MUSTELA fransız malı hipoalerjenik alerji sivilce yapmıyo 40 tl şişesi.oğlum 7 kilo boyu 67 cm olmuş nazarım aklımda sadece emziriyorum o yüzden kilosu düşük gibi yaa sorduklarımın daha kilolu bebekleri.onlar sütlü pirinç unu veriyolarmış neyse sağlıklı olsunlar da.
herkesee merhabaa
ben 2011 mart annesi olmaya hazırlanırken paşam 26 şubatta gzlerini dünyaya açtıı.
bizi aranıza alır mısınız????????
tabii canım sen ve bebeğin hoşgeldinizzz!!!
canım bende dalin kullanıyorum ama gecen haberlerde izlemişsindir belki içinde paraben var ben sebemede geçcem
YAA bende dalin kullanıorum :18: ondadamı paraben warmışş Allah korusun bebeişleri hametan warya krem ondada war paraben naapcaz yaa ben 3 aydır kullanıodum
Masallah ona. Uzun boylu olacak kereta.
REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.(Kızlar bu ne demek oluyo ramazana az kaldı oruç tutcak mısınız?sütümüz azalır mı yaz vakti susuz kalırsak maaaazallah)
Gunaydin
Paraben konusu gecmis sanirim.
Hametan mavi olanda var sarida yok.
Mustela konak sampuaninda var
Prima premium care de var
Prima pampers islak mendilde yok
Johnsbaby sampuan ve vucut yaginda yok
Huggies, uniwipes islak mendillerde var.
Sebamed de tabii ki yok, tum urunler temiz.
Canbebe sampuanda yok
Nivea nin bazi urunlerinde yok
Chicco da bazi urunlerde var bazilarinda yok
Dis macunlarinin bazilarinda var
Tiras kopuklerinde var
Genelde pahali urunlerde var, ucuzlarda yok.
Ilginc.
Herkesin bebegini kokladim sevgiyle.
Oglan iki gundur gunduzleri uyumuyo velet, bu sabah da ondan sanirim uyanamadi hala
hoşgeldin canım
hayırlı kandlller arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim oğlumun kırkı yeni çıktı hemşiremiz aşıya gittiğimizde çok gazı var zinco kullan dedi 1 hafta kadar kullandım iyi geldi ama bi arkadaşım bu damlalardan kullanma sonra bu damlalar olmadan gaz çıkartamıyolar dedi bi bilginiz varmı bu konuda
kızlar lütfen yardımcı olunnn benim kız uyurken sürekli ellerini yüzüne sürüyo ellerini sarıncada çıldırmş gibi çıkarmaya çalışo ikide bir uyanıyo geceler kabus gibi oldu naaapcamı şaşırdım bi yol söyleyn lütfeeeen
günaydın , hayırlı kandiller annecikler.
Canım mustela nın konak önleyici yeni doğan şampuanını mı diyorsun ? Panikledim hemen gittim üstüne baktım paraben free yazıyor içeriğinde yok zaten . Hametan da var ama mavide ne yazık ki
kızlar lütfen yardımcı olunnn benim kız uyurken sürekli ellerini yüzüne sürüyo ellerini sarıncada çıldırmş gibi çıkarmaya çalışo ikide bir uyanıyo geceler kabus gibi oldu naaapcamı şaşırdım bi yol söyleyn lütfeeeen
REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.(Kızlar bu ne demek oluyo ramazana az kaldı oruç tutcak mısınız?sütümüz azalır mı yaz vakti susuz kalırsak maaaazallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?