kızlar ben çıkıorum hepinize ii mutlu güzel günler konuşmak güzeldi. karnım acıktı:)
saglık ocagının hemsiresi ilk 6 ay sadece anne sütü diyor doktor 4. ayda ek gıda diyor.etrafımdakilerde vermeye baslarsan ilerde rahat edersin diyo bende anlamadım bu işi:95:
kızlar bebişlere demir damlası veriyo musunuz ben hiç vermedim versem mi etraftan kemikleri kuvvetsiz olur geç yürür diyolar internette erken demir takviyesi bıngıldağı erken kapatır gerek yoktur diyo bende napıcamı şaşırdım :26:
Demir kan icin cnm. 4. Aydan itibarem baslaniyo ona.
Senin dedigin d vitamini, kemik damlasi. Ben 15. Gunden beri her gun 3 damla veriyorum. Bingildagi normal, hala acik yani cnm.
Sen de ver. D vitamini anme sutunden gecmiyo gecmiyo cunku.
evet evet d vitamini cok önemliymiş dediğin gibi 15.günden beri kullanıyoruz onu hatta burda bazı arkadaslar yazmıslardı bazı sağlık ocakları annelerede başlatmıs o damladan bana bişey diyen olmadı ben kullanmıyorum ama bebişime düzenli devam ediyorum
erkek ya sizinkiler..
kızlar bişey sorucam sizin bebişler kaç saat uyyo??? bide mama weriyomusunuz. benim cadı emerken çığlık çığlığa baarıobide kaç kilo kaç cm. benim geçen muayenede çok moralim bozuldu sadece anne sütü werdim geçen ay 500 gr almış doktor hemen mamaya başlaman gerekio dedi bi ağladım bi ağladım günlerce.. ben nası anneyim çocuğuma bakamıyorum diye kafayı yiycektim şimdi mama weriorum napiim
Kizlar bisi sorucam yanlis anlamazsaniz; kac yillik ogretmensiniz ve ne kdr maas aliyosunuz ?
saglık ocagının hemsiresi ilk 6 ay sadece anne sütü diyor doktor 4. ayda ek gıda diyor.etrafımdakilerde vermeye baslarsan ilerde rahat edersin diyo bende anlamadım bu işi:95:
kızlar bebişlere demir damlası veriyo musunuz ben hiç vermedim versem mi etraftan kemikleri kuvvetsiz olur geç yürür diyolar internette erken demir takviyesi bıngıldağı erken kapatır gerek yoktur diyo bende napıcamı şaşırdım :26:
cnm demir takviyesi 5.ayda başlıyor diye biliyorum
bngldağın erken kapanmasına neden olanın demir olduğundan emin misin
bilddiğim kadarıyla fazla D VİTAMİNİ TAKVİYESİ bıngıldağın erken kapanmasına neden oluyor
öncelikle hoş geldin cnnm
benimki de önceki ay 500 gr almıştı ama dr normal demişti
şimdi kuzun kaç kilo daha önceki aylar kaç gr almıştı
bugün tekrar kontrole gidicez 6 kiloydu. ilk iki ay 1er kilo aldı ücüncü ay 500gr aldı ondan heralde sütün yetmio dedi dr. yaa Allah bağışlasın 3 taneeeeeeeeeeeee ben bi daha düşünmüyorumm hemde çalışıosun zor olmuyomu kim bakıo bebişlere benim kızım çok arsız hiç uyumuyo zorla emiyo sürekli kucağımda bi kas yaptımki:)) enobo geceleri 8 10 saat uyyo dediya imrendim bizim cadı nerdeee gündüzde uyumuyo toplasan 8 saat eder hepsi[/QUOTE
benim oğlan hep beter mavi battaniyesinde babasıyla beraber sallamaksak uyumuyo.düşünün eşim işte akşam dönene kadar ben de leyla gibi kas yapıyorum hatta body yapıyorum oğlan 7 kilo bu nereye kadar gidecek 10 kilo 15 kilo taşıdığımı düşünmek bile terletiyo beni...
doğru.yani her bebeğin demir vitaminine ihtiyacı yoktur canım ben dr a sordum kendi çocuğunda bile 6.aydan sonra başlamış öyle dedi.anne sütünde az miktarda demir var ilk aylarda yetebilir ama ben 4.aydan sonra başlamayı düşünüyorum
Gunaydin kizlaaarrr, bebislerinizi opuyorum tek tek izninizle
Biz bugun tamamen yazlik takima gectik. Tisort ve sort giydirdim bugun oglana. Ama altinda hala kisa kollu badi ve ayakta corap var.
Disari cikarken de hepsiburada dan aldigim kot sandalet ayakkabilarimizi giyiyoruz. Oglum havada yururken lazim oluyo
Bu arada yakinda donucek benim oglan. Yandiiimmmm ! Yere minder ayarlamam laziimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?