- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
kundak yapıncada diyorumya çıldırmış gibi çıkarmaya çalışıo kollarını çıkaramayıncada daha beter delleniyo yaaaaaaaaa seside zaten kart koca sesiyle gece gece baarıp duruyooo
kızlar parabeni araştırırken bakın ne buldum
Islak mendilde 'alkol' polemiğine katılan Uni Wipes'in üreticisi Ataman Özbay, "Alkol masum, bilseniz başka neler kullanılıyor" dedi Özbay kayıtdışına dikkat çekerek şaşırtıcı bir gerçeği ilan etti: Kâğıdı formaldehit ve çamaşır suyuyla ıslatıyorlar. Bu maddeler kanserojen.
Islak mendil markası Uni Wipes'in üreticisi, Ataman Kozmetik'in sahibi Ataman Özbay, alkolsüz ıslak mendil polemiğine yeni bir boyut getirdi. "Alkol masum, merdivenaltı üreticiler, mendil küflenmesin diye formaldehit ve çamaşır suyuyla ıslatıyorlar. Maliyeti en düşük koruyucu bu çünkü. Anneler de bu ürünü bilmeden bebeklerinde kullanıyor. Bu ürün çocukların en hassas bölgelerinde kullanılıyor. İleride kanserojen etki yapar" dedi. Gümrüklerden Türkiye'ye büyük miktarda atık kağıt girdiğini savunan Özbay, "Bu kağıtlar ıslak mendil üretiminde kullanılıyor. Hijyenin bu kadar kirlendiği görülmemiştir" diye konuştu.
ALINTIDIRR.......
gerçi ıslak mendil bebekte kullanmıyorum ama evde bulunuyor
sguzel anneler baya konuşmuşunuz gecmişi okuymadım çünki oğlum heran uyanabılır...oğlum uyumuyo tam uyudu dıyom işe koyuluyom işin yarısındayken uyanıyo yanııı hıçbişey yapamaz oldum buraya dahı gelemıyorum aklımda sızde vallaa ınşallah herkes ıyıdır.....misafir de vardı ıkı gundur yoğunuz yanı buaralar eşimlede aram limoniiiiiii fenayız yani... .cadı annesı yuzunden nefret edıyorum kaynanamdan yawww çocuğu kokluyom koklama başını okşuyom okşama kafasu buyur kulağını öptüm öpme kulağı ağrır gıcık şeyyyy...yenı evlıyken altınlarımı aldı borcumuz var ver sana gene alcam dedı kadına şimdi para içinde altınlarımı almıyoooo nebıcım ınsan yaa....bu mübarek egecede helal etmıyorum hakkımı su bıle vermişsem helal olmasın....öbür dunyada karşılaşıcaz elbet......çok konuştum sanırım
hepınızın kandılı mubarek olsun...
Gecmis olsun cnm.
Bosver cnm ya kaynanan yuzunden kocanla agzinin tadini bozma. Idare et, salla gitsin hatta. Duyma gorme...
Gelinler kaynanalara yenilmez. En buyuk biziz.
yaw kadın bı kat ustumde...bızde aptallık edıp ev aldık onlarla nevar neyok verdık bu eve katımızın hakkını ver cıkalım dıyoruz vermıyolar ne bıcım ınsan bunlar valla bazen dıyorum herşeyımı aıleme anlatıp ınceldığı yerden kopsun dıyorum bazende kıyamıyorum ıstemıyorum uzulmelerını ne yapacam bılemıyorum....
boşver arkadsım salla gitsin.allaha havale et
oyle yapıyorum zaten bız üç gelınız hepımıze öyle yanı üçümüzde yanlışmıyız kadının herşeyı yanlış herşeyı dedığın gıbı zaten allaha havale edıyorum o yüzsüzü....
Slm kızlar ben aranıza yeni katıldım sayılır. Bu siteye geçen yıl üye oldum ama ilk kez bugünlerde bir sıkıntım üzerine inceleyip yazmaya başladım. Ne güzelmiş herkes herşeyini paylaşıp birbirine yardımcı oluyoBenim minik kızımda 9 şubatta doğdu, yazdıklarınız arasında var mı bimem ama halimi siz anlarsınız ne olur yardım edin. Kızım normalde ortalama 1 buçuk saat arayla emiyodu.Ama son 4-5 gündür 6-7 saat geçmesine rağmen bitürlü emmiyo. kucağıma alınca ilkin hevesle saldırıyo sonra bir iki kez çekip bağıra bağıra ağlıyo, nekadar uğraşırsam uğraşayım ağlayıp reddediyo, saatlerce aç kalmaya başladı yavrum :18: Gaz problemi yok çok şükür, katı gıdaya başlamadım daha , kolu filanda ağrımıyo hani dicemki ağrıyan yerine yatırdığım için ağlıyo , yok değil. Loş, sessiz odaya geçiyorum olmuyo. Ne olabilir kızlar ya, ne yapabilirim. Deneyimleriniz varsa neolur benle paylaşın, çok üzülüyorum ne oldu birden bire yavruma anlamadım
