Yok diil. Yumurtlama gunuyle onun 2 gun oncesi ve 2 gun sonrasi gebe kalma tarihleri.
30 gunde bi oluyosan senin gunun bugun.
3 aylik korunmasiz deneme sonunda 4.ayda hamile kalmi bi anneyim, ve hamile kaldigimi birak iliskiye girdigim gun oglum olacagini biliyodum. Cunku yumurtlama gununde iliskiye girmistik. Esim bilmiyodu tabii, o dogal gelissin istedi her sey. Bense biliyodum ve dunya tatlisi bi oglum var Allah bagislarsa.
Mrb arkadaşlar
Bugün benim kuzucuğun aylık muayenesi vardı sevgilisiyle buluştu çok mutlu oldu.Sevgilisi dr teyzesi :)))
Oğlum nihayet daha iii kilo almaya başlamış.40 günde 1200 dr gayet ii dedi.Totalde zayıfız tabe 5400 olmuşuz.
4.ayda başlamamız için demir ilacı yazdı.Önce günde 1-2 damla başlayacak sonra yavaş yavaş artıracakmışız en fazla günde 7 damla olacakmış.
Bir de kaşık mamalarına yine 4.ayda azıcık azıcık geçebilirsiniz dedi milupanın pirinçlibir kaşık maması varmış tüm çocuklar çok seviyormuş.
Muayenesinde oğluşu kollarından hoppp kaldırıp oturttu dr şaşırdık ,1 haftadır Uras oturmak istiyordu bizde anlam veremiyorduk,normalmiş.
Bu aydan itibaren daha çok çevresini gözlemler,odada hiç yalnız kalmak istemez dedi aynen öleeeee zaten.
Baby tv yi her sabah 15 dk izletiyordum izlemesin dedi.Ama oğlummm çok eğleniyor konuşuyor,çığlık çığlığa gülüyor dr u dinlemicem .)))))
Bebişin saçlarından söz etmişsiniz bizim oğluşun saçları döküleli çokkkk oldu,tamamı -arkasında bozuk 1 tl büyüklüğünde eski saçı var-yeniden çıktı.
Gaz problemimi dediniz amannnn 3 ay ömrümü yedii saçlarım bembeyaz oldu stresten.Ne ilaçlar ne otlar çöpler kullandık,bir tonda para harcadık faydası olmadı.En sonunda bir ilaç keşfettik ama biraz geç oldu.İlacı verdiğimiz ilk günde sihirli bir değnek değmişçesine uyudu Uras bayram ettik vallahi.İlaç;Pankreoflat Granül minik paketler halinde,her paketin içinde 2 gr portakallı oralete benzeyen granül var bunun yarısını günde 1 kez yaklaşık 20 veya 30 cc suyla eritip veriyoruz.Veya yarısını ikiye bölüyoruz günde 2 kez veriyoruz .Ben günde 1 kez vermeyi yeğledim diğerinde gram ayarlaması yapmakta zorlandım.Sabah 5 e doğru uyandığında veriyorum gün boyu rahat ediyorum.
Başka ne konuşmuştunuz unuttum
bende senin gibiyim hesaplayarak çok uzun uğraşlar sonucu kızımın olduğu günü biliyorum tabiri cayizse eşim ceketini üstüme atsa hamile kalıyorum ama 3 düşük 1 dış gebelik sonrasında nihayet hesaplaya hesaplaya muradıma erdim
kızlar yaş takiplerini buradan yapabilirsiniz..
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - First Birthday ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümünde 'What type of ticker to create? ' yazan yerde select'e basın
5-çıkan bölüme bebeğinizin doğum tarihini gün-ay olarak yazın
6-yine altındaki Optional settings bölümünde, text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png gibi bir link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
walla bende öle düşünüyorum kilo az olduğundan biraz daha erken ayaklancak galiba aslında pekte istemiyorum zaten kilo düşük oraya buraya koşuşturmaktan iyice zayıflıcak kızım
cnm kızım 2 aylıkken uçakla 1,5 saatlik yolculuk yapmıştık.uçak havalanırken kulağında basınç oluşmaması için emzik kullanıyorsanız emziğini verebilirsin
acıkma ihtimaline karşılık süt sağmıştım
uyuyana kadar biraz mızırdanmıştı
ama ciddi bir problem yaşamadık çok şükür
inş siz de kolayca kazasız belasız gider gelirsiniz :)
Valla ucak gayet rahat oluyor hic korkma karnini doyur bebisin o ucagin sesiyle misil misil uyuyor.benim kizim cok cilgin hicbiryerde durmaz ama ucakta iyiydi.bide gezmeden korkan arkadaslar icin tavsiyem bebekler kucagi seviyor o yuzden gezdirirken durmayan bebisler icin kanguruyu tavsiye ederim.gecen hafta istanbul turu yaptim heryere kizi
La gittim.normalde uyumayan cocuk geze geze uyudu:)cok rahattim takin babalara kanguruyu anneler gezsin
kızlar pazartesi kontrole gittik 15 günde 600 gr almış çok mutlu oldum tabi mama takviyesiyle beraber napalım alışıorum artık yapcak bişe yok( bişe sorcam hem emzirip hem biberon kullanan warmı memeyi bırakacak diye ödüm kopuoooooooo eğer unutursa ne kadar sürede unutuoacaba????
gunaydın kızlar tatıl yaptık geldık hersey harıkaydı ne ucak ne otel nede doruk bızı yordu tek sorun havaydı bı actı bı kapadıhıc havuza gıremedım desem yerıdır hıcte yanamadım ama yınede cok ıyı dınlendık tatıle cıkın hıc korkmayın
kızlar pazartesi kontrole gittik 15 günde 600 gr almış çok mutlu oldum tabi mama takviyesiyle beraber napalım alışıorum artık yapcak bişe yok( bişe sorcam hem emzirip hem biberon kullanan warmı memeyi bırakacak diye ödüm kopuoooooooo eğer unutursa ne kadar sürede unutuoacaba????
Hoşgeldin cnm benim.
Sen ve kuzucuğun nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?