merhaba arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum...
bebeğinizin gazı geçtimi onu soracaktım benim ne gecem var ne gündüzüm
slm kızlar sizin bıdıklar ayaklarının üstüne bastırıyomusunuz benim melisim uyanıkken hep çivi gibi ayakta durmak istiyo ve koltuk altından tuttuğumda yavaş yavaş adım atıyo saolsun babası alıştırdı bazen kızıyorum çünkü mama vermek için hafiften koluma yatırdığımda başlıyo ağlamaya ben ona artık küçük çivi diyorum dimdik ayakta durmak istiyo sürekli ayaktayken yüz ifadesi değişiyo walla bi keyifleliyo ki sormayın
al bizdende okadar,biz kuzucuğumun eldivenlerini daha yei çıkardık sanırım biraz pimpiriz
herkese günaydınlar.. @enobo evet canım benimkinin saçları baya döküldü ama çıkmaya başladı buara :) tatil olayını naptınız eşinle karar verebiliniz mi? yalnızlık nası gidiyo ben sıkılıyorum bazen ruh halim baya kötü oluyo ailem de uzakta ne zor bu gurbetlik!oğluma uzaklardan kız alma dicem yazık ailesinden ayırma
arkadasım bizde her zaman değil ama gaz sorunu olacagını anladığımız zaman zinco vermiştik ama doktorumuz ihtiyac halinde ver zorunlu kalmadıgın sürece verme bağırsak tembelleşir demisti gaz problemin yoksa devam etme istersen.allaha şükğr bizim bitti ama varkende cogu kez zinco yerine acı elma yagı yetişti yardımıma
slm kızlar sizin bıdıklar ayaklarının üstüne bastırıyomusunuz benim melisim uyanıkken hep çivi gibi ayakta durmak istiyo ve koltuk altından tuttuğumda yavaş yavaş adım atıyo saolsun babası alıştırdı bazen kızıyorum çünkü mama vermek için hafiften koluma yatırdığımda başlıyo ağlamaya ben ona artık küçük çivi diyorum dimdik ayakta durmak istiyo sürekli ayaktayken yüz ifadesi değişiyo walla bi keyifleliyo ki sormayın
bişe sorcammm böle hiç acıkmayan bir insan acıkır mı bellirti oalabilir mi bu daha adetime çok var
bişe sorcammm böle hiç acıkmayan bir insan acıkır mı bellirti oalabilir mi bu daha adetime çok var
Selam, sanirim soru gebelik icin.
Olabilir de olmayabilir de. Her kadinda ilk belirti degisiyo.
Son adet tarihinin ilk gunu ne zamandi ?
15 mayıs pazar günüydü acayip acıkıyorum normalde hiç yemek canı çekmeyen biriyim yani aslında biz doğal yolla korunuyoruz ama sanırım z...k suyundada varmış spermler
yaa ama ben hiç acıkmazdımYok, bu kdr erken hamilelik belirtisi olmaz. Kac gunde bi regl oluyosun peki ?
15inden 15ine bazen azcık oynuyor 19 falan oluyor bazen
slm kızlar çook mutluyum cumARETSİ GÜNÜ istanbula gidiyorum işallah bişe olmaz bebişimehava değişiminden bu arada uçakla bebişiyle giden warmı nası oluo???
Himm 30 gunde bi diyelim o zmn. Oyleyse daha yumurtlama gunun 29 mayis 01 haziran arasi. Hamile kaldiysan bile 2 gunde belirti vermes. Bugun de net yumurtlama gunun. Ama istiyosan kalmak bugun dene. Kalabilirsin :) hem de oglun olur bugun gebe kalirsan.
Seninki pskilojik gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?