• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kız maşallahhh bu ne böleee.ne yaptın da böylee olduuu.ben 8 aldımm :((((

aslında ilk olarak kilolu hamile kaldım :)
sonrada bulntı zamanlarımda ilk 3 ay 3 kilo kadar verdim
onları geri aldım üstünede 2 kilo almıştım ama 1 göründü bugün :))

Son düzenleme:
neslicim araa bakyorum canım malum ev işleri:(

manikcim kolay gelsin sanada bebeişin odasını boyuyormussunuz:)

kızlar günaydıııınn...

burcucum ve fatmacım doğum hikayelerinizi çok duygulanarak okudum,inşallah bhepimizinki sizlerinki gibi mutlu son olur,

fufuka sanada çok geçmiş olsun hemşerim,dualarım seninle..

yazel senin bebikine de kocaman maşallahhh...

manikk sanada kolay gelsin bende artık niyetleniyorum oda için kanamam olunca korkmuştum ertelemiştim ama şugünlerde biraz kendime geldim,bende bakıcam artık...sende resmini eklersin bakarız..

busemm sanada geçmiş olsun,stres yapma çok o daha tehlikeli,dualarım seninle...

fatma ayrıca maşallah diyorum sana sadece 1 kilo MAŞALLAAHHHH:nazar::nazar:

veeee bombayı patlatıyorum son 1 ayda 5 kilo almışım:30: yani doktorum yatak istirahatindesin oyüzden filan dedi ama çoookk canım sıkıldı,bugün şoku yeni atlatabildim:50:

sağlıklı olsunda CERENim doğsuktan sonra bişicik yemem veririm kiloları:8: buda züğürt tesellisi hehhehhhh..

hepinizi öpüyorum biraz dolaşıcaz eşimle,gaza geldim,hareket etmeliyimm:1:

günaydın hanımlar nasılsınız dün gece ki durumu soran arkadaşlara çok teşekkür ederim ama öyle daralma filan değildi yada sıcak basmadı onlar oluytordu ama dün çok değişikti resmen nefes alamıyordum hava alim diye balkona çıktım ne mümkün çatılar uçuçak nerdeyse öyle bi rüzgar var daha beter tıkandım allahtan saat 1den sonra geçti eşimi kaldırmadım diyede fırça yedim :4:

mucizecim maşallah bi ayda 5 kilo inş. bunlar bebişine yaramıştır.

fatmacım kolay gelsin valla benim evdede yıkanacak ve ütülenecek çamaşırlar var nasıl yapıcam bilmiyorum Allah kolaylık versin hepimize.

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...mmedim-dunyaya-geldi-nasil-geldi-nasil-s.html
ayy arkadaslar alın sıze bı dogum hıkayesı bu kadarda olmaz dedırtecek cınsten arkadas baya zorlanmıs Allah yardımcısı olsun.
karamel bence sen bu doğum öykilerini çok okuyorsun..ve olumsuz etkileniyorsun,hepimizin vücut yapısı ,hamileliği farklı olduğu gibi doğumşlarımız da farklı olacak boşver düşünme çok fazla

off karamel okuma böyle şeyleri, korkutma kendini boş yere. nasılsa kolay olmayacağını biliyoruz en azından doldurma kendini başkalarının zor hikayeleriyle.
aynı fikirdeyim canım
sayenizde doğum hikayeme link açtım kızlarrr
hep yazmaya üşeniyordum buras için yazınca oradada olsun istedim:42:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/403853-elif-eylulumun-gelisi.html

bu arada ilk zamanlarda göğüslerinizin emzirirken çatlayıp kanamaması için şimdiden her akşam uçlarına vazelin sürmeniz gerektiğini öğrendim bizim okulda bir kadın söyledi
daha önce söyleyipte yapanlardada hiç olmamış
benim ilk zamanlar acayip yarıldı kanadı ben 1 haftadır falan yapıyorum tavsiye olunur yani:)
hadi hayırlısı ...iyi oldu başlayayım göğüs ucu çalışmalarına
oy oy oyy :nazar: çok tatlı kızın yaaa..öff bende görmek istiyorummm

kızlar bugün babamızla alışverişe çıktık.Ankamall a gittik.

