- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Busemm cnm nasılsın? yazını okuduğum kadarı ile kendini kötü hissetmişsin en son , şimdi nasıl oldun? sana yzdığım cevabı gördünmü
kızlar oğluşum karnımın içinde bişiler yapıo amaresmen karnım yamulduuu elips şeklini aldı kaykıldıydım pc karşısında oda yamuldu galiba.çok hoş yaaa seyrediyorum öyle onun hareketlerini
ii olmaya çalışıyorum ama hala soru işaretlerim çok fazla cnm. Bugün başka bir dr a gittim bu drda 30 hafta 1 gün çıktı yani satımla 3 gün fark war. Biraz olsun içim rahatladı. Diğer dr un şüphesini söyledik daha bi detaylı inceledi. Edirne tıp fakültesinde doçent dr Cenk bey e yönlendirdi. Salı günüde Edirneye gidicez. Bebeğim doğum pozisyonunu almış. kilosuda bugün 1.550 gr çıktı. Sitede yazılanları okuyorum ama aklım hep bebeğimdeaz önce hastaneden geldik 4 saattir çok şiddetli geçmeyen baş ağrım wardı bir süre hast. yatırdılar. Stresten dediler çok üzdüm kendimi sanırım. Zayıf olsun bebeğim razıyım ama sağlıklı olsun yeterki
rica ederim canımayyy kızlar ne konuşmuşsunuz maşallah
oku oku anca bitti
sırtım ağrıdı oturmaktan
umarım hepiniz iyisinizdir
biz kızımla bugün çok mutluyuz
çünkü yarın cumartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
diet bilgileri için çok teşekkürler canım
of of of çekeceğin var desene
benimkide oyun hastası
38 yaşına geldi hala saatlerce oyun oynuyor canavar kesiyor gece yarılarına kadar
bazen kızım kucağında yapıyor
bebek doğsada değişmiyorlar yani boşuna ümitlenme
adam doğru söylemiş bebeğe bakıyor bakmasına ama bilgisayart başında
bazen kır şu monitörü yere fırlat diyor içim amabanada lazım iştee
gözdeatı diet bilgileri için teşekkürler canım
paylaşım için çok teşekkürler canım
ben her gittiğimde renkli ayrıntılıya giriyorum canım dr un ultrasonu öyle çünkü
ben kızımda kullandım çok memnun kalmıştım özellikle pişik kremi süpperrrrrr
bizimki iz değil kalıptı ve hala saklıyoruz ayagının birebir kalıbını çıkarmıştık buruşuk derileri bile belli ama bize abd den gelmişti busefer izi alıcam bu bebişede:)
hoşgeldin canım umarım sende iyisindir
hoşgeldin canım
ilk gece hamilesisin demek:))
hoşgeldin canım
isminizi çok beğendim:)
esracım eline sağlık sepet çok güzel olmuşş
nurcum bende rahim kaslarını genişletiyor diye duydum şimdiden çok yeme doğuma 1 hafta kala yemeye başlamak herekliymiş Allah korusun erken doğuma yol açtığı söyleniyor
şenaycım nolur moralini bozma dahada yükseltme şekeri
işe güzel yanından bak diet yapacaksın ve fazla kilo almayacaksın ne dersin bardağın dolu tarafı bu kısım:)
canım kak konusunda ben diek klozete oturak koyarak başlattım kitap falan okudum ona yarım saat oturdugumuz oldu
ama ablamın oğlu var çişine 2 oğlundada pet bardak kullandı çok kolaylığını gördü
hemen tutuveriyor bardaga:)
aramıza hoşgeldin canım
amiin
maşallahhh ne tatlı yaa
çok iyi marka
tavsiye ederim
canım sen bahçelievlerdemi oturuyosun?evet ya bende görmedim daha cerrahpaşa da benim doktorlarım ayrıntılıya rıza madralı da giridm ama hep hastanede olduğu için renkliye girmedim.bahçelievler civarında nereye gidiyim kızlar siz nereye gidiyorsunuz..
