2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum...
bebeğinizin gazı geçtimi onu soracaktım benim ne gecem var ne gündüzüm

Hosgeldin,
Gunde 3 kez sabah ogle aksam 4 er damla zinco ver. Ne gaz kaliyo ne tasa.
Ben olsun olmasin her gun veriyorum. Masallah hic gaz krizi yasamadim.
Yediklerime de dikkat ediyorum tabii, sebze meyveleri gaz yapmayanlardan seciyorum, keci sutu iciyorum, asitli gazli hicbi icecegi icmiyorum vs vs
Kisacasi bitkisel hayattayim cnm

Gunaydin anneler ve sevimli bebekleri, bol yagmurlu serin bi ankara sabahinda evde de burda da yalnizim. Ben yalnizim ben yalnizim yalnizim...
Evet bi oglum var ama o da kendi halinde perdeyle konusup tepiniyo, bana yarenlik ettigi yok.
Ay buyuse de koridorda tek kale mac yapsam, top oynasam oglumla. Tum vazolar fln kirilsa soyle, yenisini alsak, bayildim yillardir ayni seylerden

Aaa icimi dokmeye daldim konudan saptim, ne sorucaktim ben size ?
Hah bebeklerinizin saclari dokulmeye ya da yenileri cikmaya basladi mi ?
Ne zaman olucak acaba bilen var mi ?

kızlar görümcem doğum yaptı sezeryanlı olduğu için ben yardım ediyorum o yüzden pek vaktım olmuyor buraya yazmaya...

dilamın bana hiç zararı yok canım

herkese günaydınlar.. @enobo evet canım benimkinin saçları baya döküldü ama çıkmaya başladı buara :) tatil olayını naptınız eşinle karar verebiliniz mi? yalnızlık nası gidiyo ben sıkılıyorum bazen ruh halim baya kötü oluyo ailem de uzakta ne zor bu gurbetlik!oğluma uzaklardan kız alma dicem yazık ailesinden ayırma

kızlar görümcem doğum yaptı sezeryanlı olduğu için ben yardım ediyorum o yüzden pek vaktım olmuyor buraya yazmaya...

dilamın bana hiç zararı yok canım

göürmcene geçmiş olsun canım Allah yardımcısı olsun kendi lohusalık dönemimi hatırlamak dahi istemiyorum.. sana da helal olsun hayırlı gelinmişsin iki tane bebişle uğraşmak zorr! dilana da kocaman maşallah

merhaba arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum...
bebeğinizin gazı geçtimi onu soracaktım benim ne gecem var ne gündüzüm

aramıza hoş geldin cnm
allah kolaylık versin
dr nuzda bu sıkıntının gaz olduğunu belirtti mi
allah korusun başka bir sıkıntısı olmasın
benim kuzumun ki oldukça azaldı çok şükür

evet canm ya onunki de benimki de avuç avuç dökülüyo
kuzumunki yakında çıkmaya başlar inşallah da benimki ne olur bilemiyorum

Gunaydin kızlar 2 gündür oğlum mizir mizir hiç yanımdan aYrilma diyo. Sürekli ilgi istiyor. Bu arada benimde saclarım oglumunda sacları avuç avuç dökülüyor zaten kel bı çocuktu iyice kellesti kuzum benim

Chicco kaucuk basli,nuk anne memesi gibi olan,nuby kaucuk baslikli gazda yapmiyomus..kasiklada yemedi.aptamil milumil mi ondan da verdim ay anlamadim valla farkli fikirlerniz varsa kizlar soyleyin:26:

dün bende 1 günlüğüne okula gittim sütümü sağıp bırakmıstım bebişim biberonla alışkın degil avent vardı bizde ama ters cevirince damlıyo kolay cekim olaak beni emmeyi unutur die korktum arastırdım ve medela nın calma biberonunu buldum başta almamıs sonra süt geldiğini anlayınca cuk cuk emmiş,biraz pahalı bir ürün ama güzell

arkadasım bizde her zaman değil ama gaz sorunu olacagını anladığımız zaman zinco vermiştik ama doktorumuz ihtiyac halinde ver zorunlu kalmadıgın sürece verme bağırsak tembelleşir demisti gaz problemin yoksa devam etme istersen.allaha şükğr bizim bitti ama varkende cogu kez zinco yerine acı elma yagı yetişti yardımıma

a
yanından ayrılmak ıstememesı buyume ataklarındandır 3.aydan 4. aya gectıgı hafta buyume atagı yapıo huyu degışıo ama gecer. benım kızında sacı kalmadı ama benımkı dokulmuo ben elevıte hep devam ettım ondan sanırım

benim kuzu da ek gıdalara başlamaya hazır değil galiba

slm canım ben ek gıdalara başlayalı nerdeyse 1 ay olucak bizim doktorunuz karnı açken vermemi söledi ben sadece mama verebildiğim için üstüne bide kilo problemi biz 3 ayın sonunda başladık sabahları meyve püresi veriyorum öğlenleri kendiyaptıgın yoğurtu veriyorum akşamlarıda muhallebisi var benim kızımında saçları açayip döküldü ama yenileri çıkıyo artık bende şu çoklu cvp nasıl veriliyo merak ediyorum nasıl nasıl nasıl :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…