önce bana oxxo dan bir hamile pantolonu aldık..artık evdekilerin içine giremez oldum dahada 3 ayımız var

ordan migrosa gittik niveanın atta çantasını aldık.45 liraydı..dünde araştırmıştım aşağı yukarı aynı fiyat eşimde alalım dedi zaten zor birlikte çıkıp bölee geziniyoruz aldım bende.gayet güzel çantasıda içindekilerde

ufak tefek ihtiyaçlarımızı aldık.dalinin deterjanıyla yumuşatıcısını aldık.artık yavaş yavaş yıkarım bende

park yataklara baktık çook uçuk fiyatlar vardı 450 lira falan.zatende pek hoşuma gitmedi bizim burda bir mağazada sormuştum 120 lira çokta tatlıydı 2 yılda garantisi var onu alırım heralde.
sağol canım....ufak ufak tamamlıyorsun eksikleri..ben de alacağım yumuşatıcı,kokusu klasik dalin kokusu mu?yatğa da bence o kadar çok para vermenin anlamı yok
kızlar oğluşum karnımın içinde bişiler yapıo ama:27: resmen karnım yamulduuu elips şeklini aldı :1: kaykıldıydım pc karşısında oda yamuldu galiba.çok hoş yaaa seyrediyorum öyle onun hareketlerini :9:
beni de uyandırdı sabah ...anneeeeee kalk kahvaltı yapalım dediğini düşündüm
eee ben şimdi acıktım gibi oldu sankii tarçınlı ılık bir süt içsem olurmuki acabaaaa? sonrada yatarıım yavaştan

haa bide kızlar aklıma gelmişken bugün sabah 7de kalktım 8de kahvaltı ettim kursa gittim saat 10 da falan benim gözlerin önünden baloncuklar uçmaya başladı bi ara.gözümün önünde bişiler uçuştu kabarcık gibi.sonra geçtii niye olduki anlamadım
içtin mi bilmiyorum ama o saatte içebilirsin sedacım..bu arada demekki kahvaltıdan sonra 2.saatte ara öğün alman gerek bu araları vücut durumuna göre kendin ayarla o arada hemen süt ve kuru meyve gibi bişey atıştırabilirsin
günaydın güzel annelerr tatlı bebişlerrr

bugün kimsecikler gelmemiş daha ehh cumartesi sabahı tatilmi yapıyorsunuz?

ben kalktım kahvaltımı yapıyorum.inşallah bugün bir mani çıkmazsa :27: temizlik yapmayı planlıyorumm
kolay gelsin çok yorma kendini
Günaydın güzel anneler
Bizde kalktık kan hapımızı içtik zamanımızın dolmasını bekliyoruz kahvaltı için
Kalkar kalkmaz tartıldım iç çamaşırlarımla
Hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlayım sadece
Güzel moral oldu günün başlangıcında:34::62:
Şimdi kocişe ve kızlarıma güzel bir haftasonu kahvaltısı hazırlamaya gidiyorum
Malum sadece haftasonu kahvaltı yapılıyor topğluca bize
Mucakk şimdilik sizlereee:71:
ohhhh...aile saadetiiii,afiyet olsun yarasın kızlara...herhalde kilolu hamile kalmanın avantajı ne kadar şanslısın fatma maşallah sana
günaydın kızlar nasılsının bakalım

melocum kızın çok şeker

sürmeli maşallah yazele

herkese iyi hafta sonları tabi biz çalışıyoruzz
günaydın nesliiiimmmm,kolay gelsin evdeyim bugün dinleniyorum
Hepinize günaydın kızlar bugün bebişin odasını boyuyacağız ya hepsini komple toz pembe yapacağım yada araya sütlü kahve katacağım boyarken bakacağız artık. Hazırlık yapmak çoook zevkli bide bebişler sağlıkla gelse başka hiçbişey istemem Allahımdan :16:
kolay gelsin hazırlık yapmak hakikaten çok zevkli bu haftalık ara verdim ben bayram yorgunluğunu atana kadar
günaydın güzell annelerr nasılsınız bakalım benm bu gecem cok kötü geçti karın kasılmalarım cok oldu agrımda ehh birde baş agrısı sabahı ağlaya ağlaya ettim allhtan bugün cteside biraz uyudum sizler nasılsınız?
kıyamam canım ya...şimdi nasılsın
melocumm sende görmüşsün canım sanırım geriye döndüm ama bulamadımm.nasılsınız iyisiniz inşallahh.ikinizi de :89:

şenaycımm canını sıkmaa.diyetle düzeliyorr.benimde 1.saat 214 çıktı :(( 2.saat 156 çıktı :((( doktor diyabet sınırı dedi.diyet dedi olmazsa insülin dedi.diyet yapıyoruzz bizde.mesela
dün sabah aç 78 öğlen tok 1.saat 156 2.saat 105 çıktı. :59:
bugün sabah tok 1.saat 111 2.saat 82 çıktıı. :9:
evet şenay gördüm.çarşamba da profesörde randevum var,onun ultrasonu daha net.
ben de dahiliyeci öyle istedi diye 1.saatleri ölçüyordum ama 2 kad.doğ doktorum da 2.saatler önemli dedi.onları ölçüyorum onlar da 140 a kadar normalmiş senin değerlerin de gayet güzel
kızlar günaydıııınn...