bebeğini görenlere kucaklarında daha güzel olcaklar :)))
slm annişler bugün doktora gittik kızım 1.867 grm olmuş biraz tombiş gibi:)bide bnm serklajım vardı iyki o dikişi attırmışız rahim ağzında açılma başlamış doktorum iyki dikiş atmışız dedi erken oğum olabilirdi dedi riskli haftalarıda geçiyoruz dedi çok şükür Rabbime bide bitürlü resim için poz vermedi bnm gibi resim çekinmeyi sevmiyo galiba zarzor yüzünün resmini yarım yamalak aldık doktor çok zolandı resim için ben ısrar edince baya uğraştı babası gelemedi onun için istiyorum dedim,doğumda ocak 20 gibi alırız bebeğii dedi
inşallah canım, 2 hafta kaçamak yok bakalım umarım iyi olacak. kendimi teselli ediyorum moralim düzelsin biraz bebeciğim delirdi içerde tepinip duruyor üzülme annecim diyor)
60dk-183, 120 dk-161, 3 saat yapmadı bunlar yüksek diye. idrardada şeker pozitif o da negatif olmalıymış.
sağol canım, demekki şaka değilmiş gerçekten kucağında bebekle bilgisayar başında oturacaklar)) seninki tecrübeyle sabit.
doğru diyorsun tek iyi tarafı bu oldu, bayramda 5 günde 1 kilo almıştım bu hafta 5 gün diyet yaptım iki yükleme arası 500gr vermişim, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
amin canım, ben de seni ve adı gibi güzel kızım cereni öpüyorum.
teşekürler canım, aman uzak dur pirinçten. o çok fena.
arkadaşım bahçelievlerde hizmet hastanesinde doğum yapmıştı 3 sene önce, o zaman memnundu ama şimdi nasıldır dr.ları bilmiyorum. araştırabilirsin orayı canım.
maşallah sürmeli, doğum pozisyonunu da almış inş. daha dönmez canım . sana moral olmuştur bu görüş günü, gözün aydın.
amin canım, tamam şu saatten itibaren hiiiç şikayet etmiycem şekerden, napalım bu da benim şansım. tatlı ballı bir oğluş doğurucam ya ondanmış)
ay bu kadar büyük laf ettik ya biz senle 2012 bilmem ne ayı annelerinde bi daha buluşurmuşuz ne gülerim ama
ayy bi garip oldum okuyunca darısı başımızaayyy ben ilk doğumdan bişeycik anlamadım
kızımın 6 aralıkta doğması gerekiyordu 11 aralık oldu hala doğmamıştı tabi haftada 1 kontrole gidiyorduk
11 aralıktada kontrole gittik hatta eşim ben ve halası kontrolden sonrada alışverişe çıkacaktık
ben makyajlı falanım yani hiç doğuma gider gibi değil
dr ultrasonda baktık bebğin suyu çok azalmış ve kireçlenmiş dedi
hemen sezeryanla alalım dedi
bende 1 gn daha bekliyelim en azından doğum tarihi 12.12.2006 olur dedim
oda ben sorumluluk almam siz alırsanız kabul ederim ama nolur nolmaz 1 gecede herşey olabilir dedi
aldı bizi bir telaş konuştuk vs karar verdik mecburen
1 saat sonra ameliyatın demezmi
ben bir panik bir panik hemen odaya aldılar beni lavman yaptılar serum taktılar eşim doğum bavulumu almaya gitti görümcem yanımda
ne oldugunu anlamadım yani ameliyat önlüğünü giyivermişim eşim geldi ben ağlayarak ameliyathaneye gidiyorum sedyeyle birde hakkınızı helal edin dedim hatta kızdı bizimkiler ne biçim söz biz burdayız en geç 1 saat sonra görüşürüz dediler
sarıldık öpüştük ben içeri girdim
ameliyat masasına yattım belden iğne yaptılar sadece alt tarafım uyuştu yani belden aşağısı dr elinde bir cisimle dokunuyor hissediyormusun vs diye
