2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hamileyken tutmadım oruç;veresiye defteri kabarcak sanırım napalım kaç kere gelcez dünyaya herşey bebişlerimiz için..

kızlar hayırlı kandillerrr....

rabbim çocuklarımızla eşlerimizle sağlıklı hayırlı huzurlu bir ömür nasip etsin inşallahhh......

kızlar bişi danışıcam size, benim kızım 12 şubat doğumluu,ek gıdaya nezaman geçmeliyim,sizler geçtinizmi nezaman geçeceksiniz yada:26:

Bos bebek beziyle huggis ten bez alan arkadaslar memnun musunuz ?
Kaclik paket veriyolar ?
Herkese tek paket mi veriyolar yoksa goturdugun bos paket kdr mi ?

ben aldım aldımda biraz geç gitmişim küçük numara kalmıstı bende o kadar sıra bekledikten sonra cıkarmıyım sıradan2 numara aldım eşimle birlikte girdik sıraya birbirimizi hiç tanımıyormuş gibiisim adres falan soruyolar.gidecekseniz erken gidin numara kalmıyo bezler markette satılanlarla aynı boyutta.valla millet coluk cocuk sülalecek girmişler sıraya sonucta farklı bi adres söylemek cok zor olmasa gerekkampanya yı nerden duydunuz diyolar kadınlar kulübü dicektimsonra gülerler die int dedim

hoşbukduk:)
merhabaa herkeseee. huggies kampanyası nerelerde var??? bende gidiyim hemen:))

Son düzenleme:
kızlar parabeni araştırırken bakın ne buldum

Islak mendilde 'alkol' polemiğine katılan Uni Wipes'in üreticisi Ataman Özbay, "Alkol masum, bilseniz başka neler kullanılıyor" dedi Özbay kayıtdışına dikkat çekerek şaşırtıcı bir gerçeği ilan etti: Kâğıdı formaldehit ve çamaşır suyuyla ıslatıyorlar. Bu maddeler kanserojen.
Islak mendil markası Uni Wipes'in üreticisi, Ataman Kozmetik'in sahibi Ataman Özbay, alkolsüz ıslak mendil polemiğine yeni bir boyut getirdi. "Alkol masum, merdivenaltı üreticiler, mendil küflenmesin diye formaldehit ve çamaşır suyuyla ıslatıyorlar. Maliyeti en düşük koruyucu bu çünkü. Anneler de bu ürünü bilmeden bebeklerinde kullanıyor. Bu ürün çocukların en hassas bölgelerinde kullanılıyor. İleride kanserojen etki yapar" dedi. Gümrüklerden Türkiye'ye büyük miktarda atık kağıt girdiğini savunan Özbay, "Bu kağıtlar ıslak mendil üretiminde kullanılıyor. Hijyenin bu kadar kirlendiği görülmemiştir" diye konuştu.

ALINTIDIRR.......

gerçi ıslak mendil bebekte kullanmıyorum ama evde bulunuyor

ıslak mendil mi asla... bebeğimi totoşunu en doğal yollarla temizliyorum.ayrıca benden başka herkes huggies kullanıyo galiba

teşekkür ederim bana hemşire dediği için zincoyu kullanmaya başladım ama arkadaşımdan da duyunca kafam karıştı bende çok zor durumda kalmayınca kullanmayım rezene içiriyorum ama çok faydası gelmiyo sanki

Canim sen zinkoyu kullandignda geciyor diyosan eger senin cocugun gaz sancisi felan yok demektir.cinku zinko cok basit bi ilac yani bebe aspirini buyuklerde ne etki yaparsa zinkoda oyle bisi.bencede bosuna kullanma.benim kiz tam ci gazmandi hala bile var.zinkonun hiiiic etkisi olmadi.bence kullanma...

Ben bebeklerin bagirsak gelisimi 6.aya kadar tamamlanmadigi icin 6.aydan once gecmicem, su dahi vermicem.
Dr u dinlemiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…