burcucum ve fatmacım doğum hikayelerinizi çok duygulanarak okudum,inşallah bhepimizinki sizlerinki gibi mutlu son olur,

fufuka sanada çok geçmiş olsun hemşerim,dualarım seninle..

yazel senin bebikine de kocaman maşallahhh...

manikk sanada kolay gelsin bende artık niyetleniyorum oda için kanamam olunca korkmuştum ertelemiştim ama şugünlerde biraz kendime geldim,bende bakıcam artık...sende resmini eklersin bakarız..

busemm sanada geçmiş olsun,stres yapma çok o daha tehlikeli,dualarım seninle...

fatma ayrıca maşallah diyorum sana sadece 1 kilo MAŞALLAAHHHH:nazar::nazar:

veeee bombayı patlatıyorum son 1 ayda 5 kilo almışım:30: yani doktorum yatak istirahatindesin oyüzden filan dedi ama çoookk canım sıkıldı,bugün şoku yeni atlatabildim:50:

sağlıklı olsunda CERENim doğsuktan sonra bişicik yemem veririm kiloları:8: buda züğürt tesellisi hehhehhhh..

hepinizi öpüyorum biraz dolaşıcaz eşimle,gaza geldim,hareket etmeliyimm:1:
canım ceren sağlıklı olsun da ben şubat anneleri diyet tpiği açıcam zaten orda veriririz
günaydın hanımlar nasılsınız dün gece ki durumu soran arkadaşlara çok teşekkür ederim ama öyle daralma filan değildi yada sıcak basmadı onlar oluytordu ama dün çok değişikti resmen nefes alamıyordum hava alim diye balkona çıktım ne mümkün çatılar uçuçak nerdeyse öyle bi rüzgar var daha beter tıkandım allahtan saat 1den sonra geçti eşimi kaldırmadım diyede fırça yedim :4:

geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir

mucizecim maşallah bi ayda 5 kilo inş. bunlar bebişine yaramıştır.

fatmacım kolay gelsin valla benim evdede yıkanacak ve ütülenecek çamaşırlar var nasıl yapıcam bilmiyorum Allah kolaylık versin hepimize.

neslim arada kadın alsan olur mu?ben çok rahatım biraz masraf tabi ama sağlık olunca,sen zaten yoğun çalışıyorsun

,sevim_li,mucize_1406,manikk,fns93,nesli81,cicekcicek,

günaydın tekrar kzlarrrr
sabah kahvaltımızı yaptık,cumaları temizlik olduğu için evde cumartesileri çok rahat oluyorum ben
diyet için öğlene kemikli et haşlıyorum hem kemik suyu çok vitaminli...
şimdide ara öğünüm incirli kayısılı süt içicem

bağırsaklarımı çok yumuşattı
isteyen arkadaş olursa anlatırım

selam kızlar temizliğe başladım nihayet.süpürdüm sonra sildim bi güzel mis mis koktu valla.tabi mola verdim şimdide..öğle yemeği vaktimde geldi zaten napsamki.bir banyoyla tuvalet kaldı.banyoyoda yaparım ama tuvaleti artık yarın yaparım yoruldum.gerçi öyle dip köşe yapmıyorum ama yine de yoruldum.

bide lcw gidip bişiler bakmak istşiyorum dün oxxo dan hamile pantolonu aldım onun üstüne uzun kazaklar olmuyo bende hep taytla uzun tunikler giyiyordum.gömlek tarzı bişi bulabilirsem almak istiyorum çokda yorulmayayım diyorum.

neyse kızlar gidim bişiler yiyeyim görüşşürüz sonra öptüm hepicinizi

Slm kızlar hepinize daha önce de belirttiğim gibi ben buaralara fazla giremiyorum dayımız evleniyor aralıkta onun koşturmacasındayız.Geçmişi fazla okuyamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir.Özlüyoruz hepinizi.Dün dr daydık kızımı gördüm 1121gr olmuş dr herşeyi çok iyi dedi.4 boyutlu resmi yok ama 2 boyutludada belliydi yüzünü çok net gördüm çok güzel bir duygu durabileceği en ters pozisyonda duruyor dedi dr ne baş aşağı ne d başı yukarı duruyor yanlamasına yatıyordu zordur böyle durmak dedi sürekli bacaklarını katlı tutmak zorundadır dedi.Cadı işte benim kızım kendini dara sokuyor :))) ama sağlıklı ya çok mutlu oldum.bakın resminide ekleyeyim size

