oğlummuolur nasıl yaniiiii hesaplama nasıl birde şunun gibi değil mi yumurtlama dönemleri bi bakın isterseniz Eki Görüntüle 202400
oğlummuolur nasıl yaniiiii hesaplama nasıl birde şunun gibi değil mi yumurtlama dönemleri bi bakın isterseniz Eki Görüntüle 202400
Gozun aydin
Bebegini terletme yeter. Terlerse de sirtina hemen bisi sok hicbisi olmaz.
Bu mevsimde sadece ter hasta eder bebekleri, hasta olacak kdr usume sanslari yok.
Yok diil. Yumurtlama gunuyle onun 2 gun oncesi ve 2 gun sonrasi gebe kalma tarihleri.
30 gunde bi oluyosan senin gunun bugun.
3 aylik korunmasiz deneme sonunda 4.ayda hamile kalmi bi anneyim, ve hamile kaldigimi birak iliskiye girdigim gun oglum olacagini biliyodum. Cunku yumurtlama gununde iliskiye girmistik. Esim bilmiyodu tabii, o dogal gelissin istedi her sey. Bense biliyodum ve dunya tatlisi bi oglum var Allah bagislarsa.
benzaten istemiyorum vajinismusla uğraşıyorummm onu yenene kadar düşünmüyoruz yarıya kadar alabiliyorum ilerledim biraz o anda belki olmuştur diyetelaşlandım ama değildir kesin tam 12den yapamıyor insanlar bana denkgelmes inşallah yarıdan
Gokcen erdogan diye bi kadin dogum uzmani, cinselterapist ve hipnoterapist var.
Hipnozla vajinismusu cozuyo, %100 basari saglamis bi kadin. Vajinismusun bilincalti yuzunden oldugunu soyluyo.
Arkadasim gitmisti. Tavsiye ederim.
allah razı olsun ben şimdi çok iyi safhadayım eğer olmassa düşünüyorum doktor daha 3 aylık evliyim ilerlemeden yapıcam fakat dediğim gibi yarıya kadar başarıyorum gerisini kolay biliyorum ama değişikbişeyani bilinçaltı çok güçlü birden yenemiyorsun allahın izniyle başarıcam inanıyorum
Mrb arkadaşlar
Bugün benim kuzucuğun aylık muayenesi vardı sevgilisiyle buluştu çok mutlu oldu.Sevgilisi dr teyzesi :)))
Oğlum nihayet daha iii kilo almaya başlamış.40 günde 1200 dr gayet ii dedi.Totalde zayıfız tabe 5400 olmuşuz.
4.ayda başlamamız için demir ilacı yazdı.Önce günde 1-2 damla başlayacak sonra yavaş yavaş artıracakmışız en fazla günde 7 damla olacakmış.
Bir de kaşık mamalarına yine 4.ayda azıcık azıcık geçebilirsiniz dedi milupanın pirinçlibir kaşık maması varmış tüm çocuklar çok seviyormuş.
Muayenesinde oğluşu kollarından hoppp kaldırıp oturttu dr şaşırdık ,1 haftadır Uras oturmak istiyordu bizde anlam veremiyorduk,normalmiş.
Bu aydan itibaren daha çok çevresini gözlemler,odada hiç yalnız kalmak istemez dedi aynen öleeeee zaten.
Baby tv yi her sabah 15 dk izletiyordum izlemesin dedi.Ama oğlummm çok eğleniyor konuşuyor,çığlık çığlığa gülüyor dr u dinlemicem .)))))
Bebişin saçlarından söz etmişsiniz bizim oğluşun saçları döküleli çokkkk oldu,tamamı -arkasında bozuk 1 tl büyüklüğünde eski saçı var-yeniden çıktı.
Gaz problemimi dediniz amannnn 3 ay ömrümü yedii saçlarım bembeyaz oldu stresten.Ne ilaçlar ne otlar çöpler kullandık,bir tonda para harcadık faydası olmadı.En sonunda bir ilaç keşfettik ama biraz geç oldu.İlacı verdiğimiz ilk günde sihirli bir değnek değmişçesine uyudu Uras bayram ettik vallahi.İlaç;Pankreoflat Granül minik paketler halinde,her paketin içinde 2 gr portakallı oralete benzeyen granül var bunun yarısını günde 1 kez yaklaşık 20 veya 30 cc suyla eritip veriyoruz.Veya yarısını ikiye bölüyoruz günde 2 kez veriyoruz .Ben günde 1 kez vermeyi yeğledim diğerinde gram ayarlaması yapmakta zorlandım.Sabah 5 e doğru uyandığında veriyorum gün boyu rahat ediyorum.
