• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

nurberra canım özelden mesaj atamıyorum sana çünkü özel mesaj kutun dolmuş :9: canım fiyat çok iyi ama site nasıl güvenilir mi bilmiyorum.. bide bunun üzerine kargo parası eklenecek.. piyasayla aynıya gelecek sanırım.. sen ne dersin??

ben istiyorum canım anlatabilir misin ??
1BARDAK YARIM YAĞLI SÜTE
1 kuru incir
2 kuru kayısı
1 tatlı kaşığı tarçın atıp ılıyıncaya kadar ısıtıyorum
sonra blenderla parçalıyorum
hem tatlı isteğimi azaltıyor hem de bqağırsaklarıma çok iyi geldi
cnm geçen hafta ankaradan ablam gelmişti yengemle ikisi dip köşe camlara kadar her yeri temizleyip gittiler bi ütülerim kalmıştı ama vaktim olmadı bi türlü ütülemeye kadın aslında alıyorum bi kaç ayda bir ama şimdi şöyle yarım günlüğüne gelecek birilerini bulsam ütümü yapan evi süpüren şöyle günlük yapacak ama etrafımdada yok bakalım bi araştırayım ben bunu
evet be de bunu demeye çalıştım sana destek olur haftada bir yarım gün alsan yeter

nurberra canım özelden mesaj atamıyorum sana çünkü özel mesaj kutun dolmuş :9: canım fiyat çok iyi ama site nasıl güvenilir mi bilmiyorum.. bide bunun üzerine kargo parası eklenecek.. piyasayla aynıya gelecek sanırım.. sen ne dersin??

cnm bende sana atmya çalıştım ama 10dk geçmesi gerek diyip duruyoo:)
tatlım bende şimdi bebekken.com die bişiteye bakıyodum bebefix mağazası güvcenilir ben laışveriş yapmıştım ama kargo 7tl diyo ya fiyatı piyasa ile aynı oluyo dediğin gibi bu şimdi baktığımda da 50tl ama kargo yazmıyo bide nekadar güvenli bilmiyorum uff ne zormuş bu işler dur bunun linkinide veriim sna bi bak
Bübchen Bebişin Gezi Çantası Lacivert (5li Set Hediyeli) | Bübchen | Anne| Çantalar ve Kutular | BebeKKen bebe ürünleri | bebek,online,hamak,salıncak,chicco,emzik,biberon,avent,bebekler,pudra,mendil,body,havlu,tekstil,oyuncak,sünger,makas,bardak,dişl

niveanın uygun aslında fiyatı ama bübshen i çok ii diyolar oyüzden ondan alamak sitiyorum ama uygun bulabilsekk

melocum bende bağırsaklara iyi dediğin için istedim.. bu sabahları aç karnına içtiğim demir+ kan ilacı beni çok fena kabız yapıyorda :17: tuvalet işkence daha şimdiden :17: sağolasın canım umarım faydası olur...

nurberra canım piyasayla aynı fiyata geldikten sonra bir anlamı yok diye düşünüyorum.. burnumuzun dibindeki yere gider ordan alırız demi ?? son verdiğin sitede de 90 tl ve üzerine kargo ücretsiz diyor.. tahmini 7 lirada onun kargosu tutar yine piyasayla aynı.. evet canım bu işler gerçekten zor.. çooooookkkk paramız olsaydı hesap yapmak zorunda kalmasaydık iyi olurdu ama malum türkiye şartları..

ben nivea yada diğer marka düşünmedim hiç.. bübchen alman markası ve çok iyi marka.. görümcemde kullandı ve çok memnun.. ondan istiyorum bende..

melocum bende bağırsaklara iyi dediğin için istedim.. bu sabahları aç karnına içtiğim demir+ kan ilacı beni çok fena kabız yapıyorda :17: tuvalet işkence daha şimdiden :17: sağolasın canım umarım faydası olur...

nurberra canım piyasayla aynı fiyata geldikten sonra bir anlamı yok diye düşünüyorum.. burnumuzun dibindeki yere gider ordan alırız demi ?? son verdiğin sitede de 90 tl ve üzerine kargo ücretsiz diyor.. tahmini 7 lirada onun kargosu tutar yine piyasayla aynı.. evet canım bu işler gerçekten zor.. çooooookkkk paramız olsaydı hesap yapmak zorunda kalmasaydık iyi olurdu ama malum türkiye şartları..

ben nivea yada diğer marka düşünmedim hiç.. bübchen alman markası ve çok iyi marka.. görümcemde kullandı ve çok memnun.. ondan istiyorum bende..

