2011 şubat anneleri şeker yüklemsi yaptıranlar

yarın ben de gidicem tekrar 50 lik mi yapacak
100 lük mü yapacak bilemiyorum
3 haftadır harfiyen uydum diyete
inşallah güzel çıkar sonuçlarım

canım çok geçmiş olsun bende eğitimi aldım dün akşamdan beri kendime evde insülin vuruyorum yemeklerime dikkat ediyorum hatta insüline geçmeden 5 gün öncesinden başlayan yemeklerime özen göstermeye başladığımdadn bu yana 1 kilo bile verdim :)

selam kızlar 100 lük yüklemem yapıldı
1.saatte normal çıktı
2 ve 3 yüksek((
gebelik diyabeti teşhisiyle geldim eve
dahiliyeye gittim
şeker ölçüm cihazı al dedi
pazartesine kadar evde ölçücem çok yüksekse
insülin verecek
normalse diyete devam edicem
canım sıkıldı biraz ama
elden gelen bişi yok

aynı şeyler canım 1 hafta dikkat edip ölçüm,ölçüm sonuçlarına göre de insülin...ben diyetisyene de gittim

sadece sabahları ölçsen yeter dedi bana ama ben
sabah aç tok
öğlen ve akşam da tok ölçücem
iyi çıkar inşallah yyaaa
kaç çıkması lazım acaba tokken???????

ölçtüm az önce yemekten 1 ssaat sonra 116 çıktı
hemde diyeti delmiştim 2 lahmacun yemiştim
diyetle daha iyi çıkar sanırım

açlık 74 çıktı 70-100 referans değeri
1.saat 162 190 dan küçük olmalıymış bu güzel

2.saat 219 165 ten küçük olmalıymış((((((((

3.saat 188 145 ten küçük olmalıymış

işte bugün akşam yemeğinden sonra da 116 çıktı
diyetti bozmasaydım daha düşük çıkacaktı
bakalım pazartesi yazarım heberleri

Ben de diyetime harfiyen uyuyorum. sebze pişirmekten bıktım salata yıkamaktan da .. ama rabbime çok şükürler olsun,pazartesi günü doktor muayenemde bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendik. diyetisyenim ölçüm sonuçlarım için iyi gidiyorsun dedi. evde ölçümlerimi yapıyorum. diyetisyen benden 1.saat tokluklarımı ölçmemi istedi. birde yemekten hemen önceki açlık değerlerimi. 1.saat tokluk 140'ı geçmeyecekmiş. açlıkta 105'i geçmesin dedi.ama açlık kan şekeri ile ilgili internette hep farklı değerler var.aklım karıştı..sizin doktorunuz ne diyor?

ben sabah yemeginden önce ve yemekten 2 saat snra ölcüyorum, aclik degerim 90in altinda olmasi gerekiyomus genelde 75 ile 85 arasi, yemekten 2 saat snrki degerde 120nin altinda olmasi gerekiyo dedi, yedigim seye göre 95 ile 110 arasi benimki yani normal

AA mimix seninle haftamız aynı :) ne güzel maşallah senin değerlerinde çok iyi. ya işte bu açlık değeri çok kafamı karıştırıyor.yani tokluklar iyi de açlıklarım hep 90 civarı.doktora göre normal.ama burda yazan çoğu kişinin 90 dan az.

aaa evttt =) benimki kiz seninki ne besik kertelim
90sa iyi yine sey dene aksam yemegini daha erken ye mesela gec saatlerde yemek yersen aclik degerin dogal olarak cikiyo

ooff yaa hangisi doğru şimdiii
kafam karıştı
sabah açlık 77
kahvaltıdan 1 saat sonra 121

öğlen açlık 78
yemekten 1 saat sonra 146

ama benim ölçü aletimde iyiyse gülen yüz çıkıyo 146 da üzgün yüz çıktı
insülin verecek mi ki yaaa
şimdi 2 saat denince kafam karıştı
poooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
sabah mutlu mutlu gittim okula
öğlen sinirlerim tepeme çıktı 146 yı görünce
acaba 2 saat sonra ölçsem kaç çıkar

bi de bana dahiliye doktorum sadece sabahları ölç dedi
ben titizim ya sorun arıyorum ya öğlen de ölçtüm halt ettim

kızlar benim şekerim de yüksek çıktı.hamile değilken bile yapamadığım diyeti şimdi nası yapacam bilmiyorum ama söz konusu olan bebeğin ağlıysa elimden geleni yapacam artık (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…