merhaba. miniğimin burnu tıkalı ve balgamlı öksürüğü var. balgam sömkturucu ve soguk algınlıgı ıcın surup verdı doktorumuz fakat bebeğim boğulurcasına öksuruyor ve balgamını dısarı atamıyor. balgamı tekrar yutuyor. bukonuda bılgısı olan varmı. yardımcı olun ltfn. dunden berıdırde gozlerı capaklanmaya basladı gozler şiş ve kırmızı. burnu tıkalı oldugu ıcınmı capaklandı acaba. göz çapaklanmasını yasayan arkadaslar vardı nasıl gecırdıler fıkır verırlerse cok sevınırım. doktorumuz ılık suya batrırılmıs tulbentle sıl dedı. sılıyorum o an gecıyor fakat 2 dk sonra yıne aynı oluyor. cok uzuluyorum.
ee malum yaz geldii bebişler büyüdüü tutmayın şubat anneleriniii bütün kışı ya hamileliğin ağırlaştığı son zamanları ve bebeklerin minnak hassas olduğu ve lohusa zamanında geçirdiğiimiz için bunaldık bunaldıkk ve gezmeleri hakettikkk durmayın evde sokakta hayat var
Çok geçmiş olsun canımmerhaba. miniğimin burnu tıkalı ve balgamlı öksürüğü var. balgam sömkturucu ve soguk algınlıgı ıcın surup verdı doktorumuz fakat bebeğim boğulurcasına öksuruyor ve balgamını dısarı atamıyor. balgamı tekrar yutuyor. bukonuda bılgısı olan varmı. yardımcı olun ltfn. dunden berıdırde gozlerı capaklanmaya basladı gozler şiş ve kırmızı. burnu tıkalı oldugu ıcınmı capaklandı acaba. göz çapaklanmasını yasayan arkadaslar vardı nasıl gecırdıler fıkır verırlerse cok sevınırım. doktorumuz ılık suya batrırılmıs tulbentle sıl dedı. sılıyorum o an gecıyor fakat 2 dk sonra yıne aynı oluyor. cok uzuluyorum.
merhaba. miniğimin burnu tıkalı ve balgamlı öksürüğü var. balgam sömkturucu ve soguk algınlıgı ıcın surup verdı doktorumuz fakat bebeğim boğulurcasına öksuruyor ve balgamını dısarı atamıyor. balgamı tekrar yutuyor. bukonuda bılgısı olan varmı. yardımcı olun ltfn. dunden berıdırde gozlerı capaklanmaya basladı gozler şiş ve kırmızı. burnu tıkalı oldugu ıcınmı capaklandı acaba. göz çapaklanmasını yasayan arkadaslar vardı nasıl gecırdıler fıkır verırlerse cok sevınırım. doktorumuz ılık suya batrırılmıs tulbentle sıl dedı. sılıyorum o an gecıyor fakat 2 dk sonra yıne aynı oluyor. cok uzuluyorum.
cnm bizdede oyle oldu oğlum boğulurcasına öksürüyordu doktor boğmaca dedi bi<imki iğneyle anca düzeldi iğnelerını tam bitirdik ama antibiyotiklerını tam vermedım açıkcası.....ama bi haftada düzeldi....
bu arada herkese merhaba ben yeni katıldım kızım 14 şubatta doğdu face adresi warmı şubat annelerinin werirseniz sewinirim...
Hosgeldiinn, gule gule buyut kizini. Allah bagislasin.
teşekkür ederim senin oğlon nasıl oldu??
kanguru benımde ıcıme sınmıodu bacakklarını actır anlamam die korkudum ama dün bizde kızımla ilk kez kanguryla alışveriş merkezine gittik cadı kızımın gıkı bile çıkmadı sıpam bi süre sonrada uyudu zaten. sürekli kullanmak zarar verir mi acaba?
kesinlikle haklısın canım..
gerçi depresyon kapı çalarakta gelmez ama bebeklerin sağlıklı oduğunu düşünmek bile onu yenmek için büyük bi adım. komşumun bebeği doğduğunda havalae geçirmişti bi ay önce ilacını bıraktırdı dr önceki gün tekrar havale geçirdi ve bu böle devam etcekmiş uzun bi süre korkuyla yaşıo keşke mızmız huysuz ağlayan uyumayan bi bebek olsaydı herşeye razıyım dio. allah herkesin yardımcısı olsun.