evt cnm bende çok araştırdım bu marka gayet iyi bende bundan almak istiyorum o yüzden benm burda çok falza bi alternatifim yok büyük şehirde değilim netten bakıcam olmazsa 90a tamamlarım eksiklerle:)ahh dedğim gibi çok olsada ekonomiyi düşünmesek ama mecbur düşünüyoruz işte ufak hesaplar bile öenmli yanii hayırlı olsun bebişlerimize inş sağlıkla alalım onları kucaklarımıza aramızda 1 gün var senle cnm normalmi sezeryanmi düşünüyosun gerçi daha erken bu konu için ama kimbilir aynı gün doğar bizim minikler belki:)

evet canım sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah... canım evet 1 gün var aramızda.. ben normal diyorum ve istiyorum doktorum sezeryan diyor :61: kim galip gelecek kızım belirleyecek onuda :9: olabilir valla neden olmasın :97: benim 25 şubat görüküyor başından beri değişmedi.. sonlara doğru ne olur bilmem tabi..hayırlısı olsun hepimiz için :29:

evet canım sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah... canım evet 1 gün var aramızda.. ben normal diyorum ve istiyorum doktorum sezeryan diyor :61: kim galip gelecek kızım belirleyecek onuda :9: olabilir valla neden olmasın :97: benim 25 şubat görüküyor başından beri değişmedi.. sonlara doğru ne olur bilmem tabi..hayırlısı olsun hepimiz için :29:

,:9:hadi bakalım kimin dediği olcak ay yeterki sağlıklı olaım hem bebişler hem biz sağlıkla atlatalım o günleride inşallah bedne normalden korkuyorum biraz ama doktorum normal olması yönünde konuşuyo gerçi daha detaylı bişi konuşmadık :) bnmde 25 şubat cnm sat 22 mayıstı ama ultrason ölçümlerinde her bi değere göre ayrı bitarih çıkıyo zaten szryan olsa büyük hitimal aynı gün verirler bize:)amin cnm hayırlısı olsun

inşallah canım inşallahhh :9: allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.. oğluşunun adı belli mi?? hareketleri nasıl?? benim hareketlerden yana biraz sıkıntım var.. son 2 haftadır çok belirsiz :97: buda üzüyor ve tedirgin ediyor beni.. haftaya gidecektim kontrole.. doktorum 28. haftada gel demişti.. önceden tatlı yediğimde kudururdu artık ses seda yok.. kanmıyor sanırım artık.. doktorumu aradım.. normal dedi.. bazı dönemlerde olabilir dedi.. ama ben içten içe huzursuzum.. o yüzden pazartesi günü gidicem kontrole..

Kızlar selam,dünden beri belimin sağ tarafı ağrıyor,birde sol kolum ve parmaklarımda çok kötü ağrı var,dinleniyorum,gece sizinde elleriniz uyuşuyormu? uyuşuk ellerimle uyanıyorum ellerimi neredeyse hissetmiyorum,artık bitse şu haftalarda doğursak,birde demir eksikliği var aşırı kansızmışım,doğuma kadar toparlanmam lazım,çok halsiz düşüyorum,doktor pekmez ızgara falan ye dedi,kan hapları verdi,siz ne öneririsiniz,canımı çok sıkıyor bu kansızlık,birden enerjim boşalıyor fena oluyorum napıcam bennnn

birde kızım günlerdir baş aşağı duruyor,bazen aşırı diplere iniyor,sanki çıkıcakmış gibi çok yakınlarda hissediyorum,içerden sanki gıdıklıyo beni gıdı gıdı yapıyor badılcan kızım

mapuci canım kansızlık için doktorun hap vermiş zaten.. onun yanına sabah aç karnına pekmez biliyorum ben.. dene bakalım.. faydası olur zararı olmaz diye düşünüyorum..magnezyum kullanıyormusun ?? uyuşmaları ve ağrıları alıyor.. ben hergün kullandığım için sorun yaşamıyorum çok şükür.. geçmiş olsun canım..

inşallah canım inşallahhh :9: allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.. oğluşunun adı belli mi?? hareketleri nasıl?? benim hareketlerden yana biraz sıkıntım var.. son 2 haftadır çok belirsiz :97: buda üzüyor ve tedirgin ediyor beni.. haftaya gidecektim kontrole.. doktorum 28. haftada gel demişti.. önceden tatlı yediğimde kudururdu artık ses seda yok.. kanmıyor sanırım artık.. doktorumu aradım.. normal dedi.. bazı dönemlerde olabilir dedi.. ama ben içten içe huzursuzum.. o yüzden pazartesi günü gidicem kontrole..

