2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm enobo nurberra yı görüyo musun hiç girmiyo artık yada ben denk gelmedim.kıs senin bebiş gece 8 10 saat uyuyosa uyanmıyo o zman geceleri

Yok gormuyorum ben de.
Kesintisiz diil canim 2 kez uyaniyo 10 saatte, 8 saatte bi kez uyaniyo. Total bu
Ama her aksam 9 da uyutuyorum ben. Gec saate kdr oturan bebekleri de cocuklari da sevmem.

bendede avent in dogal akışlı olanı var aslındada ama onlarda biberon ters gelince damlıyo yani zorlanmadan cekiyo diğerinde beni emer gibi zorlanmak zorunda bırakır die korkuyorum onun için almak istıyorum.evet haftalık dersimiz fazla oldugu için öle oluyo,seneye 3 olacak benimkiler özlemişlerdir ama öğrencile kalleş yeni öğretmen fazladan oyun oynadıysa dönüverirler ona

Tatliya bi dustum ki sorma, birakamam gibi.
36 bedendim simdi oldum 38.
Ama esimden 1 yil musaade aldim kilo verimi icin.
Almayayim yeter simdilik, seneye dayanirim diyete.

Drbrowns o kdr zor akiyo ki benim oglum memeyi diil onu birakti

bende dr brown almak için gittim kız bana avent werdi anne göğsüne benziomuş ödüm kopuo memeyi bıarkacak die dediğiniz gibi çok rahat emio cup cup.. bende 3. sınıf okutacam seneye tamamen katılıyorum hemen satıyolar öğrenciler hiç güvenmiorum sıpalara:)

ben gecenlerde 1 cay kaşığı elma suyu verdim de pek sevmedi yarısını çıkardı zaten bi dahada vermedim bu ay doktora gidelim bakalım ne dicek ona göre hareket ederiz
uyyyy teyzesu yesun oni kız erken daha tamam bende hevesleniyom hem anne sütü hemde meyve suyu içsinler elma şeftali armut vb ama erkeeeeeeeeeeenn

kızlar bebişlere demir damlası veriyo musunuz ben hiç vermedim versem mi etraftan kemikleri kuvvetsiz olur geç yürür diyolar internette erken demir takviyesi bıngıldağı erken kapatır gerek yoktur diyo bende napıcamı şaşırdım :26:

ben elma suyu werdim içio yoğurtta yaptı annem pek sewmedi ama yedi sadece tatlarını öğrensin diye werdim bide elmalı muhallebi werdim onu çok sewdi ama bi daha wermedim biraz daha bekliycem daha 4 ay bile dolmadı

ben sadece bi kere pekmez verdim çok sevdi yalandı durdu yavrum

demir damlasına bu ayki kontrolden sonra başlıcaz demişti doktorumuz aylık kontrollere götürüyorsan doktora yada saglık ocagına verirler onlar benim kız 1 şubat dogumlu az kalsı haftaya 4.ay dolacak guzumm ya daha dün dogduydu

Yas pasta favorim mesela su sira.
Oglan durmadi yemek yapamadim dimi, kes 1 dilim. Yanina da isirgan cayi doyur karnini.
Pastane telle siparis vere vere tanidi beni artik

ay sorma yemek yapmaya üsenince top kek e dayanıyorum bende yanındada malt içeceğisağlıksız besleniyoruz sonrada hem kilo alıyoz hemide az süt üretyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…