2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya benım serserı oğlumda diğer arkadaş gibi sabahtandır almadı memeyı ağzına çıldırcam vallla memeyı verıyom ağzına böööö yapıyo sonra gözlerıme bakıp guluyo ayyyy burnu tıkalı gıbı açmaya calıştım serum fizyolojikle napıyım ben yaaaa

Ben bebeklerin bagirsak gelisimi 6.aya kadar tamamlanmadigi icin 6.aydan once gecmicem, su dahi vermicem.
Dr u dinlemiyorum yani

cevabın için tşk...ben kararsız kaldım yetersiz gelirse diye korkuyorum anne sütü gerçi gelişimi iyi çok şükür...

Benim oglan dq ilk zaman oyle yapiyodu ama ben cok sagarak verdigim icin simdi kasikla yemeyi ogrendi. Ek gida zamani da kolaylik olacak cok bizim icin.

cevabın için tşk...ben kararsız kaldım yetersiz gelirse diye korkuyorum anne sütü gerçi gelişimi iyi çok şükür...

Sunu unutma arkadasim kilosu ve gelisimi yerinde olan bebekler icin dr lar 4. Ayda ek gidaya gecmeyi uygun buluyolar.
Sebze meyve puresi vericez cunku. Ne kdr kilo aldirir ki onlar ? Bi dusun. Sebze meyve ile zayifliyo insanlar.
Bu yuzden anne sutu daha kilo yapici bisey bunu atlama derim.

Sen de sagip kasikla ver canim, bu donemi sanirim cogumuz belki de hepimiz yasayacagiz.

Iyi gibi. Bu arada sagdigin sutleri nasi muhafaza ediyosun ? Oda sicakliginda ne kdr dayaniyo ?

Yastik konusuna gelince, 1 yasina kdr yasak. Ben kullanmiyorum.
Duz zemin daha guvenli, tikanirksa falan tukurukle kafasini cevirip kendini kurtarabilir ama yastiga kafa gomuldugu icin kurtarmasi zor.

Gecen salladigim yastikta uyanmadin diye almadim orada uyudu. Tukurugu gitmis bogazina kafasi da gomuldugu icin cevirememis. Evde de arkadasim var deneyimsizdir o bu konularda, bekar henuz. Ben mutfaktayken olmus bu. O anlamamis bisi oldugunu baktim guluyo arkadasim oynuyo sanmis oglani, naapiyo o diyo. Hemen kostum baktim dudaklari mosmor nefes alamiyo yavrum. Hemen aldim ters cevirdim vs zar zor aldirdim nefes kuzuma.
Odum koptu, elim ayagim koyverdi. Gec kaldigim icin mudahelede zor kurtardi kendini yavrum.
Ama duz zeminde oyle olunca kafasini cevirip kurtariyo kendini.

süt oda sıcaklığında 3-5 saat kalıyormuş. buzdolabında da en fazla 2 gün kalıyor oda çok nadir. 24 saat içinde geneldetüketiyor oğlum sütümü.
bende çok ince bir yastık var onu kullanıyordum. dediğinde haklısın kurtaramayabilir kendini ki benim oğlumun çok fazla kusma sorunu var. çok geçmiş olun canım. sürekli tetikte olmak gerekiyor allah korusun yavrularımızı

Sagol canim, amin.
Sanirim sen oda sicakliginda hic bekletmiyosun sutu ?
Kesin bekleten biri yok mu, bozulma suresini merak ediyorum da ben.

Sagol canim, amin.
Sanirim sen oda sicakliginda hic bekletmiyosun sutu ?
Kesin bekleten biri yok mu, bozulma suresini merak ediyorum da ben.

canım ben çalışıyorum o yüzden annem bakıyor oğluma. ben biberondaki sütün bı kısmını emip bırakınc kalnı hemen buzdolabına kaldırıyorum ama annem dolaba kaldırmıyo biberondakini biitrene kadar bekletiyor. ama en fazla 3 saat kalıyor öyle çok nadir 4 saate çıkıyor oda bi iki kere olmuştur

canım sütte bakteri çok çabuk oluşuyo ben denedim sağdım sütü 15 dk sonra ekşimişti.oda sıcaklığı tehlikeli dolaba koy çıkarıncada sıcak su dolu bi kapta ısıt yoksa bekleyince süt çabuk bozuluyo aynı şey aptamil için de geçerli kutusunda yazıyo zaten hazırladığınız mamayı tüketiniz artan mamayı bir daha sonra (örneğin15 dk sonra)kullanmayınız diyo.tadına bakarsan beklemiş süt acımsı tadı oluyo risk alma dolaba koy.

mertin annesi
özel sektörde mi yoksa 657 mi çalışıyosun.bizim izinler de bitti ama sevk rapor mazeret falan bu dönem okulları kapatıcaz eylüle kadar ya nasip

Son düzenleme:

canım hangi biberonu kullaıyosun,ben dr brownsdan memnunum bende çalışıyorum buarada,süt ortalama benimde okadar çıkıyor ama ben 3 saatte bir sağıyorum çünk mastitliyim(benimde enn büyük kabusum bu mastit sürekli tekrarlıyor,bir bilseniz çektiğimi

ya bu dr browns biberonun ne özelliği war merak ediyorum ben avent kullanıorum memnunum. biberona başlayalı 15 gün falan oldu ne zaman bırakırsa bırakır acaba göğsümü dr browns kullananların bebekleri emiyomu???

canım bi tedavisi yok mu bunun peki???

ben bebedor biberon kullanıyorum gayet memnunum. hem çalışıp hem bebek bakmak hem yemek ev temizliğii. off ne zormuşş (

senin bebeğine kim bakıyor?? annem bakıyo benim bebeğime en azından gözüm arkada değil.

Aa tamam, sagol arkadasim.

Benim arkadasimin ablasi mastit yuzunden ameliyat oldu, oyle duzeldi.

Meme ucu dogal akisli, sut zor aksin ve gaz yapmasin diye de icinde bi aparat var o kdr.
Evet bunu emen bebek memeyi birakmiyo. Biraz fazla populer olmus bi urun bu yuzden cok fazla adi geciyo.

canım mastit tin tedavisi,antibiyotik iç süt sağ süt kalmasın göğsnde...yşöyle oluyor önce göğsüm acıyor kıpkırmızı oluyor sonra ateşim 40 çıkıyor ağlayarak sağıyorum ogün sonra ertesi gün filan şiddeti azalıyor,göğsümün biri hep bu şekilde bıktım artık ama kuzucuğuma kıyamadığım için sütten kesmiyorum dayanabildiğim kadar dayanuıcam...

ben çalışıyorum ama hiç bi iş yapmıyorum,haftaiçi kayınvalidemlerde kalıyoruz işyerine yakın old için bebişede o bakıyor,haftasonu eve geçiyoruz ozamnada annemlere gezmeye gidiyoruz yada dışarı dolayısıyla evde çok nadir pratik bişiler aıştırıyoruz ev de batmıyor haftasonu şöyle bi temizliyorum üstten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…