Başka ne konuşmuştunuz unuttum
Insallah.
Dr un adini yaz bi kenara ama. Tek seansta cozdugu hastalar var.
şimdi araştırdım bayada meşhurmuşş ama çok pahalıdır arkadaşınız ne kadar ödemiz acaba bilginiz varmı
Mrb arkadaşlar
Bugün benim kuzucuğun aylık muayenesi vardı sevgilisiyle buluştu çok mutlu oldu.Sevgilisi dr teyzesi :)))
Oğlum nihayet daha iii kilo almaya başlamış.40 günde 1200 dr gayet ii dedi.Totalde zayıfız tabe 5400 olmuşuz.
4.ayda başlamamız için demir ilacı yazdı.Önce günde 1-2 damla başlayacak sonra yavaş yavaş artıracakmışız en fazla günde 7 damla olacakmış.
Bir de kaşık mamalarına yine 4.ayda azıcık azıcık geçebilirsiniz dedi milupanın pirinçlibir kaşık maması varmış tüm çocuklar çok seviyormuş.
Muayenesinde oğluşu kollarından hoppp kaldırıp oturttu dr şaşırdık ,1 haftadır Uras oturmak istiyordu bizde anlam veremiyorduk,normalmiş.
Bu aydan itibaren daha çok çevresini gözlemler,odada hiç yalnız kalmak istemez dedi aynen öleeeee zaten.
Baby tv yi her sabah 15 dk izletiyordum izlemesin dedi.Ama oğlummm çok eğleniyor konuşuyor,çığlık çığlığa gülüyor dr u dinlemicem .)))))
Bebişin saçlarından söz etmişsiniz bizim oğluşun saçları döküleli çokkkk oldu,tamamı -arkasında bozuk 1 tl büyüklüğünde eski saçı var-yeniden çıktı.
Gaz problemimi dediniz amannnn 3 ay ömrümü yedii saçlarım bembeyaz oldu stresten.Ne ilaçlar ne otlar çöpler kullandık,bir tonda para harcadık faydası olmadı.En sonunda bir ilaç keşfettik ama biraz geç oldu.İlacı verdiğimiz ilk günde sihirli bir değnek değmişçesine uyudu Uras bayram ettik vallahi.İlaç;Pankreoflat Granül minik paketler halinde,her paketin içinde 2 gr portakallı oralete benzeyen granül var bunun yarısını günde 1 kez yaklaşık 20 veya 30 cc suyla eritip veriyoruz.Veya yarısını ikiye bölüyoruz günde 2 kez veriyoruz .Ben günde 1 kez vermeyi yeğledim diğerinde gram ayarlaması yapmakta zorlandım.Sabah 5 e doğru uyandığında veriyorum gün boyu rahat ediyorum.
Başka ne konuşmuştunuz unuttum
Ya benim oglanin neden dokulmedi daha?
Eylul ayinda karar kildik canim ama esim ank.dan marmaris e arabayla yormaya kiyamadi oglunu. Belek e gidicez bu sene, seneye marmaris e kismetse.
Yalnizlik berbat canim. Psikologa gidicem ben, sohbet edicek biri olur bari. Parasiyla diil mi
büyüme tablosunu hazırlamışsın
nasıl yaptın:97:
ben de istiyorum
slm kızlar çook mutluyum cumARETSİ GÜNÜ istanbula gidiyorum işallah bişe olmaz bebişimehava değişiminden bu arada uçakla bebişiyle giden warmı nası oluo???
dün bende 1 günlüğüne okula gittim sütümü sağıp bırakmıstım bebişim biberonla alışkın degil avent vardı bizde ama ters cevirince damlıyo kolay cekim olaak beni emmeyi unutur die korktum arastırdım ve medela nın calma biberonunu buldum başta almamıs sonra süt geldiğini anlayınca cuk cuk emmiş,biraz pahalı bir ürün ama güzell
Canim oda var biberon gordumu kopariyor yaygarayi
slm kızlar çook mutluyum cumARETSİ GÜNÜ istanbula gidiyorum işallah bişe olmaz bebişimehava değişiminden bu arada uçakla bebişiyle giden warmı nası oluo???
benim kuzu da senin ki gibi hep ayakta durmak istiyor ve çok hareketli acaba onun için mi az kilo alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?