bende masuss azıcık daha uyuşayım diye sonkez karnımı çizmesinde hissediyorum dedim oda demezmi biz kestik bile diye hatta gülüştüler önümde perdeden paravan var birşey görmüyorum ne kan ne başka birşey ameliyathanede teyp çalıyor normal muhabbet ediyorlar onlar için çok sıradan bir durum anı bizim derse girip çıkmamız gibi diye düşündüm hatta
16.00 da başladı ameliyat dedi dr um belimden uyuşturdular ama beni bir uyku bastıki etkilendim heralde ilaçtanbirden bir ingaaaaaaaaa sesi doğum saati 16:17 dedi dr um
hemen paravanın arkasına geçirdi bebişine bak fatma dedi
ayyy ben hüngür hüngür ağlıyorum 1 sn anca gördüm hemen temizlemeye götürdüler sağ tarafta siliyorlar hemşireler nasıl yırtıyor bizimki
dr bana ağla ağla rahat ol dedi
sonra bebeği dışarı götürmüş hemşire ben o esnada uyuyakalmışım sonra neler oldu bilmiyorum
babası diyorki bir bebek ağlaması duyduk ama bizimkimi bilemedikki sonra bir hemşire elinde buruş buruş yeşil ameliyat bezleriyle çıktı biz çöp falan sandık yanımıza gelip şöyle bir açmazmı küçücük bir surat bebeğiniz demiş hemen üşütmemek için gitmiş eşimle görümcem şokta tabi
sonra iş bitmiş tabi hastabakıcılar beni ameliyat masasından sedyeye alırken gözümü açtım başımda ne dr kalmış ne anestezi uzmanı ne hemşire
2 hastabakıcı sedyeyle asansöre binip odama çıkardılar beni yatagıma yatırdılar
tabi yüzü gösteren hemşireye,anestezi uzmanına,hastabakıcılara bahşiş verdi kociş
yatagıma yattım hemşire hemen bebeğimi yanıma getirdi hadi emzir annesi dedigösterdi nasıl emzireceğimi ben sevinçten hem gülüyor hem ağlıyorum bebeğimi kokladım dünyanın en güzel kokusu hemen emzirdim eşim geldi bi beni bi bebişi öptü
işte böyle çooook güzel anlardı Allahım hekese yaşatsın
6 saat sonra falan ayaklarıma his geldi kıpırdatmaya başladım akşamına wc ye gidebildim sütüm hemen geldi ama göğüslerim felaket yarıldı kanadı ama bebeğim yanımda uyuduk herşeye değerdi
dr geldi kontrole hemen dedimki dr bey sizede teşekkür edemedim uyuyakalmışım.Güldü yorgunluktandır dedi:)
2 gün sonra taburcu olduk :)
ayyy o günleri yaşadım yeiden inşallah rabbim bundada bi kolaylık sağlar
hepimizin bir solukta doğuversin bebişleri
AMİN
Not : Tüm ameliyat yani içeri girmemle odama çıkmam toplam 40-45 dakika sürdü
uzun süre aç kalmışsın canım araları 2,5-3 saatten fazla tutma kan şekerin oynamasıneee ben şimdi acıktım gibi oldu sankii tarçınlı ılık bir süt içsem olurmuki acabaaaa? sonrada yatarıım yavaştan
haa bide kızlar aklıma gelmişken bugün sabah 7de kalktım 8de kahvaltı ettim kursa gittim saat 10 da falan benim gözlerin önünden baloncuklar uçmaya başladı bi ara.gözümün önünde bişiler uçuştu kabarcık gibi.sonra geçtii niye olduki anlamadım
maşallah canım ne güzel görmüşsün kızını çok mutlu oldum senin adına herşeyin yolunda olmasıda çok güzel:) bende çıtıpıtı bir kız istiyorum bizdede durum tam tersi ben çıtı pıtıyım babamız kalıplı bakalım bebiş nasıl olacak:)selam kizlar kizimi gordummm karnimda oyun oynuyordu cok hareketliydi olculerini zor aldi ebemiz..
suyumuz iyi.. sekerde cikmadi.. kizim bas asagi donukmus.. saclarida cikmisay yerim ben onuu
hersey yolundaymis cok sukur..
