2011 Şubat Anneleri

bimde sırt destek yastığı vardı kızlar, bugün gelicekti. baktım evin yakınındakine ama hemen bitmiş. güzel birşeye benziyordu. bulursanız bakın siz de

ağlattın canım yaa ..allah sana yeniden nasip etsin bize de o günü kazasız belasız yaşatsın :))9

33 yaşındayım canım ben ama yaşanılanlardan yaşlandım demek istedim tekrar bir sorumluluğu kaldırmaz vücudum demek istedim alemsin fatmacım ya

ay ne bilim yaşlarımız yakın sen yaşlıyım yazınca ben senden 2yaş fazla yaşlı oluyorum sana gençsin yazınca bende kendimi genç hissediyorum hahahahahah,

gözün aydın canım bebiş büyümüş ama keşke fotoda verseymiş

bi dahaki sefere bekliyoruz fotosunu,benim kızımda benim gibi seviyor fotoğraf çektirmeyi

fatmacım ben kendim yapmayı düşünüyorum lalden esinlendim

ben beceremem kendim yapmayı becersemde burda nerdee bulacagım malzeme falan çok zor

fatmacım sen böyle anlatınca çok kolay bişeymiş gibi geldi şimdi))

eee kolay taraflarını anlattımda ondan başka şeylerden bahsedip yeni anişleri korkutmayayım şimdi:)

tmam aylarımız falan yine tutacaksa ben varım

valla ben sizden ayrılmam söyleyin zamanını 3. cüye hazırım :)

canım ben çok kolay kalkamadım bilmiyorum yine baya kiloluydum doğuma girdiğimde 95 kiloydum çıkınca 87 ye düştüm ama ondanmı bilmeme
iyileşme sürecimde benim baya uzun sürdü
ben ne olursa olsun mecbur kalmadıkça normal doğum öneririm en sağlıklısı herşeyin normali
ben bu 2. yide normal istedim görümcem sezeryan sonrası normal yaptı ama Aksaryda yapmıyorlarmış
hakkınızda hayırlısı inşallah
myom alınmak zorunda değilse normal düşün herşey okadarda basit değil yani
ilk kalkış anım zordu 12 hamlede falan kalkıyordum wc ye düşün

ağlattın canım yaa ..allah sana yeniden nasip etsin bize de o günü kazasız belasız yaşatsın :))9

Ağlatmak istememiştim canım yaaa
Aminnnn inşallah hepimizinkini

Son düzenleme:

anladım canım valla bu dogum seklı bunye meselesı heralde hakkımızda hangısı hayırlısıysa o olsun ınsallah. oncekı gun ıkı dogum yapmıs arkadasımla beraberdım bırı normal yaptı bırı sezeryan. sezeryan olanda normal dogun ıcın dırettı gunu gectıgı halde sunı sancı ıstedı normal yapmak ıcın olmayınca sezeryanla aldılar ama o dıo kı 1 ayda tamamen ıyılestım normal yapanda 2 ayda anca kendıme geldım bı daha kımse bana normal dogum yaptıramaz dıoo amaannn hayırlısı bakalım Rabbım kımseyı o yolda yalnız bırakmasın

evet canım bunlar tamamen kader kısmet meselesi
inşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğar hepimiz bir an önce ayağa kalkarız
zaten kadınlara sor hangi doğum türünü yaptıysa tersini tavsiye eder:))

fns93 en güzel yaşlarımız canım 30 dan sonra doğum günleri çok daha önemli bence sen direk 3. ye hazırsın canım bee :18: neyse aylar tutacaksa derriiinn deriiinnn düşünürüm bende 2. yi

yaaaaa ben nefes alamıyorum eşimide uyandırmak istemiyorum nefes alınca içinde kedi miyavlıyor sanki çok kötü nefes alamıyorum

sayenizde doğum hikayeme link açtım kızlarrr
hep yazmaya üşeniyordum buras için yazınca oradada olsun istedim
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/403853-elif-eylulumun-gelisi.html

bu arada ilk zamanlarda göğüslerinizin emzirirken çatlayıp kanamaması için şimdiden her akşam uçlarına vazelin sürmeniz gerektiğini öğrendim bizim okulda bir kadın söyledi
daha önce söyleyipte yapanlardada hiç olmamış
benim ilk zamanlar acayip yarıldı kanadı ben 1 haftadır falan yapıyorum tavsiye olunur yani:)