cnm oğluşuma inaşşah muhammed eymen düşünüyoruz babamız son kararı vercek muhammed kesin inşallah eymenede sıcak bakıyoruz:)
prensesimizin ismide çok güzel duru yağmıur adı gibi dupduru olsun inşallah
bebişlerin hareketleri farklı fdaklrı olur cnm talma kafana bide kız bebekelr biraz daha sakin olaibliyomuş bizimki buhaftalarda acayip hareketlendi maşallah ama arada mutlaka daha yavaş oluyo ii olsunlarda tabi annelik işte endişeleniyoruz ister istemez yasemincim git rahatla inşallah pazartesi güzel haberlerle dön hasret gider kızınlaa biizmde kilomuz az gibi geldi bana doktor haftasıyla uyumlu dedi ama 26+2de 935grdı oğlum

Kızlar selam,dünden beri belimin sağ tarafı ağrıyor,birde sol kolum ve parmaklarımda çok kötü ağrı var,dinleniyorum,gece sizinde elleriniz uyuşuyormu? uyuşuk ellerimle uyanıyorum ellerimi neredeyse hissetmiyorum,artık bitse şu haftalarda doğursak,birde demir eksikliği var aşırı kansızmışım,doğuma kadar toparlanmam lazım,çok halsiz düşüyorum,doktor pekmez ızgara falan ye dedi,kan hapları verdi,siz ne öneririsiniz,canımı çok sıkıyor bu kansızlık,birden enerjim boşalıyor fena oluyorum napıcam bennnn

birde kızım günlerdir baş aşağı duruyor,bazen aşırı diplere iniyor,sanki çıkıcakmış gibi çok yakınlarda hissediyorum,içerden sanki gıdıklıyo beni gıdı gıdı yapıyor badılcan kızım
cnm geçmiş olsun kansızlık için sabahları tahişnle pekmezi karıştırsan biraz ii gelir inşallah bide kuru üzüm çekirdekli sen yiyomusun die sor ıııı ama çok şükür kansızlık çıkmamıştı inşallahta olmaz elimden geldiği kadar gayret ediyorum ama işte ne biliim inşalalh faydasını görürsün cnm bide bnm oğlanda arada öle gıdıklıyo ya vaninada afedersin bi kıpırtı hissediyo gibi oluyorum sanki çok aşağıdaymış gibi acaba aynı şeylermi seninde :)

yasmin magnezyumda verdi kramplar için,şurup şişesine benziyor içinde 100 adet hap var,onu başladım kullanmaya,uyuşma içinde başka hap verdi,7. aydan sonra başladık bizde haplara,bana şuana kadar hiç kan sayımı yapılmamıştı,doktorumu değiştim,ilk kan sayımı yaptırdı,iyiki yaptırmış,aylardır boşuna çekmişim ağrıları halsizlikleri,pekmez alayım hemen yarın,hiçte sevmem ama doğuma zıpkın gibi hazırlanmam lazım,yoksa çok halsiz düşerim

evet Nurr aynen,sanki tövbe yaa vajinadan elini çıkaracakmış gibi,hiç sevmiyorum bu durumu,o an diyorumki kızım çıksana yukarı ne işin var orda:)

Son düzenleme:
evet Nurr aynen,sanki tövbe yaa vajinadan elini çıkaracakmış gibi,hiç sevmiyorum bu durumu,o an diyorumki kızım çıksana yukarı ne işin var orda:)

:9::9:ay tek yaşayan ben değilmişim yaaa hakkatten ne işleri var oralarda bilmiyorumkii oluyo yani bende de cnm bnm göbişte çok yukarda değil zaten bazılarının gögüs altından itibaren şiş Allahım hayırlısyla şu haftalar bi geçseee

kızlar bide bişi sorcam biberonlarda kaç ml tercih ediyosunuz 125 çok mu azdır sizce daha büyükmü olmalı

zamane bebişleri çok hareketli gezmedikleri yer yok,cidden bitse artık şu haftalar,eski halime dönmek istiyorum,bak şimdide ellerim ayaklarım şişti,yarın kızımın park yatağını alıcam,çarşamba günüde alışverişini yapıp bitiricem,ağırlaşmaya başladım iki üç hafta sonra yerimden kalkamaz hale gelicem,şimdiden su damacanası gibi oldum zaten:)

nurberra adıyla yaşasın oğluş..:nazar: :nazar: kilosu iyi bence.. hele doktorun uygun dediyse takma kafana.. sıkıntılı bir durum olunca direk söylüyorlar zaten.. ben kızımı çok erken hissettim.. 14-15 haftalıktım.. o zamandan bu zamana da net hissederken 2 haftadır sakin olması canımı sıkıyor.. bakalım gidelim pazartesi belki anneyi özlemiştir naz yapıyordur :9:

Back
X