2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar benım kız gunduzlerıv fazla uyumadıgı ıçın pek gıremıom hava guzelkende affetmeyıp gezıoduk amaaa kış gerı geldı sankı bır yagmur bır yagmur d-sankı gok delındıkızımda ellerıyle oynuo d-vıtı ben de kullanıyorum ebemız bana 9 damla kızıma 3 damla verdı bızde ek gıda ya başlamadık ama cam rendede rendeleyıp verıom meyve sularından bı tatlı kaşıgı falan amaaaaaa hıç ıstemıo doyuyo sanırım ondan ıtıo maksat tatları bılsın dedık yok tukuruo cadı

Kızlarrr ben dün akşam regl olmaya başladım çok sancım var(
Aranızda var mı regl olup halen emziren?

yok canım sanmam.bir arkadaşım hemen adet oldu ikizlerini 8 ay emzirdi ek gıdaya geçince bebekleri emmek istememiş yoksa emzirirdi yani sütü kesilmemiş.kadından kadına değişir tabi.:26:

saçları dökülmeye başlayan var mı kızlar benm 4-5 gündür felaket saçım dökülüyor.dökülenler neler yapıyor ben süte geçer diye korkuyorum herşeyden

hanımlar benim oğlan elini yumruk yapıyo ağzına sokup şapırdak şupurdak emiyo.sizin bebişlerde yle bişi var mı bi de bebişleriniz dnmeye başladı mı..benimkinde tık yok.3.ayımız bitti.

saçları dökülmeye başlayan var mı kızlar benm 4-5 gündür felaket saçım dökülüyor.dökülenler neler yapıyor ben süte geçer diye korkuyorum herşeyden

aynı sorun bende de var canım ama eşeklik bende drum demiri hapını bırama 6 ay demişti ben de kabızlık yapıyo diye bıraktım gördük sonucu şimdi tekar başladım ama daha 1 haft oldu ..

hanımlar benim oğlan elini yumruk yapıyo ağzına sokup şapırdak şupurdak emiyo.sizin bebişlerde yle bişi var mı bi de bebişleriniz dnmeye başladı mı..benimkinde tık yok.3.ayımız bitti.

Benimki de oyle canim yumrugu pek tatli sanirim. Bal surup de dogurmusum oglumu, bu kdr istahla yumruk mu emilir ?
Benimki de donmuyo hala ama 1-2 haftaya donecek belli.

Benimki de oyle canim yumrugu pek tatli sanirim. Bal surup de dogurmusum oglumu, bu kdr istahla yumruk mu emilir ?
Benimki de donmuyo hala ama 1-2 haftaya donecek belli.

ay sorma ballı kaymaklı oğullarımız var
güggülüşünü yerim ben onun canı sağolsuno atıyo ağzına ben alıyorum bakalım ne kadar sürcek sıpaaaaam benim..

Son düzenleme:
aynı sorun bende de var canım ama eşeklik bende drum demiri hapını bırama 6 ay demişti ben de kabızlık yapıyo diye bıraktım gördük sonucu şimdi tekar başladım ama daha 1 haft oldu ..

bana demir hapı falan vermedi doktor gerçi kabızlık yapıyorsa zaten kullanamam ..dökülmeyi engelleyen şampuanlar serumlar falan var acaba onlardan kullansam süte geçer mi ki ? o kadar çok saçım dökülmeye başladıki birden ne yapacağımı bilemiyorum kel kalıcam yakında

Sampuan gecmez herhalde ama yine de bi dr a danis.

ben doğduğundan beri devit3 veriyorum günde 3 damla bir yaşına kadar da devam edicez demir takviyesi hem doktorumzn hemde sağlık ocağının önerisiyle.bence geç kalmışsın kemiklerinin gelişiminde çok gerekli..

ama bebeğimin fiziksel gelişimi normal kafasını dik tutabiliyo yatarken bacaklarını kaldırıp tekme atabiliyo kafasını kaldırabiliyo halsizlik iştahsızlık yok ne yapsam bilemedim.

Son düzenleme:
ben anne sütünü tam 40 gün almışım sonra annemin sütü kesilmiş eskiden şu ARI mamalar var ya pirinç unundan inek sütüyle mama yapıp onu yedirmiş annem bana.hiçbi vitamin falan da vermemiş çocukken grip dışında hasta olmamışım öyle der annem nolmuş öldüm mü amaaaaaaaaan ben inanmıyorum ilaç takviyelerine..:94:

Son düzenleme:

maşallah tatlı kızına 6 kiloyu geçmiş
benim minik kuşum 3.ayını bitirdiğinde 5400 gr dı
benim ilk ikisine annem bakmıştı o zaman biz de ankaradaydık
şimdi onlar büyüdüler biri 11 yaşında diğeri 7
henüz işe başlamadım eylülde başlıycam inş
kardelenime bakıcı arıyoruz allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inş

maşallah ankarada havalar okadar ısındı mı
oğluşunun o tatlı bacaklarıni ve kollarını ısır benim yerime

ama bebeğimin fiziksel gelişimi normal kafasını dik tutabiliyo yatarken bacaklarını kaldırıp tekme atabiliyo kafasını kaldırabiliyo halsizlik iştahsızlık yok ne yapsam bilemedim.

D vitamini eksikligi bunlari yapmasina engel olmaz canim zaten. D vitamini kullanirsan daha saglam kemiklo bi bebegin olur ilerisi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…