KIZLARRR...işte kızım 1050 g..
geçmişe bakıp geliyorum

oy oy oyy çok tatlı kızın yaaa..öff bende görmek istiyorummm

güzel haberlerle gelmişsin ne güzel maşallah tekrar kızına

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...mmedim-dunyaya-geldi-nasil-geldi-nasil-s.html

ayy arkadaslar alın sıze bı dogum hıkayesı bu kadarda olmaz dedırtecek cınsten arkadas baya zorlanmıs Allah yardımcısı olsun.

ben okumuyorum doğum hikayelerini yoksa olumsuz etkileniyorum

kızlar bugün babamızla alışverişe çıktık.Ankamall a gittik.

önce bana oxxo dan bir hamile pantolonu aldık..artık evdekilerin içine giremez oldum dahada 3 ayımız var

ordan migrosa gittik niveanın atta çantasını aldık.45 liraydı..dünde araştırmıştım aşağı yukarı aynı fiyat eşimde alalım dedi zaten zor birlikte çıkıp bölee geziniyoruz aldım bende.gayet güzel çantasıda içindekilerde

ufak tefek ihtiyaçlarımızı aldık.dalinin deterjanıyla yumuşatıcısını aldık.artık yavaş yavaş yıkarım bende

park yataklara baktık çook uçuk fiyatlar vardı 450 lira falan.zatende pek hoşuma gitmedi bizim burda bir mağazada sormuştum 120 lira çokta tatlıydı 2 yılda garantisi var onu alırım heralde.

geçmişe bakıp geliyorum

bu vazelin konusunu öğrenmem iyi oldu.teşekkür ederim.şimdiden yapalım ozaman

heeyy kızlar nerdesiniz herkes geçmişemi gömüldü noldu

valla ben hepsini okuyamadım uçmuşsunuz yine maşallahh

Hoşgeldin cnm
geçmişe bakıp geliyorum
oyy maşallah kuzumaaa

Cnm tuvalete oturtmalı olanlardan bahsediyosun sanırım, bir ara alıcam ama elim değmedi, evde lazımlık olunca ona tutuveriyorum, öğrense keşke
Cnm eşinle sen ikinizde taşıyıcı iseniz bebek talasemili olur Allah korusun, tek sende varsa taşıyıcı olma ihtimali var, üzülme, hemen eşine bi test yaptırın

Maşallah kuzuma

Cnm 2 yaş iyimi dersin, bizim araları 2 yaşa yakın olacak, bazen beni korkutuyor, bazense gül gibi bakarım ikisinede diyorum, bizim yakınımızda tanıdıkta yok öyle akraba fln, tek büyütücem...

Cnm yazarım bak heveslendirdin beni :)) linkinide atarım , ama öyle süper bi hamilelik ve rahat bir doğum olmadı benimki... aslında biraza bu yüzden yzmamıştım kk ya
Cnm zamanında gelsin kuzucuk inş
Gözlerim doldu yaa, harika anlar
yaaaaa ben nefes alamıyorum eşimide uyandırmak istemiyorum nefes alınca içinde kedi miyavlıyor sanki çok kötü nefes alamıyorum
Cnm banada daral geliyor, nefesim sıkışıyo sanki, inan sort kolsuz giydim açtım camı öyle oturuyorum, sıkıntı geliyor
kızlar erkek bebeği olanlar çin 10 tl ye lohusa şerbet takımı buldum ilgilenen olursa
LOHUSA ŞERBETİ TAKIMI-7 PARÇA GittiGidiyor.com'da #22549180

aaa aynı benimkilere benziyo kızlar, konularımın içinde var bakmak isterseniz

Busemm cnm nasılsın? yazını okuduğum kadarı ile kendini kötü hissetmişsin en son , şimdi nasıl oldun? sana yzdığım cevabı gördünmü

baski yapiyordur canim disari cikip temiz hava alsan iyi gelmezmi ben oyle yapiyorumda:44:

bende uygulayacagim
ama ben lierac surecegim sonucta oda catlamamasi icin

sagol canim ankara ulusta guzel park yataklar var

canım hangi çantasız setide varmış onun şu sitede fiyatıda uygun.

Bübchen Bakım Seti (6'lı) ::: bebeközel.com, bebek arabası, park yatak, oto koltuğu, bebek, beşik, tüm bebek araç ve gereçleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…