kızlar bebişleri hangi marka şampuanla yıkıyosunuz ben Mustela hipoallerjenik şampuan ile yıkıyorum ama yinede banyo sonrası yüzü kıpkırmızı oluyo.bi süre sonra kaymak gibi oluyo teni ;dalini niveayı johnsons baby denedim onlar sivilce yaptı.acaba ne kullansam?Mustela doğru tercih mi
herkesee merhabaa
ben 2011 mart annesi olmaya hazırlanırken paşam 26 şubatta gzlerini dünyaya açtıı.
bizi aranıza alır mısınız????????
ben mustelayı hiç kullanmadım dalinle yıkıyorum
saçları mis gibi kokuyor
hoşgeldin taze anne...benim oğlan da 27 şubat ikiz gibi büyütcez galiba senle şimdi kaç kilo oldu boyu kaç emiyo mu ek gıdaya başladın mı ay ne çok sordum yaaherkesee merhabaa
ben 2011 mart annesi olmaya hazırlanırken paşam 26 şubatta gzlerini dünyaya açtıı.
hoşgeldin taze anne...benim oğlan da 27 şubat ikiz gibi büyütcez galiba senle şimdi kaç kilo oldu boyu kaç emiyo mu ek gıdaya başladın mı ay ne çok sordum yaa
hoşbulduk :))tabii canım sen ve bebeğin hoşgeldinizzz!!!
benim oğlum ilk emişte biberona alıştı. memeyi istemedi. kolayına geldi tabi biberon. bende sütümü sağıp biberonla veriyorumslm kızlar
biberonu bebeklerinize nasıl sevdirdiniz hemen aldılarmı işe başlayacağım emziriyorum oğlumu hiç biberon kaşık kullanmadık sutumuzu içerken. denedim 2-3 defa sevmedi biberonu dr brownsun hem geniş ağızlısı hem dar ağızlısı var ikisinide sevmedi 2 numara taktım memesini ona alışamamış olabilirmi kaşıkla verdim biberonu almayınca mızıklaya mızıklaya oyunlarla içirdim biraz dokerek tabi içti ben yokken içermi acaba endişeleniorum gerçi yarım gun işe gidicem ama aç kalmasından korkuorum
ben dogdugu gunden berı hem bıberon hem meme verıyorum canım cok sukur ıkısınıdı alıyor hıc korkma ben cok takmıstım aylarca sutum yetmıyor dıye eskı arkadaslar bılır ama artık hıc dert etmıyorum oyle yada boyle buyuyorlar varsın emmesın varsın sut olmasın canımız sagolsun napalım
slm kızlar
biberonu bebeklerinize nasıl sevdirdiniz hemen aldılarmı işe başlayacağım emziriyorum oğlumu hiç biberon kaşık kullanmadık sutumuzu içerken. denedim 2-3 defa sevmedi biberonu dr brownsun hem geniş ağızlısı hem dar ağızlısı var ikisinide sevmedi 2 numara taktım memesini ona alışamamış olabilirmi kaşıkla verdim biberonu almayınca mızıklaya mızıklaya oyunlarla içirdim biraz dokerek tabi içti ben yokken içermi acaba endişeleniorum gerçi yarım gun işe gidicem ama aç kalmasından korkuorum
herkesee merhabaa
Bizi aranıza alır mısınız????????
bence dalin çok adi çünkü resmen sivilce yaptı bebişimde uyy kıyamam daaa
leyla bence dalini bırak fiyatından belli değil mi 2.90 tl yaaaa
mısraaaaaaaaa canım sen misinn :))))))) hatırladın mı benii
çok şüür bebeğim çok iyi meme emmiyor ama sütümü sağıp içiriyorum birde arada mama veriyorum.
sen nasılsınn???
İvet cnm ÖZ MISRA BENİM taklitlerimden sakınınız :))
Çok zor geçen 3 ay dışında iyiyiz bizde cnm.
herkesee merhabaa
tamam bırakiim ne kullanıyım?? senin oğlan ne zaman doğdu?? benim kızda 6600 olmuş ne zaman tartılmıştı??? bide boyu kaç oğlunun sadece emziriyomusun
herkesee merhabaa
MUSTELA fransız malı hipoalerjenik alerji sivilce yapmıyo 40 tl şişesi.oğlum 7 kilo boyu 67 cm olmuş nazarım aklımda sadece emziriyorum o yüzden kilosu düşük gibi yaa sorduklarımın daha kilolu bebekleri.onlar sütlü pirinç unu veriyolarmış neyse sağlıklı olsunlar da.
MUSTELA fransız malı hipoalerjenik alerji sivilce yapmıyo 40 tl şişesi.oğlum 7 kilo boyu 67 cm olmuş nazarım aklımda sadece emziriyorum o yüzden kilosu düşük gibi yaa sorduklarımın daha kilolu bebekleri.onlar sütlü pirinç unu veriyolarmış neyse sağlıklı olsunlar da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?