2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun cnm allah şifa versin
tşkler cnm...
kızlar bebekleriniz ellerinden tutunca kalkıyor mu artık.

arada ataklar yapıyo ben bazen yastığa koyduğumda kafsını kendını kaldırmaya calışıyo nebılıyım kafasını ılerıye doğru bı kaldırışı var oturacak nerdeyse...:)

bebekleri saçlı olan arkadaşlar yardım
bebişi yıkadıktan sonra saçlarını havlu ile kurulasam da özellikle tepesi ıslak kalıyor
sinüzit olmasından endişeleniyorum acaba kurutma makinesi kullanmamın zararı olur mu:79:

Direkt kullanma canim. Cok cok uzaktan tut, ilik bi esinti gibi olsun.
Tulbent gibi olan el bezleri cok guzel su aliyo onlardan al bulursan canim.

Direkt kullanma canim. Cok cok uzaktan tut, ilik bi esinti gibi olsun.
Tulbent gibi olan el bezleri cok guzel su aliyo onlardan al bulursan canim.

canım saç kurutma makinesini kullanayım dedim sen misin vuvv eder etmez benim sıpa bastı yaygarayı korktu yavruum kandırana kadar yapmadığım şenpanzelik kalmadı....

canım saç kurutma makinesini kullanayım dedim sen misin vuvv eder etmez benim sıpa bastı yaygarayı korktu yavruum kandırana kadar yapmadığım şenpanzelik kalmadı....

Aa benimki cok seviyo aksine. Ben cok mizmizlik ettigi zamanlarda beyaz gurultu olsun da sakinlessin diye aciyorum, hemen susuyo.

mrb bende öğretmenim ben çoktan ücretsiz izin aldım bile 2 ay aldım temmuzda başlıycam sonra eylülde tekrar ikinci döneme kadar alıcam. ben öğrencilerimi hiç özlemedim kızım doğduya ondanmı:97:

kızlar bişey sorucam sizin bebişler kaç saat uyyo??? bide mama weriyomusunuz. benim cadı emerken çığlık çığlığa baarıo bide kaç kilo kaç cm. benim geçen muayenede çok moralim bozuldu sadece anne sütü werdim geçen ay 500 gr almış doktor hemen mamaya başlaman gerekio dedi bi ağladım bi ağladım günlerce.. ben nası anneyim çocuğuma bakamıyorum diye kafayı yiycektim şimdi mama weriorum napiim

Bebişin ne kadarlık cnm? Bizim kızın kaç saat uyuduğu saymadım ama gündüzleri uykusu kısa oluyor en fazla 2 saat uyuyor. Bazen yarım saat bazen 1 saat. Akşam 8-9 dedi mi bizim kız yatar. 11 yada 12 de kalkar emziririm sabah 5 e kadar uyur.
Bizim kız 14 şubt doğumlu.3,5 aylık oldu. En son dr gittiğimizde bizim kız 350 gr almış ayda. Ben de üzüldüm ama ebeler 3. ve 4. ayda normal dedi. Çevreye ilgileri arttığı için doymadan memeyi bırakıyorlarmış. Sık sık emzir dedi.Uykusundayken emzirirsen daha iyi olur karnı doyar dediler. 2 haftadır uykusundayken emzirmeye çalışıyorum. Uyanmasına yakın.Yoksa uyanırsa oyun oynuyor benle emerken. Agu diyo gülüyor. Emmeyi oyun haline getirsin istemiyorum. 3400 doğdu bebişim. 40 günlük 4750 2. ay 5850 3.ay 6200 dü. Yani son ay 350 gr almış. Gelişimi gayet iyi dedi ebe. Boyumuz en son 61 olmuş.Ben bugün ölçtüm 63.Özel hastanedeki dr lara gidersek direkt mama verin derler diye götürmedim. Sütüm var ve yettiğine inanıyorum. Şimdi 3 saat aralıklarla kızım emmesede sağıyorum. Sağdığım sütleri biberonla vermeye çalışıyorum. Bi nevi mama takviyesi gibi oluyor ona. Kilosunu tartıyorum durmadan paranoya oldum. Eğer önümüzdeki ay da kilo az almış derse o zaman özel dr a götüreceğim. Sonuçta sağdığım halde doymuyorsa mama vermeye mecburum. Sütüm artsın diye durmadan tıkınıyorum.

leylabydve simgenin kedisi hoşgeldinizzzz! bebişleriniz allah bağışlasın! hemen söyliiim kimin sorusuydu unuttum ama benim bebiş de 15 şubat doğumlu gündüz uykummuz derin olmamkla birlikt 2-2.5 saat bir 1 saat ya da 50 dk kadar ben mama takviyesi de yapıyorum sütüm yetmiyo 15 mayıs itbariyle 6.400 gr 62 cmdi umarım bütün bebişlerimiz sağlıkla gelişirler..

cnm hoşgeldın...hıç sıkma canını herşey zamanla yerıne oturacaktır...bak benım oğlanda 23 şubat doğumlu memeyı almadı ılk başlarda çok zorlandım şimdi bile çok bağlı değil memeye sağ göğsümü hiç almaz ters yaparım yanı ters cevırırım oyle alır sağ memeyı.....onun dışına gecelerı hep mama verıyorum....boy kılo ya gelınce en son 5900 60 cm ....herşey normal denıldı...sen çok ıyı bır annesın bunları düşündüğüne göre....allah bağışlasın bebişini.....valla ben ek gıdaya bıle başladım ne gecerse önüme ona zarar vermeyecek şekılde herşeyden tatırıyorum...ben ıkıncı çocuk annesıyım kızımda hata yaptım kızımda meme almadı meme alsın dıye mama vermedım şimdi çok zayıf yemek yemez halen ben yedırmesem oturmaz yemeğe kaset çalara sesımı kaydedıp hedı ece yemeğını ye kızım kaşığı al kızım ağzını aç kızım çiğne kızım dıye kaydedecem...çünki ağzım yoruluyo valla :)bazen sağ elım sol elımden daha uzun dıyorum çünki hep kızım peşindeydım kaşıkla..zorlandım baya...ama oğlumda öyle değilim daha soğuk kanlıyım meme almadımı kaşıkla verıyorum mamasını elma suyu yoğurt herşeyden verıyorum...ve kızımdan daha ısteklı yemeğe ınşallah boyle dvm eder....kolay gelsın annişler....

@hüzünçiçeği çok geçmiş olsun canım sana bi türlü yazamadım sanırım ameliyatın ertelenmişti herşeyde bi hayır vardır unutma moralini yüksek tut iki ufacık canın sana çok ihtiyacı var sen güçlü ol ki onlar da güçlü olsun Allahım dermensız dert vermesin yeter ki seni seviyoruz herşey güzel olucak merak etme.. tavsiyeler,n ve eneyimlerinden de yaralanıyoruz çok teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…