- 13 Kasım 2008
- 992
- 424
- 323
Kızlarrr ben dün akşam regl olmaya başladım çok sancım var(
Aranızda var mı regl olup halen emziren?
Kızlarrr ben dün akşam regl olmaya başladım çok sancım var(
Aranızda var mı regl olup halen emziren?
saçları dökülmeye başlayan var mı kızlar benm 4-5 gündür felaket saçım dökülüyor.dökülenler neler yapıyor ben süte geçer diye korkuyorum herşeyden
hanımlar benim oğlan elini yumruk yapıyo ağzına sokup şapırdak şupurdak emiyo.sizin bebişlerde yle bişi var mı bi de bebişleriniz dnmeye başladı mı..benimkinde tık yok.3.ayımız bitti.
Benimki de oyle canim yumrugu pek tatli sanirim. Bal surup de dogurmusum oglumu, bu kdr istahla yumruk mu emilir ?
Benimki de donmuyo hala ama 1-2 haftaya donecek belli.
aynı sorun bende de var canım ama eşeklik bende drum demiri hapını bırama 6 ay demişti ben de kabızlık yapıyo diye bıraktım gördük sonucu şimdi tekar başladım ama daha 1 haft oldu ..
bana demir hapı falan vermedi doktorgerçi kabızlık yapıyorsa zaten kullanamam ..dökülmeyi engelleyen şampuanlar serumlar falan var acaba onlardan kullansam süte geçer mi ki ? o kadar çok saçım dökülmeye başladıki birden ne yapacağımı bilemiyorum kel kalıcam yakında
kızlar bebişlere demir damlası veriyo musunuz ben hiç vermedim versem mi etraftan kemikleri kuvvetsiz olur geç yürür diyolar internette erken demir takviyesi bıngıldağı erken kapatır gerek yoktur diyo bende napıcamı şaşırdım :26:
ben doğduğundan beri devit3 veriyorum günde 3 damla bir yaşına kadar da devam edicez demir takviyesi hem doktorumzn hemde sağlık ocağının önerisiyle.bence geç kalmışsın kemiklerinin gelişiminde çok gerekli..
bugün tekrar kontrole gidicez 6 kiloydu. ilk iki ay 1er kilo aldı ücüncü ay 500gr aldı ondan heralde sütün yetmio dedi dr. yaa Allah bağışlasın 3 taneeeeeeeeeeeee ben bi daha düşünmüyorumm hemde çalışıosun zor olmuyomu kim bakıo bebişlere benim kızım çok arsız hiç uyumuyo zorla emiyo sürekli kucağımda bi kas yaptımki:)) enobo geceleri 8 10 saat uyyo dediya imrendim bizim cadı nerdeee gündüzde uyumuyo toplasan 8 saat eder hepsi
Gunaydin kizlaaarrr, bebislerinizi opuyorum tek tek izninizle
Biz bugun tamamen yazlik takima gectik. Tisort ve sort giydirdim bugun oglana. Ama altinda hala kisa kollu badi ve ayakta corap var.
Disari cikarken de hepsiburada dan aldigim kot sandalet ayakkabilarimizi giyiyoruz. Oglum havada yururken lazim oluyo
Bu arada yakinda donucek benim oglan. Yandiiimmmm ! Yere minder ayarlamam laziimmm.
ama bebeğimin fiziksel gelişimi normal kafasını dik tutabiliyo yatarken bacaklarını kaldırıp tekme atabiliyo kafasını kaldırabiliyo halsizlik iştahsızlık yok ne yapsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?