2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben mustelayı hiç kullanmadım dalinle yıkıyorum
saçları mis gibi kokuyor

herkesee merhabaa

ben 2011 mart annesi olmaya hazırlanırken paşam 26 şubatta gzlerini dünyaya açtıı.

bizi aranıza alır mısınız????????

tabii canım sen ve bebeğin hoşgeldinizzz!!!

ben mustelayı hiç kullanmadım dalinle yıkıyorum
saçları mis gibi kokuyor

canım bende dalin kullanıyorum ama gecen haberlerde izlemişsindir belki içinde paraben var ben sebemede geçcem

herkesee merhabaa

ben 2011 mart annesi olmaya hazırlanırken paşam 26 şubatta gzlerini dünyaya açtıı.

bizi aranıza alır mısınız????????
hoşgeldin taze anne...benim oğlan da 27 şubat ikiz gibi büyütcez galiba senle şimdi kaç kilo oldu boyu kaç emiyo mu ek gıdaya başladın mı ay ne çok sordum yaa

slm kızlar

biberonu bebeklerinize nasıl sevdirdiniz hemen aldılarmı işe başlayacağım emziriyorum oğlumu hiç biberon kaşık kullanmadık sutumuzu içerken. denedim 2-3 defa sevmedi biberonu dr brownsun hem geniş ağızlısı hem dar ağızlısı var ikisinide sevmedi 2 numara taktım memesini ona alışamamış olabilirmi kaşıkla verdim biberonu almayınca mızıklaya mızıklaya oyunlarla içirdim biraz dokerek tabi içti ben yokken içermi acaba endişeleniorum gerçi yarım gun işe gidicem ama aç kalmasından korkuorum

hoşgeldin taze anne...benim oğlan da 27 şubat ikiz gibi büyütcez galiba senle şimdi kaç kilo oldu boyu kaç emiyo mu ek gıdaya başladın mı ay ne çok sordum yaa

hoşbuldukk :))))) bugün aylık kontrolü vardı. oğlum 6100 gr boyuda 60 cm olmuşş bu ay 600 gr aldı az mıı bilemedim. geçen ay 1500 gr almıştı. oğlum 2 ayı dolduktan sonra emziremedim. istemedi hiç bende sürekli sütümü sağıp veriyorum ve aralarda da mama veriyorum. çalışıyorum maalesef mmalarıda bu yüzden veriyorum
senin bebişin nasıl???

tabii canım sen ve bebeğin hoşgeldinizzz!!!
hoşbulduk :))

benim oğlum ilk emişte biberona alıştı. memeyi istemedi. kolayına geldi tabi biberon. bende sütümü sağıp biberonla veriyorum

walla aynı şeyler!!! çok saol içimi rahatlattın, demi canımız saolsunki bebişlerimizde sağlıklı büyüsün

aynı benim kızda başta hiç biberonu almak istemedi yawaş yawaş şişşşt şiişşşşşttt diye diye şarkı söyleye söyleye werdik şimdi ii alabilio biraz uuraşırsan alıo merak etme ben avent kullanıorum 0 numara memnunum

canım benim oğlanın kilosu 7 ama ben daha fazlalarını bile duydum hatta zayıf bile geliyo gözüme ağzını her açtığında dayıyorum memeyi ek gıdaya geçince aldırırız kiloları accık kilolu olsunlar diş çıkarmaya başlayınca iştahları kesilebilir biz şimdiden depolayalım.[/FONT]

mısraaaaaaaaa canım sen misinn :))))))) hatırladın mı benii

çok şüür bebeğim çok iyi meme emmiyor ama sütümü sağıp içiriyorum birde arada mama veriyorum.

sen nasılsınn???

İvet cnm ÖZ MISRA BENİM taklitlerimden sakınınız :))
Çok zor geçen 3 ay dışında iyiyiz bizde cnm.

tamam bırakiim ne kullanıyım?? senin oğlan ne zaman doğdu?? benim kızda 6600 olmuş ne zaman tartılmıştı??? bide boyu kaç oğlunun sadece emziriyomusun

MUSTELA fransız malı hipoalerjenik alerji sivilce yapmıyo 40 tl şişesi.oğlum 7 kilo boyu 67 cm olmuş nazarım aklımda sadece emziriyorum o yüzden kilosu düşük gibi yaa sorduklarımın daha kilolu bebekleri.onlar sütlü pirinç unu veriyolarmış neyse sağlıklı olsunlar da.

Masallah ona. Uzun boylu olacak kereta.

Chicco nun sampuani da guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…