slm enobo nurberra yı görüyo musun hiç girmiyo artık yada ben denk gelmedim.kıs senin bebiş gece 8 10 saat uyuyosa uyanmıyo o zman geceleri
kızlar bebişleriniz kaç kilo oldular benim oğlan zayıf gibi geliyo gözüme
Dr browns var bebedor un dogal akisli biberon onla ver cnm.
Sagolun kizlar, sinif ogretmenlerinin de ek dersi oluyo mu? Yoksa haftalik ders saatiniz fazla oldugu icin mi ek ders ucretine tabisiniz ?
Kacinci siniflari okutucaksiniz onumuzdeki sene ?
Ay ogrencileriniz ne ozlemistir sizi.
bende sınıf öğretmeniyim kayseride yaa ben tatlıyı çok yiyorum nası kesiceez göbeğim aynısı gibi duruyoo!! enobo ek dersi saymazsak 1550 falan alıos heralde benim maaşımı hiç göremediim için saolsun eşim kartıma el koyduğu için:)) benim bu sene 6. yılım
bendede avent in dogal akışlı olanı var aslındada ama onlarda biberon ters gelince damlıyo yani zorlanmadan cekiyo diğerinde beni emer gibi zorlanmak zorunda bırakır die korkuyorum onun için almak istıyorum.evet haftalık dersimiz fazla oldugu için öle oluyo,seneye 3 olacak benimkiler özlemişlerdir ama öğrencile kalleş yeni öğretmen fazladan oyun oynadıysa dönüverirler ona
Tatliya bi dustum ki sorma, birakamam gibi.
36 bedendim simdi oldum 38.
Ama esimden 1 yil musaade aldim kilo verimi icin.
Almayayim yeter simdilik, seneye dayanirim diyete.
Yok gormuyorum ben de.
Kesintisiz diil canim 2 kez uyaniyo 10 saatte, 8 saatte bi kez uyaniyo. Total bu
Ama her aksam 9 da uyutuyorum ben. Gec saate kdr oturan bebekleri de cocuklari da sevmem.
seneye 4.sınıf olucam
kızlar ek gıdaya başladınız mı
seneye 4.sınıf olucam
aynen ya halimden şikayetci değilim bırakırsam ipin ucunu kacırcam die korkuyorum
Hayir. Dr 4. Ayda baslariz dedi de ben en az 5. Aya kdr beklerim gibi.
uyyyy teyzesu yesun oni kız erken daha tamam bende hevesleniyom hem anne sütü hemde meyve suyu içsinler elma şeftali armut vb ama erkeeeeeeeeeeennben gecenlerde 1 cay kaşığı elma suyu verdim de pek sevmedi yarısını çıkardı zaten bi dahada vermedim bu ay doktora gidelim bakalım ne dicek ona göre hareket ederiz
seneye 4.sınıf olucam
ben elma suyu werdim içio yoğurtta yaptı annem pek sewmedi ama yedi sadece tatlarını öğrensin diye werdim bide elmalı muhallebi werdim onu çok sewdi ama bi daha wermedim biraz daha bekliycem daha 4 ay bile dolmadı
kızlar bebişlere demir damlası veriyo musunuz ben hiç vermedim versem mi etraftan kemikleri kuvvetsiz olur geç yürür diyolar internette erken demir takviyesi bıngıldağı erken kapatır gerek yoktur diyo bende napıcamı şaşırdım :26:
Yas pasta favorim mesela su sira.
Oglan durmadi yemek yapamadim dimi, kes 1 dilim. Yanina da isirgan cayi doyur karnini.
Pastane telle siparis vere vere tanidi beni artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?