2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

allah nazarlardan saklasın yavrunu maşallah sen oğluna zayıf diye üzülme bence benim kızım 10 şubat doğumlu cumartesi doktordaydık malesef kilosu 4600 gerçi anasına bak kızını al derler bende 31 yaşında 48 kiloyum oda doğumda aldıgım kilolar duruyo o yüzden

Son düzenleme:
kızlar bugün dr a gittik kızım bu ay sadece 350 g almış
5750 g boyu da 63 cm benim diğer bebeklerim oldukça toplu ve boylu idiler hatta diğer kızım 4200 g ve 56 cm dünyaya gelmiştişimdi de sınıfının en gelişmiş öğrencisi
sanırım küçük kızım bana çekmiş

mısracım biz mama olarak sadece AR mamayı kullanıyoruz onu da günde 30 cc kusma problemi var bu mama ilaç gibi kusmasını oldukça azalttı çok şükür. smilac ın AR sı var mıdır acaba

kızlar güneş kremini sordum sebamed,vichy,coperton kullanılabilirmiş ama çok kullanma alerji olabilir dedi

ek gıda olarak muz ile başlıyacağız kusan bir bebek olduğu için ek gıdada yavaş ilerliyeceğiz
bir de milupanın sütlü pirinçli kaşık mamasını verebilirsin dedi ama ben kaşık maması kullanmak istemiyorum bugün cam rendede muzu ezerewk 3-4 kaşık verdim çok istekli değildi ama yedi çok şükür

yine kusan bebek olduğu için demire erken dedi

rotavirüs aşısının 2.dozunu ve diğer aşılarımızı olduk
daha önce rotavirüs aşısının etki süresinin 1 yıl olduğunu okumuştum burdan
onu da sordum tıpda böyle bir bilgi olmadığını ve bebeğin bu virüse karşı bağışıklık kazandığını söyladi

Gunaydin
Paraben konusu gecmis sanirim.
Hametan mavi olanda var sarida yok.
Mustela konak sampuaninda var
Prima premium care de var
Prima pampers islak mendilde yok
Johnsbaby sampuan ve vucut yaginda yok
Huggies, uniwipes islak mendillerde var.
Sebamed de tabii ki yok, tum urunler temiz.
Canbebe sampuanda yok
Nivea nin bazi urunlerinde yok
Chicco da bazi urunlerde var bazilarinda yok
Dis macunlarinin bazilarinda var
Tiras kopuklerinde var

Genelde pahali urunlerde var, ucuzlarda yok.
Ilginc.
Herkesin bebegini kokladim sevgiyle.

Oglan iki gundur gunduzleri uyumuyo velet, bu sabah da ondan sanirim uyanamadi hala

Son düzenleme:
REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.(Kızlar bu ne demek oluyo ramazana az kaldı oruç tutcak mısınız?sütümüz azalır mı yaz vakti susuz kalırsak maaaazallah)

günaydın , hayırlı kandiller annecikler.
Canım mustela nın konak önleyici yeni doğan şampuanını mı diyorsun ? Panikledim hemen gittim üstüne baktım paraben free yazıyor içeriğinde yok zaten . Hametan da var ama mavide ne yazık ki

hayırlı kandlller arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim oğlumun kırkı yeni çıktı hemşiremiz aşıya gittiğimizde çok gazı var zinco kullan dedi 1 hafta kadar kullandım iyi geldi ama bi arkadaşım bu damlalardan kullanma sonra bu damlalar olmadan gaz çıkartamıyolar dedi bi bilginiz varmı bu konuda

kızlar lütfen yardımcı olunnn benim kız uyurken sürekli ellerini yüzüne sürüyo ellerini sarıncada çıldırmş gibi çıkarmaya çalışo ikide bir uyanıyo geceler kabus gibi oldu naaapcamı şaşırdım bi yol söyleyn lütfeeeen

hayırlı olsn bebğin canım bende gaz ilaçları bağırsakları tembellştiriyomuş ilerki yaşlarda bağırsak kanserine yol açıomuş die duydum korktum benimde kızın acayip gazı olmasına rağmen kullanmadım kendim gaz yapmayan şeyleri yiyorum zor oluo ama böylesi daha ii

benim oğlan da elini kafasına yüzüne çarpıyo kendini uyandırıyo bi çözüm bulamadım halaaaeskiler gibi kundak mı yapsak

Bos bebek beziyle huggis ten bez alan arkadaslar memnun musunuz ?
Kaclik paket veriyolar ?
Herkese tek paket mi veriyolar yoksa goturdugun bos paket kdr mi ?

Aa iyi o zmn.
Sarida yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…