2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende senin gibiyim hesaplayarak çok uzun uğraşlar sonucu kızımın olduğu günü biliyorum tabiri cayizse eşim ceketini üstüme atsa hamile kalıyorum ama 3 düşük 1 dış gebelik sonrasında nihayet hesaplaya hesaplaya muradıma erdim

selam kızlar nasılsınız?uzun suredır gıremıyordum kosusturma telas derken...yıgen gelıyor da hala olaacagım ınsallah az kaldı....benım hanım 4 aylık oldu artık masallah:)
hareketler arttı tek tarafına da dönuyor arada...gecen doktor kontrolumuz vardı 1 kılo almıs cok sukur doktorumuz ıyı dedı....agzından akan suyu sordum reflusu olabılırmıs boyle zamanlarda.....bırde gecen gece cok huzursuzdu ve acıle gıttık ve doktor damakları sertlesmıs dedı sok oldum ama cıkması 2ayı bulurmus.....bızde daha arabamızla gezmeye gıdemedık havalar burda bayagı serın....kızlar bırde doktorumuz mustelanın gunes kremını önerdı soranlar olmus galıba soyleyeyım daha almadım ama......
gorusuruz kızlar kendınıze ıyı bakın benımde face yok gelın artık sızlerde yogunlugumuz kalmamıs.....bebıslerı öptum hoscakalın....

maşallah urasa mısracım
1200 g almış yesin onu teyzesi

bi de benim kızım o kadar kilo alsa
benim kuzu da 3.ayın bitiminde 5400 gr olmuştu artık 4 aylık oldu bugün dr a gidicez bakalım kaç kilo olmuş gerçi çok almış gibi gözükmüyor rabbim hepsine sağlık versin

allah evladına sağlıklı huzurlu mutlu güzel uzun ömür nasip etsin

çoook teşekkürler
uzun uğraşlar sonunda başardım

walla bende öle düşünüyorum kilo az olduğundan biraz daha erken ayaklancak galiba aslında pekte istemiyorum zaten kilo düşük oraya buraya koşuşturmaktan iyice zayıflıcak kızım

erken yürürler mi bilemiyorum
benim oğlum da senin kızın gibiydi hatta daha 2-3 aylıkken kollarından tuttuğumuzda bacaklarını yaylandırarak yerinde zıplardı herkes bu çocuk kesin 8-9 aylıkken yürür diyordu ama 15 aylıkken yürüdü ama hala çok hareketli

r76 çok güzel olmuş hem burdan gün saymadan bebişlerin günlük yaş takibini yaparız.oooooooooy oy büyüyolar yaa:81:

kızlar bebişleri hangi marka şampuanla yıkıyosunuz ben Mustela hipoallerjenik şampuan ile yıkıyorum ama yinede banyo sonrası yüzü kıpkırmızı oluyo.bi süre sonra kaymak gibi oluyo teni ;dalini niveayı johnsons baby denedim onlar sivilce yaptı.acaba ne kullansam?Mustela doğru tercih mi

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar neşeli birgün dilerim.
r76 cım umarım senin bebişte iyi kg almıştır.Uras son 1 haftada hızlı kg aldı,mamayı değiştirmiştim Smilac kullanıyorum tavsiye ederim cnm.

Oğluma johnson bbay nin şampuanını kullanıyorum bugüne değin bir sorun yaşamadım,sadece çok kalıcı bir kokusu yok.

teşekkür ederim.ewet emzik kullanıoz sesten falan korkarmı die korkuorum zaten huysuz:) bizimde süre 1sa 15dk sürecek işallah hayırlısıyla gider gelirizzz

aynı benim kızda çok cadı hiç uyumazzz( bende kanguruyla gitmeyi düşünüom yalnız babamız olmuycak:))

kızlar pazartesi kontrole gittik 15 günde 600 gr almış çok mutlu oldum tabi mama takviyesiyle beraber napalım alışıorum artık yapcak bişe yok( bişe sorcam hem emzirip hem biberon kullanan warmı memeyi bırakacak diye ödüm kopuoooooooo eğer unutursa ne kadar sürede unutuoacaba????

gunaydın kızlar tatıl yaptık geldık hersey harıkaydı ne ucak ne otel nede doruk bızı yordu tek sorun havaydı bı actı bı kapadı hıc havuza gıremedım desem yerıdır hıcte yanamadım ama yınede cok ıyı dınlendık tatıle cıkın hıc korkmayın

günaydın bayanlar yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler!!

canım bazen kızım çok huysuzlanıyo memeyi almıyo bende sagıp biberonla içiriyorum bide dışardada emmiyo bende yanıma alıyorum evde sagıp çok şükür bırakmadı bırakmasından korkuyosan meme ucuna benzer biberonlar var onlardan alabilrsin dr browns galiba

ohhh ne güzel canım
bizde 18inde gitcez havalar düzelir inş gerçi kuşadası şimdi de sıcakmış ben düzeni bozulur die korkuyorum 1 hafta tatil sonra 10 gün annemller ve kv derken 1 ay evden uzak olcak kuzum :44:

Ohhh ne güzel tatiller falan sefanız olsun.

Biberon;ben hem emziyorum ,geceleri mamasını biberonla veriyorum,gündüzleride kaşıkla.Ama artık kaşıkla yedirmek epeyce zorlaştı,Uras çok hareketlendi, evin tüm koltukları mama lekesiyle doldu.
Birde dr mamayı çokkk az veriyorsun artır dedi,60 cc veriyordum 120cc diyor ama o kadar yemesi mümkün değil,şimdi 90 cc ye alıştıracağım kademe kademe artıracağım.

herkesee merhabaa

ben 2011 mart annesi olmaya hazırlanırken paşam 26 şubatta gzlerini dünyaya açtıı.

bizi aranıza alır mısınız????????

ben dogdugu gunden berı hem bıberon hem meme verıyorum canım cok sukur ıkısınıdı alıyor hıc korkma ben cok takmıstım aylarca sutum yetmıyor dıye eskı arkadaslar bılır ama artık hıc dert etmıyorum oyle yada boyle buyuyorlar varsın emmesın varsın sut olmasın canımız sagolsun napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…