2 hafta sonra yine randevumuz var..
ayrica kizim 3 kg falan dogarmis ne buyuk ne kucuk dedi.. ay citi piti olcak benim kizimmm.. bana cekmicek yani babasida citi pitiben biraz iri kalipliyim
aramıza hoş geldin canım benim kzıımda o günlerde dünyaya gelecek inş:)meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum 30.haftalık hamileyim allah nasip ederse 11.şubatta dogum yapıcam kızım olucak sizlerle arkadaş olmak bilgi kazanmak istiyorum şimdiden çok heyeccanlıyım anne olmak çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip eder işallh.
maşallah canım ya şu 3 boyutlu bebek resimlerini çok kıskanır oldum valla benim doktorumunki hep 2 boyut 3 boyutluyada ayrı fiyat biçiyolar öffKIZLARRR...işte kızım 1050 g..
geçmişe bakıp geliyorum
geçmiş olsun canım napalım katlanıcaz artık bebişlerimiz için 2-3 ay daha ablamında çıkmıştı gebelikte şekeri ama şimdi hiçbişeyi yok şükür en azından kısıtlı bir süre katlanılıyor Allah daimi şeker hastalarına sabır versinçok moralim bozuk, üzüngünüm kızlar. 100lük şeker yüklemem vardı, hem 1. saat hem 2. saat yüksek çıktı ayrıca idrarda da şeker çıktı. un-şeker tamamen yasak dedi dr. çok sıkı bir diyet yapmam lazımmış durum ciddi dedi. 15 gün izin verdi, diyetle çözülmezse insüline başlatacak.
50lik yüksek çıkınca o kadar dikkat etmiştmşm halbuki, dr. yemekle çözülmeyebilir bebek şeker hormonu fonksiyonlarını bozduğu için yükselir dedi. bebek büyüdükçe problem de büyüyor tabi.
allahım yardım et diyorum daha 13 hafta var, nasıl geçer kızlar. kendimi geçtim bebeğe birşey olacak diye aklım çıkıyor. zor tutuyorum kendimi ağlamamak için.
kızlar hoşgeldiniz ayy ben kahvaltıdan sonra koltukta uyuyakalmışım iki saat uyumuşum valla sersem gibiyimmm
Hepinize günaydın kızlar bugün bebişin odasını boyuyacağız ya hepsini komple toz pembe yapacağım yada araya sütlü kahve katacağım boyarken bakacağız artık. Hazırlık yapmak çoook zevkli bide bebişler sağlıkla gelse başka hiçbişey istemem Allahımdan
Günaydın güzel anneler
Bizde kalktık kan hapımızı içtik zamanımızın dolmasını bekliyoruz kahvaltı için
Kalkar kalkmaz tartıldım iç çamaşırlarımla
Hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlayım sadece
Güzel moral oldu günün başlangıcında
Şimdi kocişe ve kızlarıma güzel bir haftasonu kahvaltısı hazırlamaya gidiyorum
Malum sadece haftasonu kahvaltı yapılıyor topğluca bize
Mucakk şimdilik sizlereee
Kızlar doğum hikayemi yazdım, ama biraz sıkıntılı benim ki, inş ikincisi rahat olur
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...17in-dunyaya-gelis-hikayesi.html#post16357012
ii olmaya çalışıyorum ama hala soru işaretlerim çok fazla cnm. Bugün başka bir dr a gittim bu drda 30 hafta 1 gün çıktı yani satımla 3 gün fark war. Biraz olsun içim rahatladı. Diğer dr un şüphesini söyledik daha bi detaylı inceledi. Edirne tıp fakültesinde doçent dr Cenk bey e yönlendirdi. Salı günüde Edirneye gidicez. Bebeğim doğum pozisyonunu almış. kilosuda bugün 1.550 gr çıktı. Sitede yazılanları okuyorum ama aklım hep bebeğimdeaz önce hastaneden geldik 4 saattir çok şiddetli geçmeyen baş ağrım wardı bir süre hast. yatırdılar. Stresten dediler çok üzdüm kendimi sanırım. Zayıf olsun bebeğim razıyım ama sağlıklı olsun yeterki
selam kizlar kizimi gordummm karnimda oyun oynuyordu cok hareketliydi olculerini zor aldi ebemiz..
suyumuz iyi.. sekerde cikmadi.. kizim bas asagi donukmus.. saclarida cikmisay yerim ben onuu
hersey yolundaymis cok sukur..
2 hafta sonra yine randevumuz var..
ayrica kizim 3 kg falan dogarmis ne buyuk ne kucuk dedi.. ay citi piti olcak benim kizimmm.. bana cekmicek yani babasida citi pitiben biraz iri kalipliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?