2011 Şubat Anneleri

kızlar oğluşum karnımın içinde bişiler yapıo ama resmen karnım yamulduuu elips şeklini aldı kaykıldıydım pc karşısında oda yamuldu galiba.çok hoş yaaa seyrediyorum öyle onun hareketlerini

Busemm cnm nasılsın? yazını okuduğum kadarı ile kendini kötü hissetmişsin en son , şimdi nasıl oldun? sana yzdığım cevabı gördünmü

ii olmaya çalışıyorum ama hala soru işaretlerim çok fazla cnm. Bugün başka bir dr a gittim bu drda 30 hafta 1 gün çıktı yani satımla 3 gün fark war. Biraz olsun içim rahatladı. Diğer dr un şüphesini söyledik daha bi detaylı inceledi. Edirne tıp fakültesinde doçent dr Cenk bey e yönlendirdi. Salı günüde Edirneye gidicez. Bebeğim doğum pozisyonunu almış. kilosuda bugün 1.550 gr çıktı. Sitede yazılanları okuyorum ama aklım hep bebeğimde az önce hastaneden geldik 4 saattir çok şiddetli geçmeyen baş ağrım wardı bir süre hast. yatırdılar. Stresten dediler çok üzdüm kendimi sanırım. Zayıf olsun bebeğim razıyım ama sağlıklı olsun yeterki

busecim bu kadar üzme kendini.biliyorum elinde değil kafana takıyorsun ama sen üzüldükçe dahada etkileniyorsun...

öffff artık neresini dayıyorsa karnımın sağ tarafı fena gerildi bide acıtıyoki yaramazzz..

Canım 3 gün fark hiç önemli değil, 2 hafta bile olabiliyor, sen kendini bu kadar yıpratma ama bak hastanede bile yatırmışlar, stres daha kötü etkiler, salı günü güzel haberler getir bize inş.

eee ben şimdi acıktım gibi oldu sankii tarçınlı ılık bir süt içsem olurmuki acabaaaa? sonrada yatarıım yavaştan

haa bide kızlar aklıma gelmişken bugün sabah 7de kalktım 8de kahvaltı ettim kursa gittim saat 10 da falan benim gözlerin önünden baloncuklar uçmaya başladı bi ara.gözümün önünde bişiler uçuştu kabarcık gibi.sonra geçtii niye olduki anlamadım

rica ederim canım

canım sen bahçelievlerdemi oturuyosun?

maşallah bebişine kocaman olmuş.doğum tarihi de belli olmuş gözün aydın.

benimki çok yüksek diil o zaman yaa

ayy bi garip oldum okuyunca darısı başımıza

uzun süre aç kalmışsın canım araları 2,5-3 saatten fazla tutma kan şekerin oynamasın

günaydın güzel annelerr tatlı bebişlerrr

bugün kimsecikler gelmemiş daha ehh cumartesi sabahı tatilmi yapıyorsunuz?

ben kalktım kahvaltımı yapıyorum.inşallah bugün bir mani çıkmazsa temizlik yapmayı planlıyorumm

Günaydın güzel anneler
Bizde kalktık kan hapımızı içtik zamanımızın dolmasını bekliyoruz kahvaltı için
Kalkar kalkmaz tartıldım iç çamaşırlarımla
Hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlayım sadece
Güzel moral oldu günün başlangıcında
Şimdi kocişe ve kızlarıma güzel bir haftasonu kahvaltısı hazırlamaya gidiyorum
Malum sadece haftasonu kahvaltı yapılıyor topğluca bize
Mucakk şimdilik sizlereee

günaydın kızlar nasılsının bakalım

melocum kızın çok şeker

sürmeli maşallah yazele

herkese iyi hafta sonları tabi biz çalışıyoruzz

maşallah canım ne güzel görmüşsün kızını çok mutlu oldum senin adına herşeyin yolunda olmasıda çok güzel:) bende çıtıpıtı bir kız istiyorum bizdede durum tam tersi ben çıtı pıtıyım babamız kalıplı bakalım bebiş nasıl olacak:)

aramıza hoş geldin canım benim kzıımda o günlerde dünyaya gelecek inş:)

KIZLARRR...işte kızım 1050 g..
geçmişe bakıp geliyorum
maşallah canım ya şu 3 boyutlu bebek resimlerini çok kıskanır oldum valla benim doktorumunki hep 2 boyut 3 boyutluyada ayrı fiyat biçiyolar öff

geçmiş olsun canım napalım katlanıcaz artık bebişlerimiz için 2-3 ay daha ablamında çıkmıştı gebelikte şekeri ama şimdi hiçbişeyi yok şükür en azından kısıtlı bir süre katlanılıyor Allah daimi şeker hastalarına sabır versin

Hepinize günaydın kızlar bugün bebişin odasını boyuyacağız ya hepsini komple toz pembe yapacağım yada araya sütlü kahve katacağım boyarken bakacağız artık. Hazırlık yapmak çoook zevkli bide bebişler sağlıkla gelse başka hiçbişey istemem Allahımdan

günaydın güzell annelerr nasılsınız bakalım benm bu gecem cok kötü geçti karın kasılmalarım cok oldu agrımda ehh birde baş agrısı sabahı ağlaya ağlaya ettim allhtan bugün cteside biraz uyudum sizler nasılsınız?

kızlar hoşgeldiniz ayy ben kahvaltıdan sonra koltukta uyuyakalmışım iki saat uyumuşum valla sersem gibiyimmm

kızlar hoşgeldiniz ayy ben kahvaltıdan sonra koltukta uyuyakalmışım iki saat uyumuşum valla sersem gibiyimmm

sedacım valla bazen sana imrenöior değilim en güzelini sen yapıorsun cnm istediğin gibi yatıon kalkıon dolasıorsun bazen çalışmıcamıcam bırakıcam işi diorum ama işimin rahatlığından dolayı vazgeçiyorum sonuçta ben yine bebeğimin geleceği için çalışıyorum diyorum kendime ayy saçmalıyorum gene galiba...

hadi canım hayırlısı olsunn.içindee güle güleee bebişş uyusunn.inşallah.

kız maşallahhh bu ne böleee.ne yaptın da böylee olduuu.ben 8 aldımm (((

Kızlar doğum hikayemi yazdım, ama biraz sıkıntılı benim ki, inş ikincisi rahat olur

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...17in-dunyaya-gelis-hikayesi.html#post16357012

inşallahh canım.

stres yapma canımm bebişinde üzülmesinn.herşey iyi olacak Allahın izniyle.

oyyyy yerim ben yazeliiii.maşallahh..

melocumm sende görmüşsün canım sanırım geriye döndüm ama bulamadımm.nasılsınız iyisiniz inşallahh.ikinizi de :89:

şenaycımm canını sıkmaa.diyetle düzeliyorr.benimde 1.saat 214 çıktı ( 2.saat 156 çıktı (( doktor diyabet sınırı dedi.diyet dedi olmazsa insülin dedi.diyet yapıyoruzz bizde.mesela
dün sabah aç 78 öğlen tok 1.saat 156 2.saat 105 çıktı.
bugün sabah tok 1.saat 111 2.saat 82 çıktıı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…