- 22 Ağustos 2010
- 277
- 68
- 318
Bol kundak yap canim.
Bos bebek beziyle huggis ten bez alan arkadaslar memnun musunuz ?
Kaclik paket veriyolar ?
Herkese tek paket mi veriyolar yoksa goturdugun bos paket kdr mi ?
herkesee merhabaa
ben 2011 mart annesi olmaya hazırlanırken paşam 26 şubatta gzlerini dünyaya açtıı.
bizi aranıza alır mısınız????????
hoşbukduk:)
merhabaa herkeseee. huggies kampanyası nerelerde var??? bende gidiyim hemen:))
huggies sayfasına bak bi istersen arkadsım git giit tabe
ıslak mendil mi asla... bebeğimi totoşunu en doğal yollarla temizliyorum.ayrıca benden başka herkes huggies kullanıyo galiba
maalesef bana çok uzakk. yattı bu iş:)))
sizde küçük bezleri ilerde doğacak çocuğunuzda kullanırsınız
hayır ben prima prımıum care kullanıyorum beleş die huggies sırasına girdm karsılastırdımda o da ii
basta birine doguya götüreyim dedim sonra benimde aklıma 2. bebek geldibezlerin hatırına hemn mi yapsam ne
hayırlı olsn bebğin canım bende gaz ilaçları bağırsakları tembellştiriyomuş ilerki yaşlarda bağırsak kanserine yol açıomuş die duydum korktum benimde kızın acayip gazı olmasına rağmen kullanmadım kendim gaz yapmayan şeyleri yiyorum zor oluo ama böylesi daha ii
ıslak mendil mi asla... bebeğimi totoşunu en doğal yollarla temizliyorum.ayrıca benden başka herkes huggies kullanıyo galiba
tabii canım sen ve bebeğin hoşgeldinizzz!!!
canım bende dalin kullanıyorum ama gecen haberlerde izlemişsindir belki içinde paraben var ben sebemede geçcem
teşekkür ederim bana hemşire dediği için zincoyu kullanmaya başladım ama arkadaşımdan da duyunca kafam karıştı bende çok zor durumda kalmayınca kullanmayım rezene içiriyorum ama çok faydası gelmiyo sanki
kızlar hayırlı kandillerrr....
rabbim çocuklarımızla eşlerimizle sağlıklı hayırlı huzurlu bir ömür nasip etsin inşallahhh......
kızlar bişi danışıcam size, benim kızım 12 şubat doğumluu,ek gıdaya nezaman geçmeliyim,sizler geçtinizmi nezaman geçeceksiniz yada:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?