerine de sur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…