2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgeldin
Benim oglan geceleri 8-10 saat uyuyo, bi gece 8 bi gece 10 saat.
Gunduzleri de toplam 4 saaat. Ortalama gunde 13 saat uyuyo diyebiliriz.
Emme suresini de cevre alakasi yuzunden kisaltti. Bu yuzden 1-1,5 saatte bi emziriyorum ben.
Dusuk kilo alimi icin kendini suclama ve mutlaka mama takviyesi yap ki acigi kapasin. Ben se yapmistim ilk ay.

teşekkür ederim kızlar benim kızımda ilk 3650 gr doğmuştu 3.gün gittiğimizde 3350 gr a düşmüş sütüm gelmediği için 1.ay 4500gr ikinci ay 5500gr olmuştu ii gidiyoduk bu ay 6000 gr olmş boyuda 60cm doktor 15 gün sonra tekrar gelin dedi yarın gidicez bakalım. bende durmadan tartıyorum aynen bendede saplantı oldu yaaaa. anne olmak zormuş bee. ama tatdığım en güzel duygu demi??* haaa bide ben süt olsun diye durmadan yiyorum önce 59 kiloydum şu an 75 kiloyum bidon gibi dolaşıyorum ortalarda:) ben hayatım boyunca zayıftım şişman olmak çok zormuşşşş!!!

aynen ya gecen muayenede benimde moralim cok bozulmustu 450 gr almıs bebişim ama doktor ii dedi boyu ile kilosu orantılı dedi.ac oldugunu hissedersen mama takviyesi yapabilirsn demişti yapmadım ben bakalım bu ay kilo alımı nasıl olacak merak ediyorum

leyla ben diyete başladım 65 ile hamiş kaldım 93 doğurdum şimdi 83 üm diyete başladım 2.günüm yarım kilo düşmüşüm bile 3 litre su içiyorum ekmek yok tatlı hamurişi yok prinç pilavı yook.kesin kararlıyım valla bizimle doğum yapanlar zayıflıyolar biz kilo alıyossy aaa

Supersin
Ben de tatliyi kesicem, 3 kilo aldim dogumdan sonra.

54 le baslamıştım bende 72 ile bitirdim şimdi 62 de kaldım ne ilerii ne geri göbiş az daha gitse başka bişey istemyrm.dediğin gibi zayıftım bende hep zor geliyo şimdi bu hall

kızlar ben yarın 1 günlüğüne okula gidicem sütümü sagdım koydum da biberonla emicek artık biberona alışıp beni emmeyi bırakmasın die madelanın çalma biberonu var ondan alatım diyorum kasaıkla vermesi zor olur heralde zaten 1 damlası bile kıymetli sütün sağa sola dökülmesin kaşıkla

bende sınıf öğretmeniyim kayseride yaa ben tatlıyı çok yiyorum nası kesiceez göbeğim aynısı gibi duruyoo!! enobo ek dersi saymazsak 1550 falan alıos heralde benim maaşımı hiç göremediim için saolsun eşim kartıma el koyduğu için:)) benim bu sene 6. yılım

Dr browns var bebedor un dogal akisli biberon onla ver cnm.
Sagolun kizlar, sinif ogretmenlerinin de ek dersi oluyo mu? Yoksa haftalik ders saatiniz fazla oldugu icin mi ek ders ucretine tabisiniz ?
Kacinci siniflari okutucaksiniz onumuzdeki sene ?
Ay ogrencileriniz ne ozlemistir sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…