- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
ayyyy bende tatlılara dayanamıyorumYas pasta favorim mesela su sira.
Oglan durmadi yemek yapamadim dimi, kes 1 dilim. Yanina da isirgan cayi doyur karnini.
Pastane telle siparis vere vere tanidi beni artik
valla benımde 4 ayında verıyom herşeyden tatrıyorum bugun karpuz yedık ezdım verdım suyunu çok hoşuna gitti kaşığı görünce ıstıyodu benım sıpammmm....uyyyy teyzesu yesun oni kız erken daha tamam bende hevesleniyom hem anne sütü hemde meyve suyu içsinler elma şeftali armut vb ama erkeeeeeeeeeeenn
ya bende oğlum 15 gunlukken doktor yazdı ama sankı benımkının bıngıldağı erken kapanıyo oyuzden ara verdım....kızlar bebişlere demir damlası veriyo musunuz ben hiç vermedim versem mi etraftan kemikleri kuvvetsiz olur geç yürür diyolar internette erken demir takviyesi bıngıldağı erken kapatır gerek yoktur diyo bende napıcamı şaşırdım :26:
dediğim gibi sıvı şeylerden verıyorum ıstıo bızımııksı valllaaaa....seneye 4.sınıf olucam
kızlar ek gıdaya başladınız mı
nasıl verdın o kıloları ben hala 77 yım çok kötü hissedıyorum kendımı .....54 le baslamıştım bende 72 ile bitirdim şimdi 62 de kaldım ne ilerii ne gerigöbiş az daha gitse başka bişey istemyrm.dediğin gibi zayıftım bende hep zor geliyo şimdi bu hall
benımkı 4 ayında 6 kılo cnm....ama baya oldu tartılamayalı...kızlar bebişleriniz kaç kilo oldular benim oğlan zayıf gibi geliyo gözüme
Ben dedim diye hatirliyorum
Bu arada bana da kimse hosgeldin dememisti ama ben hosgeldim
saçları dökülmeye başlayan var mı kızlar benm 4-5 gündür felaket saçım dökülüyor.dökülenler neler yapıyor ben süte geçer diye korkuyorum herşeyden
hanımlar benim oğlan elini yumruk yapıyo ağzına sokup şapırdak şupurdak emiyo.sizin bebişlerde yle bişi var mı bi de bebişleriniz dnmeye başladı mı..benimkinde tık yok.3.ayımız bitti.
bebekleri saçlı olan arkadaşlar yardım
bebişi yıkadıktan sonra saçlarını havlu ile kurulasam da özellikle tepesi ıslak kalıyor
sinüzit olmasından endişeleniyorum acaba kurutma makinesi kullanmamın zararı olur mu:79:
höyyytttt ben geldiiimmm
nolmuş buraya yauu.yeni yeni tazecikler gelmişşnerdeydiniz bakim siz 9 aydırrr niçinnn gelmediniz daha önceee ne kaa kalabalık o kaa iyii yaneee
valla ben bi kaç gündür gezmenin dibine vurdummm.cumartesi akşam arkadaşa yemeğe gittik güzel bi akşamdı.pazar sabah 10 da dışarı kahvaltıya gittik başka bi arkadaşlarla.metehanı evde emzirdim.yanıma termosla sıcak su bide mama aldım.belki gittiğimiz yerde emzirecek yer yoktur diye.gerçi ben vestiyerde emzirmiş kadınım bulurdumda mama vereyimde uzun tok dursun bende rahat rahat gezim dedim ne yalan söliimkahvaltı esnasında oturdu koltuğunda biraz sonra sıkıldı ben gezdirdim biraz biraz eşim biraz arkadaşlar derken acıktı mama yaptım hemen verdim uyudu koltukları birleştirdik uyudu biraz.sonra avm ye gittik allahtan avm yi seviyo anasına çekmiş epeeyy gezdik oyun halılarına baktık bir iki beğendim ama karar veremdim.sanırım amerikadan alıcaz orda kuzen var daha ucuz getirirse ondan isticem.
