sonunda biri bana hoşgeldin dedi:)) teşekkür ederim...
kızlar bişey sorucam sizin bebişler kaç saat uyyo??? bide mama weriyomusunuz. benim cadı emerken çığlık çığlığa baarıobide kaç kilo kaç cm. benim geçen muayenede çok moralim bozuldu sadece anne sütü werdim geçen ay 500 gr almış doktor hemen mamaya başlaman gerekio dedi bi ağladım bi ağladım günlerce.. ben nası anneyim çocuğuma bakamıyorum diye kafayı yiycektim şimdi mama weriorum napiim
Aa benimki cok seviyo aksine. Ben cok mizmizlik ettigi zamanlarda beyaz gurultu olsun da sakinlessin diye aciyorum, hemen susuyo.
kızlar bişey sorucam sizin bebişler kaç saat uyyo??? bide mama weriyomusunuz. benim cadı emerken çığlık çığlığa baarıobide kaç kilo kaç cm. benim geçen muayenede çok moralim bozuldu sadece anne sütü werdim geçen ay 500 gr almış doktor hemen mamaya başlaman gerekio dedi bi ağladım bi ağladım günlerce.. ben nası anneyim çocuğuma bakamıyorum diye kafayı yiycektim şimdi mama weriorum napiim
guzummm selam branşın ne nerde görew yapıosunn meslektaşım
guzummm selam branşın ne nerde görew yapıosunn meslektaşım
teşekkür ederim kızlar benim kızımda ilk 3650 gr doğmuştu 3.gün gittiğimizde 3350 gr a düşmüş sütüm gelmediği için1.ay 4500gr ikinci ay 5500gr olmuştu ii gidiyoduk bu ay 6000 gr olmş boyuda 60cm doktor 15 gün sonra tekrar gelin dedi yarın gidicez bakalım. bende durmadan tartıyorum aynen bendede saplantı oldu yaaaa. anne olmak zormuş bee. ama tatdığım en güzel duygu demi??* haaa bide ben süt olsun diye durmadan yiyorum önce 59 kiloydum şu an 75 kiloyum bidon gibi dolaşıyorum ortalarda:) ben hayatım boyunca zayıftım şişman olmak çok zormuşşşş!!!
slm sınıf öğretmeniyim ben izmir de sen?
leyla ben diyete başladım 65 ile hamiş kaldım 93 doğurdum şimdi 83 üm diyete başladım 2.günüm yarım kilo düşmüşüm bile 3 litre su içiyorum ekmek yok tatlı hamurişi yok prinç pilavı yook.kesin kararlıyım valla bizimle doğum yapanlar zayıflıyolar biz kilo alıyossy aaa
teşekkür ederim kızlar benim kızımda ilk 3650 gr doğmuştu 3.gün gittiğimizde 3350 gr a düşmüş sütüm gelmediği için1.ay 4500gr ikinci ay 5500gr olmuştu ii gidiyoduk bu ay 6000 gr olmş boyuda 60cm doktor 15 gün sonra tekrar gelin dedi yarın gidicez bakalım. bende durmadan tartıyorum aynen bendede saplantı oldu yaaaa. anne olmak zormuş bee. ama tatdığım en güzel duygu demi??* haaa bide ben süt olsun diye durmadan yiyorum önce 59 kiloydum şu an 75 kiloyum bidon gibi dolaşıyorum ortalarda:) ben hayatım boyunca zayıftım şişman olmak çok zormuşşşş!!!
Supersin
Ben de tatliyi kesicem, 3 kilo aldim dogumdan sonra.
Kizlar bisi sorucam yanlis anlamazsaniz; kac yillik ogretmensiniz ve ne kdr maas aliyosunuz ?
slm enobo nurberra yı görüyo musun hiç girmiyo artık yada ben denk gelmedim.kıs senin bebiş gece 8 10 saat uyuyosa uyanmıyo o zman geceleri
6 yıllık 1530 tl
kızlar ben yarın 1 günlüğüne okula gidicem sütümü sagdım koydum da biberonla emicek artık biberona alışıp beni emmeyi bırakmasın die madelanın çalma biberonu var ondan alatım diyorum kasaıkla vermesi zor olur heralde zaten 1 damlası bile kıymetli sütün sağa sola dökülmesin kaşıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?