bende premium care kullanıyom aslında su huggies kampanyası vardı ya bos getir dolu götür ordan aldım yoksa bende memnunum primadan ama huggies de ii gibi
Evetben feys kullanmiyorum ondan sanirim.
Huggies den sonra prima pisik yapiyo ona gore, 2 kez geldi basima. Hametan sagolsun toparladik
ya ben kullanıyorumda ekletmekte gec kaldım gizlemişim orda kendimi nasıl acılcagını sonradan öğrendim ama artık kızlar gelmiyolar ki ekletsem kendimi:84::84:
bi ondan bi diğerinden bağlıyorum 2 gündür dikkatle incaliyorum bişey yok şimdilk sen hangi şehirdeydin arkadsım
Bu iyi fikir evet :)
Ankara.
huggies kampanyasını biliyosun değil mi yazmıstık burda
hıç korkma cnm ağrı kesıcılerını vermeyı unutma bızımkıde çok rahat gecti ama anladımkı nekadar küçük yapılırsa sünnet okadar iyii....
oh oh gezın cnm ıyı yapıyosunuz...sınavdan sonra hemen gezmelerdeyım....
tşkler cnm ama amelıyatımı doktorum erteledı.....bebeğin 6 aylık olmadan sakın gelme dedı beklıycem mecbur....
tşkederım cnm dediğim gibi ertelendıama ben bıran önce olmak ıstıyordum ama doktorum vazgectı gelme bebeğin 6 aylık olsun oyle gel dedı mecbur beklıycem bıraz....
Enobo,r76,
selam kızlar uzun zaman sonra ilk kez birileiyle denk geliorum yaşasınn
geçmiş olsun arkadaşımmerhaba. miniğimin burnu tıkalı ve balgamlı öksürüğü var. balgam sömkturucu ve soguk algınlıgı ıcın surup verdı doktorumuz fakat bebeğim boğulurcasına öksuruyor ve balgamını dısarı atamıyor. balgamı tekrar yutuyor. bukonuda bılgısı olan varmı. yardımcı olun ltfn. dunden berıdırde gozlerı capaklanmaya basladı gozler şiş ve kırmızı. burnu tıkalı oldugu ıcınmı capaklandı acaba. göz çapaklanmasını yasayan arkadaslar vardı nasıl gecırdıler fıkır verırlerse cok sevınırım. doktorumuz ılık suya batrırılmıs tulbentle sıl dedı. sılıyorum o an gecıyor fakat 2 dk sonra yıne aynı oluyor. cok uzuluyorum.
kızlar slmm..
hepinize bir uzmanlık sorum var,malum minikler dışarı çıkmaya başlayacak,ben il defa dün çıkadım 20 dk,biraz tırsağız bu konudagüneş kremi alıcam kızıma ne alsamkiiiiii...sizler kullanıyomusunuz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?