adil ışıktan biri s biri xs gömlekle bluz aldımmahaha kızmayın kalıpları büyük galiba çünkü başka mağazada m giymiştim olmamıştıı.valla acaip moralim yerine geldi üstüme bişi buluncaa.ordan arkadaşlara geçtik kremalı mantarlı makarna yaptım yedik ohhh eve döndüğümüzde 8 di meteyi yıkadım hemen uyuttum.
ugünde güne gittik.ama bugün oğluş huysuzduu.kalabalığı sevmedi uyuyamadı uyuyamaynca çok huysuzlandı falan.
benimde çook dökülüyoo.gittim kestirdim valla ohh ferahladım.bi arkadaşım bebekler annelerini tanımaya başlayınca saçlar dökülür derler dedi.emzirdikçede dökülür kestir kurtul memeden kesince uzatırsın dedi bende o gazla gittim kestirdim
benimkideee.artık parmağını sokabiliyo ama parmağını emiyo.dönüyo canım benimkii merak etme 1 haftaya kadar seninkide döner
direk tutma kafasına havluyla al ıslağını başına bere tak falan kurur hemen gerçi saçı çoksa zaman alabilir.korkmuş kuzun saç kurutma makinaasından yazık uzakta çalıştır alışsın sesine benimki seviyo kuaförde biraz mızıkladı fönü açtırdım hemen uyudu ozaman
Ooo burasi baya kalabaliklasmis yeni gelenler hosgelmisler
Yazdiklarinizi okudum kilo problemi bizdede var cok ii baslamistik ama bu ay duvara tosladik
Benim kiz 11subat dogumlu bu ay 350gr almisDr mama dedi zaten son 1haftadir gunde 1defa 90 ml veriyodum.neyse ne zamanki dr mama dedi bizimki mama yemez oldu,su 4 gundur almadigim biberon almadigim mama kalmadi ne oldu anlamdim.anne sutunude sagip biberona koyunca yemiyor.benimde sutum az gelince emmeye useniyor,aklimi kaybetcem sinirden Bide bizimki beni gorunce basiyor yaygarayi biberona zorlayacam diye ayy babasinin umrunda degil kendine is ariyosin diyor.neymis cocuk bu bigun iyle olur bigun boyle,yani onuda bogmak geliyor..anne olmak cok zormus:18:
Kilo konusunda hamilelikte 12 kg aldim.dogumda 7kg gitti.normal dogum yaptim.ama suan dana gibi yiyorum+5aylik hamile gibi gobegim var.1gr veremedim ya oda cok moralimi boziyor.
Uyku konusu bizimde cok sikintli gunduz toplamda 3sa gecmiyor.7 de kalkiyor sabah artik siz dusunun halimiAksamlari 8 gibi iyurdu simdi oda bozuldu 11 de yatiyor 2 de 4 de emiyor sonrasi 7 de dikiliyor.benden enerjik:18:Ayrica asla kendi kendine uyumuyor salla salla ninniler...vs
Demir ilaci bende 5.ay die biliyorum.
Saclarim dokulmuyir insallah dokulmez zaten cok az kel kalirimvalla:18:
Bende regl olmadim sut koruyomus galiba..
Ek besine gecmeyi dusunuyorum,valla ne varsa eskilerde var bu entel dantel dr lar bizi oyuncak ediyorlar.annem diyor sizde hic gormedigim seyleri bunda goruyorum fiyor.bebek dedigin emer uyur oynar uyur bu ne boyle diyor:96:
Annem olmasa ben bizimkiyle asla basedemezdim:)
Evet sanirimbu kadrdi..hepinize sevgiler bebislere uyku diliyorum...