canım çok geçmiş olsun. arkadaşlar öneride bulunmuş ama bu kadar üzülürsen sütün kendiiliğinden gidicek bebişinin emeceği varsa sütünü ameliyattan sonrada emzirebilirsin aklına kötü şeyler getirme sen yine de tedbirini al tabi bolsa sütün bencede stok yap. emziremediğin dönemide biraz mama biraz sağılmış sütünle atlatırsınız. Allah yardımcın olsun.
benimki de bakıo valla müzik çıktımı dediğin gibi yakın çekimde ki konuşmaları kendiyle konuşuyo sanıo sanırım agulamaya başlıo.
benimki de memede gözler gidio uyukluo ayaktada iice dalıo malesef alıştık ayağa bundan sonra kendi kendine uyutmaya alıştırabilirmiyim acaba???
malesef canım eski tat yok baksana sayfalar birikirdi şimdi in cin top oynuoo nerde o hoş tatlı sohbetlerrr. 2 gün giremedim rekor birikmiş 9 sayfaa
vaayyy miniklerimiz erkek adam bile olmaya başlamışlar maşallah. İnşallah kolayca atlatırsınız canm.
oohh gezin valla. buralar gezmeler yüzünden ihmal edilio demek bende face kaptı sohbetleri sanıodum.
Rejim ne alemde canım verebiliomusun?
canım benimde kızım geçen hafta aynen dediğin gibiydi sürekli öksürüyodu balgamlı burnu tıkalıydı doktor şurup ve deniz suyu werdi şurubu çok kullanmak istemedim kullanmadımda deniz suyu rahatlattı ben bezi ısıtıp sırtına ve göbeğine her altını değiştirdiğimde koydum faydası oldu dene istersen bizim geçti darısı sana.. geçmiş olsun
Ailede bronsit olan var mi canim ?
Bu kdr ciddi nerede usutmus olabilirsin ki ? Bu yuzden bi doktora daha gotur bronsit icin tetkik yapsinlar.
Cok gecmis olsun canim....
Çok geçmiş olsun canım
cnm bizdede oyle oldu oğlum boğulurcasına öksürüyordu doktor boğmaca dedi bi<imki iğneyle anca düzeldi iğnelerını tam bitirdik ama antibiyotiklerını tam vermedım açıkcası.....ama bi haftada düzeldi....
teşekkür ederim cnm. terlemesın dıye cok gıydırmıyorum uyurkende uzerıne bırtek ınce battanıye ortuyorum. terledıgı ıcvın hasta oldu. dedıklerını yaparsam terlemezmı?
teşekkür ederim. ailemizde bronşit yok. dısarı cıkarken usumesın dıye cok sardım terledı ve hasta oldu.
bızde ptesıden berı surup kullanıyoruz henuz bır degısıklık yok. azalmada yok artmada ekstradan gözlerı çapaklanmaya basladı. burnu tıkalı dıye olabılırmı acabaçok ilerlemediğinden antıbıyotık vermıyorum dedı doktorumuz. şurupları 5 gun kullan gecmezse gel dedı. yarın tekrar doktora gıdecegız.
dua edın ıyılessın kuzum..
kızlar slmm..
hepinize bir uzmanlık sorum var,malum minikler dışarı çıkmaya başlayacak,ben il defa dün çıkadım 20 dk,biraz tırsağız bu konudagüneş kremi alıcam kızıma ne alsamkiiiiii...sizler kullanıyomusunuz:26:
huggies organik pamukbenim kuzumda alerji yaptı vücudunda kızarıklıklar oldu
prima premium a geçince düzeldi
kızlar slmm..
hepinize bir uzmanlık sorum var,malum minikler dışarı çıkmaya başlayacak,ben il defa dün çıkadım 20 dk,biraz tırsağız bu konudagüneş kremi alıcam kızıma ne alsamkiiiiii...sizler kullanıyomusunuz:26:
enboo bizden başka takılan yok buraya yaaaa:84:
bu arada herkese merhaba ben yeni katıldım kızım 14 şubatta doğdu face adresi warmı şubat annelerinin werirseniz sewinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?