$SAM_1538.webp

kızlarrr banyoyuda bıraktım gitti.peff yorulacam akşama yaparım olmadı yarın yaparım.şimdi orda bissürü tefarruat var boşalt topla yıka kurula ov falan.

kendime yemek yapıyorum ayy ne zormuş 1 tabak yemek yapmak yine biraz çok oldu ama olsun napalım.tek kişilik tek seferlik yemek yapmak misafire yemek yapmaktan zormuş

hazelcimmm gözün aydınn kzıını görmüşsün.ay o nasıl durmak öyleee.kocaman olmuş maşallahhh maşallahh:nazar:

:86: yemek yakanlar listesine benide ekleyinnn :33: yemeğin dibi accık armış :52: son anda müdahale ettimmm :86:

Slm kızlar hepinize daha önce de belirttiğim gibi ben buaralara fazla giremiyorum dayımız evleniyor aralıkta onun koşturmacasındayız.Geçmişi fazla okuyamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir.Özlüyoruz hepinizi.Dün dr daydık kızımı gördüm 1121gr olmuş dr herşeyi çok iyi dedi.4 boyutlu resmi yok ama 2 boyutludada belliydi yüzünü çok net gördüm çok güzel bir duygu durabileceği en ters pozisyonda duruyor dedi dr ne baş aşağı ne d başı yukarı duruyor yanlamasına yatıyordu zordur böyle durmak dedi sürekli bacaklarını katlı tutmak zorundadır dedi.Cadı işte benim kızım kendini dara sokuyor :))) ama sağlıklı ya çok mutlu oldum.bakın resminide ekleyeyim size

Eki Görüntüle 110361

cnm maşalah prensesine ii olmasına çok sevindim büyümş tee:)bnm oğlanda böle duruyo teyzesi yanlamasına yatış yapıyo bizimkiler zoru seçiyo demekki:):) sağlıklı olsunlarda yan yatsın naaplım

,sevim_li,mucize_1406,manikk,fns93,nesli81,cicekcicek,

günaydın tekrar kzlarrrr
sabah kahvaltımızı yaptık,cumaları temizlik olduğu için evde cumartesileri çok rahat oluyorum ben
diyet için öğlene kemikli et haşlıyorum hem kemik suyu çok vitaminli...
şimdide ara öğünüm incirli kayısılı süt içicem

bağırsaklarımı çok yumuşattı
isteyen arkadaş olursa anlatırım

ben istiyorum canım anlatabilir misin ??

neslim arada kadın alsan olur mu?ben çok rahatım biraz masraf tabi ama sağlık olunca,sen zaten yoğun çalışıyorsun

cnm geçen hafta ankaradan ablam gelmişti yengemle ikisi dip köşe camlara kadar her yeri temizleyip gittiler bi ütülerim kalmıştı ama vaktim olmadı bi türlü ütülemeye kadın aslında alıyorum bi kaç ayda bir ama şimdi şöyle yarım günlüğüne gelecek birilerini bulsam ütümü yapan evi süpüren şöyle günlük yapacak ama etrafımdada yok bakalım bi araştırayım ben bunu

hazel canım çok tatlı maşallah prensesine çok tatlıı

Çok tşkr ederim canım...

kızlarrr banyoyuda bıraktım gitti.peff yorulacam akşama yaparım olmadı yarın yaparım.şimdi orda bissürü tefarruat var boşalt topla yıka kurula ov falan.

kendime yemek yapıyorum ayy ne zormuş 1 tabak yemek yapmak yine biraz çok oldu ama olsun napalım.tek kişilik tek seferlik yemek yapmak misafire yemek yapmaktan zormuş

hazelcimmm gözün aydınn kzıını görmüşsün.ay o nasıl durmak öyleee.kocaman olmuş maşallahhh maşallahh:nazar:
Evet kocaman olmuş teyzesi dudakları burnu çok netti.Canım kızım sağlıkla doğsun.Hepimizin bebekleri inşallah...

cnm maşalah prensesine ii olmasına çok sevindim büyümş tee:)bnm oğlanda böle duruyo teyzesi yanlamasına yatış yapıyo bizimkiler zoru seçiyo demekki:):) sağlıklı olsunlarda yan yatsın naaplım

Evet büyüdü.Zor işlerin insanları olacaklar demmekki.Evet canım sağlıklı olsunlarda canlarımız onlar....

Neyse kızlar çıkmak zorundayım.Görüşürüz hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.Bol tepikli günler size

kesinlikle katılıyorum cnm çok yemek yapmak daha kolay yaa bi tabak için düşün dur sonrada pişmesi çok kısa sürdüğünden yanması doğal yanii:):)

Back
X