Ayyy o yorumlar beni olduruyor zaten,bu cocuk ac gibi,onu oyle yapma,sen oyle yaptin ondan hastalandi...vs bitmez.al sen bak desen kirk dereden su gelir,olmadik hastaliklari cikar.ama gel seni gezmeye goturelim desen herkezden once atilirlar..gelin misin derdin varhoşgeldın sen nerelerdesın maşallah herşeyı bırbır yazmışın ne guzel....
demir ılacı neden bızde erken başaltıldı anlamadım yanı....
eskı zamanlarda bebekler emer uyurmuş akşama kadar bızım buyukler tarlada iş yaparlarmış.....ama şimdiki bebekler oylemı maşallah çok acık gözler herşeyı kendılerı belırlıyo maşallah...buyuklere desen ooooo işin içinden çıkılmaz herşeyı bılırler maşallah....hamileyken biz böylemıydık herşeyı yapardık doktormu vardı bızım zamanımızda şimdiki gelınler cok nazlı derler doğurana kadar doğurduktan sonra sıra bebek bakamaya gelır onada bin kılıf uydururlar şahsen kaynanam oyle okşan okşama öpsem öpme ayyyy daha neler neler.....
iyi akşamlarrr kimler burdaaa ?
melodim hangi biberon emziği kullanıyosun emziği değiş belki emer ozaman.
hüzün çiçeee valla oğlanda bizim gibi gezentii.ama sokakları seviyo ev gezmesinden hoşlaşmıyo bugün güne gittik hiç sevmedi durmadı
sürmelii yaaa sende kayboldunn pek sesin çıkmıyoo dilacın senin tüm vaktini alıyo galiba
benımkıde kalabalıktan nefret eder benımkı evın sokağına gırdımı susar evın kokusunu alıyo sankı sokağın başında...evıne gelınce çok mutlu benım serserı oğlummmmmmelodim hangi biberon emziği kullanıyosun emziği değiş belki emer ozaman.
hüzün çiçeee valla oğlanda bizim gibi gezentii.ama sokakları seviyo ev gezmesinden hoşlaşmıyo bugün güne gittik hiç sevmedi durmadı
sürmelii yaaa sende kayboldunn pek sesin çıkmıyoo dilacın senin tüm vaktini alıyo galiba
Ayyy o yorumlar beni olduruyor zaten,bu cocuk ac gibi,onu oyle yapma,sen oyle yaptin ondan hastalandi...vs bitmez.al sen bak desen kirk dereden su gelir,olmadik hastaliklari cikar.ama gel seni gezmeye goturelim desen herkezden once atilirlar..gelin misin derdin var
Chicco kaucuk basli,nuk anne memesi gibi olan,nuby kaucuk baslikli gazda yapmiyomus..kasiklada yemedi.aptamil milumil mi ondan da verdim ay anlamadim valla farkli fikirlerniz varsa kizlar soyleyin:26:
Chicco kaucuk basli,nuk anne memesi gibi olan,nuby kaucuk baslikli gazda yapmiyomus..kasiklada yemedi.aptamil milumil mi ondan da verdim ay anlamadim valla farkli fikirlerniz varsa kizlar soyleyin:26:
slm kızlar benım kız gunduzlerıv fazla uyumadıgı ıçın pek gıremıom hava guzelkende affetmeyıp gezıoduk amaaa kış gerı geldı sankı bır yagmur bır yagmur d-sankı gok delındıkızımda ellerıyle oynuo d-vıtı ben de kullanıyorum ebemız bana 9 damla kızıma 3 damla verdı bızde ek gıda ya başlamadık ama cam rendede rendeleyıp verıom meyve sularından bı tatlı kaşıgı falan amaaaaaa hıç ıstemıo doyuyo sanırım ondan ıtıo maksat tatları bılsın dedık yok tukuruo cadı
benim kuzu da ek gıdalara başlamaya hazır değil galiba
Canim ondanda alicaktum adam bu emme giclugu ceken bebeklere cene kuvvetlensin diye veriyoruz dedi.aslinda alsamiydim??bide bak sen yazinca aklima geldi.elimde 1tane bebelac vardi tek kullanimlik evde yokken annem ondan vermis onu almamis.ondan sonra hicbirini almaz oldu
maşallah hepsini denemişsin nerdeysee.ben dr browns un biberonunu kullanıyorum emziğide 1 numara değişmedim hala benide emdiği için çekmeden gelmiyo o emzikte anne memesi gibi zor yanii.çok fazla mama yemesekte ben bebelac kullanıyorum
merhaba arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum...
bebeğinizin gazı geçtimi onu soracaktım benim ne gecem var ne gündüzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?