- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
tşkler cnm...Geçmiş olsun cnm allah şifa versin
kızlar bebekleriniz ellerinden tutunca kalkıyor mu artık.
hayırlısı olsun canım senin için zor olcak ama Allah sabrını versin inşallah.
geçmiş olsun arkadaşım
Bende şubat annesiyim dedim duyan olmadı
kızlar bebekleriniz ellerinden tutunca kalkıyor mu artık.
bebekleri saçlı olan arkadaşlar yardım
bebişi yıkadıktan sonra saçlarını havlu ile kurulasam da özellikle tepesi ıslak kalıyor
sinüzit olmasından endişeleniyorum acaba kurutma makinesi kullanmamın zararı olur mu:79:
hoşgeldin canım aramıza bebişin kız mı erkek mi
Direkt kullanma canim. Cok cok uzaktan tut, ilik bi esinti gibi olsun.
Tulbent gibi olan el bezleri cok guzel su aliyo onlardan al bulursan canim.
erkek ya sizinkiler..
canım saç kurutma makinesini kullanayım dedim sen misin vuvv eder etmez benim sıpa bastı yaygarayı korktu yavruum kandırana kadar yapmadığım şenpanzelik kalmadı....
erkek ya sizinkiler..
aramıza hoş geldinnnn....
Ya bu sitede beni ipleyen yok yaaa mesajıma bi kişi bile cevap yazmamış aşkolsun yaa
herkese mutlu cumalar! gerçi kimseler yok ama olsunn napalımdün itibariyle doğum iznim bitti bugün okula gittim özlemişim öğrencilerimi ordan da sağlık ocağına gidip aile hekimimden 10 günlük rapor aldım hiçbişey demeden verdi sağlosun haziranı da böyle 10ar 10ar raporla geçiricem bakalım eylülde napıcaz:26:
kızlar bişey sorucam sizin bebişler kaç saat uyyo??? bide mama weriyomusunuz. benim cadı emerken çığlık çığlığa baarıobide kaç kilo kaç cm. benim geçen muayenede çok moralim bozuldu sadece anne sütü werdim geçen ay 500 gr almış doktor hemen mamaya başlaman gerekio dedi bi ağladım bi ağladım günlerce.. ben nası anneyim çocuğuma bakamıyorum diye kafayı yiycektim şimdi mama weriorum napiim
kızlar bişey sorucam sizin bebişler kaç saat uyyo??? bide mama weriyomusunuz. benim cadı emerken çığlık çığlığa baarıobide kaç kilo kaç cm. benim geçen muayenede çok moralim bozuldu sadece anne sütü werdim geçen ay 500 gr almış doktor hemen mamaya başlaman gerekio dedi bi ağladım bi ağladım günlerce.. ben nası anneyim çocuğuma bakamıyorum diye kafayı yiycektim şimdi mama weriorum napiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?