Slm kızlar ben aranıza yeni katıldım sayılır. Bu siteye geçen yıl üye oldum ama ilk kez bugünlerde bir sıkıntım üzerine inceleyip yazmaya başladım. Ne güzelmiş herkes herşeyini paylaşıp birbirine yardımcı oluyoBenim minik kızımda 9 şubatta doğdu, yazdıklarınız arasında var mı bimem ama halimi siz anlarsınız ne olur yardım edin. Kızım normalde ortalama 1 buçuk saat arayla emiyodu.Ama son 4-5 gündür 6-7 saat geçmesine rağmen bitürlü emmiyo. kucağıma alınca ilkin hevesle saldırıyo sonra bir iki kez çekip bağıra bağıra ağlıyo, nekadar uğraşırsam uğraşayım ağlayıp reddediyo, saatlerce aç kalmaya başladı yavrum :18: Gaz problemi yok çok şükür, katı gıdaya başlamadım daha , kolu filanda ağrımıyo hani dicemki ağrıyan yerine yatırdığım için ağlıyo , yok değil. Loş, sessiz odaya geçiyorum olmuyo. Ne olabilir kızlar ya, ne yapabilirim. Deneyimleriniz varsa neolur benle paylaşın, çok üzülüyorum ne oldu birden bire yavruma anlamadım
hadi sen hatalı diğeri hatalı,öbürü hatalı hepiniz hatalısınızda o mu iyi niyetli, boşver arkadaşım dediğim gibi takma kafana salllllaaaaa
muhtemel sebepleri söyleyim burnu tıkalıdır serum fizyolojikle açabilirsin ikincisi gazı vardır.. o yüzden biraz emip bırakıyorsur ki, benim kızım öyle oldu geçen hafta gaz ilacına geri başladık..artı bir de kusuyorsa midesinde enfeksiyon olabilir.memeyi bırakma çabasıysa şekerli suyla emzirmeyi deneyebilirsin göğsüne şekerli su deneyerek ..birde emmeyi reddedince uyut uyanınca emecektir..Slm kızlar ben aranıza yeni katıldım sayılır. Bu siteye geçen yıl üye oldum ama ilk kez bugünlerde bir sıkıntım üzerine inceleyip yazmaya başladım. Ne güzelmiş herkes herşeyini paylaşıp birbirine yardımcı oluyoBenim minik kızımda 9 şubatta doğdu, yazdıklarınız arasında var mı bimem ama halimi siz anlarsınız ne olur yardım edin. Kızım normalde ortalama 1 buçuk saat arayla emiyodu.Ama son 4-5 gündür 6-7 saat geçmesine rağmen bitürlü emmiyo. kucağıma alınca ilkin hevesle saldırıyo sonra bir iki kez çekip bağıra bağıra ağlıyo, nekadar uğraşırsam uğraşayım ağlayıp reddediyo, saatlerce aç kalmaya başladı yavrum :18: Gaz problemi yok çok şükür, katı gıdaya başlamadım daha , kolu filanda ağrımıyo hani dicemki ağrıyan yerine yatırdığım için ağlıyo , yok değil. Loş, sessiz odaya geçiyorum olmuyo. Ne olabilir kızlar ya, ne yapabilirim. Deneyimleriniz varsa neolur benle paylaşın, çok üzülüyorum ne oldu birden bire yavruma anlamadım
yaw kadın bı kat ustumde...bızde aptallık edıp ev aldık onlarla nevar neyok verdık bu eve katımızın hakkını ver cıkalım dıyoruz vermıyolar ne bıcım ınsan bunlar valla bazen dıyorum herşeyımı aıleme anlatıp ınceldığı yerden kopsun dıyorum bazende kıyamıyorum ıstemıyorum uzulmelerını ne yapacam bılemıyorum....
Hoşgeldin aramıza mavigri. Benim Ece 14 şubat doğumlu. İşe başlayacağım için kızımı biberona alıştırmak için 15 gün uğraş verdim. Ama direkt biberonu vermiyordum ilk önce beni emiyor arkasından göğsümü emer gibi biberonu dayıyordum ağzına. Tam biberonu aldı sonunda derken son günlerde beni az emmeye başladı. Uyanınca ağlamadan veriyorum göğsümü alıyor. 5 dk geçince kafasını sağa sola çevirip etrafı izlemeye çalışıyor. Bunları yaparken tabiki meme ağzında çıkıyor. Tekrar memeyi alıyor emiyor sağa sola kafasını çevirmekten sütler dışarıya akıyor. Bir de bana bakıp agu deyip gülmesin miAyy delircemm Ben de oyun haline getirmesin diye vermiyorum göğsümü.Bu sefer de kilo alımı az oldu diye düşünüp vicdan azabı duymayayım diye biberonla veriyordum. Biberonu da oyun haline getiriyor ama kafasını sağa sola çevirince meme gibi olmadığı için sütler dışarıya akmıyor. Bu sefer de biberona alışır diye korkuyorum. 1 ay daha evdeyim o zamana kadar biberon olmadan durmadan göğsümü vereceğim.
Sağlık ocağındaki ebemiz sık sık emzir dedi. Farklı ortam ve çevre emmesini etkiler uykusunda ver olmazsa dedi. Gerçekten de öyle uykusunda çok güzel emiyor. Bebekler 3. ve 4. aylarında böyle şeyler yapabiliyormuş.
Emmeme nedeni
1. burnu tıkalı olabilir
2.Göğsünden süt gelmiyor olabilir
3.Kolu-kulağı ağrıdığı zamanda yapabiliyormuş
4.Çevreye odaklandığı için az emip açlığını unutabliyormuş
Kesinlikle biberona verme cnm. Ben işe başlayacağım diye alıştırmıştım ama mecburdum. Şu an vermiyorum biberonla. İşe başladığım zaman 4,5 aylık olacak inş. Ek gıdaya erken başlarız olmazsa yoksa biberona alışırsa sütüm de azalır diye korkuyorum. İnş hayırlısıyla atlatırız bu dönemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?