2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar sizin bıdıklar ayaklarının üstüne bastırıyomusunuz benim melisim uyanıkken hep çivi gibi ayakta durmak istiyo ve koltuk altından tuttuğumda yavaş yavaş adım atıyo saolsun babası alıştırdı bazen kızıyorum çünkü mama vermek için hafiften koluma yatırdığımda başlıyo ağlamaya ben ona artık küçük çivi diyorum dimdik ayakta durmak istiyo sürekli ayaktayken yüz ifadesi değişiyo walla bi keyifleliyo ki sormayın

slm kızlar sizin bıdıklar ayaklarının üstüne bastırıyomusunuz benim melisim uyanıkken hep çivi gibi ayakta durmak istiyo ve koltuk altından tuttuğumda yavaş yavaş adım atıyo saolsun babası alıştırdı bazen kızıyorum çünkü mama vermek için hafiften koluma yatırdığımda başlıyo ağlamaya ben ona artık küçük çivi diyorum dimdik ayakta durmak istiyo sürekli ayaktayken yüz ifadesi değişiyo walla bi keyifleliyo ki sormayın

benim kuzu da senin ki gibi hep ayakta durmak istiyor ve çok hareketli acaba onun için mi az kilo alıyorlar

al bizdende okadar,biz kuzucuğumun eldivenlerini daha yei çıkardık sanırım biraz pimpiriz

Aaa, dr umuz daha 2.aya girdigimiz gun cikartti bizim eldivenlerimizi. Yasak artik dedi. Ben de o gunden sonra hic takmadim.
Nasil alistirirsaniz oyle gider. Bu kdr evhamli olmayin.
Hele erkek cocugu sicagi hic sevmezmis.

Ya benim oglanin neden dokulmedi daha?
Eylul ayinda karar kildik canim ama esim ank.dan marmaris e arabayla yormaya kiyamadi oglunu. Belek e gidicez bu sene, seneye marmaris e kismetse.
Yalnizlik berbat canim. Psikologa gidicem ben, sohbet edicek biri olur bari. Parasiyla diil mi

Tmm cnm. Vermem ben de bi daha.

Hyr cnm. Ama iki gundur yattigi yerde ayaklarindan destek alip popoyu havaya kaldirarak yer degistiriyo oglum.

Selam, sanirim soru gebelik icin.
Olabilir de olmayabilir de. Her kadinda ilk belirti degisiyo.
Son adet tarihinin ilk gunu ne zamandi ?

15 mayıs pazar günüydü acayip acıkıyorum normalde hiç yemek canı çekmeyen biriyim yani aslında biz doğal yolla korunuyoruz ama sanırım z...k suyundada varmış spermler

slm kızlar çook mutluyum cumARETSİ GÜNÜ istanbula gidiyorum işallah bişe olmaz bebişimehava değişiminden bu arada uçakla bebişiyle giden warmı nası oluo???

15inden 15ine bazen azcık oynuyor 19 falan oluyor bazen

Himm 30 gunde bi diyelim o zmn. Oyleyse daha yumurtlama gunun 29 mayis 01 haziran arasi. Hamile kaldiysan bile 2 gunde belirti vermes. Bugun de net yumurtlama gunun. Ama istiyosan kalmak bugun dene. Kalabilirsin :) hem de oglun olur bugun gebe kalirsan.
Seninki pskilojik gibi.

slm kızlar çook mutluyum cumARETSİ GÜNÜ istanbula gidiyorum işallah bişe olmaz bebişimehava değişiminden bu arada uçakla bebişiyle giden warmı nası oluo???

Gozun aydin
Bebegini terletme yeter. Terlerse de sirtina hemen bisi sok hicbisi olmaz.
Bu mevsimde sadece ter hasta eder bebekleri, hasta olacak kdr usume sanslari yok.

oğlummuolur nasıl yaniiiii hesaplama nasıl birde şunun gibi değil mi yumurtlama dönemleri bi bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…